| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-03-25, 10:00 | #841 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | 

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Tamlin jakis niedojrzały typ z tego jużnieojca  Dobrze, że jest Krop  Joanna ja też już mam na sumieniu parę ciastek - zawsze tak jest jak jestem w domu. Bo u siebie nie mam takich rzeczy bo ich nie kupuje a tu leża w każdym pomieszczeniu w jakiś pucharkach i kuszą - pachną i ogólnie ślinotok - nie wiem kiedy z tego się wylecze  W domu jestem 2 razy w miesiącu wiec może nie zaszkodzi  Coż to za niekończący się egzamin?  W każym razie trzymam kciuki   Dobra, pies już zjadł więc idę uczyć tego matoła komendy zostań  3majcie się kobietki   
				__________________ Quit the shit. Get fit. | 
|     | 
|  2015-03-25, 10:44 | #842 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: UK 
				 | 

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

heeej, ja znowu jakieś problemy z netem mam, pojawia się i znika... jak tak dalej będzie, to trzeba się będzie zastanowić nad zmianą operatora   wczoraj chyba ze trzy razy pisałam posty i w końcu dałam sobie spokój, bo myślałam, że mnie cos trafi, no ale u mnie i tak nic ciekawego sie nie dzieje muszę się zaraz zbierać na zakupy, muszę kupić dziecku kieckę na piątkowy bal wielkanocny w szkole   
				__________________ -3kg   99-->96-->66  | 
|     | 
|  2015-03-25, 10:55 | #843 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: ZWA :) 
				 | 

Cytat: 
  No i zycze poprawy sytuacji  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2015-03-25, 11:59 | #844 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

ja tam też jestem fanką Kropa    
				__________________ ...88-89-90-91-92 04.05.2017 start!   | 
|     | 
|  2015-03-25, 12:01 | #845 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | 
|     | 
|  2015-03-25, 12:06 | #846 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: lublin 
				 | 

W końcu dopadłam mojego lapka i mogę na spokojnie wszystko przeczytać i poodpisywać.  Wczoraj wieczorem na spontanie poszłam do koleżanki, oglądałyśmy filmy i w końcu zostałam u niej na noc. Ale spoko było, nawet kolacja dietetyczna-pierś kurczaka pieczona z sałatką z jogurtem  Dziś mam na uczelnię dopiero na 14, więc trochę ogarniam mieszkanie. Miałam iść na zakupy, ale zamiast tego postanowiłam gruntownie przemyśleć dietę i ułożyć konkretny jadłospis. Bo jak się dzisiaj zaczęłam zastanawiać jakie popełniam błędy (jem nieregularnie, chodzę glodna a potem rzucam się na jedzenie bo robię za duże odstępy między posiłkami no i ze słodyczami mam problem-za dużo ich jem, nawet jak rzadko to jak się dorwę to...  ) to uświadomiłam sobie, że muszę to zmienić bo nigdy nie osiągnę wymarzonej sylwetki. No i jedyna droga jaką widzę to planowanie dokładne posiłków i robienie zakupów pod jadłospis. Mam nadzieję, że to mi pomoże się ogarnąć bo mimo, że jem zdrowo to ilościowo dużo i ogólnie nie jestem zadowolona z moich efektów  Także właśnie robię sobie wcześniejszy obiad, na uczelnię mam zamiar zabrać kanapkę z żytniego chleba z wędliną i ogórkiem kiszonym i 2 jabłka. Wieczorem jak wrócę to wypiję białko. Jutro między zajęciami muszę skoczyć do parku bo mam zapasy pieczywa po pobycie rodziców i nie wiem co z tym zrobić bo to głównie białe bułki.  Kurde nie wiem co się stało, dzisiaj sobie uświadomiłam że jakis czas temu taki marazm mnie ogarnął i mimo, że przecież kocham gotować i dobrze mi to wychodzi to jem ciągle to samo, jakieś najprostsze i najszybsze dania. Bez sensu  W każdym razie mam zamiar to zmienić bo już mam dość samej siebie. Nawet nie chodzi o to, że nie chudnę tak jakbym chciała (niby spadki na wadze mam, ale co i rusz jakiś wzrost, poza tym tłuszcz na udach i brzuchu mnie dobija) ale ogólnie w życiu taka się stałam mało aktywna. Ćwiczenia robię od niechcenia, biegam też jakoś bez ładu i składu. Na uczelni się nie staram. Pora to zmienić bo niedługo w ogóle przestanę cokolwiek robić. Cytat: 
  Ja jeżdżę w Patataju (mają też kuce), 35 minut WKDką ze Śródmieścia się jedzie. Samochodem pewnie krócej. Bardzo fajnie tam jest. Masz stronę http://www.patataj.com/ tam jest cennik szczegółowy itd. Cytat: 
  Spróbuj z wodą. Ja się przemogłam i mi z wodą smakuje. Naprawdę, nie czuć różnicy (robiłam też z mlekiem sojowym albo owsianym). 
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | ||
|     | 
|  2015-03-25, 12:24 | #847 | 
				 | 

Wariatki   Ale i tak mu nie powiem, bo jeszcze woda sodowa mu do głowy uderzy  Świnko trzymam kciuki za wyjście z tego odrętwienia  Ostatnio miałam podobne przemyślenia, niby coś robię ale nie czuję mocy. Niby jem ładnie, ale na wadze tego nie widac, ciągle góra - dół. Miałam stabilizowac 57, a teraz znów musze do niego dochodzić. trzeba się ogarnąć  A co z Twoją Kubą? Marta na którą masz psychologa? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Kupiłam sobie ostatnio dezodoranty z Adidasa, te w szklanych butelkach i teraz niewiem czy to ja tak ładnie dziś pachne czy nowy odświeżacz w biurze   | 
|     | 
|  2015-03-25, 13:18 | #848 | 
				 | 

Tamlin nieciekawa sytuacja wyszła bo mówiąc w skrócie te koleżanki okazały się mocno nieogarnięte... Póki co odroczone na lipiec ale wątpię żeby wyszlo w ogóle    
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | 
|     | 
|  2015-03-25, 13:28 | #849 | |
				 | 

Cytat: 
 To jednak odświeżacz pachnie, nie ja   | |
|     | 
|  2015-03-25, 13:29 | #850 | 
				 | 

Spojrzałam na cennik na tym patataju  (swoją drogą świetna nazwa) i dochodze do wniosku, że to bardzo drogi sport i troszkę niebiezpieczny   Zwięrzę to zwierzę, i jeszcze takie wielkie  Bałabym się. Ogólnie cenowo to chyba taniej jest kupić karnet platinum i ćwiczyć z chodakowską ;D 
|     | 
|  2015-03-25, 13:34 | #851 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

Ja bym biegła na jazdę konną gdyby właśnie nie te ceny   taki karnet na 10 godz to bym chyba w pół miesiąca wykorzystała  właśnie przeglądam stadniny w mojej okolicy ale szczerze taniej nie ma   
				__________________ `Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` | 
|     | 
|  2015-03-25, 13:35 | #852 | 
				 | 

Pytanie za 100 punktów: Chcę kupić kwas hialuronowy - jaki? jaka pojemność? Olejek tez jakiś chcę, aby mieszać - dobry pomysł? | 
|     | 
|  2015-03-25, 17:54 | #853 | 
				 | 

Tamlin napiszę Wam później więcej szczegółów ale ogólnie też mam takie nastawienie że może lepiej że nie wyszło.  Myszko też tak myślałam. Że drogi to się nie do końca zgodzę bo ja za jazdę płace 18złotych czyli mniej niż za jedne zajęcia np z zumby. A mam w tym ubezpieczenie i opiekę instruktora. Ale głównie chodzi mi o to niebezpieczeństwo. Po to nas uczą jak się obchodzić z koniem żeby nie było takich sytuacji. Początkującym osobom dają najspokojniejsze konie, zresztą one wszystkie są od urodzenia tresowane i trenowane. Poza tym przy klusie jak spadniesz to nic Ci się nie stanie. Nawet nie ma w sumie jak spaść. Więc ogólnie ja sama do niedawna myślałam że to niebezpieczny sport, ale to jest mit najczęściej powtarzany przez osoby które nigdy nie jeździły. 
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | 
|     | 
|  2015-03-25, 18:03 | #854 | 
				 | 

na za jazdę to ie drogo tylko ja jakbym poszła to chyba bym tam chciała codziennie przychodzić a nie np 2x w tyg a to już wyjdzie koszt spory:P

__________________ `Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` | 
|     | 
|  2015-03-25, 19:17 | #855 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

nie właśnie   zawsze coś wypada. I przez to też dieta bardziej leży. Zła jestem i nie mogę się coś zmobilizować  W weekend chciałam iść pobiegać. 
				__________________ “It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. | 
|     | 
|  2015-03-25, 19:20 | #856 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja Skalpelek machnęłam na "Pierwszej Miłości"   | |
|     | 
|  2015-03-25, 19:56 | #857 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: UK 
				 | 

Kurde coś mi znowu się dzieje z internetem   zaraz się wścieknę  i na dodatek nie mogę cytować  ja też chcę się zapisac do fanclubu Kropa  Świnka szkoda, że ten wyjazd nie wypalił teraz, mam nadzieję, że w lipcu jednak dojdzie do skutku ale mnie głowa boli  ledwo oczami ruszam dzisiejszy dzień dietowo ok, mam nadzieję, że będę twarda i juz nic dziś nie zjem   
				__________________ -3kg   99-->96-->66  | 
|     | 
|  2015-03-25, 20:46 | #858 | |||
				 | 

Świnka, moja przyjaciółka prowadzi naukę jazdy konno - wsadziła mnie na konia dwa razy   Mimo, że koń spacerował bujałam się na wszystkie strony   ale nie o tym chciałam tylko o tym, że ona ma przez swoją miłość do koni zniszczony cały staw w kolanie, bo którymś z upadków. Po jednym upadku dostała wstrząs mózgu i do dziś nie pamięta co się stało - od tego czasu ma straszne migreny, żaden lekarz nie jest w stanie jej obecnie pomóc. Smutne, straszne i skutecznie mnie to zniechęciło do tego sportu  Ale ona wciąż to robi, wciąż to kocha, wciąż na tym zarabia i za wszystkie swoje krzywdy wini tylko swoją nieuwagę...  ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------   ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------  mnie znow dopadlo lenistwo, niby przez bolace plecy ale takie tam usprawiedliwianie.. Jutro musze wrocic do gry  ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat: 
  Ogarniamy Insane, ogarniamy   ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat: 
  Pozmieniali trochę ten nasz wizaz   
				__________________ Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-25 o 20:48 | |||
|     | 
|  2015-03-25, 21:49 | #859 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Shmalzberg 
				 | 

Cytat: 
 kwas/żel najlejpiej podwójny albo potrójny np: http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-gels.html tu masz duzo żeli- poczytaj co ci pasuje, wg.mnie nie masz co brać jakichś cudów- sam potrójny jest spoko (pamiętaj-tylko na wilgotną skórę!nigdy na suchą bo wyschniesz jak staruszka!) albo z mazideł http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-gels.html akurat używam teraz tego z mazideł. Ale miałam chyba wszystkie z Biochemii i ogólnie- różnicy nie czułam i nie widziałam 100g /100ml na jakieś 2-3 miesiące wystarczy jesli na samą twarz i dekolt, jesli planujesz też na ciało używać-mieszkaj z jakimś balsamem albo olejem. Olejki proponuję też z mazideł- http://mazidla.com/gotowe-zestawy.html ja mam "eliksir młodości do cery suchej" i jestem bardzo zadowolona (ale nie nadaje się na codzień. Max co 2-3 dzień), dobrym wyborem będzie olej arganowy ale może trochę zapychać pory. Ogólnie wszystko zależy od tego jaką masz cerę. Na BU też są fajne olejki i gotowe zestawy. 
				__________________ jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik  jak chłopu zależy, to żeby  skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą  skontaktować... | |
|     | 
|  2015-03-25, 23:05 | #860 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-07 
				 | 

marta   za mini spadek tamlin to bardzo fajnie, ze sie tak ze soba przywiazali. Bardzo przykre, ze ma takiego ojca bilogicznego ale za to ma fajnego, ktory ja wychowuje   asia moze ze szczepieniem nie bedzie tak zle, gorzej ty bedziesz sie ta systuacja przejmowac niz ona   nadia bez kitu jej sie trafil      tez pomyslalam o fanclub pt. '' wielbicielki Kropa'' albo cos podobnego  myszka masz mlodego pieska? hagie uuuu, wspolczuje wydatku.  Idziesz sama czy z nia? Pokaz pozniej co kupilas, jaram sie takimi rzeczami    swinka jak pisalas o wieczorze pomyslalam wpierw o ''Greyu"  Planowanie wychodzi na dobre i zakupy pod posilki jesli sie mieszka samemu, mnie jest troche trudniej planowac tez pod dziecko i meza ale tez jakos daje rade. Masz racje z chlebem  idz do parku, nakarm kaczki, labedzie, ptaszki cokolwiek tam bedzie. Zycze powodzenia z zakupami, planem, odwyku slodyczowego.  Mnie rowniez dopadl marazm z dlugoterminowego pobytu Meza w delegacji, ktory nadal jest w niej po dzis dzien az do tego stopnia, ze ciagle sie czuje jakbym byla w zyciu sama z dzieckiem i kolege?faceta?znajomego? nie wiem jak to nazwac w kazdym razie kogos kto mi umila wieczory w duzym domu rozmowami przez telefon.    tamlin jest 3fanki Kropa   wiec moze lepiej nie mow, bo jeszcze wpadnie w narcyzm. Hehe koniecznie sprawdz czy to ty tak ladnie pachniesz. Mnie zastnawiac ten suchy szampon jak dziala i cos daje  i na pewno go choc razu kupie zeby sie przekonac, poniewaz az tak strasznie meczy mnie ta niewiedza nowego produktu  Z kosmetykow musze jeszcze pojechac do HEBE po cudowna maska/odzywke bananowa    Wlasnie doczytalam z odswiezaczam  ale nie znaczy na pewno, ze ty nie pachniesz, bo na pewno ladnie pachniesz    haha ale mi sie napisalo normalnie jak filozofia lemura Juliana   hagie o prosze to juz jest nasz 4   jeszcze 6 i tamlin bedzie musiala jakies ordery dawac za pierwsza dziesiatke  Juz nie mam sily po odpisywaniu na jakies swoje prywatne wypociny wiec jutro jak sie uda to zrobie a tymczasem powiem tylko tyle, ze zrobilam podejscie do chleba i mozna powiedziec, ze 1z3 jak na razie wyszedl. W sumie to kilka kromek ze srodka byly niedopieczone ale reszta ok, nastepna 2 chlebki sprawdze jutro jak bede porcjowac choc wizualnie i dotykowo wygladaja spoko. do jutra    | 
|     | 
|  2015-03-25, 23:15 | #861 | |
				 | 

Cytat: 
  Hagie sie dopisala   A suchy szampon to świetna rzecz , jak szłam na wystawienie ciała babci nie mialam czasu na mycie głowy i suchu szampon mnie uratował , wlosy wyglądają jak świezo umyte  a miałam juz niefajne   Ja mam batiste i baaardzooo polecam !   
				__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | |
|     | 
|  2015-03-25, 23:21 | #862 | 
				 | 

Moj piesek nie jest ani mały ani młody   Uczę go posłuszeństwa już 7 rok  Moja sunia jest w miarę kumata, w domu słucha każdej komendy - umie ich nawet sporo, przynjmniej rodzina się zachwyca  Kłopot zaczyna się jak jest luzem na zewnątrz, nie przychodzi do nogi jak wołam i ogólnie uszy jej zarastają i robi to co uważa sama za słuszne. Wraca dopiero jak załatwi już wszystkie swoje sprawy  Taka moja porażka wychowawcza, coś zrobiłam źle na początku. Dziś szło jej świetnie, prowadzam ją na 30 metrowej cienkiej lincę i nawet 5 razy pod rząd przybiegła na zawołanie  Ale potem się zerwała linka i musiałam ją odbierać u sąsiada   Rozpisałam się, a tu nie ma żadnej psiary (może poza świnką) - wszystkie mają koty  Dobrej nocy   
|     | 
|  2015-03-25, 23:42 | #863 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Z tymi suchymi szamponami uważajcie, mogą powodować wypadanie włosów.

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-03-25, 23:43 | #864 | 
				 | 

Myszka ja to psiara   i kociara ale bez kota i wgl jakąś zoofilka   
|     | 
|  2015-03-25, 23:48 | #865 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Ja jestem totalna psiara <3 Za to kotów nie znoszę. | 
|     | 
|  2015-03-26, 00:19 | #866 | |
				 | 

Ashya no zoofilka to mam nadzieję źe nie   ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Zoofilia ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat: 

__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | |
|     | 
|  2015-03-26, 05:22 | #867 | 
				 | 

Wiem wiem   jakoś mi słowa brakło  to niech bd zoofanka   
				__________________ `Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-26 o 06:03 | 
|     | 
|  2015-03-26, 07:30 | #868 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Cytat: 
 W ten co bedzie, wiec trzymam się w postanowieniu! Dzis planuje się porozciagac, a jutro mam impreze. Dietowo juz sie wczoraj starałam. Ogarniam tylek! 
				__________________ “It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. | |
|     | 
|  2015-03-26, 08:48 | #869 | |||
				 | 

Dobry. Wpadłam na chwilę do pracy, bo musiałam pełnomocnictwa machnąć ale lecę już do domu okna myć. Jeszczew między czasie zapisałam się na webinarium o biurach rachunkowych więc bedę miała przerywnik godzinny. No i poćwiczyć mam zamiar, bez dzieciaków to Turbo Wyzwanie planuję. Cytat: 
 Cerę mam normalną, bez jakiś syfów, przebarwień, pory trochę rozszerzone, suche skórki koło nosa, na czole się zdarzają. Cytat: 
  Julian - ulubieniec Matinka  Cytat: 
    | |||
|     | 
|  2015-03-26, 09:31 | #870 | 
				 | 

Pati, no tak zapomnialam o Twoim czarnym dżentelmenie    Dzień dobry  ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- ekhm...  Koty też mam, ale nie powiem że jestem kociarą - obecnie się gniewam z moim kotem. Miała sterylkę i teraz się nie lubimy bo psikam jej brzucha opatrunkiem w sprayu czego ona nie znosi - a ja mam ślady jej niezadowolenia na rękach   
				__________________ Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-26 o 09:34 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.