DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-14, 10:46   #841
six-echo
BAN stały

Dot.: Ginekolog w Krakowie.

Ja chodzę do bardzo fajnej lekarki. dr Joanna Wojtyś
Ma gabinet niedaleko Szpitala Dzieciecego w Prokocimiu (tam rowniez przyjmuje, ale teraz wiadomo - strajk). jest to ul. Kurczaba.
Wizyta u niej kosztuje okolo 50 zl.
Kobieta wie co robi (wyprowadza mnie z torbielowych jajnikow)
Jest bardzo sympatyczna i chetna do kazdej pomocy.
Oprocz specjalizacji ginekologii, ma rowniez endoktynologie, co uwazam za swietne polaczenie

Edit: Adres dokladny i nr telefonu podam Ci wieczorem, bo niestety nie mam przy sobie wizytowki.
six-echo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 11:55   #842
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Tutaj masz link z listą ginekologów polecancyh przez Wizażanki. Na pewno znajdziesz tam informacje na temat ginekologów w Krakowie:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711

Pozdrawiam

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 12:35   #843
Oleńka =)
Rozeznanie

Polecam panią doktor Katarzynę Kisielewską. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy ul. Urzędniczej, jest bardzo sympatyzna, nigdzie jej się nie śpieszy i na każde pytanie rzeczowo odpowie. Nie czułam przy niej skrępowania, a naprawdę pytałam o wszystko. Wizyta kosztuje 50zl.
Oleńka =) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 12:52   #844
sugarfree87
Zadomowienie

GG do sugarfree87

A czy któras z Was zna może dr Migdałek?
Stary 2007-06-15, 08:06   #845
sawb
Raczkowanie

Smile Dot.: Ginekolog w Krakowie.

Cytat:
Napisane przez madzius_krk Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Mam prośbę, do kobiet z Krakowa - bo sądzę, że znajduje się tutaj nie jedna. Mam pytanie co do ginekologa w Krakowie. Lepiej wybrać się do kobiety czy mężczyzny? To byłaby moja pierwsza wizyta.. Możecie mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę, jakoś tak by było bezstresowo, a by mi pomógł Może to być gabinet również prywatny (bo prawdę mówiąc, bardziej mi na tym zależy).

Czekam na odpowiedzi, z góry dziękuję
Pozdrawiam. : )

KRAKÓW

Ja też polecam dr Katarzynę Kisielewską!

Wszystkie informacje (gdzie, co, za ile, itd.) znajdziecie na jej stronie:
http://ginekolog-krakow.republika.pl/
sawb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-15, 12:23   #846
katzet
Raczkowanie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KRAKóW

dr Osmański

Bardzo konkretny, miły, sympatyczny, wnikliwy, delikatny i troskliwy lekarz. Ma duża wiedzę i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo go lubię, a przede wszystkim wiem, ze mogę mu wszystko powiedzieć i nie przejdzie to bez echa. Robi bradzo dokładny wywiad, sam bada piersi i jako pierwszy zrobił mi usg piersi.
jedyna wada- bardzo długi czas oczekiwania na wizyte..... może się to kiedyś zmieni ale warto poczekać naprawdę.
katzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 16:11   #847
asiaszab
Przyczajenie

Hej dziewczyny, mam ogromną prośbę, czy któraś z Was wie gdzie teraz przyjmuje dr Agnieszka Hoffman?
Czy któraś z Was może leczyła się w lecznicy św Zofii przy szpitalu na żelaznej, i ewentualnie mogłaby polecić jakiegoś ginekologa stamtąd?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
asiaszab jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-16, 16:18   #848
Oliweczka86
Przyczajenie

Olsztyn

co do Olsztyna,to chciałabym polecic dr Beate Boczkowska.Jestem jej pacjentka od 3 lat. zero stresu podczas pierwszej wizyty,wyczerpujaca odpowiedz na kazde zadane pytanie,rozwianie wszelkich watpliwosci.Wizyty bez pospiechu i w milej atmosferze. Moja przyjaciolka rowniez korzysta z uslug Pani doktor i jest rowniez zadowolona. Jedynym mankamentem jest to ze czasami trzeba czekac ok 1,5 tyg. na wizyte. Wizyta kosztuje 90 albo 100zl (nie pamietam dokladnie), wliczone jest w to badanie cytologiczne. Recepty sa wypisywane do 6 opakowan, bez zadnych oplat. Po kolejna recepte nie trzeba sie umawiac na wizyte, bo wypisze ja bez problemu polozna. W przypadku przyjmowania antykoncepcji hormonalnej dr dba o to zebys raz na rok koniecznie przyszla na wizyte wraz z badaniami.

Olsztyn,Warszawska 80/82
tel. 089- 535-13-34
Oliweczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 16:27   #849
asiaszab
Przyczajenie

WARSZAWA

Zapomniałam dodać miasta
Czy któraś z Was wie gdzie teraz przyjmuje dr Agnieszka Hoffman?
Czy któraś z Was może leczyła się w lecznicy św Zofii przy szpitalu na żelaznej, i ewentualnie mogłaby polecić jakiegoś ginekologa stamtąd?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź
asiaszab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 20:30   #850
wiewiórka22
Przyczajenie

Szukam dobrego ginekologa w Siedlcach.Pomóżcie bo to wazne.
wiewiórka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 11:29   #851
shibuya
Raczkowanie

czy pani doktor Katarzyna Kisielewska lub Anna Springwald przyjmują gdzieś w Krakowie w ramach NFZ ? ? ?
shibuya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-17, 12:10   #852
pink69
Zakorzenienie

WROCŁAW

Dr Kołtowska z Emedu na Glinianej.
Starsza ciepła kobieta.Bardzo sympatyczna.
Wizyta przebiega bezstresowo.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 15:35   #853
kasiuuunia_ol
Zadomowienie

Olsztyn

pani Beata Romaszko

bardzo mila kobieta,ktora faktycznie bada. Prywatnie,ale dobrze. przyjmuje na Kolobrzeskiej i na Dywizjonu

RZUCAM PALENIE I ODCHUDZAM SIE :P
kasiuuunia_ol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 11:19   #854
magducha_wielka
Przyczajenie

Wizyta w Corfamedzie we Wrocławiu kosztuje juz 80 a nie 60 zł.. nie wiem czy to ze względu na zblizajace sie wakacje i zwiekszoną liczbe chetnych, czy tak po prostu Jak dla mnie to dosc drogo, ale że do ginekologa idę po raz pierwszy to chyba sie wykosztuje. Aha, i ktos wczesniej pytal czy przyjmują tylko prywatnie. Z tego co wiem to tak, tylko prywatnie
magducha_wielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 13:36   #855
meszsares
Zadomowienie

GLIWICE
nie wiem, czy juz na tym forum zostal wymieniony pan doktor Lesław Strzałkowski z Gliwic.
Przyjmuje prywatnie na Niedbalskiego 20, z tego co wiem juz nie mozna dostac sie do niego na NFZ. Pracuje tez w szpitalu w Strzelcach Opolskich.
Jest najlepszym ginekologiem w Gliwicach i to chyba wystarczy za komentarz.
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 18:04   #856
wąż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katzet Pokaż wiadomość
KRAKóW

dr Osmański

Bardzo konkretny, miły, sympatyczny, wnikliwy, delikatny i troskliwy lekarz. Ma duża wiedzę i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo go lubię, a przede wszystkim wiem, ze mogę mu wszystko powiedzieć i nie przejdzie to bez echa. Robi bradzo dokładny wywiad, sam bada piersi i jako pierwszy zrobił mi usg piersi.
jedyna wada- bardzo długi czas oczekiwania na wizyte..... może się to kiedyś zmieni ale warto poczekać naprawdę.
Napisz proszę gdzie przyjmuje!! A jeśli przyjmuje w gabinecie prywatnym, to za ile

wąż jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 09:00   #857
katzet
Raczkowanie

...

Edytowane przez katzet
Czas edycji: 2014-05-14 o 22:23
katzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 12:18   #858
monkub
Przyczajenie

Witam wszystkich!
Jeśli ktoś jest w ciąży zdecydowanie odradzam Dr. Chamerskiego niech Was Bóg broni do niego iść...
monkub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 15:58   #859
melory
Przyczajenie

Exclamation Dot.: dr Lenart

kraków

heja, czy ktoras z Was slyszala moze o dr Lenart? Przyjmuje na Urzedniczej, chcialam sie zapisac albo do dr kisielewska albo do dr Springwald, ale gdy podalam termin, ktory mi pasuje, pani podala takie nazwisko.. Na ich stronie sa wymienione tylko 2 nazwiska, stad moje watpliwosci, a nie znalazlam tu na forum zadnych opinii o ww. pani ginekolog.

Pozdrawiam i prosze o odp, bo wizyta juz we wt
melory jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-20, 23:17   #860
shania
Przyczajenie

Dot.: dr Lenart

dr Lenart z tego co wiem jest tam "gościnnie" z powodu nieobecności tamtych lekarek. Ja też jestem do niej wyjątkowo zapisana na wizytę, ale na za tydzień, więc po tobie. O tej pani doktor znalazłam coś tam w wyszukiwarce, że jest OK, a biorąc pod uwagę osoby które ją wybrały - czyli obie panie lekarki - jestem skłonna w to wierzyć. Daj znać jak było.
shania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 08:35   #861
milkuu
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy KRAKÓW

Cytat:
Napisane przez nowaaa Pokaż wiadomość
Ale 50zl to tylko cena za wizyte.

Owszem, kobieta jest bardzo mila i rzeczowa. Ale mnie cala sprawa wyszla ponad 250zl. Zmienialam lekarza i chcialam kontynuowac branie tabletek. Wiec za rada wizazanek poszlam do niej. I tak: 50zl zaplacilam za wizyte. Cytologia 30zl. Wyslala mnie na badania krwi w okreslone miejsce. Prawie 60zl. Dalej usg piersi (rowniez w okreslonym miejsu) 65zl. Wrocilam z wynikami, na badania krwi nawet nie spojrzala, wypisala recepte - kosztowalo mnie to nastepne 50zl (!!!). A w cenniku jest napisane ze wypisanie recepty kosztuje 20zl. Dla mnie nie jest to przystepna cena.

Wg mnie badanie wcale nie jest specjalnie delikatne. Przynajmniej nie takie jak u poprzednigo lekarza. Musialam go zmienic bo przeprowadzilam sie Kiedys wiyta kosztowala mnie 60zl, cytologia 20, recepty byly za dramo.

Aha, badania mialam robione pol roku wczesniej - zeby nie bylo ze jestem im przeciwna!

Milkuu, na ile dostalas recepty? Pozdrawiam

Za recepty( 3 sztuki dałam 0,00 zł

Cytologii nie musiałam robic bo miałam robioną poł roku wczesniej, usg zrobiła mi tez za darmo bo podczas badania coś jej sie nie podobało na lewym jajniku, sprawdziła i wszystko było ok a nie zapłaciłam za to ani grosza, cała wizta kosztowała mnie równe 50 zł, za recepty płaci sie( te 20 zł) jeśli przychodzi sie po raz kolejny i nie chcesz isc na wiztyte tylko po same recepty.

Pozdrawiam
milkuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 08:44   #862
milkuu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiuuunia_ol Pokaż wiadomość
Olsztyn

pani Beata Romaszko

bardzo mila kobieta,ktora faktycznie bada. Prywatnie,ale dobrze. przyjmuje na Kolobrzeskiej i na Dywizjonu

Owszem miła kobieta,( byłam u niej 2 razy), jednak za kazdym razem miałam mieszane uczucia, zbadała , wypisała recepty wzieła kase i dowidzenia, sprawiała wrazenie jakby sie gdzies spieszyła, nic konkretnie mi nie powiedziała o wszytsko musiałam sie dopytywac. Jakos nie przekonałam się do niej.

Pozdrawiam
milkuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-21, 17:43   #863
karoolaaa
Zakorzenienie

Dot.:Lublin _dr Filiks-Gajewska (sanitas)

Hej Moglby mi ktos cos napisac o tej Pani dr ...wybieram sie do niej niedlugo i chcialabym poznac Wasze opinie ... Przyjmuje w Sanitasie (Lublin)

Edytowane przez karoolaaa
Czas edycji: 2007-06-26 o 11:55
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-22, 10:28   #864
koyotte
Przyczajenie

Czy ktoś miał lub ma kontakt z doktorem Januszem Hejnar. Prosze o jakąś opinie. Dzięki.
koyotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-22, 14:19   #865
nebraska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
WROCŁAW

Dr Kołtowska z Emedu na Glinianej.
Starsza ciepła kobieta.Bardzo sympatyczna.
Wizyta przebiega bezstresowo.
Pink, czy emed to prywatna przychodnia? (na takiej mi zależy). Ile kosztuje tam wizyta?

A może któraś z was kojarzy dr Mazurkiewicz (bodajże). Dawno temu byłam u niej w Vicie, kiedy moja lekarak byłam na urlopie. Bardzo przypadłą mi do gustu, ale nie przyjmuje tam już niestety

Fragrantica

nebraska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-23, 21:05   #866
*Justynka*
Wtajemniczenie

Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą panią ginekolog w Poznaniu. Będzie to moja pierwsza wizyta i bardzo zależy mi na tym, aby to była kobieta. Przejrzałam cały wątek, jednak większość polecanych to mężczyźni

*Justynka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 09:40   #867
balitagscarlet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez slowo_sie_rzeklo Pokaż wiadomość
No niestety ,takie są polskie realia ... ja dziś bylam u tej waszej wychwalanej Glanowskiej..i nie powiem : miła kobieta i kompetentna (takie mialam wrazenie ) , Czy jak do niej chodziłyście to kazala Wam zrobić multum badań?bo ja mialam wrazenie ze szuka tylko pretekstu zebym jeszcze : a to przyszła na badanie piersi , a to zrobila takie badanie bo to i tamto ...? jak powiedziałam ze cytologia zrobiona tylko nie tu to odrazu pytanie (a gdzie ? )

Ale ogólnie miła kobietka.
A jak u niej z receptami?bo oczywiscie na wstępie wypisałam mi tylko jedną.
Nie ty pierwsza odnosisz takie wrażenieJa też trafiłam do niej dzięki wizażowi, potem okazało się, że moje koleżanka też chodzi do niej i ma identyczne odczucia. Glanowska jest miła, sympatyczna ale uważam, że zwyczajnie wyciąga kase. Chciałaby, żeby z każdym badaniem przychodzić osobno, najpierw normalne palpacyjne, potem żeby przyjść na cytologię, potem na badanie piersi itp.I oczywiście za każdą wizytę płacimy a jakże.Miałam mieć kiedyś robiony prościutki zabieg, to mi powiedziała, żeby przyjść kiedy indziej bo ona nie ma teraz takich narzędzi. TaaaaPotem robiąc go u innej lekarki dowiedziałam się jakie to te specjalne narzędzia...typu wziernikNie wspominając już o tym, że wizyta trwa 10 minut, raz dwa bo za drzwiami czekają następne KLIENTKI.

RZESZÓW
Czuję się w obowiązku dopisać małe sprostowanko co do dr Wójcik, którą tu polecałam. Jakiś czas temu zlikwidowała swój prywatny gabinet. Nie miałam żadnych informacji gdzie teraz będzie przyjmować więc postanowiłam podejść do niej do przychodni i się zapytać. Swoich pacjentek, które spotyka poza gabinetem prywatnym niestety nie poznaje (teraz wiem to też z relacji koleżanki), bo na wizycie to owszem pamięta wszystko. No, ale zdarza się. Tylko, że to jak mnie potraktowała było dosłownie nie do przyjęcia. Njapierw dosłownie wydarła się, żebym natychmiast wyszła, potem puściła wiązankę o tym jak ją z tamtego gabinetu wywalili i ona teraz nie wie gdzie będzie przyjmować i czy w ogólePoczułam się tam jak jakiś intruz, który zakłóca jej spokój. Zdenerwowałam się bo nie potrafiła miło i normalnie mnie potraktować i udzielić informacji, które chyba dla każdej jej pacjentki były ważne a nie miała żadnych oporów, żeby jakiś czas wcześniej przyjmować mnie w tym samym miejscu - państwowej przychodni, używać państwowych, czyli nie przeznaczonych dla prywatnych pacjenetek narzędzi i skasować za to odpowiednią stawkę. Myślałam, że to fajny i dobry lekarz. Niestety już do niej nie zawiatm więcej bo to jak mnie ktoś traktuje ma dla mnie równie duże znaczenie.
Może któraś z was miała z nią jeszcze do czynienia? Jetsem ciekawa waszego zdania na jej temat.
balitagscarlet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-24, 12:04   #868
sheryl
szeryfcio

Warszawa
Dziewczyny, poszukuję dobrego ginekologa, do poprowadzenia ciąży. Takiego, żeby umiał wykryć zagrożenie ciąży jakby co. Może przyjmować prywatnie, ale dobrze by było gdyby miał powiązania z jakimś szpitalem.
Stary 2007-06-25, 11:26   #869
sawb
Raczkowanie

Smile Dot.: dr Lenart

Cytat:
Napisane przez melory Pokaż wiadomość
kraków

heja, czy ktoras z Was slyszala moze o dr Lenart? Przyjmuje na Urzedniczej, chcialam sie zapisac albo do dr kisielewska albo do dr Springwald, ale gdy podalam termin, ktory mi pasuje, pani podala takie nazwisko.. Na ich stronie sa wymienione tylko 2 nazwiska, stad moje watpliwosci, a nie znalazlam tu na forum zadnych opinii o ww. pani ginekolog.

Pozdrawiam i prosze o odp, bo wizyta juz we wt

Hej,

Ja mam wizyte w środę

Ona tam normalnie nie przyjmuje, tylko teraz do 2 lipca bo i Kisielewska i Springwald są na urlopie, wiec ją poprosiły o zastępstwo.
Poszukałam na innych forach i ma też pozytywne opinie, więc chyba nie ma powodu do obaw...
sawb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-25, 14:16   #870
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Wiecie moze cos o poradniach ginekologicznych we Wroclawiu: Odona Bujwida 44, Ofiar Oświęcimskich 41/43, na Oławskiej 15 czy na Podwalu 74?

chce sie wybrac, ale nie wiem do ktorej. ktore sa bezplatne, badz jakie koszty wizyty? zalezy mi rowniez na tych polecanych przez Was lekarzy.
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości