![]() |
#841 |
BAN stały
|
Dot.: Ginekolog w Krakowie.
Ja chodzę do bardzo fajnej lekarki. dr Joanna Wojtyś
Ma gabinet niedaleko Szpitala Dzieciecego w Prokocimiu (tam rowniez przyjmuje, ale teraz wiadomo - strajk). jest to ul. Kurczaba. Wizyta u niej kosztuje okolo 50 zl. Kobieta wie co robi (wyprowadza mnie z torbielowych jajnikow) Jest bardzo sympatyczna i chetna do kazdej pomocy. Oprocz specjalizacji ginekologii, ma rowniez endoktynologie, co uwazam za swietne polaczenie ![]() Edit: Adres dokladny i nr telefonu podam Ci wieczorem, bo niestety nie mam przy sobie wizytowki. |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Tutaj masz link z listą ginekologów polecancyh przez Wizażanki. Na pewno znajdziesz tam informacje na temat ginekologów w Krakowie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=80711 Pozdrawiam ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
Polecam panią doktor Katarzynę Kisielewską. Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy ul. Urzędniczej, jest bardzo sympatyzna, nigdzie jej się nie śpieszy i na każde pytanie rzeczowo odpowie. Nie czułam przy niej skrępowania, a naprawdę pytałam o wszystko. Wizyta kosztuje 50zl.
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
A czy któras z Was zna może dr Migdałek?
#845 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
KRAKÓW Ja też polecam dr Katarzynę Kisielewską! Wszystkie informacje (gdzie, co, za ile, itd.) znajdziecie na jej stronie: http://ginekolog-krakow.republika.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
KRAKóW
dr Osmański Bardzo konkretny, miły, sympatyczny, wnikliwy, delikatny i troskliwy lekarz. Ma duża wiedzę i chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo go lubię, a przede wszystkim wiem, ze mogę mu wszystko powiedzieć i nie przejdzie to bez echa. Robi bradzo dokładny wywiad, sam bada piersi i jako pierwszy zrobił mi usg piersi. jedyna wada- bardzo długi czas oczekiwania na wizyte..... może się to kiedyś zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam ogromną prośbę, czy któraś z Was wie gdzie teraz przyjmuje dr Agnieszka Hoffman?
Czy któraś z Was może leczyła się w lecznicy św Zofii przy szpitalu na żelaznej, i ewentualnie mogłaby polecić jakiegoś ginekologa stamtąd? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
Olsztyn
co do Olsztyna,to chciałabym polecic dr Beate Boczkowska.Jestem jej pacjentka od 3 lat. zero stresu podczas pierwszej wizyty,wyczerpujaca odpowiedz na kazde zadane pytanie,rozwianie wszelkich watpliwosci.Wizyty bez pospiechu i w milej atmosferze. Moja przyjaciolka rowniez korzysta z uslug Pani doktor i jest rowniez zadowolona. Jedynym mankamentem jest to ze czasami trzeba czekac ok 1,5 tyg. na wizyte. Wizyta kosztuje 90 albo 100zl (nie pamietam dokladnie), wliczone jest w to badanie cytologiczne. Recepty sa wypisywane do 6 opakowan, bez zadnych oplat. Po kolejna recepte nie trzeba sie umawiac na wizyte, bo wypisze ja bez problemu polozna. W przypadku przyjmowania antykoncepcji hormonalnej dr dba o to zebys raz na rok koniecznie przyszla na wizyte wraz z badaniami. Olsztyn,Warszawska 80/82 tel. 089- 535-13-34 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Zapomniałam dodać miasta ![]() Czy któraś z Was wie gdzie teraz przyjmuje dr Agnieszka Hoffman? Czy któraś z Was może leczyła się w lecznicy św Zofii przy szpitalu na żelaznej, i ewentualnie mogłaby polecić jakiegoś ginekologa stamtąd? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Przyczajenie
|
Szukam dobrego ginekologa w Siedlcach.Pomóżcie bo to wazne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
czy pani doktor Katarzyna Kisielewska lub Anna Springwald przyjmują gdzieś w Krakowie w ramach NFZ ? ? ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
Dr Kołtowska z Emedu na Glinianej. Starsza ciepła kobieta.Bardzo sympatyczna. Wizyta przebiega bezstresowo.
#853 |
Zadomowienie
|
Olsztyn
pani Beata Romaszko bardzo mila kobieta,ktora faktycznie bada. Prywatnie,ale dobrze. przyjmuje na Kolobrzeskiej i na Dywizjonu ![]()
#854 |
Przyczajenie
|
Wizyta w Corfamedzie we Wrocławiu kosztuje juz 80 a nie 60 zł..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
GLIWICE
nie wiem, czy juz na tym forum zostal wymieniony pan doktor Lesław Strzałkowski z Gliwic. Przyjmuje prywatnie na Niedbalskiego 20, z tego co wiem juz nie mozna dostac sie do niego na NFZ. Pracuje tez w szpitalu w Strzelcach Opolskich. Jest najlepszym ginekologiem w Gliwicach i to chyba wystarczy za komentarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez katzet Czas edycji: 2014-05-14 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Jeśli ktoś jest w ciąży zdecydowanie odradzam Dr. Chamerskiego niech Was Bóg broni do niego iść... |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Przyczajenie
|
![]()
kraków
heja, czy ktoras z Was slyszala moze o dr Lenart? Przyjmuje na Urzedniczej, chcialam sie zapisac albo do dr kisielewska albo do dr Springwald, ale gdy podalam termin, ktory mi pasuje, pani podala takie nazwisko.. Na ich stronie sa wymienione tylko 2 nazwiska, stad moje watpliwosci, a nie znalazlam tu na forum zadnych opinii o ww. pani ginekolog. Pozdrawiam i prosze o odp, bo wizyta juz we wt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Przyczajenie
|
Dot.: dr Lenart
dr Lenart z tego co wiem jest tam "gościnnie" z powodu nieobecności tamtych lekarek. Ja też jestem do niej wyjątkowo zapisana na wizytę, ale na za tydzień, więc po tobie. O tej pani doktor znalazłam coś tam w wyszukiwarce, że jest OK, a biorąc pod uwagę osoby które ją wybrały - czyli obie panie lekarki - jestem skłonna w to wierzyć. Daj znać jak było.
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Za recepty( 3 sztuki ![]() Cytologii nie musiałam robic bo miałam robioną poł roku wczesniej, usg zrobiła mi tez za darmo bo podczas badania coś jej sie nie podobało na lewym jajniku, sprawdziła i wszystko było ok a nie zapłaciłam za to ani grosza, cała wizta kosztowała mnie równe 50 zł, za recepty płaci sie( te 20 zł) jeśli przychodzi sie po raz kolejny i nie chcesz isc na wiztyte tylko po same recepty. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Owszem miła kobieta,( byłam u niej 2 razy), jednak za kazdym razem miałam mieszane uczucia, zbadała , wypisała recepty wzieła kase i dowidzenia, sprawiała wrazenie jakby sie gdzies spieszyła, nic konkretnie mi nie powiedziała o wszytsko musiałam sie dopytywac. Jakos nie przekonałam się do niej. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Dot.:Lublin _dr Filiks-Gajewska (sanitas)
Hej
![]() Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2007-06-26 o 11:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś miał lub ma kontakt z doktorem Januszem Hejnar. Prosze o jakąś opinie. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może któraś z was kojarzy dr Mazurkiewicz (bodajże). Dawno temu byłam u niej w Vicie, kiedy moja lekarak byłam na urlopie. Bardzo przypadłą mi do gustu, ale nie przyjmuje tam już niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą panią ginekolog w Poznaniu. Będzie to moja pierwsza wizyta i bardzo zależy mi na tym, aby to była kobieta. Przejrzałam cały wątek, jednak większość polecanych to mężczyźni
![]()
#867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() RZESZÓW Czuję się w obowiązku dopisać małe sprostowanko co do dr Wójcik, którą tu polecałam. Jakiś czas temu zlikwidowała swój prywatny gabinet. Nie miałam żadnych informacji gdzie teraz będzie przyjmować więc postanowiłam podejść do niej do przychodni i się zapytać. Swoich pacjentek, które spotyka poza gabinetem prywatnym niestety nie poznaje (teraz wiem to też z relacji koleżanki), bo na wizycie to owszem pamięta wszystko. No, ale zdarza się. Tylko, że to jak mnie potraktowała było dosłownie nie do przyjęcia. Njapierw dosłownie wydarła się, żebym natychmiast wyszła, potem puściła wiązankę o tym jak ją z tamtego gabinetu wywalili i ona teraz nie wie gdzie będzie przyjmować i czy w ogóle ![]() Może któraś z was miała z nią jeszcze do czynienia? Jetsem ciekawa waszego zdania na jej temat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
szeryfcio
|
Warszawa
Dziewczyny, poszukuję dobrego ginekologa, do poprowadzenia ciąży. Takiego, żeby umiał wykryć zagrożenie ciąży jakby co. Może przyjmować prywatnie, ale dobrze by było gdyby miał powiązania z jakimś szpitalem.
#869 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hej, Ja mam wizyte w środę ![]() Ona tam normalnie nie przyjmuje, tylko teraz do 2 lipca bo i Kisielewska i Springwald są na urlopie, wiec ją poprosiły o zastępstwo. Poszukałam na innych forach i ma też pozytywne opinie, więc chyba nie ma powodu do obaw... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Wiecie moze cos o poradniach ginekologicznych we Wroclawiu: Odona Bujwida 44, Ofiar Oświęcimskich 41/43, na Oławskiej 15 czy na Podwalu 74?
chce sie wybrac, ale nie wiem do ktorej. ktore sa bezplatne, badz jakie koszty wizyty? zalezy mi rowniez na tych polecanych przez Was lekarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.