Rossmann cz. XXVIII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-22, 16:54   #841
razdwapiec
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Ja w takim wypadku wolę tylko sprawdzić na stronie Rossmanna czy dany produkt może jednak jest w promocji, bo jakbym za każdym razem szła do sklepu to pewnie nie wychodziłabym z pustymi łapkami
No ja sobie pododawałam do listy zakupowej na stronie i tylko sprawdzam kiedy wchodzą nowe promocje. Ale jak się i tak jest w Rossie to można popatrzeć po półkach.
Stary 2016-02-22, 17:05   #842
Silloe
Zakorzenienie

Warto wydać te 5 zł? http://www.rossmann.pl/Produkt/Green...1743,1836,5820
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 17:08   #843
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
Miałam go kiedyś i byłam zadowolona

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 17:28   #844
Silloe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Miałam go kiedyś i byłam zadowolona

A ten? http://www.rossmann.pl/Produkt/Elfa-...1750,1836,5820

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Wszystkie pomadki Isana za 2,99zł http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...6661,1787,5911
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 17:53   #845
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Jakby kogoś interesowało, to od 1 marca serum do rzęs/brwi L4L będzie za 59,99zł i gratis będzie pielęgnujący żel micelarny do rzęs
W aptekach DOZ teraz to serum do rzęs jest w promocji i kosztuje 48,49zł.
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------
Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
Oj nie

Uff już myślałam, że coś ze mną jest nie tak

Może i być bez parafiny ale dla mnie krem półtłusty na dzień do cery mieszanej/tłustej to bardzo zły pomysł
A jeśli chodzi o skórę mężczyzn to nie ma co porównywać do kobiecej.
Mam cere mieszana i kremy poltluste na dzien to u mnie jakbym twarz smalcem posmarowala. Na noc nie pogardze, natomiast na dzien wole cos lzejszego.

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Wszystkie pomadki Isana za 2,99zł http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...6661,1787,5911
Olejki z GP mialam bodajze w czterech wariantach i nie widzialam miedzy nimi znaczacej roznicy. Za 5zl warto sprobowac jest lubisz olejowac wlosy.
Co do Isanowych pomadek to ich nie znosze. Czesto maja w sobie brokat i natluszczaja zamiast nawilzac. Jakbym posmarowala usta wazelina. Mialam w kilku wariantach kolorystycznych i chyba juz mi wystarczy tego testowania.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2016-02-22 o 17:51
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 19:16   #846
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Mądrze prawisz Przy cerze tłustej tylko lekkie nawilżające, najlepiej konsystencji żelowej.
Absolutnie żadnych kremów z parafiną, bo będzie masakra!
a gliceryna? nie uzywam kremow z parafina, ale

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za wszystkie rady. Fitomed znam i kiedyś stosowałam, może czas wrócić, ktoś tu jeszcze polecał ich krem nawilżający. Chciałabym właśnie przejść na lekką pielęgnacje bo mam dość mojej cery, ciągle coś nie tak z nią.
Ogólnie myje ją dwa razy dziennie, toników już prawie nie używam (nie wiem czy to dobrze czy źle, stosowałam też hydrolaty zamiennie z tonikiem), potem zawsze jakiś krem, rano lekki, wieczorem bardziej odżywczy lub z kwasami. Peeling i maseczki 3x w tyg.
aktualnie uzywam pianki Himalaya, potem plyn micelarny Sylveco i ostatnio bez kremu na noc rano zel oczyszczajacy, tonik oczarowy i krem niestety matujacy a potem sypki podklad mineralny i dalej nie moge sobie z tym poradzic
to wszystko, co czyta-m/-lam juz mi sie placze i wpadlam w jakies bledne kolo...

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 20:13   #847
cosmetix
Makeup challenge winner

Dziewczyny

Czy w którymś Rossmann w Łodzi oprócz Manu i Portu jest jeszcze szafa Essence?

Przepraszam znowu za offtop, ale często tu padają pytania o tanie pędzle.
Od dziś w LIDL zestaw pędzli w etui za 29zł. Załączam foty.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160222_184017.jpg (87,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160222_183811.jpg (65,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20160222_183714.jpg (81,2 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2016-02-22 o 20:21
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 20:25   #848
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Nigdzie nie pisałam o kremach półtłustych z parafiną. Krem półtłusty wcale nie musi jej zawierać. Może np. zawierać niezapychające oleje.
Sama parafiny nie lubię, raczej unikam, a jak najbardziej natłuszczam twarz.
Takie kremy w żelu testowałam na TŻ'cie- cera mieszana i zamiast niwelować potęgowały problem. Może i taki krem da radę, ale chyba tylko latem. No i jak ktoś używa peelingu mechanicznego 3 razy w tygodniu, nie sięga po tonik przywracający właściwe pH skóry to raczej ma naturalny płaszcz lipidowy skóry w opłakanym stanie, a co za tym idzie kremy odbudowujące płaszcz lipidowy jak najbardziej wskazane.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Dzięki. Nie wiem czy uda mi się załapać, ale rozważam zakup, bo mam imprezkę rodzinną w maju, przydałoby się wyhodować rzęsy, a przedłużać nie mam ochoty czy sięgać po sztuczne bo jest ryzyko, że klej do rzęs może mnie uczulić.
Myślicie, że jest sens kupować jeśli czas na podhodowanie rzęs miałabym od 1 marca do 20 maja? Czy szkoda kasy?
Ja odżywcze toleruję średnio. Muszą być w miarę lekkie.
Nie lubię parafiny, tłuści i mi skóra nie oddycha, a potem robią się niespodzianki.
Nawet te kremy odżywcze, czy półtłuste na ciężkich olejach, które dłużej się wchłaniają, robią mi na dłuższą metę szkodę.
A mam cerę tylko mieszaną (czasami przesuszoną)

Peelingi to lubię enzymatyczne, naprawdę działają. Od czasu do czasu jakiś kwasik. Mechaniczne za bardzo mi drażniły twarz. Mam kostki, kaszkę i mi potrafiły rozdrapać je.

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Jakby kogoś interesowało, to od 1 marca serum do rzęs/brwi L4L będzie za 59,99zł i gratis będzie pielęgnujący żel micelarny do rzęs
Słuchajcie dziewczyny, czy któraś z Was ma wrażliwe oczy lub alergiczne zapalenie spojówek i używa serum do rzęs?
Oceanica lub L'biotiki ?
Nie podrażnił oczu? Mam ochotę zacząć stosować i trochę się boję...

Chyba, że znacie coś bez tego bimatoprostu, działającego i w przyzwoitej cenie (nie z kosmosu)?
Cytat:
Oczywiście, że ma sens. Do maja masa czasu. Chyba, że Ciebie uczuli czy coś.

Co do kremów tłustych i półtłustych ja po prostu ich nie lubię, wolę takie kremy, które z łatwością się wchłaniają, a nie pozostają na twarzy wieki czasu i nie widać, aby miały się wchłonąć. Bleeee

Właśnie.
Te co się wchłaniają są najlepsze. I nie chodzi mi o kremożele. Mogą być zwykłe nawilżające, czy nawet w kierunku odżywczych, byleby się wchłaniały nie zostawiały tłustej czy wodnej warstwy.
bigosowadama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 22:03   #849
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Co do kremów tłustych i półtłustych ja po prostu ich nie lubię, wolę takie kremy, które z łatwością się wchłaniają, a nie pozostają na twarzy wieki czasu i nie widać, aby miały się wchłonąć. Bleeee
Też takie kremy lubię Półtłuste i tłuste ewentualnie na noc mogłabym użyć ale nigdy na dzień
Cytat:
Jak je oceniasz tak na 1szy rzut oka?
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mam cere mieszana i kremy poltluste na dzien to u mnie jakbym twarz smalcem posmarowala. Na noc nie pogardze, natomiast na dzien wole cos lzejszego.
U mnie efekt byłby podobny, dlatego się zdziwiłam, że ktoś to poleca i komuś służą takie kremy na dzień

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 10:42   #850
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:

Takie tandetne trochę.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 11:12   #851
panna_hanna1
Raczkowanie

[QUOTE=Silloe;56160108]

Mi ogólnie ta seria obciążała włosy, szybciej się przetłuszczały

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 12:12   #852
anna100294
Raczkowanie

Pytanie z innej beczki

Posiada może któraś z Was kod rabatowy do drogerii ekobieca powyżej 5%?

Może ktoś posiada kod 20 % z DDD i jest mu zbędny i chciałaby się podzielić

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
anna100294 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 12:46   #853
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigosowadama Pokaż wiadomość
Ja odżywcze toleruję średnio. Muszą być w miarę lekkie.
Nie lubię parafiny, tłuści i mi skóra nie oddycha, a potem robią się niespodzianki.
Nawet te kremy odżywcze, czy półtłuste na ciężkich olejach, które dłużej się wchłaniają, robią mi na dłuższą metę szkodę.
A mam cerę tylko mieszaną (czasami przesuszoną)

Peelingi to lubię enzymatyczne, naprawdę działają. Od czasu do czasu jakiś kwasik. Mechaniczne za bardzo mi drażniły twarz. Mam kostki, kaszkę i mi potrafiły rozdrapać je.

Słuchajcie dziewczyny, czy któraś z Was ma wrażliwe oczy lub alergiczne zapalenie spojówek i używa serum do rzęs?
Oceanica lub L'biotiki ?
Nie podrażnił oczu? Mam ochotę zacząć stosować i trochę się boję...

Chyba, że znacie coś bez tego bimatoprostu, działającego i w przyzwoitej cenie (nie z kosmosu)?

Właśnie.
Te co się wchłaniają są najlepsze. I nie chodzi mi o kremożele. Mogą być zwykłe nawilżające, czy nawet w kierunku odżywczych, byleby się wchłaniały nie zostawiały tłustej czy wodnej warstwy.
Kiedyś trafiłam na blog Kosmetolog i jest dla mnie sensowne co pisze chociaż poleca głównie markę LRP, ale i tak jest tam wiele informacji o pielęgnacji skóry trądzikowej i tłustej.

Jak masz wrażliwe oczy to ja bym sobie odpuściła, bo ilekroć mam ochotę któreś kupić to trafię na komentarze i opinie osób którym zaszkodził ten składnik (łącznie z bólami głowy i zaburzeniami widzenia). Momentalnie mi się odechciewa sprawdzać czy mi nie zaszkodzi

Testowałam w sklepie te nowe pomadki Lovely http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...szt,376254,370 Bardzo kremowe, takie masełkowate ale też bardzo napigmentowane. Opakowanie tani plastik, bardzo lekkie. Fajny kolor ma nr 6 taki mega intensywny róż, a właściwie fuksja mega kolor Też czekam na promocję -40%. Przyda się na takie zachcianki :P

Ciekawe czy w nowościach pojawi się puder sypki Rimmela Match Perfection bo go widziałam w SP razem z tymi do konturowania w dwóch wersjach kolorystycznych. Nie było testerów ale widziałam, że w bronzerze coś tam złotego migocze
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 12:53   #854
MissChievousTess
Zakorzenienie

Ja bym chciała w maju promo na podkłady.
Właśnie wyjęłam z zapasów zachomikowane i widzę, że były to bardzo udane zakupy. Warto byłoby to powtórzyć.
I może capnęłabym jakiś bronzer.
Myślałam o bronzerze exclusive, ale kosztuje tyle co bateria do laptopa, a potrzebuję nowej baterii, więc bronzer w wersji economy by się przydał.
Stary 2016-02-23, 13:19   #855
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Kiedyś trafiłam na blog Kosmetolog i jest dla mnie sensowne co pisze chociaż poleca głównie markę LRP, ale i tak jest tam wiele informacji o pielęgnacji skóry trądzikowej i tłustej.

Jak masz wrażliwe oczy to ja bym sobie odpuściła, bo ilekroć mam ochotę któreś kupić to trafię na komentarze i opinie osób którym zaszkodził ten składnik (łącznie z bólami głowy i zaburzeniami widzenia). Momentalnie mi się odechciewa sprawdzać czy mi nie zaszkodzi

Testowałam w sklepie te nowe pomadki Lovely http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...szt,376254,370 Bardzo kremowe, takie masełkowate ale też bardzo napigmentowane. Opakowanie tani plastik, bardzo lekkie. Fajny kolor ma nr 6 taki mega intensywny róż, a właściwie fuksja mega kolor Też czekam na promocję -40%. Przyda się na takie zachcianki :P

Ciekawe czy w nowościach pojawi się puder sypki Rimmela Match Perfection bo go widziałam w SP razem z tymi do konturowania w dwóch wersjach kolorystycznych. Nie było testerów ale widziałam, że w bronzerze coś tam złotego migocze
Dzięki. Też czytałam w necie komentarze na temat podrażnienia oczu, wrastania rzęs, itp., łącznie z wizytą na pogotowiu okulistycznym.
To mnie skutecznie odstrasza. Wydam 80 zł, a skończy się na leczeniu w setkach

Mimo wszystko przydałoby mi się coś wzmacniającego na rzęsy.
Po olejku rycynowym, efektów brak

Tak samo miałam ochotę wybielić sobie trochę zęby. I już chciałam kupić Białą Perłę. W końcu to zęby, a nie oczy. Poczytałam opinie i entuzjazm mój zdecydowanie osłabł.

Na blog kosmetolog, natknęłam się szukając inf o filtrach.

Jakoś nie zwróciłam uwagi na te nowe pomadki Lovely.
Piszesz -intensywny róż. To nie dla mnie. Ja w takich kolorach wyglądam koszmarnie.
A czy kojarzysz jakiś nudziak, wiśnię czy coś w tym stylu?
Cytat:
Ja bym chciała w maju promo na podkłady.
Właśnie wyjęłam z zapasów zachomikowane i widzę, że były to bardzo udane zakupy. Warto byłoby to powtórzyć.
I może capnęłabym jakiś bronzer.
Myślałam o bronzerze exclusive, ale kosztuje tyle co bateria do laptopa, a potrzebuję nowej baterii, więc bronzer w wersji economy by się przydał.

Dziewczyny już robicie listę zachciewajek?
Przecież dopiero co luty się kończy, a ta promo to była w poł maja, jakoś tak
Na razie to na bieżąco dokupuje, to co mi braknie.
Mam uraz po listopadowej promocji do rossmanna.
Straszny bałagan i najgorsze, że wszystko upaciane. Brr.
Nie wiem czy jak będzie w maju -49/40% to się skuszę. Może na szminki... Jak będą całe.

A kojarzycie tą promocję na pielęgnację twarzy. Kiedy ona była? Też w maju? Pogubiłam się trochę. Na to bym się połasiła.
Przynajmniej kremów nie otwierają...
Stary 2016-02-23, 13:59   #856
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki. Też czytałam w necie komentarze na temat podrażnienia oczu, wrastania rzęs, itp., łącznie z wizytą na pogotowiu okulistycznym.
To mnie skutecznie odstrasza. Wydam 80 zł, a skończy się na leczeniu w setkach

Mimo wszystko przydałoby mi się coś wzmacniającego na rzęsy.
Po olejku rycynowym, efektów brak

Tak samo miałam ochotę wybielić sobie trochę zęby. I już chciałam kupić Białą Perłę. W końcu to zęby, a nie oczy. Poczytałam opinie i entuzjazm mój zdecydowanie osłabł.

Na blog kosmetolog, natknęłam się szukając inf o filtrach.

Jakoś nie zwróciłam uwagi na te nowe pomadki Lovely.
Piszesz -intensywny róż. To nie dla mnie. Ja w takich kolorach wyglądam koszmarnie.
A czy kojarzysz jakiś nudziak, wiśnię czy coś w tym stylu?

Dziewczyny już robicie listę zachciewajek?
Przecież dopiero co luty się kończy, a ta promo to była w poł maja, jakoś tak
Na razie to na bieżąco dokupuje, to co mi braknie.
Mam uraz po listopadowej promocji do rossmanna.
Straszny bałagan i najgorsze, że wszystko upaciane. Brr.
Nie wiem czy jak będzie w maju -49/40% to się skuszę. Może na szminki... Jak będą całe.

A kojarzycie tą promocję na pielęgnację twarzy. Kiedy ona była? Też w maju? Pogubiłam się trochę. Na to bym się połasiła.
Był tam jeden nudziak i jedna bordowa też, ale nie pamiętam który to numer. Kolor opakowania wskazuje na kolor szminki, ale lepiej je sobie na żywo sprawdzić.

Raczej mi nic nie braknie bardziej na zachciewajki się przyda ta promocja

Na pielęgnację była w okolicach Dnia Matki Tu już wiem co wezmę na pewno (jeśli ta promocja będzie )

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-02-23 o 14:00
Stary 2016-02-23, 15:11   #857
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:

jasne nie otwierają...
padłam ofiarą jakiegoś macacza i do tamtej pory żyłam tak jak ty w błogiej nieświadomości...
jak krem jest ofoliowany to spoko, zobaczysz od razu
barwa siarkowa nie była, kartonik wyglądał spoko, ale w środku był PALUCH
Stary 2016-02-23, 17:26   #858
Zamarzona
Rozeznanie

Co robicie z takim kremem w którym zobaczyłyście, że ktoś w nim juz grzebal? Wyrzucacie cały czy używacie go?
Stary 2016-02-23, 17:29   #859
Selfish Girl
Life is a drink ...

Sprawdzam czy jest odciśnięty paluch
Jak jest zafoliowane opakowanie to wiadomo ... ale jak jest kartonowe zwykłe to patrze czy jest otwierane o ile jestem już w 100 % zdecydowana, że chce ten produkt.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 17:39   #860
Zamarzona
Rozeznanie

A jak dopiero w domu zobaczycie, że już ktoś był w tym kremie ze swoimi paluchami?
Stary 2016-02-23, 17:51   #861
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez anna100294 Pokaż wiadomość
Pytanie z innej beczki

Posiada może któraś z Was kod rabatowy do drogerii ekobieca powyżej 5%?

Może ktoś posiada kod 20 % z DDD i jest mu zbędny i chciałaby się podzielić

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Zapraszam na wątek poświęcony rabatom.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=831185

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2016-02-23 o 20:16
Stary 2016-02-23, 19:57   #862
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Był tam jeden nudziak i jedna bordowa też, ale nie pamiętam który to numer. Kolor opakowania wskazuje na kolor szminki, ale lepiej je sobie na żywo sprawdzić.

Raczej mi nic nie braknie bardziej na zachciewajki się przyda ta promocja

Na pielęgnację była w okolicach Dnia Matki Tu już wiem co wezmę na pewno (jeśli ta promocja będzie )
Dzięki, muszę się w takim razie przejść i naocznie obmacać
Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
jasne nie otwierają...
padłam ofiarą jakiegoś macacza i do tamtej pory żyłam tak jak ty w błogiej nieświadomości...
jak krem jest ofoliowany to spoko, zobaczysz od razu
barwa siarkowa nie była, kartonik wyglądał spoko, ale w środku był PALUCH

Mi się nigdy coś takiego nie przytrafiło.
Fakt widziałam porozrywaną folię na kremach, ale brałam ten zafoliowany.
Jak kartonik był zmiętolony, czy porozrywany to też omijam.
Natomiast te kremy, które nie mają zabezpieczenia tylko sreberko, jedyna metoda to sprawdzać czy sreberko dokładnie przylega.
Wychodzi na to, że trzeba sprawdzać wszystko, pomysłowość ludzka i głupota nie znają granic.
Lub kupować w necie czy bezpośrednio w sklepie za ladą.
Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Co robicie z takim kremem w którym zobaczyłyście, że ktoś w nim juz grzebal? Wyrzucacie cały czy używacie go?
Sama jestem ciekawa

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Sprawdzam czy jest odciśnięty paluch
Jak jest zafoliowane opakowanie to wiadomo ... ale jak jest kartonowe zwykłe to patrze czy jest otwierane o ile jestem już w 100 % zdecydowana, że chce ten produkt.
Ja tak sprawdzałam trójkę do konturowania z Wibo.
Otworzyłam kartonik i sprawdziłam paletkę w środku, niestety był odcisk.
Wzięłam drugą po sprawdzeniu.
Dla siebie może bym się tak nie cackała, ale miało to być na prezent.
Stary 2016-02-23, 20:04   #863
MissChievousTess
Zakorzenienie

Kurcze, od dziś będę sprawdzać kremy.
No ja powoli myślę nad tym co warto by kupić w maju, robię przegląd zapasów, bo podejmowanie decyzji o zakupach kolorówki na ostatnią chwilę jest moim zdaniem zgubne. Zauważyłam, że jak mam listę i założony limit wydatków, wcześniej poczytam recenzje w necie, obejrzę odcienie to zakupy idą mi dużo sprawniej i jestem z nich bardziej zadowolona.
Pielęgnacja była na Dzień Matki?
A na Dzień Kobiet nic nie będzie?
Kojarzę, że wcześniej była chyba pielęgnacja w listopadzie, a kolorówka właśnie w maju.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 20:07   #864
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez bigosowadama;56234313[....
Lub kupować w necie czy bezpośrednio w sklepie za ladą.

Kupienie za ladą nic Ci nie da. Pracowałam jeszcze kilka miesięcy temu w takim sklepie z kosmetykami. Właścicielka na potęgę otwierała wszystko co nowe. Kolorówka to na porządku dziennym później tusze tak wysuszone, że ja pie.... . A nawet potrafiła tester sprzedać jako normalny produkt bo nie miała już pełnego produktu...

a co do trójki do konturowania ...
czy ona też się Wam tak kruszy ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 20:18   #865
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swoje trio odpakowałam przy kasie i tez byly paluchy wysmarowane... Poprosilam o wymiane, jezeli nie sa w stanie lub nie chca zwracac uwagi ludziom przy szafach to ja nie bede na to oczu przymykac. Place z nowy i pelnowartosciowy produkt. Po to maja ochroniarzy, kamery i ekspedientki, zeby takie sytuacje nie mialy miejsca.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:

Nie kruszy się, ale za to strasznie się pyli.
Stary 2016-02-23, 20:46   #866
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
A jak dopiero w domu zobaczycie, że już ktoś był w tym kremie ze swoimi paluchami?
Jak bym miała coś takiego to psikam płynem na bazie izopropanolu do dezynfekcji skóry takie są np. Tribactic, alkohol sobie odparuje, zbieram ewentualnie trochę z wierzchu i już. Dobrze sobie to co jakiś czas zdezynfekować szminki albo cienie i pudry w kamieniu. Przed pójściem do kasy oglądam z każdej strony i sprawdzam pod każdym kontem łącznie z datą ważności bo np. glupi żel do golenia z Joanny kiedyś stał na półce z datą po terminie...

Cytat:
No ja powoli myślę nad tym co warto by kupić w maju, robię przegląd zapasów, bo podejmowanie decyzji o zakupach kolorówki na ostatnią chwilę jest moim zdaniem zgubne. Zauważyłam, że jak mam listę i założony limit wydatków, wcześniej poczytam recenzje w necie, obejrzę odcienie to zakupy idą mi dużo sprawniej i jestem z nich bardziej zadowolona.
Kojarzę, że wcześniej była chyba pielęgnacja w listopadzie, a kolorówka właśnie w maju.
Koło Dnia Matki na pewno, jeszcze pamiętam ekspedientkę, która tłumaczyła dwóm chłopakom, że ta promocja właśnie z okazji tego dnia Kolorówka jakoś w kwietniu była, albo przełom kwietnia/maja.

Cytat:
Kupienie za ladą nic Ci nie da. Pracowałam jeszcze kilka miesięcy temu w takim sklepie z kosmetykami. Właścicielka na potęgę otwierała wszystko co nowe. Kolorówka to na porządku dziennym później tusze tak wysuszone, że ja pie.... . A nawet potrafiła tester sprzedać jako normalny produkt bo nie miała już pełnego produktu...

Dawno temu jeszcze jako nastka kupiłam w małej drogerii wysuszony na wiór tusz

Te z Wibo? Nie z moim nic się nie dzieje, wszystko z nim ok.

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Nie kruszy się, ale za to strasznie się pyli.
Moja trójka się nie pyli

Edytowane przez Make4Up
Czas edycji: 2016-02-23 o 20:40
Stary 2016-02-23, 20:47   #867
bigosowadama
Rozeznanie

Cytat:
Na pewno była w maju pielęgnacja. Co do listopada to chyba nie. Na początku listopada była kolorówka.
Na Dzień Kobiet to w sklepach internetowych pewnie coś będzie.
Być może coś SP zrobi. Hebe chyba też coś miało.
Poza tym sklepy stacjonarne i internetowe z kuponami z gazet.
Cytat:

To chyba ekstremum. Nie wierzę by w mniejszych sklepach to było na porządku dziennym.
No i kwestia kultury.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 21:11   #868
gornek
Zakorzenienie

Ochrona nie może zwracać uwagi klientowi, Ew może powiedzieć pracownikowi zeby poszedł zwrócić uwagę. Ale często jest tak, ze wszyscy pracownicy sa na kasie i nie ma kto isc. Zreszta pootwierane i zmacane produkty świadczą raczej o kulturze klientów
Nie raz widziałam, ze pracownik zwraca uwagę dosłownie babie, a ta ma to gdzies i ma pretensje, ze nie może sobie potwierac tego co chce, odejdzie na chwile a po chwili wraca i robi to samo. Nikt z pracownikow nie ma ochoty użerać sie z takimi ludźmi, jak to moja kuzynka powiedziała to nie ona kupuje zmacane produkty i nie wyciąga klientom nic z szuflady jak widzi, ze to ta osoba otwiera każdy tusz po kolei. Przez takich macaczy reszta jest poszkodowana, bo pracownicy nie chetnie wyciągają właśnie cos z szuflad.

Oglądałam nowego skarba, troche fajnych nowości z kolorówki ma sie pokazać, jakas paletka do konturowania z loreala ma być, nie wiem jak z jakością tego bedzie, bo mam tylko jeden puder kobo i cos konturowania mi nie idzie :/

Wysłane z iPad
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 22:41   #869
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ochrona nie może zwracać uwagi klientowi, Ew może powiedzieć pracownikowi zeby poszedł zwrócić uwagę. Ale często jest tak, ze wszyscy pracownicy sa na kasie i nie ma kto isc. Zreszta pootwierane i zmacane produkty świadczą raczej o kulturze klientów
Nie raz widziałam, ze pracownik zwraca uwagę dosłownie babie, a ta ma to gdzies i ma pretensje, ze nie może sobie potwierac tego co chce, odejdzie na chwile a po chwili wraca i robi to samo. Nikt z pracownikow nie ma ochoty użerać sie z takimi ludźmi, jak to moja kuzynka powiedziała to nie ona kupuje zmacane produkty i nie wyciąga klientom nic z szuflady jak widzi, ze to ta osoba otwiera każdy tusz po kolei. Przez takich macaczy reszta jest poszkodowana, bo pracownicy nie chetnie wyciągają właśnie cos z szuflad.
A ja nieraz byłam świadkiem, jak ekspedientka wyciągała produkty z szuflady, otwierała je i pokazywała klientce a potem wkładała spowrotem

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 22:52   #870
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Ja bym reklamowała.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości