|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8671 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#8672 |
Zakorzenienie
|
Co do katalogu 6 to na początku [po oglądnięciu po raz pierwszy skanu] chciałam bardzo dużo rzeczy, coś ok. 100zł
![]() ![]() ![]() Ciesze się z tego powodu ![]()
#8673 |
Czekam na Ragnarok
|
Przekopałam się
![]() Dorwałam ostatnio w sklepie świetną gąbkę złuszczającą - woreczek Planet Spa z oferty netto 06 będzie idealny do jej przechowywania w łazience ![]() Pozatym biorę krem do szybkiego pedicure, próbki nowych szminek, szminkę nabłyszczającą Coco Rum z demo, masę długopisów z netto. Cały czas myślę nad nowym preparatem do skórek (mam z nimi problemy, myślicie, że pomoże?)... Skończył mi się krem do stóp MM i chyba go wezmę, choć w katalogu 07 coś będę musiała w zamian dobrać do śródziemnomorskiej maseczki, żeby mieć lusterko (miał być to ten krem właśnie... może wezmę MM do rąk?). Jest straszny popyt na promocyjne tusze Pełnia Rzęs. Oby nie było braków na początku kampanii. Co do tematu o najlepszych kosmetykach Avonu, to polecam: 1) seria śródziemnomorska Planet Spa - krem do ciała świetnia nawilża i pięknie pachnie 2) seria Senses Re Charge - za zapach 3) krem do stóp Morze Martwe Planet Spa - za cudowne zmiękczanie (choć zapach okropny) 4) odżywcza szminka nabłyszczająca (niestety już wycofana) - za piękne kolory, smak i zapach 5) peeling do ciała z granatem Solutions - za mocne drapanko i piękny zapach 6) wygładzające cienie Beyond Colour - za to, że jeszcze niedawno były moimi ulubionymi 7) krem brzoskwinia i mleczko migdałowe Naturals - za to, że nie uczula, nie podrażnia, nie powoduje pryszczy i w dodatku trochę nawilża i pachnie bardzo przyjemnie 8) błyszczyki Promiennie - za śliczny połysk, dobrą konsystencję i przyjemną aplikację (poprawiają humor) 9) krem do biustu Solutions - za mobilizację do codziennego masażu 10) antycellulitowy krem Solutions - za przyjemne chłodzenie i mobilizację do masażu + ciekawy zapach 11) woda toaletowa TTA dla Niego - za niesamowicie intrygujący zapach 12) kulka Active Men - za zapach, dobrą ochronę przed potem - jest tylko jeden minus, po paru miesiącach używania skóra pod pachami jest przeraźliwie sucha 13) płatki peelingujące do stóp - działania nie zauważyłam, ale mój mężczyzna daje mi się nimi "smarować", a to już coś ![]() Odradzam: 1) tusze (Pełni Rzęs nie próbowałam) 2) seria Naturals (oprócz peelingów do ciała i kremu brzoskwiniowego do twarzy) 3) lakiery do paznokci - długo schną 4) Color Trendu nie lubię 5) kremy do twarzy i balsamy do ust Avon Care - nic nie dają 6) seria Wody Mineralne Islandii Planet Spa - za obrzydliwy zapach!!!!!!!!!!!!! 7) ujędrniający tonik SSS - za paskudną lepkość, choć zapach piękny 8) biżuteria - tandeta, oprócz dwóch czy trzech wyjątków 9) szampony - nie dla mnie, słaba jakość 10) płyny do kąpieli Bubble Bath - są fajne, ale nie dla alergików - bardzo uczulają :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#8674 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#8675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A płyny do kąpieli mimo że jestem alergikiem mi nie szkodzą i pięknie pachną ![]() ![]() Ale ile ludzi tyle gustów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8677 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do płynów do kąpieli..to moim zdaniem zadna rewelacja...owszem zapachy są obłędne i wytwarza się fajna i gesta piana...ale zapach po jakiejś tam chwili się ulatnia...i w momencie wejścia do wanny pełnej piany..nie wiem jak to określić..ale przez pierwsze pare wdechów strasznie "idzie w buzie" i strasznie drapie.. Wolałam olejki do kapieli SSS lesny i ten zwykły różowy..nawilżały skórę niesamowicie...ale oczywiscie musieli wycofać... ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8678 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#8681 |
Wtajemniczenie
|
Nio to rzeczywiście źle zrozumiałam...
Ale już wszystko wiem ![]() co do płynów Bubble Bath - bardzo lubię ![]() jestem alergiczką, ale te płyny mnie w ogóle nie uczulają ![]() Całe szczęście ![]()
![]() |
#8682 |
Wtajemniczenie
|
Ludzie nie mówcie mi tu o cellulicie bo mnie to załamuje...mam 17 lat i taki ble...
![]() ![]() Co do płynów do kąpieli to mam tylko czekoladowy i nawet spoko co do zapachu tylko piana szybko znika trochę ![]() Edytowane przez Anka :) Czas edycji: 2007-04-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#8683 |
Czekam na Ragnarok
|
Czekoladowa trufla Bubble Bath strasznie mnie zawiodła, bo śmierdziała kokosami. Za to mandarynka i truskawka z kiwi to zapachowy strzał w 10.
A na łokcie może pomógłby krem do stóp MM ![]() Dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#8684 |
Zadomowienie
|
Hej po świętach
![]() ![]() Moje ulubione z avonu to: żel pod oczy z peptydami (działa!) tonik niebieskie algi i bambus zmywacz do paznokci odżywka do paznokci strong results krem do stóp kawowy peeling do stóp diamentowy krem do rąk z MM krem do twarzy z miodlą peeling clearskin ![]() szminka odżywcza - Cotton Candy ![]() tusz podkręcający Nie lubię z avonu: peelingi naturals i senses - dla mnie zero efektu żele senses - wielki minus za wysuszanie skóry cienie świetliste - beznadzieja...tylko kolory w miarę tusze z CT - katastrofa wykręcana kredka CT- wielka pomyłka To tak z grubsza ![]() Jeśli chodzi o moje zamówienia z avonu dla siebie...heh zwykle nie dokładam do interesu, ale czasem zdarzają się wybryki. A co sądzicie o torbie solutions? Mam na nią chrapkę z jednej strony, ale z drugiej nie wiem do czego mi się przyda...jakieś opinie/propozycje?
#8685 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Tylko jeszcze jest coś takiego,że ten produkt, który zwracasz musi tyle samo kosztować w następnym katalogu co wtedy jak go kupowałaś. Ja zwracałam podkład antystresowy ivory i jak go kupowałam cena jego była 22.90 a w następnym katalogu już 24.90. Chciałam wymienić na kolor cream. Nie wymienili mi tylko oddali pieniądze, znaczy na następnej fakturze odliczyli za podkład. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8686 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jak sprawuje sie mus brazujacy ?
Bo w sumie nikt szerzej na jego temat nic nie pisal ![]() ![]() A cos ponadto ? |
![]() ![]() |
![]() |
#8687 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak, chodzilo mi o maskę Pure Pore Fection a co do maski do ciala z Morza Martwego - używam juz 2 opakowanie - ładnie wygładza skórę spróbuję rad Asicki - będe sie zawijać i obwijać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się skuszę (to przez Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8690 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Wszystkim z rana !!! Ciesze sie ze moglam pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wczoraj zrobiłam sobei peeling kawowy ale troszke inaczej niż zwykle - tak na wzór rad asicki z maską Planet Spa - nie rozsierałam go od razu jak zwykle, tylko nałożyłam grubą warstwę na uda, pupę i brzuch.Potrzymałam 5 min po czym roztarłam jak peeling. Efekt - ![]() ![]()
![]() |
#8692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8695 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Hosenko !!! Mam jeszcze pytanko jesli zamowienie z katalogu 6 przypada mi na 2 maja a to akurat wypada w majowy urlopik to czy moge wyslac zamowienie przez internet np 27 kwietnia ??? Robilyscie tak moze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o peelingu możesz poczytać tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...peeling+kawowy
![]() |
#8697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
łoł ![]() ![]() dziewczyny, czy w Avonie jest jakiś żel pod prysznic, po uzyciu którego nie trzeba się później smarować balsamem? (mam żele senses ... i niestety trochę wysuszają skórę) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8698 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, klientka chce u mnie zamówić maszynkę do golenia, ale boi się, że to jednorazówka. Co sądzicie o niej, polecić ją klientce?
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#8699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do żelu to obawiam sie ze nie am takiego jeśli masz bardzo suchą skórę. Możesz spróbować tego różowego SSS - on jest kremowey wiec powinien mniej wysuszac. Dla mnie najlepsze są żele Palmolive Naturals i Nivea Skoro sa w ofercie wkłady do tej maszynki to nie może być jednorazówka
![]() |
#8700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.