|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8673 |
Rozeznanie
|
Mam cytomegalię
![]() ale co najwazniejsze nie ma przeciwskazań do operacji!!! ![]() hihihihi ale sie cieszę, gadałam z dr powiedział zeby jutro zadzwonić do kliniki i sie umówić na pierwszy możliwy termin!!!!!!!!!! i że probably będzie to WTOREK!!! JUPI JA JEJEJJEJEJEJEJEJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8674 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jejku, ja już mam takiego stresa, że nie mogę za bardzo czytać forum. nakręcam się tylko, że będzie bolało, że tego nie zniosę, bo ja stara du.. jestem, ale nigdy ani operacji, ani porodu. No i żeby obyło się bez komplikacji, bla bla bla...........ech ![]() ISE Super, cieszę się!!!!! Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-03-01 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8675 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8676 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#8677 |
Raczkowanie
|
Anika he he
![]() ![]() też mi się nie chciały zmielić, blender nie dawał rady. a do tego musu malinowego dawałaś gluty czy ziarenka takie prosto z paczki?
![]() |
#8678 | |
Raczkowanie
|
Mune cztery dni zostały!!!!!!! Szykuj sie
![]() Ise a co to takiego? Toniu jak minęła kontrola? Pewnie pisałas a ja przeoczyłam.Wszystko ok? Pozdrowiłas doktorka? ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
A moze troszke oliwy trzeba dodac? Ja jutro kupuje paczke i sprobuje bo ostatnio brzuch mi wywala tak ze cycunie giną ![]() A tą paste z przecierem to mozna z chlebkiem typu WASA,RYVITA jesc bo ja ostatnio na takim zyje? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A na tym chlebku ktorym sie opycham to widze ze tez sa te ziarenka i zawsze je zbieram z deski i wcinam bo one takie chrupiace sa mniam,mam nadzieje ze beda tak dobre jak te ![]() CZEKAMY NA WIECEJ PRZEPISOW ![]()
Juz są ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nadinka2 Czas edycji: 2012-03-01 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8679 |
Rozeznanie
|
Nadinko to jest http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=316 tyle wiem,
miałam mało leukocytów, ale już od soboty wzrosły o 0,15 do przyszłego tygodnia więc będą w mojej normie (bo na wszystkich badaniach w ciągu ostatnich 3 lat mam leukocyty na najniższym poziomie ). Przeczytałam że w sumie kazdy to moze mieć i nie wiedzieć, jeśli nie zrobi sobie przypadkiem badąń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8680 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#8681 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-03-01 o 19:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#8682 |
Rozeznanie
|
Anika --> ja się własnie dziś dowiedziałam i się ciesze że to to a nie coś wybiotnie groźnego!!! ehh a coś musiałam szczególnego robić żeby Ci się poprawiło bo ja mam jakiś lek brac i zdrowo się odzywiać i bedzie oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8683 |
Konto usunięte
|
Ise cieszę się, że to nic poważnego i niedługo doczekasz się swoich wymarzonych piersiątek
![]() Mune u Ciebie też to już tuż tuż. Ale super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8684 |
Raczkowanie
|
Ale was obsesja siemieniowa opanowała
![]() Sama w to nie wierzę ale... fotki już są w albumie! ![]() Ise - widzisz, co się odwlecze to nie uciecze! Trochę stresu było ale cycuszki będą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8685 | |
Przyczajenie
|
O tą właśnie klinikę mi chodziło, ale słyszałam że operuje też w Gryficach to około 100km od Szczecina i ja miałabym bliżej. Po przeczytaniu postu
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- A to siemię na co takie dobre, że obsesja panuje? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8686 |
Raczkowanie
|
Ise, wspolczuje, ogromnie wspolczuje ale wyjscia nie ma. Musisz byc calkowicie zdrowa.
#8687 |
Zakorzenienie
|
Michasiu,
W Gryficach też operuje, ale z tego, co pisały inne dziewczyny, akurat tam opieka nie jest najlepsza - pielęgniarki "państwowe", które podobno z wielką łaską podchodzą do pacjentek... Natomiast w Artplstice jest idealnie... od chwili przekroczenia progu ![]()
#8688 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Wy tu piszecie o tych siemieniach(nie wiem czy dobrze napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8689 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
właśnie jestem na stronie te kliniki, skoro tak mówisz to tak musi być, a pewnie i w cenie nie ma różnicy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8690 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Wy tu piszecie o tych siemieniach(nie wiem czy dobrze napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Wybaczcie za dwie takie same wiadomości, ale cos mi nie chciała wejśc a jak juz weszla to razy 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8691 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
takiej dietki na już to ja nie znam za bardzo, ale mogę Ci polecić naprawdę super dietę, efektywną i zdrową. Chodzi mi o dietę 1000 kalorii, ja nieco ją przekształciłam bo w zależności od akutalnego samopoczucia zwiększałam kalorie od 100 do 300. Jem 5 posiłków dziennie żeby organizm nie musiał magazynować tłuszczów, przed każdym posiłkiem wypijam szklankę wody tak 10 minut przed, ogólnie dziennie wypijam 2l czasami 2,5, staram się nie jeść smażonych rzeczy, gotuję na parze smakuje mi najlepiej, jem dużo warzyw i owoców. Rano biegam tak 15-20 minut akurat do sklepu po pieczywo świeże a wieczorem 40 minut na orbitreku. Stosuję tą dietę od tygodnia ale już po raz 3. Za pierwszym razem po urodzeniu starszego syna w pól roku schudłam 14 kg, drugi raz przed ślubem 4 miesiące 10kg a teraz po tygodniu minus 2. Jakbyś miała pytania co do przykładowego menu to pisz ![]() Edytowane przez michasia005 Czas edycji: 2012-03-01 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8692 |
Wtajemniczenie
|
Celina żadna z dziewczynek nie miała tu samego podniesienia
![]() ![]()
#8693 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Kurcze ja tez potrzebuję jakiejś dietki, że by schudnąć w miesiąc z 5 może 6 może podeślecie coś fajnego, bo jak narazie tomobilizację mam na 2 dni a potem czekoladki wracaja
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8694 |
Zakorzenienie
|
michasia wysłałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8695 |
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszczę tych dietek i sportu
![]() ![]()
#8696 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8697 |
Wtajemniczenie
|
michasia jak masz duże obwisłe piersi a pisałaś że możesz dojechać bez problemu to jedź do dr Skwiercz do Gdyni
![]() ![]() ![]()
#8698 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też miałam taki problem, ale kiedy z moich 47kg zrobiło się 60 zaparłam się w sobie i powiedziałam dość, a czekoladki w razie gorszych dni zastępuję batonikiem białkowym z "olimpu" słodkie ale chociaż ma wartości odzywcze i rezygnuje wtedy z jednego z pośrednich posiłków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8700 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
moje piersi nie są duże, obwisłe fakt, ale jak patrzę na zdjęcia na stronach to mam wrażenie że lekko przesadzam, dr Skwiercz również brałam pod uwagę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.