Powiększanie piersi cz.7 - Strona 293 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 17:03   #8761
issabel1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

myslisz tylko moze nie widac na fotkach ale u mnie brak tluszczyku na klatce piersiowej i obawiam sie ze beda sie strasznie odznaczac i wygladac malo naturalnie te okragle strasznie ciezko cos wybrac jeszcze zobacze co mi powie dr wiem tyle ze mam poprosic o ciut wieksze niz on zaproponuje i tyle mojej wiedzy
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:13   #8762
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem wszystkich wątków więc może się powtarzam ale czy warto smarować piersi przed op czymś na rozstępy?
Czy wogóle którejś z Was zrobiły się rozstępy po włożeniu implantów?
Ja mam mieć tylko 290 więc niewiele ale skóra i tak się trochę rozciągnie
Maść na rozstępy napewno Ci nie zaszkodzi Więc jak chcesz to smaruj. A czy mogą wyjść? Hmm....przy takim małym implancie nie powinny, ale też wszystko zależy od Twojej skóry.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
myslisz tylko moze nie widac na fotkach ale u mnie brak tluszczyku na klatce piersiowej i obawiam sie ze beda sie strasznie odznaczac i wygladac malo naturalnie te okragle strasznie ciezko cos wybrac jeszcze zobacze co mi powie dr wiem tyle ze mam poprosic o ciut wieksze niz on zaproponuje i tyle mojej wiedzy
Rozmiarek B to malutkie piesiątka, C takie średniaczki. Skoro chcesz powiększać i nie będzie co do rozmiaru żadnych przeciwskazań to powiedz, że chcesz conajmniej D. Lekarz jak zaproponuje Ci wielkość implantu to na podstawie Twoich oczekiwań wybierze odpowiednią wkładkę. Wydaje mi się, że do Twoich wymiarków D czy E będzie wyglądać naturalnie i będzie ładnie współgrać z sylwetką
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:19   #8763
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja też nie miałam tłuszczyku i nie mam piłek

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:35   #8764
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny a teraz coś dla tych które o tym marzą ale długo się zastanawiają i nie mogą podjąc decyzji co do powiększenia...
Rok temu w maju miałam już termin ale zrezygnowałam i teraz jestem wściekła bo znowu mam termin w maju ale cały czas myślę o tym że już bym miała super cycki, wygojone, mięciutkie i gotowe na sezon letni a tu za przeproszeniem DUPA !!! Rok minął a ja jestem wciąż w tym samym miejscu - oczywiście z cyckami - dlatego radzę wszystkim jak myślicie o powiekszeniu to nie zastanawiajcie sie za długo bo i tak prędzej czy później to zrobicie a w końcu lepiej prędzej ja już kilkanaście lat o tym myślę i generalnie strasznie żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej
i pytanie co oznacza skrót TZ?

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-02 o 17:37
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:43   #8765
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Maść na rozstępy napewno Ci nie zaszkodzi Więc jak chcesz to smaruj. A czy mogą wyjść? Hmm....przy takim małym implancie nie powinny, ale też wszystko zależy od Twojej skóry.

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Rozmiarek B to malutkie piesiątka, C takie średniaczki. Skoro chcesz powiększać i nie będzie co do rozmiaru żadnych przeciwskazań to powiedz, że chcesz conajmniej D. Lekarz jak zaproponuje Ci wielkość implantu to na podstawie Twoich oczekiwań wybierze odpowiednią wkładkę. Wydaje mi się, że do Twoich wymiarków D czy E będzie wyglądać naturalnie i będzie ładnie współgrać z sylwetką

A Ty jakie wybralas ? bo ja mam 171 i 58kg no i wyjsciowka taka jak widzialyscie i mowisz ze dla mnie D/E boje sie zeby nie zawielkie wyszly A co myslicie o Dr. Jarlinskim ? bo do niego ide na konsultacje no i czekam jeszcze na email odnosnie wstepej daty zabiegu
Stary 2012-03-02, 17:49   #8766
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A Ty jakie wybralas ? bo ja mam 171 i 58kg no i wyjsciowka taka jak widzialyscie i mowisz ze dla mnie D/E boje sie zeby nie zawielkie wyszly A co myslicie o Dr. Jarlinskim ? bo do niego ide na konsultacje no i czekam jeszcze na email odnosnie wstepej daty zabiegu
Ten Dr na pewno nie przesadzi z rozmiarem ... ale sugeruję, żebyś poprosiła o duże piersi

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 17:55   #8767
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Przy Twojej wyjściówce myślę, że stanikowe D da się zrobić, na E może być za duży przeskok, bo masz jędrną nierozciągniętą skórę (jeśli jestem w błędzie niech mnie która poprawi). Ja będę miała anatomiczne. Jaki dokładnie rozmiar implanciku to nie wiem jeszcze, bo pomiary będę miała przed samą operacją robione, ale chce mieć stanikowe 70E. Ja mam 168cm wzrostu i ważę 50kg. Jak dziewczynki przyjmą zaproszenia to sama zobaczysz, że to nie jest przerażający rozmiarek Zważając uwagę na Twoją wyjściówkę wiem, że te B czy C mogą wydawać Ci się duże, ale z czasem będziesz czuła niedosyt. Ja mam stanikowe B, przed ciążą miałam C a i tak ogromne nie były. Wszystko też jest kwestią dobrego doboru biustonosza. Co do doktorka niestety ja Ci nic nie jestem w stanie doradzić, bo nic o nim nie słyszałam

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-02 o 17:58

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 18:00   #8768
issabel1
Raczkowanie

a z jakich ml wychodzi pelne C zazwyczaj 350ml byloby ok ? w ogole sie nie znam na tym sorry ze Was tak mecze
Stary 2012-03-02, 18:04   #8769
gwendolinka
Zadomowienie

stanikowo C? czy biust C?

A ja dziś sobie kupiłam stanik tri action I ide na fitness... Chciałam sie wbić w C ale nia dałam rady bo górą mi cycki wypływały. A chciałam mocno trzymajace. Wziełam w końcu 70D.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 18:11   #8770
issabel1
Raczkowanie

Biust C a jeszcze jedno mam pytanie czy w takich klinikach w ktorych robia zabieg mozna tez wykonac wszystkie badania potrzebne do zabiegu bo nie ukrywam to dla mnie troche problem poniewaz ja nie mieszkam w Polsce
Stary 2012-03-02, 18:27   #8771
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
Myślałąm, ale na rózowym forum spotkałam dziewczynę po podniesieniu i powiększeniu pieri u niego i .....przezyłam szok tak jak i ona.....w poniedziałek będzie miała poprawke u dr. Skwiercz.....zdjęcia jej mówią same za siebie.

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------
Wiem o kim mówisz i cieszę się, że już za chwilkę będzie po wszystkim

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Kochaniutkie a ja dziś wyjeżdzam na romnatyczny weekend w Spa mąż bez kompa się nie obejdzie wiec pewnie tez sobie do Was zajrze na razie buźki Wam przesyłam i dobrego dnia życze

Mya obkupiłam sie w siemie będziemy wpitalać ze starym jak i na cholesterol działa, super sprawa dzis miała być pierwsza porcja ale stwierdziłam ze bez sensu zacząć i przerwać od razu, idzie od poniedziałku, razem z lekką dietą i ćwiczeniami
a powiedz mi kochana jakie są wskazania to wkładania pod gruczoł? jedyne co mi na myśl przychodzi to laski mocno klate trenujące
O ja ale Ci fajnie Życze miłego weekendu
Co do metody po d gruczoł wiesz doskonale jak jest. Kiedyś robiło się tylko tak. Ciach- mach i po sprawie. Dla lekarza robota żadna w porównaniu z umiejscowieniem pod mięsień. Do tego wiedza pacjentek była kiedyś hm... że tak powiem -żadna . I wady tej metody poznały dopiero na własnej skórze. Jednak internetu nie było i lekarze mogli w ten sposób operować wiele lat. No bo jak dziewczyna nie miała koleżanki ze złymi doświadczeniami oddawała się całkowicie w ręce lekarza. A za dwa lata szła na porawkę by pozbierać to co opadło.
Ale na szczęście - nie dla lekarzy- jakąś wiedzę każda z nas ma na kliknięcie myszką. I już łatwo nie jest lekarzowi się prześlizgać i robić łatwo, miło i przyjemnie coś czego inni już nie robią.
Oczywiście nie można powiedzieć, że w każdym przypadku implantacja pod gruczoł jest złym wyborem- no bo tak nie jest. Są przypadki kiedy zrobić inaczej nie można- i tak jak napisałaś są to kobiety intensywnie trenujące- a więc np. kulturystki, kobiety z niedorozwojem lub specyficzną budową mięśnia piersiowego , z dużą ilością gruczołu ale bez obwisłości piersi powyżej pierwszego stopnia i nie przy słabej skórze i tkance , pacjenci TS - a więc przy zmianch płci kiedy męska budowa(mocna) mięśnia uniemożliwia wsadzenie implantu pod mięsień. W takim umiejscowieniu- zwłaszcza jeśli pierś jest już troszkę obwisła -implant musi być raczej mały. A i tak o piersi trzeba dbać w wyjątkowy spsób- bo nawet 200cc zawieszone tylko na skórze będzie podążać ku dołowi.

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Dzięki wam wszystkim *** pewnie jeszcze zdąrzę was pozadręczać swoim stresem ale to będzie sama przyjemność!
Póki do zeszłej środy miałam wątpliwości czy ja tego chcę czy nie tak jak sie dowiedziałam że nie ma operacji 29.02 to się tak poryczałam że zrozumiałam że to moje pragnienie!!! i jak usłyszałam że tak szybko nowy termin to taka radosć spłynęła na mnei , że już nie mam żadncyh wątpliwości!

Cytat:
Czesc Jooasi czytalam i chyba wybieram Jarlinskiego mam u niego konsultacje 23 marca dodalam tez swoje fotki tylko przyjmij moje zaproszenie a jakie lepsze okragle czy anatomiczne ?
Oj chyba czytałaś po łebkach

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Kochana TY zawsze jakoś pocieszyszja moze mam wrazenie ze TZ czuje implant bo ja leze to sama czuję granice. No ale mam nadzieje ze to się jakoś wszystko poukłada.
No przestań - ja bym może i wymacała te brzegi u Ciebie, a Ty u mnie. Ale że facet wymaca Tobie-eeee, nie przeceniaj ich kochana
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek

22 stopnie w sloncuEnergia mnie rozpiera

Kupilam to bikini Jest fajne, tylko wymaga malej przerobki przy wykonczeniu, bo jest na wierzchu brzydkie przeszycie. Zaczepie na srodeczku kawalek bizuterii i bedzie pieknie
Kupilam okazyjnie, bo normalnie kosztuje 90 funi, a w TkMaxx 20fSuper

AAA i z tej okazji, ze moje groszki maja dzisiaj 7 miesiecy foteczki w albumie
Alleż Ty świetnie wyglądasz!!no kochana - widać , że nie siedzisz przed kompem całe dnie Bikini super! piersi rewelacja!! oj, zaraz wpadnę do Ciebie jeszcze raz. I zdyscyplinuje się chyba też - na wizażyku są fejne filmiki z ćwiczeniami na brzuszek, albo na pupe lub nogi. Pora ruszyć dupsko

Cytat:
Dziewczyny nie jestem w stanie nadążyć z czytaniem wszystkich wątków więc może się powtarzam ale czy warto smarować piersi przed op czymś na rozstępy?
Czy wogóle którejś z Was zrobiły się rozstępy po włożeniu implantów?
Ja mam mieć tylko 290 więc niewiele ale skóra i tak się trochę rozciągnie
Smaruj jak najbardziej Przy takim implancie rozstępy Ci nie grożą w żadnym razie- ale pomożesz skórze by ładnie sie rozciągnęła potem jeśli ją teraz uelastycznisz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 18:30   #8772
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziewczynki dzieki za milutkie komentarze Chyba za duzo tych fotek porobilam, tak sie jakos rozbujalam

Mya
Mowisz, ze nie ma sie do czego przyczepic??? Ten lewy ma taki jeszcze dziwny ksztalt No ale i tak jestem szczesliwa z moimi groszkami, a teraz kiedy pachnie juz wiosna i lato zaraz to ......................... ............. Moje pierwsze lato bez kompleksow stanikowych:j upi:

Wlasnie wciagnelam takie namoczone siemie (z przepisu Mya) tym razem z odtluszczonym jogurtem wisniowym POLECAM
Stary 2012-03-02, 18:39   #8773
issabel1
Raczkowanie

Mya dlaczego sadzisz ze po lebkach ? Czy wiesz cos wiecej na temat tego dr. ?
Stary 2012-03-02, 18:52   #8774
barbieee
Raczkowanie

powiedzcie mi czemu zawsze po sciagnieciu bandazy i tak po miesiacu od operacji jak aptrze na wasze zdjecia to sa takie male jakby zgniecione a po np. 7 miesiacach nagle sa takie duze jakby o 3 rozmiary urosly ..zabulek1 Twoje na tych zdjeciach z kliniki sa takie płaskawe a teraz patrze po 7 miesiacach ogromne czemu tak sie dzieje ??
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 18:55   #8775
zabulek1
Wtajemniczenie

Jeszcze chcialam sie wam pochwalic moja nowa zdobycza http://www.dolcevanity.com/2012/02/rapidbrow.html
Jak ktos chce aby my brwi odrosly to polecam To dziala i wiem z dobrego zrodla, ze brwi, ktore depilowalysmy przez wiele lat , az zniknely heh, zaczynaja odrastac Ja zaczynam uzywac od dzisiaj i za 2 mc bede miala krzaki jak za czasow malolaty Potem je ladnie wyrzezbie od nowa
Teraz uzywam Rapidlash to samo, tylko do rzes od 2 tygodni i juz widze wielka roznice
Zaraz Wam pstrykne fotke rzesek bez maskary oczywiscie Niedlugo sztuczne rzesy beda sie na polkach sklepowych kurzyc
Stary 2012-03-02, 18:59   #8776
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a teraz coś dla tych które o tym marzą ale długo się zastanawiają i nie mogą podjąc decyzji co do powiększenia...
Rok temu w maju miałam już termin ale zrezygnowałam i teraz jestem wściekła bo znowu mam termin w maju ale cały czas myślę o tym że już bym miała super cycki, wygojone, mięciutkie i gotowe na sezon letni a tu za przeproszeniem DUPA !!! Rok minął a ja jestem wciąż w tym samym miejscu - oczywiście z cyckami - dlatego radzę wszystkim jak myślicie o powiekszeniu to nie zastanawiajcie sie za długo bo i tak prędzej czy później to zrobicie a w końcu lepiej prędzej ja już kilkanaście lat o tym myślę i generalnie strasznie żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej
i pytanie co oznacza skrót TZ?
Oj tak- to tylko kwestia czasu Ale skoro nie byłaś gotowa rok temu to może lepiej, że poczekałaś. Teraz jesteś pewna. wiesz że deycja jest przemyślana i dojrzała. A piersi będą rok młodsze

Cytat:
Nie obawiaj się , ze Pan dr Ci zrobi duże piersi - no em atakiej opcji. Nawet jak wywalczysz wioęcej niż dostaniesz na dzień dobry- będą to co nawyżej fajne średniaki Jest u nas od Pana dr Daga i ma 400cc. Może się pojawi i Ci coś podpowie.
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
stanikowo C? czy biust C?

A ja dziś sobie kupiłam stanik tri action I ide na fitness... Chciałam sie wbić w C ale nia dałam rady bo górą mi cycki wypływały. A chciałam mocno trzymajace. Wziełam w końcu 70D.
Ty babo niedobra na basen mialaś iść a nie na fitness

Mam dla Was dziewczynki moje przedśniadanko .
To na zdjęciu jest z ananasem-więc wyszło już nie takie puchate , jest rzadsze troszkę bo trafił się dość soczysty . Zblendowałam go razem z mazią z siemienia. I potem jeszcze dodałm posiekanego ananasa i truskawkę dla zapachu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg siemie.jpg (106,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg siemie 2.jpg (116,6 KB, 19 załadowań)

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-03-02, 19:07   #8777
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Mam dla Was dziewczynki moje przedśniadanko .
To na zdjęciu jest z ananasem-więc wyszło już nie takie puchate , jest rzadsze troszkę bo trafił się dość soczysty . Zblendowałam go razem z mazią z siemienia. I potem jeszcze dodałm posiekanego ananasa i truskawkę dla zapachu

Mialas dzisiaj na przedsniadanko siemianke z ananasem i truskawkami??? Ja tez
Normalnie zaliczylam z Mya wspolne przedsniadanko
Stary 2012-03-02, 19:13   #8778
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki dzieki za milutkie komentarze Chyba za duzo tych fotek porobilam, tak sie jakos rozbujalam

Mya
Mowisz, ze nie ma sie do czego przyczepic??? Ten lewy ma taki jeszcze dziwny ksztalt No ale i tak jestem szczesliwa z moimi groszkami, a teraz kiedy pachnie juz wiosna i lato zaraz to ......................... ............. Moje pierwsze lato bez kompleksow stanikowych:j upi:

Wlasnie wciagnelam takie namoczone siemie (z przepisu Mya) tym razem z odtluszczonym jogurtem wisniowym POLECAM
Hihi- to nie jest mój przepis tylko gościa z forum dietetycznego Ale ja przetestowałam na sobie - więc mamy pewny sposób.
A Twój lewusek zrobił tak kolosalne postępy od samego początku, że wstyd jest mu jeszcze coś wytykać. Cycki masz zarąbi**, rasowe okrąglaski i to po 7 msc!!! kiedy to najcześciej okrąglaski już łagodnieją.
A Twoje są jakbyś dwa msc temu miała operację Brodwkę lewuska ukladaj/ciągnij teraz do środka jak jesteś w staniczku- on się jeszcze naciągnie , widać to po kształcie piersi .

Kicia_nh - normalnie chleb piekę To chyba Ty pieczesz? prawda? Dziś mój pierwszy bochenek . Dumna z niego nie będę , nawet jak wyjdze- bo na drożdzach Ale zakwas już nastawiłam i za pięć dni będzie taki prawdziwy chlebek na zakwasie

Stary 2012-03-02, 19:13   #8779
barbieee
Raczkowanie

Cytat:

:
powiedzcie mi czemu zawsze po sciagnieciu bandazy i tak po miesiacu od operacji jak aptrze na wasze zdjecia to sa takie male jakby zgniecione a po np. 7 miesiacach nagle sa takie duze jakby o 3 rozmiary urosly ..zabulek1 Twoje na tych zdjeciach z kliniki sa takie płaskawe a teraz patrze po 7 miesiacach ogromne czemu tak sie dzieje ??
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 19:18   #8780
Gipsy
Raczkowanie

Dziewczynki dziękuję za wszystkie miłe komentarze Cieszę się, że się z ujawniem przełamałam

Mya - staniczek kupiłam w Tchibo za 29 zł

issabel1 - jeśli wybierasz się na konsultacje do Jarlińskiego to radzę Ci przygotowac na karteczce listę z pytaniami bo doktor chociaż bardzo sympatyczny sam z siebie niewiele Ci o samym zabiegu opowie, dopóki sama nie zapytasz.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 19:21   #8781
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mialas dzisiaj na przedsniadanko siemianke z ananasem i truskawkami??? Ja tez
Normalnie zaliczylam z Mya wspolne przedsniadanko
takiego mi smaku narobiłaś , że nie wytrzymałam. I wlazłam jeszcze w sklepie na hiszpańskei truskawki wiem , że w nich nic zdrowego nie ma- ale tak pachniały że kupiłam.

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-03-02 o 19:45
Stary 2012-03-02, 19:22   #8782
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Hihi- to nie jest mój przepis tylko gościa z forum dietetycznego Ale ja przetestowałam na sobie - więc mamy pewny sposób.
A Twój lewusek zrobił tak kolosalne postępy od samego początku, że wstyd jest mu jeszcze coś wytykać. Cycki masz zarąbi**, rasowe okrąglaski i to po 7 msc!!! kiedy to najcześciej okrąglaski już łagodnieją.
A Twoje są jakbyś dwa msc temu miała operację Brodwkę lewuska ukladaj/ciągnij teraz do środka jak jesteś w staniczku- on się jeszcze naciągnie , widać to po kształcie piersi .

Kicia_nh - normalnie chleb piekę To chyba Ty pieczesz? prawda? Dziś mój pierwszy bochenek . Dumna z niego nie będę , nawet jak wyjdze- bo na drożdzach Ale zakwas już nastawiłam i za pięć dni będzie taki prawdziwy chlebek na zakwasie
Zrobil postepy Byla masakra na poczatku, teraz jest niebo lepiej I jak sie jeszcze zmieni, to fajnie, a jak nie to tragedii nie bedzie
Mnie tez korci, zeby chlebek upiec, ale nie umiem I nie wiem jak sie zakwas robi Jak sie robi zakwas?????

A tu focie moich rzes bez makijarzu po 2 tygodniach uzywania tego eliksirku, ktory Wam predzej polecalam. Rzeski tylko troche tluste od kremu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030256.jpg (39,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030260.jpg (38,1 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-03-02, 19:23   #8783
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuję za wszystkie miłe komentarze Cieszę się, że się z ujawniem przełamałam

Mya - staniczek kupiłam w Tchibo za 29 zł

issabel1 - jeśli wybierasz się na konsultacje do Jarlińskiego to radzę Ci przygotowac na karteczce listę z pytaniami bo doktor chociaż bardzo sympatyczny sam z siebie niewiele Ci o samym zabiegu opowie, dopóki sama nie zapytasz.
Co- to staniczek z Tchibo za taką cenę. Kurcze- jest super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-02, 19:30   #8784
MILENKA2012
Raczkowanie

[QUOTE=MyaDiva;32680574]Oj tak- to tylko kwestia czasu Ale skoro nie byłaś gotowa rok temu to może lepiej, że poczekałaś. Teraz jesteś pewna. wiesz że deycja jest przemyślana i dojrzała. A piersi będą rok młodsze

Dzięki Mya, o tak, jestem pewna i decyzja jest przemyślana ale żałuję że nie poszłam w zeszłym roku na "żywioł" tylko spanikowałam to głupie ale miałam wyrzuty że robię coś dla siebie z czystej próżności i dodatkowo panicznie bałam się bólu...a teraz jestem spokojna, czekam na termin i nie mogę się doczekać chwili po wybudzeniu z narkozy z moimi nowymi idealnymi cycuszkami dziwne, nawet bólu się już nie boję, skoro tak wiele kobiet to przeżyło to ja też dam radę

oj chyba nie umiem cytatu dobrze wstawić sorry

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-03-02 o 19:32
Stary 2012-03-02, 19:57   #8785
kicia_nh
Zadomowienie

Myu ze mną to żeś trafiła ja placka żadnego w życiu nawet nie upiekłam, bo nie potrafię a dzięki temu nie muszę. A broń mnie Boże przed pieczeniem chleba (ja nawet nie wiem co nie tak jest z tymi drożdżami do chleba). Mój TŻ to by chyba piedzielnął ze śmiechu jakby to przeczytał a z tej śmiechowej trzepaczki to by mu nawet szwy na stópce popękały Ale pewnie pyszny Ci chlebuś wyjdzie My tu mamy nawet specjalną maszynkę, gdzie się tylko produkty wsypuje i sam chlebek się robi i nikt z tego nie korzysta, czasu nie ma na to:/ ani chęci hehe
A któraś dziewczynka pytała co znaczy skrót TŻ- towarzysz życia

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-03-02 o 20:03
Stary 2012-03-02, 19:59   #8786
zabulek1
Wtajemniczenie

Mya jak tam chlebek wyszedl??? Pochwal sie
Takiej ochoty narobilas, ze juz kombinuje z tym pieczeniem i szukam w necie jakis przepisow Narazie poznalam sie z zakwasem
Stary 2012-03-02, 20:00   #8787
MILENKA2012
Raczkowanie

tak, dzięki to ja pytałam
Stary 2012-03-02, 20:01   #8788
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya dlaczego sadzisz ze po lebkach ? Czy wiesz cos wiecej na temat tego dr. ?
Bo jest tam sporo zdjęć niezbyt ładnych piersi- ale skoro czytałaś to musiałas je widzieć. Nie neguję Twojego wyboru-jeśli przeczytałaś wszystko i jesteś pewna że to jest Twóje lekarz, to czekamy na wieści z konsultacji.

Cytat:
Zrobil postepy Byla masakra na poczatku, teraz jest niebo lepiej I jak sie jeszcze zmieni, to fajnie, a jak nie to tragedii nie bedzie
Mnie tez korci, zeby chlebek upiec, ale nie umiem I nie wiem jak sie zakwas robi Jak sie robi zakwas?????

A tu focie moich rzes bez makijarzu po 2 tygodniach uzywania tego eliksirku, ktory Wam predzej polecalam. Rzeski tylko troche tluste od kremu
A na rzęski to jest coś innego niż na brwi? Twoje są super- jakby były pomalowane Tam w skałdzie jest pewnie ten specyfik, który się stosuje przy jaskrze.
A zakwas to bardzo skąplikowana sprawasto mąki żytniej, sto wody i robi się samo Nie kumam czemu wszyscy sypią chemię w chleb. Chyba tańszego sposobu jak naturalny nie ma- tylko trzeba czasu by się zakwas zrobił -5 dni

Stary 2012-03-02, 20:09   #8789
issabel1
Raczkowanie

zabulek piekne cycuszki no mega nic dodac nic ujac . Mya ja juz sama nie wiem co mam robic mam taki metlik w glowie jeszcze bedzie tak ze w ogole zrezygnuje i juz
Stary 2012-03-02, 20:09   #8790
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya jak tam chlebek wyszedl??? Pochwal sie
Takiej ochoty narobilas, ze juz kombinuje z tym pieczeniem i szukam w necie jakis przepisow Narazie poznalam sie z zakwasem
Ale numer - wyszedł a pierszy podobnio nie wychodzi . Do tego proporcji nie trzymałam wcale Zrobie focię i pokażę jak ostygnie .
Zaraz Ci stronkę podeślę -" abc pieczenia chleba, pierwsze kroki , łatwe przepisy " Ja wątpię by mi wyszedł chleb na zakwasie, aż nie wierzę że się przymierzam bo ja nie mam pojęcia o pieczeniu . No ale zobaczymy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości