|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różne różności
Brenda - z kosmetyków zainteresowała mnie tylko mgiełka, więc decyduj, czym wolisz się wymienić za kolczyki
![]() Wisienka - Femoden eMPi - niestety nic u Ciebie nie znalazłam ave_girl, to ja poproszę o listę kosmetyków, które masz i ew. ciuszków, które chciałabyś wymienić. W pierwszym poście napisałam, czego szukam. Nutella, przejrzałam Twój wątek jeszcze raz i spodobała mi się nawet 30. Czarna, zamszowa spódnica. Rozmiar 36/38, mogłabyś podać wymiary? |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
no więc tak:
możesz mi pokazać fotki tych rzeczy, które mi się podobały? czyli: 5. Czarny golfik, gładki, rękawy jakby plecione, obcisły,mnie odkrywa pępek, rozmiar XS-S, stan dobry Wymiary: dł: 41 cm, od pachy do pachy: 43 cm, rękaw wew.: 36 cm 8. Koszula ze 100% jedwabiu,granatowa, na kogoś wysokiego, stan dobry, rozmiar S:36/38, (nie mój kolor) 9. Szara bluzka z India-shopu, bawełna, rozszerzane rękawy i ciekawy dekolt, obszycia z kolorowych nici (miałam parę razy na sobie, ale nie mogę się przekonać do szarości) 17. Cienkie, jasne jeansy do podwijania, na wywinięciu jaskrawopomarańczowy napis PARIS, rozmiar 36 na moje oko, na dowolny wzrost (nosiła mama - 1,58 i ja - 1,70) 3. Kolczyk do ucha, mała "podkowa", na jednym końcu kulka, na drugim kolec, materiał nieznany 6. Zegarek pomarańczowo-niebieski, z Yves Rocher A wymiarki spódniczki to: pas 34 biodra 43-44 długosc 44 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jedynie zegarek, ale chyba mi sie nie opłaca za spódnice... |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Nutella, szkoda. Zegarek trzymam na razie dla Cinkapooh...
Mogę ew, porobić zdjęcia na sobie, jeśli się wahasz przy czymś... Jakby co to jestem dalej najbardziej zainteresowana tą fioletową bluzą z Twojego nowego wątku
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
jezeli chcesz jutro moge je dla Ciebie kupic
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Nutella, jutro rano, ok? Bo teraz padam...
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
hej
odp Ci u siebie w watku ze podobaja mi sie kolczyki do pepka |
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Re: Różne różności
wiec tak staniczek narazie w rezerwacjii ale reszta jak najbardziej czyli liliowa bluzeczka i kotek
napisz co bys mogla mi za nie dac pozdrawiam
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, bo w sumie na staniczku najabrdziej mi zależało...
a kiedy będzie pewne, czy wolny czy leci do kogoś?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
!!! DOKŁADKA !!!
BIŻUTERIA itp: ROZMIARY PIERŚCIONKÓW WEDŁUG: http://crossdressing.pl/main.php?lv3_id=129&lv1_i d=20&lv2_id=12〈=pl 8. Pierścionek metalowy z zielonym kamieniem, regulacja rozmiaru 9. Pierścionek metalowy z plastikowym kwiatkiem, regulacja rozmiaru 10. Pierścionek srebrny z delfinkiem, rozmiar: 18 11. Pierścionek srebrny, ażurowy, rozmiar: 18 12. Pierścionek metalowy, składa się z dwóch części, można nosić osobno, rozmiar: 18 13. Branzoletka z różowych koralików, na gumce. 14. Obroża na szyję ze skóry ekologicznej, czarna,ćwiekowana, długość: 39 cm, zapinana na zatrzask, można nosić na ręce rezerwacja dla Ysabell 15. Branzoletka z czarnobiałych kamyków, na gumce. 16. Apaszka intensywnie różowa, cieniowana 17. Apaszka czarwono-zielona REDD'S piwo bezalkoholowe ![]() 18. Metalowy wisiorek - kwiatuszek, biało granatowy (emalia) 19. Skórzany, szeroki pasek w naturalnym kolorze, świetny do noszenia luźno na biodrach, długość bez klamry: 105 cm Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-15 o 09:01 |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
!! Dokładka(13 marca) !!
18. Biała tunika w kawiatuszki, świetna na lato, zapinana na 5 guziczków 19. Sukienka z India Shopu, czarnofioletowa, zwiewna i delikatna 20. Długa sukienka z India Shopu, cieniowana zieleń, zwiewna, wiązana z tyłu w pasie troczkami. 21. Sukienka mini z SNC, niebieska w kwiatowy wzór, bardzo cienka, elastyczna, idealna na plażę. 22. Brązowa spódniczka nad kolano, z kieszonką typu kangur, w pasie gumka i taki ******lnik do ściągania ![]() 23. Sztruksowa spódniczka z C&A, w pasie gumka, ciemniejsza niż na zdjęciu.Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-13 o 19:39 |
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
!! C.d. dokładki !!
24. Mini z prawdziwej skóry, niezniszczalna, oddam za coś wyjątkowego ![]() 25. Mini z materiału, elastyczna, trochę sprana ale dalej nadaje się do noszenia. 26. Czarny, cienki top z ramiączkami krzyżującymi się na plecach. 27. Intensywnie różowy(fuksja?) top, elastyczny, miły w dotyku, bez śladów użytkowania. leci do Cinkapooh 28. Czarna, elastyczna bluzka z aplikacją, cienkie ramiączka wiązane na szyi, prawie nowa. leci do Cinkapooh 29. Szary, miły w dotyku bezrękawnik, dobry zarówno na koszulę, jak i na gołe ciało.
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-15 o 20:28 |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Re: Różne różności
nie długo powinno byc jasne zaraz wysle jej pw co i jak
pozdrawiam a mozesz mi zarezerwowac tusz do rzes gosh'a
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
!! C.d. dokładki !!
30. Króciutka bluzeczka w paski, miła i przewiewna, nie widać śladów noszenia. 31. Cieniuteńka koszulka z nadrukiem imitującym skorę węża, b. miła w dotyku, elastyczna. 32. Bluzka tzw. "oberżystka", z naturalnego, przewiewnego materiału, niezniszczaly nadruk w różyczki, wszędzie gumki, bardzo dziewczęca i idealna na lato. 33. Bardzo efektowna bluzka z cienkim paseczkiem(można wyjąć), rozszerzane rękawy, ciekawy dekolt, materiał lejący się, cudowny w dotyku i b. dobry jakościowo. Mama miała ją dwa razy na sobie. 34. Zielona torba z India Shopu, dosyć konkretnie sprana, ale to tylko dodaje jej uroku. Naszywkę Cradle of Filth można łatwo odpruć, zamek do wymiany, pasek do podszycia.Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-13 o 19:49 |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u ciebie spodobaly mi sie te rzeczy, moze znazlalazabys cosik w zamian:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1141661111 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1141661336 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1141582146
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
a wiec sprawa wyglada tak.szortami z koronki byla zainteresowana mimi.wiec czekam na jej odp
u Ciebie podoba mi sie jeszcze drugi kolczyk do pepka.za dwa moge oddac trzy pary szortow i top ktorym bylas zainteresowana |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Babyface, za top i koronkowe szorty podziękuję, a co powiesz na taką wymiankę: czarna koszulka do spania+dwie pary szortów(wisienka i serduszko) za 2 kolczyki do pępka i kolce gratis?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

pozdrawiam

8. Pierścionek metalowy z zielonym kamieniem, regulacja rozmiaru