|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN
Cytat:
Zartujesz Koculek! Ja pije smoothie codziennie rano! Masz jakies fajne receptury? Moje juz mi sie znudzily... |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miksuje np mango z bananem i jablkiem papaje z mango i bananem banany z samymi truskawkami co mi wpadnie w rece ![]() no to ide juz do tego sklepu
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, bardzo milo bylo Was wszystkie poznac osobiscie
. Mam nadzieje, ze spotkanko niedlugo powtorzymy.Dopiero wrocilismy z TZ ze sklepu zoologicznego, wybralismy dla siebie krolika (juz dawno sie zbieralismy do jego kupna), a jutro po niego jedziemy Koculek, naprawde Cie podziwiam z tym sprzataniem, dobrze, ze chociaz odkurzanie zostawilas na jutro .Pozdrowienia dla wszystkich i dobranoc |
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak moja mama mowi, bo ja mam spaniela (i zostawilam mamie w opiece) a brat ma buldoga angielskiego. Jakiego koloru ten krolik i czy to z tych z oklaplymi uszami?
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja tez bym chciala krolika ale Czarus proroczo przepowiada jego przyszlosc: zostalby zaglodzony nie wiem czy on to mowi z autopsji, czy to jakas aluzja czy co ? ochoty mi takiej narobilyscie, ze lece sobie za chwil pare wywirowac soku marchewkowego Koculek - trafilam, trafilam tylko nic mi nie wspomnialas o rondzie i na pare sekund spanikowalam, ale sobie pomyslalam - jak prosto to prosto, no i Twoje slowa staly sie cialem hyhyhyhy
|
|
|
|
|
|
#67 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet jak robie z mlekiem lub sokiem to czasami wychodzi mi konsystencja musu Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#68 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
, z dzieckiem chcialabym troche poczekac, ale krolika nie moge sie doczekac . Chociaz maz mowi, ze to bedzie taki mini-trening przed dzieckiem (Ejva sie pewnie usmieje czytajac to) . Krolis jest szary i ma klapniete uszka, jest spokojny (przynajmniej na takiego wygladal w sklepie ) i milutki.
|
||
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moze ty Czarusia glodzisz i stad ten pomysl? No dobra, juz przestaje, jestes super zonka na 100% (moj swir procentowy powraca! |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przyznam sie do czegos jeszcze. dzieki Wam zmobilizowalam sie do watku romantycznego w ramach walentynkowego zaniedbania i zapowiedzialam TZ romantyczny wieczor z winkiem i nie tylko <cenzura> . oczywiscie podpinajac to pod kwas foliowy mozemy znowu dopatrywac sie jakiegos wplywu Ejvy Ejva widzisz? a Ty sie martwilas, ze bedzie jazda z Dzidzia a tu zobacz do czego sie przyczynilas. DO PRZYSPIESZONEGO PLANOWANIA POWIEKSZENIA RODZINY
|
|
|
|
|
|
#71 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
dobrze, ze ten bidny Czarus nie widzi co napisalas smiechu by mial na tydzien conajmiej ![]() edit: hihihihihihi z nas tu juz mamusie robisz a wychodzi na to, ze mozesz byc Madziu pierwsza spoko, spoko, moge Ci dobry test polecic hihihihihihihih
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
W tym sek, ze juz robilam po 7 dniach spoznienia i byl negatywny, a bylo napisane, ze wykrywa juz w dniu oczekiwanej miesiaczki. Wiec chyba mamusia jeszcze nie bede, ale swoja droga to co on sie tak spoznia? Moze ja chora jestem?
|
|
|
|
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprzatac Ci sie nie chce to maz musi zadbac, zeby spalanie kalorii bylo Cytat:
czyzby i w Twoim przypadku planowanie rodzinyMoj Tz wlasnie dzwonil a ja akurat szorowalam prysznic
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Co tak zamilklyscie?
Ja tu latam miedzy pokojem a lazienka, spodziewajac sie miliona nowych postow a tu nic. Zara bede zmykac ogladac "Tylko mnie kochaj". W koncu robia dobre polskie komedie romantyczne (piewsza dobra to "Nigdy w zyciu", niestety kontynuacja niezbyt udana. Glownie ze wzgledu na calkowita zmiane obsady). Potem Tylko mnie kochaj. Fajnz ten Zakoscielny (szkoda, ze mlodszy Jak bylam w Polsce 2 tyg temu to poszlam do kina na "Dlaczego nie", tez mi sie podobalo Dziewczyny jakie sa wasze Top 3 filmy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
BAN stały
|
oooo filmy to moj temat, zawsze jak jestem w PL zaszywam sie w kinie. Ostatnio zaliczylam Pachnidlo, Apocalypto ( nie wiem czy to sie tak pisze), Pile 3 i Eragon. Jestem maniaczka jezeli chodzi o kino
A teraz juz spadam, winko stygnie, Czarus wrocil, podliczyl mnie, ze zrobilam strat w samochodzie na jakies 1500zl , chodzi i sie ze mnie smieje, ze lama jestem Tez mam dzisiaj na tasmie jakas komedie romantyczna ps: Koculku przesledzilam sobie Twoje perypetie z nijaka marii czy jakich tam jeszcze nickow uzywa.... niezla schiza
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez maniaczka filowa jestem, wzielo mnie w 98 jak pracowalam w wypozyczalni video a potem napisalam magisterke o kulturze filmowej mlodziezy co bedziecie ogladac? no ja juz na dobre zmykam ten film ogladac i jeszcze musze zrobic 45 powtorzen wypadow na nogi, jak mi Carmel przykazala Tak sobie mysle, ze ona i ten watek czyta :P
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
I widze ze ominal mnie drugi zlocik - tym razem wirtualny tu na wizazu ale juz nadganiam ![]() No,no, no - widze ze zasialam ziarno niepokoju w przyszlych mamach tylko sie pytam - po co takie polsrodki kroliki, psy itp. Jak chcecie treningu przed dzieckiem to ja sie poswiece i moje dziecko wam podrzuce na miesiac no ok - pol miesiaca .... tydzien??? weekend??? Alliyahh - ja bym ten test zrobila jeszcze raz, szczegolnie po naszym spotkaniu bo podobno posiadanie dzieci jest zarazliwe ![]() Koculku - 45 powtorzen jestem pod wrazeniem, ja w szczycie formy dochodze do 3 x 10Filmy - uwielbiam, ale mialabym problem ze wskazaniem top 3, jest tyle fajnistych. 'Nigdy w zyciu' widzialam i skrecalam sie ze smiechu ![]() Musze chyba zmykac do moich skarbow, buziaki
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I moze specem od dzieci nie jestem, ale ona jest chyba najladniejszym bobasem, jakiego widzialam dotychczas Cytat:
Trzeba bylo ostrzegac to bym sie zabezpieczyla... ![]() Ja tez mam trudnosci z ograniczeniem sie do 3 Koculku. Musze sie doglebnie zastanowic |
||
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym moj TZ mowi, ze ja nawet filmow akcji nie powinnam ogladac, bo potem cala noc skacze i majacze przez sen. Takze pozostaja komedie romantyczne i filmy przyrodnicze ![]() A co do mojej top 3 to to co mi przychodzi do glowy teraz: Niesmiertelny Dirty Dancing Meet Joe Black Jak stracic chlopaka w 10 dni Ale swoja droga mam w swojej kolekcji mnostwo filmow, ktore moge ogladac na okraglo. wszystkie powyzsze widzialam min 20 razy ![]() Ale sie objadlam. Pekam. Ide na 2 epizody Kasi i Tomka a potem zmykam ze znajomym do Ikei
|
|
|
#81 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zreszta ma po kim I tu Ejva mozemy zrobic dobry interes bo znam takiego jednego ktory wygrywa w rankingach najladniejszego bobasa ale w kategorii BOY maly jest moim osobistym, prywatnym, tylko na wylacznosc - chrzesniakiem Na imie ma Kuba ale zwany jest Alfem ( od drugiego imienia Alfred ) Mysle, ze roznica wieku w sam raz - 3,5 roku Moge rozpoczynac procedure swatania Wrzucam fotke z okresu kiedy mial moze rok z kawalkiem, to moja ulubiona hihihihi. Ale zareczam, ze to juz maly przystojniak ![]() edit a tak a'propos dzieci to wlasnie sie dowiedzialam, ze dostalam pod opieke (tzw.Adopcja Serca -pewnie czytalyscie o Misji w Zambii) Miltona Chileshe Chlopiec bardzo chce sie uczyc, chodzi juz do 11-stj klasy , ale do tej pory wiadomo - warunki finansowe staly na przeszkodzie. Jest sierota, wychowuja go dziadkowie. Siostra pisze, ze ma nadzieje, ze pomoge spelnic Mu jego marzenia. Ja tez mam taka nadzieje tak wiec w jakims tam sposob zostalam mamusia
Edytowane przez AniaWila Czas edycji: 2007-02-18 o 14:08 |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Acha , chcialas mnie wyprzedzic, to ile to Twoje dziecko ma lat, co? 16?
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
BAN stały
|
hej
tu masz linka, poczytaj sobie i wszystko bedzie jasne ![]() A ile ma lat to jeszcze nie wiem narazie mam tylko takie informacje Ale niebawem dostane zdjecia, informacje i wiecej szczegolow na temat tego chlopca Podejrzewam, ze bedzie mial przynajmniej jakies 15 lat A z tym wyprzedzeniem Ciebie - to kurcze, zdemaskowalas mnie i to z grubej rury Cie zaatakowalam, paminelam wiek niemowlecy i jeszcze troche latek do przodu ;pA tak serio, to Dziewczyny jak jeszcze nie bylyscie na watku Misja w Zambii to koniecznie wejdzcie. Ja nie wiedzeic czemu dlugo go omijalam, a jak juz weszlam to serce mi scisnelo ![]() edit: zapomnialam o linku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159250
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Aniu, to zaszalalas. Emancypacja na calego, to jak w przypadku niektorych facetow, co sie dowiaduja, ze maja dziecko, jak ono juz jest pelnoletnie Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki bo o 16 mam rozmowe w sprawie pracy. Musi byc dobrze! Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-02-19 o 13:08 Powód: Prosba do Wizazanek ;-) |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja sie na razie na to nie decyduje, ale wysylam dzieciom paczki, majac nadzieje, ze troche w ten sposob pomagam... AAliyah, trzymam kciuki, powodzenia na rozmowie! Wiecie co, mamy juz tego krolika, strasznie jest smieszny, ale na razie troche plochliwy. W sklepie wygladal na spokojnego, a w domu zrobil sobie odrazu przemeblowanie klatki i poszatkowal gazete, ktora polozylismy mu jako sciolke, w drobne paski . Jest jak mala (i w dodatku zywa) niszczarka do papieru .
|
|
|
|
|
|
#86 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja kolekcjonuje friendsow Cytat:
![]() I oczywiscie trzymam kciuki za powodzenie na rozmowie !
|
|
|
#87 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
. Nie kolekcjonuje co prawda, ale razem z mezem wytrwale obejrzelismy wszystkie odcinki, pozyczajac z lokalnej biblioteki, swietni sa .A, zapomnialam sie zapytac Koculka, skad wziela Kasie i Tomka (?). Szukalismy w Empiku i Merlinie, ale nie ma i podobniez na razie nie bedzie. A chetnie bysmy ten serial ponownie sobie z TZ obejrzeli, bo ogladalismy go w TV kiedy zaczelismy razem mieszkac (jeszcze w PL) i zostal nam spory sentyment .
|
||
|
|
|
|
#88 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dosc ze sama mam mase zaleglosci z papierami to dzis zaczal nowy temp i kto go uczy? Ja. Tzn wlasnie skonczylam, czyli ponad pol dnia nie tknelam swojej roboty. Dobrze, ze mam lunch aby cos przekasic i sie odstresowac. Ja w czwartek mam rozmowe o prace, ale narazie nie zapeszam. Jak nie wyjdzie, tzn ze nie jest mi pisana Ja uparcie wierze w przeznaczenie (i starannie popieram to podpisem)Ania ja nie mam czasu nawet na internetowe dzieci ![]() Camomile Kasie I Tomka kupilam w Polsce w Empiku Teraz chce obejrzec Magde M, bo wszystkim moim znajomym sie podoba, ale jedna seria kosztuje 89 zl, wiec narazie poczekam.Co do Friends to mon TZ ma 90% na DVD, ile razy bym nie ogladala, zawsze sie smieje Cytat:
![]() Ale wczoraj mialam spacer! MOj spacet to bardzo szybki marsz, przeszlam sie z Brentford do Kingston! 2h 15min. Powiem, ze jak tam doszlam i usiadlam w restauracji to nie chcialo mi sie wstawac. Bardzo dobra restauracja. Blue Hawaii http://www.bluehawaii.co.uk/Home.htm bufet kosztuje £12. Bierzecie miseczke i maszerujecie wybierajac skladniki, kotre szef kuchni smazy na waszych oczach (prosze nie brac tego doslownie )Wisi tam z 30 przepisow z posilkami z roznych krajow i mozna sobie samemu skombinowac posilek. Pychotka ![]() Wycieczona i rozleniwiona wrocilam autobusem do domu i wzielam dluga kapiel w babelkach,aromatyzowane swieczki, z maseczka na twarzy,Frank Sinatra przyspiewywal Zrelaksowalam sie. Moj TZ wczoraj wrocil
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Wiem gdzie jest BlueHawaii ale nigdy nie zagladalam. Musze sprawdzic
aaliyah - czekamy na relacje ![]() Camomile - no ja bym ci bacikiem przylozyla obszulalam po wizazu tego watku slubnego gdzie sie udzielalas zeby zobaczyc sliczna mloda pare i co???? Zdjecia usuniete ehhhh, ale przy okazji znalazlam twojego klona - i uffff przykra sprawa
|
|
#90 |
|
BAN stały
|
Aaliyah i jak tam? uwazam za pewnik, ze dostalas intratna propozycje pracy a Twoja wizyta na rozmowie byla tylko czysta formalnoscia?
Koculku na te internetowe dzieci to nie trzeba miec czasu Camomile - jak weszlam na stronke misji w Zambii i poczytalam troche to serducho mi niemal peklo i odrazu napisalam do Siostry Dzisiaj przelewam kaske, zeby maly mogl z niej korzystac jak najszybciej a juz mam w glowie milion pomyslow co mu wyslac w paczce A co do krolika - wiedzialam, ze wyjdzie z niego jak szydlo z worka On tylko dobrze sie kamuflowal, zebyscie go kupili teraz bedziecie miec PRZERABANE Ejva - o poczucie humoru malego Kuby dbam odpowiednio mimo czestego oburzenia mojej siostry
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

. Mam nadzieje, ze spotkanko niedlugo powtorzymy.
ale Czarus proroczo przepowiada jego przyszlosc: zostalby zaglodzony
Nawet jak robie z mlekiem lub sokiem to czasami wychodzi mi konsystencja musu 

. Krolis jest szary i ma klapniete uszka, jest spokojny (przynajmniej na takiego wygladal w sklepie

I widze ze ominal mnie drugi zlocik - tym razem wirtualny tu na wizazu ale juz nadganiam
I moze specem od dzieci nie jestem, ale ona jest chyba najladniejszym bobasem, jakiego widzialam dotychczas 

, chcialas mnie wyprzedzic, to ile to Twoje dziecko ma lat, co? 16?
tu masz linka, poczytaj sobie i wszystko bedzie jasne
Zrelaksowalam sie. Moj TZ wczoraj wrocil