|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: +++++++++oddam wiele za WAGE ELEKTRONICZNĄ!+++++++++++ ++++
Atosko widzę że chyba jeszcze się nie wymieniłaś bo "hopkasz" wątek. OK. Mam chętną osobę na H&M , twoje spodenki bardzo jak wiesz mi się podobają więc daj ostatecznie znak do wieczora (tak 23/24) jeżeli możesz, bo muszę odpowiedzieć też tej osobie
POZDRAWIAM I CZEKAM NA DECYZJeA TERAZ UCIEKAM NA UCZELNIE
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: +++++++++oddam wiele za WAGE ELEKTRONICZNĄ!+++++++++++ ++++
Red ja nadal czekam na sweeney:P
hehe jak co to wymien sie ok? Jakby mi sweeney ala dopowiedz to Ci dam znac.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: __LIST GOŃCZY ;) Poszukiwane... ___
Atoska wklejam fotki spódniczki o której napisałam ci na PW dodatkowo fklejam też fotkę bluzeczki terranowa pastelowy fiolet ( była w rezerwacji ) ale jak wiesz za spodenki oddam wiele i jeszcze fotki czarnej z koronką
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku a mozna prosic zdjatko spodniczki na Tobie?
I u ciebie jeszcze ciekawa jest bluzka amisu. jak ona wyglada nakims? I ta z koronka tez? |
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam fotki spódniczki H&M na sobie
bluzeczki czarnej z koronką Amisu jest tak maleńkie że ja mimo noszenia S a czasem i XS się w nią za diabła nie mieszczę wklejam na sobie fotkę jeszcze jednej czarnej bluzeczki
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze chetnie bym ci oddala spodenki jesli ci sie tak bardzo podobaja ale nie chce czegos w czym nie bede choddzic sama rozumiesz
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
hyhy:P To wiesz co zrobmy tak ze przekop wszystko moze cosik zbednego jeszczeu siebie znajdziesz. Ja sie zastanowie ok?
i jeszcze musze sie z TZ skontaktowac bo ostatnio narzeka ze za duzo ciuchów mam wiec lepiej zeby i jemu sie podobały ;*
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
ok przekopie jutro jeszcze szafe ale już praktycznie z tego co piszesz raczej nic nie mam
zastanów się nad H&M i daj znak dołożę do nich co chcesz może jako gratisy coś z wątku by ci wpadło w oczko mam jeszcze ten strój od bemolki czerwony z białym kwiatuszkiem ale on na ciebie też pewnie bedzie za duży w każdym razie oblookam całą szafe jeszcze raz
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
divided odleciały jako jedne z pierwszych
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Ładuję fotki
koraliki baaaaardzo długie naszyjnik ze sztucznych oczek niom i srebro próba oczywiście najwyższa 925 wklejam tu fotki na jednej z fotek na środku są srebrne wiszące kolczyki z kamieniem - noc kairu dwie foty tu i dwie w kolejnym bo nie moge załączyć |
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
i mam jeszcze spodnie takaie bordo/ciemniejsz czerwień House biodróweczki taki lekko sportowy klimat
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1141324133 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141324133 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141324133 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1141324133 |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
spoks ja też czesto jestem wybredna i jak najbardziej to rozumiem
Ale teraz to już całkiem nie wiem co mogę Ci jeszcze zaproponować myśle i nic mi nie przychodzi do głowy z bardzo aleganckich rzeczy to mam czarną suknie wieczorową w wątku buuuuuuu wyczerpały mi się pomysły
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

POZDRAWIAM I CZEKAM NA DECYZJe
jak co to wymien sie ok? Jakby mi sweeney ala dopowiedz to Ci dam znac.

wiec lepiej zeby i jemu sie podobały ;*
no chyba ze masz jakies dlugie korale.