![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pokażę wam co udało mi się od wczoraj uszyć, dodam że pierwszy raz w życiu szyłam ciuszki!
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę! Zdrowe nawyki możesz wprowadzać nawet już, nic nie stoi na przeszkodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z Marylin i polecam ![]() Super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to stygnie? Szarlotkę je się prosto z piekarnika ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja tak uważam
![]() ![]() Dziękuję ![]()
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej cukrzyca ciążowa Ci nie wyszła z tych wyników, więc to jest dobre ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Witam sie i ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na obiad robię różyczki kalafiora duszone w śmietance kokosowej z cebulką, rodzynkami, a tajemnicze przyprawy zajumane siostrze to sumak i szafran, podobno niezbędne do powstania tego kulinarnego dzieła. ale siostra mnie częstowała i faktycznie pyszne, nabrałam apetytu i musi dziś być ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- świetne pytanie! właśnie ostatnio się przeraziłam bo doszłam do wniosku, że ten V wątek to ostatni luzacki. podejrzewam, że w 2 połowie VI części mogą zacząć się rozpakowywania ![]() ![]()
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-11-17 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
To ja dzis pierwszy raz robilam piersi z kurczaka ze szpinakiem i serem zawijane w jodelke w ciescie francuskim. Szybko, smacznie i spektakularnie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Tzn wczoraj, heh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- To ja nie wiem, ale ostatnio sledze jakie szanse na przezycie i zdrowie maja wczesniaki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje! Ciesze sie niezmiernie z tego, bo jeszcze jakby ta cukrzyca doszla to isc i sie zaplakac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się w nowym wątku ![]() ![]() ![]() Chyba z 10 raz próbuje posta dodać..
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-11-17 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyszło, że to już tak porządnie skończony 7 miesiąc bo tylko 45 dni do tp... ale i tak urodziła wcześniaka... trochę mnie to przestraszyło bo takie 45 dni do porodu to już w sumie niedługo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ehh nie przewidzimy co nas czeka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym, ktory bede prowadziła ja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
No ogolnie wypuscili mnie dzis do domu. Badal mnie inny lekarz niz przy przyjeciu do szpitala i oczywiscie jakbyk sama nie zapytala to nawet bym nie wiedziala co i jak...wiec pytam po badaniu jak szyjka? A gin mowi no hmm taka jakby troszke miekawa...i tyle sie dowiedzialam. W sumie na poczatku mowil zebym zostala ale potem ze jesli bede lezec w domu i brac nospe 3 razy dziennie to moge wyjsc. Wiec wyszlam
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak co sprzet i lekarz to inny pomiar. W szpitalu mialam usg robione na 2 maszynach i przez kilku roznych lekarzy i rozne byly wyniki. Mowili, ze lekarze miedzy soba maja roznice 10-15%, do tego dochodza rozne metody pomiarowe Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Hej, melduję się w nowym wątku. Jestem na bieżąco, ale coś ostatnio nie mam weny do pisania. Dopadl mnie zespol ciesni nadgarstka i słabo mi sie pisze na telefonie.
Wczoraj miałam wizytę, Mały waży 1192g i co wizyta nadgania po parę dni do przodu. Wczesniej termin z OM i wg usg różnił sie o tydzień, a w tej chwili sie zrównało i średni wiek ciąży to 28t2d. Duzo na usg nie było widać bo wtulił się buzią w łożysko, ale lekarka powiedziała, ze widać już że będą włoski, bo keratyna odbija się na usg ![]() Szyjka się elegancko trzyma, cukrzycy nie ma, posiew moczu jałowy i jedyny zgrzyt to lekko spadajaca hemoglobina =11,3. Przytylam już 13 kg, więc wybijam się na czołówkę peletonu. Ale w sumie się nie dziwie, bo od poczatku ciąży siły calkiem mnie opuściły i nawet głupi krótki spacer potrafi mnie odciąć do końca dnia. Po szybkim rajdzie po sklepach tydzien temu byłam tak wykończona, że nawet obiadu nie zrobiłam: (( dlatego nie mam praktycznie żadnego ruchu, więc dupa rośnie ![]() Co do poruszanych przez Was tematów: Piernik staropolski dojrzewajacy od tygodnia u mnie leżakuje. Też pierwszy raz robie, a przepis od kolezanki, a ona chyba brała z mojewypieki.pl zobaczymy co wyjdzie, już mi ślinka cieknie ![]() Wanienke mamy z Ikea, jak bejbe wyrośnie to będziemy kąpać w wannie. Szefowa może mi dopisać wózek ANEX Sport, wybralismy w kolorze żółto szarym. Bedziemy zamawiać w grudniu. Ja też czytam o szansach wcześniaków, chociaż u mnie ciąża przebiega na razie prawidłowo. Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka jeszcze bezdzietna i zaczęła mi opowiadać straszne historie porodowe, np że jej kuzynka do dzisiaj kuleje ![]() Dużo kobiet porównuje poród do robienia dużej kupy i to jakoś dodawało mi otuchy, ale jak mnie ostatnio dopadło mega zaparcie to się prawie poplakalam (!) na kibelku, że jeśli ma boleć podobnie to ja nie dam rady. Zaczęłam wtedy ciepłej myśleć o cc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez keepsmil3 Czas edycji: 2016-11-17 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj gonicie z postami
![]() silver coś Ty im obiecała?! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam podobny wynik glukozy, na czczo 90 a nie o dwóch godzinach 132 (po godzinie nie miałam). Ginekolog mi powiedział, że jest w normie. Może też powinnam mimo tego wprowadzić dietę? Daj koniecznie znać co twój lekarz na to Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#83 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Mojra, lekarz na pewno cos doradzi, jakas dietke i wyniki sie unormuja ![]() ![]() Justi, wizaz pewnie nie ogarnia, jak każda wczoraj pisała i pisała, a tu dupa database error ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Dziewczyny ogladam wlasnie polsat cafe i leci program o mezczyznie z odpadajaca skora.. ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Konsultowałam wynik z położna, to stwierdziła, że lekarz pewnie zaleci dietę... Ale zobaczymy... Cytat:
![]() Miałam iść robić obiad a zamiast tego dokończyłam czytać harrego pottera ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mowcie nic o lekarzach w polskich szpitalach. Wszystko od nich trzeba wyciagac. Masakra jakas. A pacjent to debil. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Pisałyście dziś o tym, że boicie się wczesnego porodu... A ja właśnie zobaczyłam na fb wpis na profilu Mommy draws o wcześniakach - same dobre historie, zdrowe i duże dzieciaczki rosną mimo urodzenia nawet w 27tc!
![]() ![]()
#88 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Coś z cytowaniem mam w aplikacji nie tak dzisiaj.. Eh..
Gratuluję dużych dzieciaczków i udanych badań! Mariea mam pytanie, bo Ty się znasz, czy buraczki z cebulką mogę czy coś nie teges? Bo mi zapachniało i teraz tylko o tym myślę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, moj maz zazyczyl sobie udka z indyka na obiad. No i kupilam takie udzioooory. Jedno jak z 3-4 z kurczaka. Ile mam je trzymac w piekarniku? Robie pierwszy raz
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.