|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Garnier - cera musnieta sloncem :)
A u mnie tego Garniera i do ciala i do twarzy pelno a J&J nie ma ale moje wrazenie z Garniera sa mieszane poł-zaleta ze od razu widac efekt po 1 uzyciu ( jezeli sie przyjrzymy uwaznie a zwlaszcza w cieniu ) izaleta -w przeciwienstwie do samoopalacza gdy depilujemy nogi nie schodzi tak ze az piana zolta ( przy kapieli rowniez praktycznie nie schodzi moze minimalnie) i ogolnie daje efekt brazowy a nie zolty. wada jak dla mnie jest to ze jest pokazane jak z kazdym dniem skora ciemnieje owszem widac ciemna ale w cieniu a na sloncu widac tak jakby sie smarowalo pierwszy albo 2 dzien czyli marne efekty a uzywam go juz 5 dni jutro bedzie 6
wiec albo potrzeba wiecej dni zeby wygladalo na opalone albo bedzie bardzo bardzo delikatnie ze srednio widoczne
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego ja troszkę kremu i w szyjkę wcieram i jest ok
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszmurka albo na serie Garniera
... tez maja krem i balsam ...
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie czy ten nowy Garnier (co tak reklamują
) barwi ubrania? i jakiej wielkości jest opakowanie? czy coś takiego jak ten duży balsam z Garniera np. do bardzo suchej skóry, czy mniejszy? pozdrawiam
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pojemnosc 400 ml ... i barwienia ubran nie zauwazylam a mam biala gore od pidzamki... i najczesciej smaruje sie po kapieli wieczorem...
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę coś ze swoją twarzyczką zrobić... i boję się powtórki po tym Ziai
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm... ja prawde mowiac aktualnie uzywam krem do buzi J&J Holiday Skin a do ciala Garniera ... nie wiem czy J&J tak samo pachnie jak u mnie... ale podejrzewam, ze tak... wiec zapach ma bardzo delikatny i szybko znika... a buzia jest fajna gladka bo przy okazji nawilza...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź- będę musiała się rozejrzeć
|
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
dorwalam dzisiaj w tesco holiday skin do twarzy za 9zl
zachomikowalam cala serie: balsam normalny, na noc (tego jeszcze nie mialam, zobaczymy czym sie rozni od normalnego) i wlasnie ten do twarzy, bo wszystkie byly po 9zl i to chyba nie jest cena promocyjna, bo nic takiego nie zauwazylam, tylko taka teraz dali regularna
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie tez raczej slabiutko, bo smaruje sie codziennie 2 razy dziennie grubasna warstwa i efekt ledwo widoczny a kolezanka tylko maznela sie troszke garnierem na reku i miala ciemnobrazowa plame, ktora niczym nie chciala zejsc |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Smutna sprawa
, ale jak to się mówi taka nasza uroda chyba Dobrze że pudry brązujące działają na wszystkich ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
przeczytałam wątek i chyba się skuszę na Garniera
![]() mam dość bladą skórę, a chcę ją "rozpromienić choć trochę... pytanie do dziewczyn które uzywaja: czy kupic garnier do ciala i do twarzy rowniez, czy tez jakis inny specyfik do twarzy bylby lepszy?... |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ja Garniera do twarzy nie uzywalam ale z tego co tu czytalam warto sie skusic
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, dzięki za odpowiedzi na moje pytania
ale jeszcze mi do głowy coś przyszło![]() jak szybko się zmywa czy znika ta opalenizna, jest w miarę trwała czy po załóżmy dwóch kąpielach jestem z powrotem bladziutka? no i jeszcze, jak długo trzeba codziennie te kremy wsmarowywać aby osiągnąć efekt takiej naturalnej, nie przejaskrawionej opalenizny? z tego co pamiętam to na reklamach telewizyjnych było chyba 3-4 razy podane, ale czy to prawda? dzięki za pomoc
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
hmn, też mnie kusi ten Garnier do twarzy..czy po jego użyciu nie wyskakują jakieś krostki i pryszcze ?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... co na jednych dziala zapychajaco wcale nie musi wysypac u Ciebie...
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic nie wyskakuje
ale mi nie wyskakuja od zadnych kremow, wiec nei jestem dobrym osobnikiem do badan wlasciwosci komodogennych kremu
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
To zrobiłyscie mi smaka na Garniera - balsam do ciała
Używam właśnie J&J Haliday Skin i efekty są bardzo ładne - widoczne, jednak bez smug, nawilżenie tez wystarczające.Jednak ten balsam ma jedną poważną wadę - przeokropny zapach samoopalacza! Na początku pieknie pachnie cytrusami, jednak po ok, 2 godż wydziela się paskudna woń samoopalcza, której nie mogę zniesć! Więc jeżeli Garnier ma chociaż ciut mnijeszy dodatek tego smrodku to jak najprędzej się w niego zaopatrzę
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aktualnie używam Sopotu Ziaji, czy ten z Garniera daje słabsze efekty brązowienia ?
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
A kremik Garniera nie podrażnia? Aktualnie używam holiday skin i trochę mnie szczypie zaraz po nałożeniu....
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie podraznia skory
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
A no tak piecze
No to super, w takim razie po johnsonku zaopatrzę się w garnierka
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
uzywam garniera od 3 dni i lekką rożnice widać,nie zostawia sladow na ubraniu i uważam że można go polecić.Ja mam butelke 250 ml kupilam ją za nie całe 16zł w realu
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a według was który kremik do twarzy jest lepszy Garnier skóra muśnięta słońcem czy Johnson&Johnson Holiday skin?Jutro wybieram sie na zakupy i nie wim ktory kremik mam wybrac
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie wiem
mam oba (nawet jeszcze dodatkowo nivea soin bone czy jakos tak) i ciezko mi prownac. Garnier: ladnie pachnie fajnie brazuje jednak po dluzszym czasie wysusza skore musze na niego nakladac jakis krem mocno nawilzajacyHoliday skin: super nawilza daje ladna, naturalna opalenizne ma sliczne opakowanko nie musz na niego nakladac zadnego innego kremu nawilz troche smierdzi ![]() piecze zaraz po nalozeniujakbym miala wybrac chyba mialabym problem, ale jednak obecnie stawiam na holiday, bo super nawilza i buzka ma po nim ladny blask (ale nie taki jak po smalcu )
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
aaa... jezeli chodzi o HS do twarzy to odpowiada mi... choc to moje drugie podejscie... przy pierwszym mnie wysypalo... a teraz jest w porzadku
... Nivea musialam po 3 smarowaniach odstawic, bo to bylo straszne...ale do ciala wole Garniera ...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

wiec albo potrzeba wiecej dni zeby wygladalo na opalone albo bedzie bardzo bardzo delikatnie ze srednio widoczne

i jest ok
... tez maja krem i balsam
-> co sroce w oko wpadnie 

np jak naloze samoopalacz na brwi zaraz po zrobieniu henny (dzien, dwa), to brwi przybieraja rudy odcien 
zachomikowalam cala serie: balsam normalny, na noc (tego jeszcze nie mialam, zobaczymy czym sie rozni od normalnego) i wlasnie ten do twarzy, bo wszystkie byly po 9zl 

na mnie tez raczej slabiutko, bo smaruje sie codziennie 2 razy dziennie grubasna warstwa i efekt ledwo widoczny