![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Rolki:)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ale narobiłyście mi smaka na roli. Nie ma rady, w tym tygodniu wyciągam je z szafy i ruszam na podbój Błoń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
[quote=czarna_orchidea21]U mnie na płozie nie jest napisane
![]() ![]() Zapożyczyłam z allegor :P krótka ściąga o parametrach rolek: 76-82 mm (kółka używane do jazdy szybkiej,najbardziej trwałe, przeznaczone dla średnio-zaawansowanych i zaawansowanych) quote] No to ja juz wiem czemu zaliczyłam kilka gleb.. Bo mam 82 mm a taka zaawansowana w jeździe to ja nie jestem... W tym roku inwestuje w ochraniacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
oo nie spodziewałam sie tak szybkiej odpowiedzi. Dzieki dziewczyny, jestescie wielkie
![]() Co do miejsca to ciężko o jakieś konkretne, chyba że ślizg po rurkach i platformach ale czarno to widzę, bo wyczynowcem nie jestem ![]() Nio to ruszam po rolki! pozdruffki |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Hehehe
![]() ![]() Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej!!! Ja narazie mogę tylko patrzeć na rolki, lub jak ktoś jeździ- tak to jest jak sie noge skręciło!!! Nie radze
![]()
#68 |
Rozeznanie
|
Załamałam sie! Byłam we wszystkich znanych mi sklepach sportowych i nic! W jednym znalazłam kółka 4 kosztują 200 zł - potrzebuje 8 czyli 400 zł za tyle mam nowiuteńkie nie tylko kółka ale i całe rolki, no i znalazlam w drugim sklepie za 36 zł ale... takie jak mam a chce lepsze :P Wiec albo zmusić się do wymiany łóżyska co by wyszlo najszybciej i najtaniej,albo kupić nowe rolki bo za 4 kolka na pewno nie dam 200zł :-/
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
uu to rzeczywiście niedobry interes z tymi kółkami
![]() Ja własnie wróciłam z oglądu rolek i też nie mam dobrych wiadomości. Te na które się napaliłam (149 zł)- Nike przecena- niestety sa nieosiągalne, bo w 1 rozmiarze i niestety w nie w moim, 2 (279zł) cena "obolała". I własnie dlatego moje pytanie- ile przeciętnie kosztują dobre rolki z nietłukącymi kółkami? Dark-lady popieram i przyłączam się! (pod warunkiem, że kupię je wkońcu) |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj pojezdzilam sobie na rolkach w parku ,dokladnie 1 Godzinke!
Bylam troche zmeczona ale fajne bylo.Jeszcze troche pojezdze i juz widze jak tluszczyk zlazi z moich ud. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
ostatnio rowniez napalilam sie na rolki ![]() wygralam licytacje na Allegro rolek Roces Antigua. Slyszalyscie o tym modelu?Slyszalam wiele dobrego na temat Rocesow ale nie wiem czy dobrze wybralam. Wypowiecie sie na ich temat? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek!
Nie, nie- mówiłam o pomyśle wymianiy kółek na nowe za 400 zł, jeśli w podobnej cenie mozna kupic całkiem niegłupie roleczki. Nio chyba, że but jest tak wygodny i nieobdarty to nie ma sensu go wymieniać, bo przeciez dopasowanie do nogi tez musi potrwać- jak rozchodzenie butów. Nie siedzę w temacie na tyle ale za małolata jak jeździłam Rocesy i Bauery nio i K2 były naj naj. Pozdrawiam, miłego dzionka |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
żona
|
![]()
Nie jestem na bieżaco w temacie, bo cos mi sie wątek urwał
![]() Ale ogłaszam ze na rolkach byłam wczoraj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Co sadzicie o rolkach z łyzwami w jednym? Dobre czy do d...?
![]()
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#80 | |
żona
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się do wizażowych skejtów!
![]() Ja zanim w ogóle rolki kupiłam to zaczęłam marudzic o tym mojemu TŻ, że ile to ja będę musiała kasy wydać, że tak bym chciała i że jej nie mam, ble ble ble.., on mnie wysłuchał grzecznie po czym powiedział 1 zdanie: "Przecież ja mam swoje stare Rollerblady nr 39 w piwnicy." Juhuuuuu!! No to jazda!! Wczoraj byłam pierwszy raz. Wyjechałam i od razu musiałam przejechać przez dosyć ruchliwą ulicę z wysepka po środku. No i w połowie tej ulicy, jak chciałam się zatrzymać przed 2 pasem bo samochody jechały skapnęłam się, że nie umiem hamować ![]() ![]() ![]() Dziś byłam znowu i chciałam powiedzieć, że uwielbiam Was za te pomysły wszystkie od hula-hop po rolki, sama nigdy bym na to nie wpadła. A co do rolek to moja koleżanka sobie dziś kupiła takie tylko że troszkę jasniejsze te paski w Go Sporcie za 300 zł. Pieknie i kobieco wyglądają na nóżce, i jak ona na nich fajnie zasuwa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
żona
|
![]()
a ja mam kolano w bandazu, boli jak chol.era i nici z jazdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
ja tez zaczelam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
No ja dziś też zaliczyłam parę gleb ale tylko dlatego, że chciałam sobie potrenować hehhe "tricki" no powiedzmy ze troickoi ...no w każdym razie wylądowałam na kolanie i teram mnie boli aj,aj :/ Ale nic jutro idę znowu bo wiadomo, ze trening czyni mistrza a ja mam zamiar jeździć na rolkach conajmniej figurowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
witam skejtki
![]() Niestety dalej bez rolek ![]() Kate6o- moja kumpelcia ma takie i są cudne i jako łyżwy i jako rolki. Wszystko chyba od firmy zalezy ale niestety nie pamiętam jakiej są jej. pozdruufffki |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
ja też jutro wyjeżdżam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
Kocham rolki. Najlepszy sport, nalepsze uczucie na nich jeździć i nalepiej robią na figurę. Kiedyś masakrycznie przytyłam z 7 kg po dianie 35. I to włąsnie dzięki roleczkom zrzuciłam wszystko z zawrotną szybkością - jeździłam 8 km dziennie. Super. Nogi, pupa, biodra - idealne się robią. Jak trenować to tylko rolki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.