![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Hypnotic Poison, Si, Flowerbomb, Guerlain, Clarins, książki i dużo więc
hej, zdecydowałam się na ten puder provoke bo miałam okazję go przetestować także jeśli Ty dalej jesteś chętna na wymianę to zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: STYCZEŃ Hypnotic Poison, Si, Flowerbomb, Guerlain, Clarins, książki i dużo więc
Wciąż jestem chętna na maskę, jeśli wszystko OK, to możemy wymienić się adresami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Ojejku, ale szkoda
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ewentualnie moge dorzucić Satine Lalique 20/100 do Aliena.
Alienek mimo mieszkanka w pudelku zżółkł ale one chyba tak maja. To tester kupiony ok rok,półtora temu w któreś perfumerii internetowej . Kod podam wieczorkiem bo w pracy jestem ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2017-01-30 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
A może znalazłabyś coś za podkład Clarins?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1101176 ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- No tak, tu już wartościowo zbyt duża przepaść. ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Tak, to czyste perfumy właśnie. Flakon wygląda identycznie jak EDP: https://www.onlinestore-john.de/imag...ges/4318_0.jpg Nie mają atomizera, tylko taki grubszy, krótki kikucik, można albo miziać po skórze, albo przelewać sobie odrobinę do atomka. Nie wiem tylko czy dalej mam do nich to mega pudełko. ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A chcesz Addicta za EA ?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.