|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Mad po raz ostatni :) serdecznie zapraszam, sporo rózności ze wszystkich
witam!
znajdziesz coś u mnie za mleczko Toleriane? |
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Mad po raz ostatni :) serdecznie zapraszam, sporo rózności ze wszystkich półek
Mad -cien guerlain-co byloby rownowazne za ten cien?
Napisz konkretny produkt a ja poszukam co moge zrobic dla Ciebie
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kramik Mad po raz ostatni :) serdecznie zapraszam, sporo rózności ze wszystkich półek
Cytat:
Przepraszam za przeoczenie. Już jest aktualny
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kramik Mad po raz ostatni :) serdecznie zapraszam, sporo rózności ze wszystkich
Witam,
interesuje mnie: serum ZeroFrizz - uzywane, ubytek ok.35-40 % ze 100 ml Oto moj nowy watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113225
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Moja droga mam próbki Vichy Capital Soleil 50+ krem ochronny przeciw reakcjom alergicznym
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A-derma Gel MoussantVisage et corps 250 ml Avene DIROSEAL Creme traitante Rougeurs localisees 30 ml FAROUK BIOSILK Silk Filler 300 ml Avene Cicalfate 40 ml LA ROCHE-POSAY ACTIVE C Dry skin |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- woda termalna w kazdych ilosciach LA ROCHE-POSAY albo Avene - probki albo resztki kremow/mleczek/emulsji (także barwiacych, tonujacych) z filtrami najchetniej z faktorem 50 Avene, LA ROCHE-POSAY, Vichy (poza mleczkiem Avene 50+, ktorego mam pelna wersje ) - Redermic LA ROCHE-POSAY (kazde ilosci, rowniez probki) - Effaclar-K (kazde ilosci, rowniez probki) - plyn micelarny Avene - zel micelarny Rosaliac LA ROCHE-POSAY - Dermalibour A-DERMA - serum Zero Frizz - brazowa miekka kredka do oczu najchetniej Chanel - Armani Code
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, Madlaine
może zanim znikniesz na jakiś czas z Targowiska w końcu nam się uda jakąś wymianę dograć Na pewno interesuje mnie Serum Zero Frizz, ubytek ok.35-40 % ze 100 ml Poza tym moją uwagę zwróciły następujące kosmetyki:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonko mam na pewno pełnoymiarową wodę LRP i Effaclar w próbkach, ale większość kosmetyków mam już wywiezioną, poza tymi do codziennego uzytku, więc teraz raczej nie znajdę, zresztą jutro wyjeżdżam i kontakt ze mną będzie najwczesniej za tydzień
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę robić małą dokładkę w najbliższych dniach |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem... Na serum Zero Frizz, wode termalna na pewno bede tez chetna.
W takim razie zycze milego odpoczynku i do "pogadania" za tydzien!
Edytowane przez Ivvonka Czas edycji: 2006-04-27 o 17:47 |
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak na gorąco mogłabym Ci zaproponować trochę Kerastase Lumiere Nutri-Sculpt. Nadaje się zarówno do włosów prostych, jak i kręconych (nie wiem, jakie masz aktualnie - ostatnio zdaje się nosiłaś loczki) Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-04-27 o 19:31 |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
perfumowane masło do ciała o zapachu czerwonych pomarańczy - zostało ok. 60-70% z 250 ml , produkt włoski Rudy Profumi - zapach utrzymuje sie na skórze dość długo, konsystencja masełkowata,
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mad, wiele oddam za:
cień Bourjois Regard Pastel Lumiere w odcieniu Beige Delicat 56 - cień jest leciutko perłowy, ale na oku wygląda bardziej jak mat, więc praktycznie go nie używam ubytek minimalny znajdziesz cos u mnie? A jezeli nie, to zrobie nowy przeglad kosmetyczki
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
hej
jestem zainteresowana tymi rzeczami: -Rimmel 3in1 baza podkładowa, odzywka i lakier nawierzchniowy w jednym -konturówka do oczu Dior w odcieniu 477 bronze green - długośc 15,5 cm -tusz do rzęs Loreal Full Definition Volumionous, czarny, pojemnośc 8 ml, użyty raz, wersja amerykańska, u nas ich podobno nie ma znajdziesz cos u mnie, chociarz za jedna rzecz
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem nadal zainteresowana Twoimi propozycjami, a mianowicie: serum Zero Frizz, woda termalna LRP i probkami Effaclaru. Z rzeczy, ktore sobie wczensiej upatrzylas zostaly mi: A-derma Gel MoussantVisage et corps 250 ml Avene DIROSEAL Creme traitante Rougeurs localisees 30 ml FAROUK BIOSILK Silk Filler 300 ml Avene Cicalfate 40 ml LA ROCHE-POSAY ACTIVE C Dry skin Jakbys widziala nasza wymiane?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonko nie mam juz serum ZeroFrizz, w czasie długiego weekendu przygarnęła je moja przyjaciółka, była nim zachwycona i została obdarowana, dzisiaj rano usunęłam z listy, poza tym i tak co ciekawsze rzeczy zostały oddane, Ciclafate dostałam 3 próbki przy ostatnich zakupach, więc już mi nie trzeba
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
no i kolejne rzeczy z mojej kosmetyczki do pozbycia się Biotherm i Gosh w pierwszym poście - zapraszam
|
|
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
balsam nabłyszczający Biotherm Aquasource Levres - 2 tubki promocyjne każda po 5 ml -czy znajdziesz cos? bardzo by mi zależało..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

ubytek minimalny
W takim razie zycze milego odpoczynku i do "pogadania" za tydzien!