|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CALE MNOSTWO: pielegnacja i kolorowka - apteka, wyz./sr. polka! :-)
Interesuje mnie IWOSTIN PURRITIN Emulsja matujaca 75 ml oraz krem tonujacy Bioderma, oprocz tego co w watku mam tez probki kosmetykow Thalgo, jesli szukasz wylacznie produktow pielegnacyjnych wysokopolkowych
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
LANCOME JUICY TUBESshebam 7 ml
bardzo mi zalezy na tym błyszczyku Moja propozycja: -odlewka 50 ml nowego kremu (mam cały) Avon Naturals Grejfrut&Drzewo herbaciane do słoiczka -odlewka też do 50 ml słoiczka kremu Avon Algi i Bambus -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -Rimmel Soft Khol, kredka do oczu rozbielony śliczny róż 8,5 cm, peknięta nakrętka -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% -15 rudych kulek z perełek brązujących Avonu - cień podwójny Joko Virtual „lovelove” perłowy beż + jasny z drobinkami w postaci wytłoczonych 2serduszek na środku-użyty 2 razy ale nie mój kolor -2/3 („odlewka”) różu w musie Maybelline kolor DollyPink - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% Próbki: -12ml mała tubka Pure Zone peeling do twarzy L'oreal -8ml mała tubka Pure Zone krem przeciw przetłuszczaniu się skóry -Effaclar K 5ml (Daily Renewal fluid for oily skin) -Vichy Normaderm Nuit 5ml tubka, mogę dołożyć jeszcze trochę z pełnowymiarowego opakowania -Dior Capture First Action Fluid 2ml -Bielenda Zielona Herbata krem dodający blasku cerze suchej -Dax Perfecta Cera Naczynkowa krem na dzień i na noc obkurczający nacz.krwion. dla cery tłustej i mieszanej oraz krem na dzień i na noc uszczelniajacy nacz.krwion. dla cery suchej i normalnej 0obie po 2 ml) -Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting 2ml -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -mgiełka Avon Be...Kissable, ubytek ok. 5%
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Rzyrafko... Niestety nic, najwyzej ta jedna tubka Effaclaru chociaz i tak jzu dostalam dzisiaj pelna wielka tube...
![]() Kaczino, juz mam jedna propozycje micelarnego Biodermy, ktory to jest? Bo wiem, ze sa w dwoch opcjach. |
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Ivvonko, przejrzałam swoje próbeczki zapachowe i takie zupełne drobiażdżki różne i wszystko wypisałam w jednym z ostatnich postów w moim wątku.
Rzuć okiem - może coś jeszcze z tego Cię zainteresuje |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
A-Derma Epitheliale - 2 saszetki po 10 ml to mi sie rzucilo w oczy
Jesli chodzi o zapaszki to jedynie Armani Code by mnie interesowal...
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Witaj,
interesuje mnie: Avene Cicalfate 40 ml Delikatny krem reperujacy wszlekie uszkodzenia skory. Dobry na ranki po wypryskach. Nadaje się nawet do najwrazliwszej cery, gdyz bazuje na wodzie termalnej. BOURJOIS VOLUME GLAMOUR tusz Pogrubiajacy tusz do rzes, ma bardzo dobre opinie. Zuzycie: uzyty kilka razy, tusz jest nowy i swiezy. i najbardziej: na zdjeciu 5 widzialam sztyft Anti-Blemish Solutions, czy on tez jest na wymiane ??? Moge Ci jeszcze inne kosmetyki apteczne zaproponowac, np. Toleriane LPR - swietny krem lagodzacy, dziala rewelacja. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
hej hex, zainteresowaly mnie na poczatku u Ciebie chyba z dwie probki tylko. Nie mialabys czegos poza watkiem z mojej listy? Np. wody termalnej? A jesli chodzi o sztyft to mial on byc w kramiku, ale ostatecznie zachowalam go sobie jeszcze
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawilżający nabłyszczacz. Zostało go może niezbyt wiele, ale jest dość wydajny. Dołączam fotkę - kreska wskazuje, ile go jeszcze zostało we flakoniku. |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozesz go jakos porownac?
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Tak czy siak, chyba nici z wymiany. Ale bede zagladac do Ciebie, nie spiesze sie z wymianami... Jak sama widzisz, wybredna sie zrobilam |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ivonko - miałam dla ciebie propozycję, ale moja mama reflektuje więc muszę zmienić plany. Pozdrawiam.
Edytowane przez Kate30 Czas edycji: 2006-04-28 o 13:59 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast Lumiere Nutri-Sculpt to jest produkt do wykańczania fryzury. Co prawda wszytskie produkty z linii Nutritive zawierają sustancje pielęgnujące, ale jednak - na dłuższą metę - żaden preparat do wykańczania fryzurki nie zastąpi ani odżywki, ani maski. Lumiere stosuje się na już wysuszone i wymodelowane włosy. Wyciska się go ociupinkę na dłoń (ma wtedy postać gęstego białego mleczka) i bardzo energicznie rozgrzewa pocierając dłońmi o siebie. W pewnym momencie gęste białe mleczko zamienia się w taki błyszczący przejrzysty olejek - wtedy właśnie należy go nałożyć na włosy. Włosy pokryte Lumiere robią się niesamowicie błyszczące, miękkie i gładkie. No, tak to wygląda
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Kate30, nie ma sprawy
![]() Astronomiczna.Aniu, oj kusisz tym specyfikiem Nosze ostatnio fale i lubie czyms sliskim podkrecac ich skret. A jak poszlo zlowienie probek w aptece?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak mam dla ciebie propozycję ( z mamą już przekonsultowałam).
Co powiesz na nową tonującą Avenkę - w pudełeczku wraz z kompletem próbek avene (orginalnych i robionych) za juicy tubes (mam ochotę na obydwa). Mam też połowę toniku LRP Effeclar. Jeśli uznasz, że to zbyt mało za błyszczyki to pomyślę o czymś jeszcze. |
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jestem za! Rozumiem, ze avenka nie byla uzywana? Bo nagromadze sobie troche filtrow i wole, zeby nie bylo otwierane
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwie Ivonko - jedną otwartą jakieś dwa dni temu i drugą do której zakupu niejako zostałam zmuszona w aptece, z braku łososia - musiałam się na coś zdecydować. Tobie wyślę oczywiście tę nieotwieraną (gwarantuję) w pudełeczku, jeszcze ciepła z apteki.
Do tego próbki, a czy tonik też cię interesuje? Próbki mam następujące: emulsja 50+ - orginalna w pudełeczku 5ml łosoś biały org w pudełeczku 5ml, i robione - spray 50+, oraz mleczko dzieciaczek 40 - wszystko Avene oczywiście. Aha wrzucę ci jeszcze woreczek z Dry Flo, która już do mnie leci - jeśli zechcesz poczekać czy ja wiem do wtorku? Jeśli nie to mogę ci zrobić woreczek zwykłej kukurydzianki. Ale to tak na marginesie nie w ramach oferty wymiany. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- to wszystko za dwie Juicy Tubki, mysle ze powinnas dobrac sobie jeszcze cos do tego ![]() Wlasnie leci do mnie kilogram Dry Flo, takze... Podziekuje za kukurydzianki
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
No to w porządku - podaję adres na PW - błyszczyki mi wystarczą.
Napisz w PW czy chcesz tę skrobię na próbę - tj. Dry Flo, czy może kukurydzianą? |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, bardzo mi zalezy na:
BIODERMA Sebium Creme matifiante teintee 40 ml Czy ona ma filtr? Znajdziesz cos u mnie?
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

Musze byc wybredna bo znowu zachomikuje niepotrzebne rzeczy
bardzo mi zalezy na tym błyszczyku