|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ile miałyscie lat kiedy pierwszy raz sie całowałyście?
byl, wyszukiwarka sie klania
|
|
|
|
|
#62 |
|
Przyczajenie
|
ups...sorki dziewczeta nie pomyslalam o wyszukiwarce
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
A ja miałam 14lat i uważałam że to bardzo późno (byłam wtedy na etapie Bravo to pewnie dlatego)chodziłam z moim ówczesnym chłopakiem od tygodnia i ciągle się wykręcałam jak mogłam, bo strasznie się bałam, aż w końcu postanowiłam tego dnia i koniec. Nie było tak najgodrzej ale nic porywającego i myślałam sobie że to już tak jest, i te pocałunki sa mocno przereklamowane, jeszcze paru innych boyów mi się trafiło którzy potwerdzali moją teorię, ale zmieniło się to gdy poznałam mojego obecnego TŻ. Mimo, że jesteśmy razem od 5 lat to ja nadal odfruwam podczas naszych "ślimaczków"
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy buzia w policzek miałam za sobą
w wieku 12 lat ![]() Siedzieliśmy wtedy u mojej koleżanki po szkole i miałam wtedy chłopaka. Naprawdę to byl taki związek, że trwał całe 2 dni ![]() Ale wtedy siedzieliśmy u Aśki, zamknęli nas w pokoju no i Tomek dał buziaka w policzek.. Ja uciekłam i na drugi dzień zerwałam z nim... Tzn nie ja tylko moja koleżanka ![]() A mój pierwszy pocałunek? Miałam 15 lat, pasjonowałam się jazdą konną i był tam taki chłopak, mlody instruktor ![]() Zabrał mnie na jazde konną po polach zatrzymaliśmy się i mnie wtedy pocałował. Dzisiaj śmieje się z tego ![]() Nie wiem dlaczego mi się podobał. Miał krzywe zęby, piegi, odstające uszy i potargane włosy ![]() Mimo wszystko wtedy nie uciekłam :P
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy pocalunek :D
18, prosze sie nie smiac
|
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwszy pocalunek :D
jakies 16 lat, oj jak to (nie)dawno bylo
wtedy wydawalo mi sie -oj jaka to ja stara juz jestem a pierwszy pocalunek pamietam bardzo dobrze
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie 2 miesiące przed 17-tymi urodzinami.
Z obecnym byłym, bardzo dobrym przyjacielem.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Mrs Mrau
|
ok 16 lat
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
14. Z zaskoczenia, po ciemku, z chłopakiem, który zapomniał potem wspomnieć, że od roku ma dziewczynę
Nie zaczynałam zbyt fartownie
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc to nie bardzo pamiętam :P wydaje mi się, że to mogło być jak miałam 12 lat? Na jakiejś wycieczce chyba, z chłopakiem... niegodnym uwagi
Ale chodziłam z nim potem dosyć długo jak na ten wiek
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam 14 lat i to był mój pierwszy chłopak taki na poważnie, chodziliśmy ze sobą może gdzieś 4 miesiące a jak na tamten wiek to było naprawdę bardzo długo
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
14 latek z moim pierwszym chłopakiem, to było w parku. A wykręcałam się jak mogłam
Ale jakoś tak wyszło i nie żałuję Ale najpiękniejszy pocałunek/ pocałunki pamiętam na wakacjach 2 lata temu... mmmm... kurczak ! a teraz? kiedy ja się ostatnio całowałam ?! juz może zapomniałam jak
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
taki prawdziwy-hmmm chyba 18
strasznie pozno, co?? ale warto bylo zaczekac
|
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
Ja bylam bardzo ciekawskim dzieckiem i chcialam zobaczyc jak to jest mialam 6lat.Ale potem mialam dluzsza przerwe
No i taki prawdziwy-prawdziwy pocalunek no to chyba 15lat.Rewelacji nie bylo
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Pierwszy cmokasek ,to w czasach piaskownicy - z takim chłopacem, który zawsze mi imponował, bo miał takie fajne zabawki.....
A całus z języczkiem, to szczezrze mówiąc nie pamiętam dokładnie, ile miałam lat - (16?) Ale pamiętam moją reakcję.. Wogóle mi sie nie podobało... Byłam oburzona, że ówczesny facet wogóle śmiał mi wsadzić język do buzi..... ![]() (Choc zaznaczam, że byłam w nim "zakochana" )Po prostu myślę, że nie byłam chyba dostatecznie gotowa od razu na taki "namiętny" całus... Całą noc potem nie mogłam zasnąc... Stwierdziłam ,że całe to całowanie jest przereklamowane..... ![]() ![]() :rot fl: ;pedit: ---haaah tak własnie to czytam sobie dzis i padam, - w zyciu nie zapomne tamtego dnia biedny chlopak
-Holly, you're drunk. -True. I don't want to own anything until I find a place where me and things go together." Edytowane przez aga87 Czas edycji: 2006-04-25 o 20:33 |
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero później oswoiłam się z tym i zaczęło mi się podobać.A było to w samochodzie pod jakimś centrum handlowym. Mało romantyczna atmosfera, ale przynajmniej nie miałam za dużo miejsca, żeby uciec. Strasznie się krępowałam przed pocałunkami, i zawsze jakoś się odsuwałam, aż w końcu On mnie dopadł
|
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wydawało mi się to troche paskudne, ślina, języki, FE
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Zazwyczaj nie zabieram glosu w takich dyskusjach, ale napisze, coby troche zaszokowac. Moj pierwszy "powazny" pocalunek byl w wieku.... prosze sie nie smiac...
30 lat!!! Mialam wczesniej chyba z 8 chlopakow, w niektorych bylam zakochana, jednego nawet kochalam, ale to wszystko co najpiekniejsze, a takim wydawal mi sie i nadal sie wydaje pocalunek, chcialam przezyc z kims wyjatkowym. I az tyle czekalam. Moze glupie, tak twierdza moje kolezanki, ale nie zaluje ![]() Mam nadzieje, ze te dziewczyny, ktore czekaja na swoj pierwszy pocalunek nie czuja sie juz "starymi dupami"
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam też, że bardzo chciałam już przeżyć 1 pocałunek, ale gdy tylko sytuacja wskazywała na to, że zaraz do niego dojdzie, ja natychmiast tchórzyłam i sprytnie odwracałam głowę, bądź nagle zaczynałam ożywiona rozmowe na jakiś temat..... ![]() ![]() Aż w końcu ten, którego "kochałam", podczas randki pocałował mnie totalnie z zaskoczki i to od razu z jezyczkiem... ![]() ![]() Nawet nie zdążyłam zareagowac, by jakoś sie wymigać ;p I dobrze, bo inaczej sama na pewno nie odważyłabym sie na ten "odważny" krok.. Boze, jak mi sie teraz z tego chce śmiać... ![]() hehe, miałyśmy więc podobnie Kasiu ![]() Pamiętam też, że zaraz po pierwszym pocałunku, oprócz obrzydzenia poczułam wstyd, iz "na pewno nie zrobiłam tego tak, jak trzeba" ![]() No a teraz kwestia cmokasków ma juz zupełnie inne znaczenie w moim życiu... WAŻNE hehe - kwestia wprawy ![]() A tak wogóle to jestem w szoku Wika... 30 lat.. WOW.... Musisz mieć niesamowicie silny charakter.... To sie ceni!
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam 16 lat, no prawie 17
I wspominam to bardzo, bardzo miło
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam 15 lat i też zostałam wzięta z zaskoczenia :jezyk:
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wtedy chyba z 16 czy 17 lat i był to mój pierwszy pocałunek z moim pierwszym chłopakiem
A jak było? Dziwnie Nie wiedziałam jak sie do tego zabrać
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
mialam 16 lat, bylo to 1.paździrnika, na początku II klasy liceum, czyli b. b. dawno temu
strasznie mi sie podobalo i calowalismy sie przez 1,5 godziny![]() ![]() ale potem przez tydzień bylam chora, nie wiem dlaczego |
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam 14 lat,pierwszy raz całowałam sie z kolegą
mojego starszego brata w którym się podkochiwałam. |
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
14 lat. Teraz wydaje mi się, że to strasznie wcześnie, ale wtedy było wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Miałam 14 lat a On był moją wielką miłością która przetrwała całe 2 miesiące
Jakby na to nie patrzeć to mój pierwszy pocałunek przeżyłam 7 lat temu, jakoś się to tak dawno wydaje
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam 16 lat i bylo to baaardzo stresujace przezycie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
miałam 16 lat i było to z moim kolega z klasy z którym wtedy powiedzmy flirtowałam
ale ja sie wtedy stresowałam to był pażdziernik i tak stalismy na dworze dobry kawał czasu zanim mnie pocałował zdążyłam porządnia zmarznąć
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
14 grudzień w 7 klasie podstawowej ona z 6tej ,wielki mróz ale co tam
.. w dodatku z z jezyczkiem
|
|
|
#90 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale najlepiej bylo mi jak calowalam sie na deszczu - super uczucie polecam to bylo z moim obecnym
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

)
30 lat.. WOW.... Musisz mieć niesamowicie silny charakter.... To sie ceni!