![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gamonie
Nie wiem czy to przez jesienne rozkojarzenie czy to ten wrodzony partaczyzm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
"niepełnosprytna"
![]() cóż wątek jest przecudny!! ja ostatnio przywaliłam z baniaka TŻ tak bardzo(z potylicy co ciekawe ![]() notorycznie wpadam na futrynę, zaczepiam się o klamki, kobie bosą stopą w nogi krzeseł w domu albo podkładam ją pod drzwi gdy te otwierają się do wewnątrz ![]() rano jestem chodzącym chaosem, biorąc prysznic robię to na raty bo zawsze czegoś zapomnę, wieczorem nigdy nie wiem gdzie odłożyłam piżamę wczoraj strasznie rozbolała mnie głowa nad lewym okiem i stwierdziłam, ze to chyba płat odpowiedzialny za pamięć się uaktywnił (zwykle pozostaje w uśpieniu) ![]() o szukaniu kluczyków do samochodu nie wspominam ostatnia akcja: radio mam z wyjmowanym panelem i żeby nikogo nie kusiło pdo sklepem, chowam go pod pokrowiec siedzenia pasażera wychodzę z samochodu i chcę go zamknąć-nie mam kluczyków dobre 10 min trwało zanim skapnełam sie, że skoro panel tkwi na swoim miejscu to co ja schowałam pod pokrowiec i kupowanie zabawek, któe powinno byc miłym zajęciem, rozpoczełam od otworzenia drzwi samochodu z rozmachem, po czym odbiły się one od siatki i wlaneły mnie gdy w połowie wylazłam gdy już wyszłam walnełam sie w głowe o wystające relingi na dachu a jak wchodziłam spowrotem to zanim schowałam stopę zatrzasnełam drzwi <ała> taki lajf ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
watek tyz dla mnie
![]() łamaga do entej potegi ![]()
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
no przecież kurde taki instruktaż obrazkowy i wina nie otworzyć
ale to znak z nieba niewątpliwie, idź do sklepu i kup jakieś normalne ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
O
![]() Jaki genialny wątek ![]() To, ja chciałam powiedzieć, że nadaję się w pełni - idealny, po prostu idealny dla mnie wąteczek ![]() Jakoś ostatnio przygotowywałam korepetycje i czytałam coś na przerwie w pracy o Piastach ![]() W efekcie później podpisałam się na dokumentach : Kazimierz B... ![]() ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-04 o 13:20 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś kumpela przysnęła mentalnie na lecji historii w LO, akurat gdy sor dyktował temat. Po chwili prosi mnie o powtórzenie, więc ja by sprawdzić czy już się z tego stanu wybudziła : "Ekspansja wielkich Mongołów w Ameryce Środkowej"...a ta skrzętnie notuje ![]() ![]()
Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Edytowane przez Szczypta Chili Czas edycji: 2007-11-05 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
leżę ![]() ja też mogę się zaliczyć do towarzystwa gamoniów ![]() ciągle zawieruszam gdzieś klucze i komórkę, które potem znajdują w dziwnych miejscach, zawsze, ale to zawsze zgubię kserówki , które dostaje w szkole, jeszcze nigdy żadnej nie wkleiłam bo wszystkie poginęły wkładam pieniądze po kieszeniach, które potem rzucam do prania nie potrafię zjeść normalnie zupy bo jakbym się nie starała zawsze spływa mi po brodzie też często w nocy miałam stracha poprzez moją zdrętwiałą rekę jak byłam mała ciągle spadłam z łóżka i budziłam się na podłodze, naszczeście rodzice kupili nowe łóżko to teraz spię spokojnie ![]() notorycznie otwieram drzwi w sklepach nie w tą stronę, czasem nawet pomimo napisów, zresztą ostatnio zauważyłam, że próbując się skupić jak mam otowrzyć drzwi gdy zobaczę na nich instrukcję to zawsze zrobię na odwrót ostatnio coraz częściej opowiadam pare razy to samo tym samym osobom, ale naprawde nie pamiętam, żebym im już to mówiła ![]() a wczoraj chciałam sobie otworzyć płatki i poszłam z tymi płatkami do nożyczek, otworzyłam i w drodze powrotnej wypadły mi z ręki i wszystko poszło się na dywan i mogę tak wymieniać i wymieniać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
A ja w przymierzalni nie poznałam sama siebie i zderzyłam się z lustrem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() gamonizm..
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
heheh a mi czasem zdarza sie zawiesic
![]() - na babskim wieczorku w barze kończywszy piwo zauwazyłam, że słomka mi wpadła do butelki. a Iza co? ![]() ![]() ![]() - często zdarza mi się popatrzeć na zegarek i po sekundzie, jak już go schowam, zauwazam, że mój mózg nie zarejestrował, która to godzina była ![]() - posiniaczone nogi i obdarte od obijania sie o meble ;/ - kiedys prawie doszlam z domu tzta na przystanek w kapciach ;-) - czasami myslę o czymś i mówie to, np.: kolezanki w barze: -Iza idziesz grać w lotki? -ale ja nie będe tańczyć !.. ..;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |||
Zakorzenienie
|
Gamonie
Cytat:
Cytat:
hahahaha mialam podobnie kiedys ide ide, patrze tam cos jeszcze jest <zarowka> ![]() zblizam, i patrze ..fu a kto to idzie? ...a to tylko ja ![]() oczywiscie o malo nie wpadlam na lustro :P kiedys podalam piotrkowi , podpaske zamiast chusteczki higienicznej ![]() kiedys szaqrpalam w kosciele , jakeigos faceta za rekaw, bo myslalam ze to moj tata, a nie chcialo mi sie podniesc gowy do gory i luknac czy na pewno to moj tato ( bo mieli podobne kurtki ) ![]() i masa innych sytuacji ![]() Cytat:
DOKLADNIE! mam to samo ![]()
"Hello, I'm Edward Cullen" ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-04 o 14:33 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Tak...jestem gamoniem
![]() obijanie się o futryny, zaczepianie o nie stopami, przejeżdżanie sobie nóg krzesłem to juz klasyka ![]() I zawsze, ale to zawsze, zostawiam telefon w koleżanki. Nie wiem jak to się dzieje, ale zostawiam go nawet wtedy, gdy nie wyjmuje go z kieszeni. Gamonie przynajmniej maja ciekawe życie ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś na lekcji polskiego tak namiętnie myślałam o moim TZ, że na kartkówce podpisałam się jego nazwiskiem
byla wielka afera kto robi sobie nabijkę z profesorki ![]() i tak się dowiedziała, że to ja, bo wtedy wszyscy pisali i tylko ja nie dostałam swojej kartki przy oddawaniu ale klasa jej wyjaśniła, że to efekt wielkej miłości, a nie próba zażartowania sobie z nauczyciela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Ooo, jaki stary wątek, zdążyłam o nim zapomnieć...
Spałam dzisiaj z ręką pod głową i dostałam zawału na widok czegoś, ruszającego się tuż przy mnie. No debilizm do potęgi ![]() No a ostatnio... Wracałam z tż z zakupów i w tramwaju się zorientowałam, że chyba brakuje mi jednej torby; więc jak wariatka wybiegłam (tż ledwo za mną nadążył). \Na przystanku zorientowałam się, że zakupy są, a jakże, w torebce grzecznie leżą; a następny tramwaj za pół godziny ![]() O zostawianiu swoich rzeczy gdzie popadnie i notorycznym gubieniu rękawiczek już nie chcę wspominać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Często zamykam kluczyki w samochodzi ![]() Zdazylo mi sie przysnac w autobusie i musialam wracac do domu na nogach trzy km. ![]() Idac ulica zgubilam sto zlotych i jakis facet za mna lecial zeby mi je oddac ![]() Itd. ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Ja też jestem gamoń
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój kolega w gimnazjum tak uparcie ściągał od koleżanki na dyktandzie, że nawet podpisał się jej imieniem i nazwiskiem ![]()
We are young So let’s set the world on fire We can burn brighter than the sun Edytowane przez liquefy Czas edycji: 2007-11-04 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
oj nie dośc że jestem gamoniem to jeszcze zapominalska
![]()
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Gamoń to ja!
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
OMG przez ostatnie pół godziny czytając ten wątek ryczałam ze śmiechu
![]() ![]() ![]() ![]() Jak miło wiedzieć, że nie tylko ja ![]() Do sztywnej, "nieswojej" ręki leżącej przy mnie po przebudzeniu już się przyzwyczaiłam ![]() ![]() Jestem non stop posiadaczką co najmniej kilku wielkich siniaków, ale nie pamiętam gdzie je nabyłam ![]() ![]() Zdarza mi się wysiąść z tramwaju przystanek za wcześnie, nie mam pojęcia dlaczego ![]() Jak wychodzę z łazienki to klamka bardzo często mnie hamuje ![]() Do kibelka jeszcze nie udało mi się wyrzucić brudnej bielizny ale wpadają mi tam różne rzeczy, ostatnio pasta do zębów np. Oj, takich przypadków jest wiele... Dobra jest też moja przyjaciółka, która potrafi obgadywać osobę która siedzi w tym samym pokoju (nie zwracając uwagi na ostrzegawcze spojrzenia słuchaczy). A koleżanka kiedyś przemaszerowała z koszykiem z marketu w ręce przez pół rynku, zanim zorientowała się dlaczego ludzie na nią dziwnie patrzą ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wątek płakałam
![]() ![]() Osobiście nie jestem "gamoniem" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
![]() pełno siniaków- bo akurat muszę zahaczyć o framugę drzwi ![]() ![]() rozlewam wszelkie napoje wlewając je do szklanki. idąc potykam się o wszystko, nawet na prostej drodze ![]() i to chyba na tyle :P EDIT: "gubienie" kluczy, ważnych dokumentów i "żółtych karteczek"- nie mogę się od tego cholerstwa odzwyczaić ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
... choć nie Westwood
|
Nazywam się Anka, jestem Gamoniem....
![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpadanie na drzwi i atakujące mnie znienacka meble to standard, czasem się zastanawiam czy moja kota ma to po mnie czy ja po niej ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
ech nie jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT no i trzykrotnie zamykanie drzwi to standard- po wyjeciu klucza zapominam czy aby na pewno go przekrecałam ![]() EDIT 2 po zakupach w Rossmanie wyniosłam kosztyk do Reserved po czym jak sie skapnęłam to go tam gdzies upchnęłam ![]() EDIT 3 przy wyjsciu z metra zawsze mocno biodrami "pcham" w bramke (jak to brzmi ![]() ![]() Na drzwiach w sklepie tez nie czytam napisów, po co ![]() ![]() EDIT 4 Boże, az taki ze mnie ciezki przypadek? ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Chyba sie tutaj zadomowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
ale fajnie, wreszcie jak u siebie w domu!
jest nas naprawdę dużo - w pracy już dawno zmajstrowałyśmy Klub Gamonia i wciąż się licytujemy, która lepsza: - czy ta, co na całkiem pustym parkingu przed supermarketem wjechała na jedyną latarnię - czy ta, co poszła do sklepu oddać zakupioną baterię do telefonu i zrobiła awanturę - a pomyliła baterie i wpierała im swoją starą - czy ta, co kupiła kolejowy bilet miesięczny i poprosiła jeszcze o powrotny na tę samą trasę - czy ta, co uprała ciuchy na sucho, bo przeczytała, że bez namoczenia - czy ja, bo stałam na peronie, mój pociąg przyjechał i odjechał, a ja go nie zauważyłam - i mnóstwo innych... No i notorycznie stwierdzam, że nie mam w torebce najbardziej właśnie potrzebnej rzeczy (pieniędzy, dokumentów, notesu z telefonami) i nie mogę załatwić sprawy, z którą przyszłam i wracam do domu - a tam okazuje się, że to jednak miałam w torebce!!! No i horror - mój były, który poszedł rąbać drzewo i wrócił pokrwawiony, bo odwrotnie trzymał siekierę i wziął zamach i trafił się w głowę... Na szczęście zamachnąć się też nie umiał porządnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
ja co prawda nie jestem gamoniem (wrecz przeciwnie) ale moja przyjaciolka jest - mowie na nia Ciapek. I powiem szczerze ze ciezki zywot przebywac w towarzystwie Gamonia!wszystko rozleje, zepsuje, zrzuci, masakra...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.