|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miss Dior Cherie
Mój TŻ się w nich najpierw zakochał
Wybieraliśmy ( a właściwie to on wybierał) pomiędzy Envy Gucci 2, Addict 2 i Miss Cherie właśnie. Reszta odpadła w przedbiegłach, chłop ( i ja też) wpadł jak truskawka w kompot a 50-cio ml flakon wylądował w koszykuJestem zachwycona, a mój mężczyzna nie chce się ode mnie odkleić, gdy mam Miss Cherie na sobie. Słodziutki, delikatny, sexy zapach. Generalnie zdecydowanie polecam, a flakon odzwierciedla dziewczęcość i słodycz zapachu. Cueńko!
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulko uwielbiam czyta Twoje opisy.
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze naj serdeczniejsze życzenia na nowej drodze życia
Dzisiaj kolejny raz testowałam Miss no i zgłupiałam, zapach cudny.Na równi podoba mi się z Lolitą i na co tu oszczędzać pieniądze Mam co prawda 5ml Lolity, ale...
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu dziękuję za życzenia
Zrób losowanie na który zapach najpierw uzbierasz pieniążki, potestuj jezcze troszkę i wybierz ten który bardziej odzwierciedla Twoją osobowość np. do mnie lolita nie pasuje, ale może kiedyś to się zmieni, wszystko jest możliwe
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko, bardzo, bardzo sie ciesze, ze do Ciebie MDCh rowniez "przemowila"
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Tesuję Lolitę raz na tydzień (muszę oczędzać moje kochane 5ml), a miss jak jestem w Lublinie (czyli wczoraj). Do mnie Lolita pasuje Miss też, tym bardziej że lubię z nutką owoców
Ehhh....
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
A co o tym sondzicie?
http://www.allegro.pl/item127031371_...nic_cudo_.html http://www.allegro.pl/item127031867_...do_ciala_.html Jakaś niska ta cena,chociaż jest po 20ml
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale to jest balsam do ciała. 20 ml balsamu to jest naparsteczek zaledwie! Po waszych zachwytach przetestowałam dziś znów MDCH i było jeszcze gorzej niz za pierwszym razem, dostałam po nosie tym popcornem i już się dzis nie podźwignę
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lublinianka pozdrawia Przyjemne miasto, tylko perfumerii jak na lekarstwo .
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj tak myślałam w którym zapach lepiej się czuję i doszłam do wniosku że jednak Lolita jest na I miejscu. Więc najpierw zbieram na Lolitę a potem na Miss
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Magda - Ja rowniez trzymam kciuki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wsparcie Kasiu i Hvid
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Do dziewczyn które mają 100 % oryginalne Miss Dior Cherie
Wiecie co dziewczyny ja już do reszty zgłupiałam
u jednych są napisy u innych nie, Sylwio jak byłabyś tak dobra i mogła mi to przesłać , tylko wtedy dowiem sie czy to orginał. Już pisze do Ciebie na priv.
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanetko, do końca tego tyg wyślę Cherie, proszę o adresik na PW
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie również są małe napisy na prawej stronie flakonika.
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się MdC. Przesłodkie cudo, wata cukrowa i palony cukier [z którego będzie karmel] w jednym.
i mam niesamowitą ochotę na wate cukrową.To wdzięczna kompozycja dla tych które chcą cię poczuć słodko i zalotnie, lolitkowato. ![]() Kojarzą mi się niesamowicie dobrze, chyba wpadłam... ![]() Na razie nie wiem jak z trwałością na mojej skórze, bo zaczęłam testy, ale jeśli dalej mnie będzie tak uwodził, to po mnie. Trzeba będzie szukać flakonika na Allegro.
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest przeducny, trwaly, intensywny (choc nie zabija otocznia) i przede wszystkim niesamowicie apetyczny tylko ma jedna wade - szybko robisz sie po nim glodna :d
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znalazłam 2 ostatnie. Modlę się, aby Cherie okazała się trwała... Szok.
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie zapach jest za słodki. Taki cukierkowy, w sam raz dla lolitki. A flakon trochę odpustowy, ale wg mnie do zapachu pasuje.
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Pomadko, Miss jest trwala i to bardzo! Wiem, ze wlasna skora to nie to samo co papierek lakmusowy, ale ja bedac w niedziele w Douglasie psiknelam na papierek tymi perfumami. Z poczatku sa bardzo slodkie, ale pozniej bukiet przepieknie rozkwita i nie traci na intensywnosci. Wachalam rano papierek i pachnie w 90% tak samo intensywnie
![]() Ja wlasnie czekam na swoja przesylke
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie MDCH jest obłędnie trwała. Dlatego była moim ślubnym zapachem
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Do mnie moja MDCh doleciała i jestem zachwycona
Od kilku dni niczego innego nie używam. Jeden z najlepszych zakupów (i mam wielką nadzieję, że szybko mi się nie znudzi ). Jeden z niewielu zapachów, który mi w ogóle nie przeszkadza, sama siebie obwąchuję Dość trwała - tzn. ja na skórze po jakimś czasie przestaję ją czuć, ale podobno otoczenie wyczuwa. Na ubraniu za to trwa i trwa Koleżanka, która w celach testowych psikęła sobie nią na sweter, a zapach jej jednak baardzo nie odpowiada, wietrzy go do teraz i rozważa opcję prania
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja chyba będę musiała obalić mit trwałości.
Od wczoraj ją testuje, dziś też skropiłam próbką dość obficie nadgarstek i cóż, minęło niecałe 2 godziny, a po Cherie została taka ciniutka smużka, otulająca lekko skórzę. A tak chciałabym aby była nieziemsko trwała. Raczej killer i zapach z warkoczem, który by się pięknie na mnie rozwijał, to to nie będzie... No nic daję mu szansę i testuję dalej. Może dziś mam "zły" do testowania dzień.
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na mnie jest naprawde bardzo trwala Daj jej jeszcze szanse, mnie tez sie czasem wydaje jakis zapach nietrwaly, a po kilku probach okazuje sie jednak, ze jest bardzo trwaly w druga stronie niestety tez sie zdarza
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnie reaguje na te same perfumy. Dam mu szansę, nawet dwie, bo mnie zauroczył.
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Pomadko, a moze jest wlasnie tak jak pisala Lalesia. Twoje receptory w nosku ignoruja molekuly z MdCh. Ty nie czujesz zapachu, ale otoczenie tak
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

Wybieraliśmy ( a właściwie to on wybierał) pomiędzy Envy Gucci 2, Addict 2 i Miss Cherie właśnie. Reszta odpadła w przedbiegłach, chłop ( i ja też) wpadł jak truskawka w kompot
a 50-cio ml flakon wylądował w koszyku

Jestem oszołomiona. Kocham wszystkie moje zapachy, Alejkę wielbię,z Innocentem się utożsamiam,a Be Delicious mnie rozwesela i dodaje uroku, ale To MDCH będzie królować. Już to wiem i moje wypowiedzi w czym pachniesz wizażanko będę teraz bardzo nudne dla czytających, ale nie dla mnie, o nie... Codziennie będę się pławić w luksusowych oparach, wydobywających się z zagłębień mojej skóry. I głowę podniosę trochę wyżej niż zwykle...
Mam co prawda 5ml Lolity, ale...
Ehhh....

.

i mam niesamowitą ochotę na wate cukrową.
I znalazłam 2