![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: problemy z sexem po porodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-08-31 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Szczerość nie popłaca, a autor dowiedział się tego dość późno. I aż się w sumie dziwię, że tyle lat przeżył bez tak podstawowej wiedzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Mad_Max no właśnie przez własną głupotę musiałem jechać na ręcznym, a jeszcze teraz straciłem żonę. Wszystko bo byłem zbyt szczery jak na spowiedzi. Chociaż zawsze mówiłem jej wszystko i nigdy się.nie obrażała np. Że przytyła. A teraz . . .
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ale poprzednia nie byla po porodzie. Taki wazny szczegol. Poza tym gdyby poczekal do 6tyg nie byloby w ogole tematu. Nie chodzi tu o to ze byl szczery chodzi o to ze nie mial zielonego pojecia o fizjologii kobiety po porodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopie macie w domu lustra? Jak tak to Twoja żona doskonale sobie zdawała sprawę z tego jak wygląda. Widocznie podkopywałeś jej poczucie własnej wartości przez wiele lat i teraz biedna kobieta wreszcie wybuchła. Szkoda mi jej strasznie, Ty ją po prostu zniszczyłeś psychicznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
O jej straszne jechac na recznym. No dramat.... a teraz "nie zamoczy" nawet raz na miesiac. Smuteczek... ślub pewnie tez po to brales... bo partner to z ciebie sredni z tego co piszesz....
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Wątek to trollololo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
poczytałam o połogu i dla mnie tak troche słabe że facet chce sie w tym czasie seksić.... Tym bardziej po trudnym porodzie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Poza tym autorze zastanawiales sie po co ma idebrac telefony od ciebie skoro wpedzales ja w kompleksy, niszczyles ja psychicznie, dzieckiem sie nie zajmowales, nie sprzatales, nie gotowales tylko jeczales o seks. Po co jej ktos taki? Takich facetow to na peczki lepszych tez.
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A to nie jest tak ze jak sie tam nie wygoi odpowiednio to moga byc infekcje i uszkodzenia trwalsze? Gdzies bylo ze to brak rozsadku taki seks wczesniej niz po 6 tyg |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Jakby mi tak chlop powiedział to strzeliłabym w pysk i nie dyskutowała. A pozniej moglby w gumowa cipke sobie wkładac, byłoby przynajmniej ciasno
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja bym kupila mu drewniana deske z otworem niech wklada do woli.
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dowiedziałam się o porodzie więcej niż bym chciała 5 minut szukając informacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Moja ex też.byla po porodzie w tym porównaniu, tylko minął dłuższy czas od porodu. Ale Mad_Max ma rację po prostu porównałem ona była luźna, a tamta nie. No i tak się zasugerowałem. Chciałem odbudować, żeby znów było miło, ale ona już jak nakręcona. Chce to naprawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
mieszkacie razem czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
Wyprowadziła się. Nie odbiera telefonów. Nie wiem, jak ja odzyskać. Co robić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Troll a jak nie troll to debil
Nic tu już nie pomoze |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Tak
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
raczej nic nie zrobisz bo kobieta widać mocno się zafiksowała.
dziewczyny jadą po tobie ale o ile ty faktycznie zapłaciłeś cenę za szczerość i może wybitnie jakiś taktowny nie jesteś o tyle problem jest głównie w twojej żonie. no powiedzmy ze stała się bardziej luźna i co z tego. powinna raczej się zainteresować czy da się to skorygować chirurgicznie i zdecydować się w miarę możliwości na zabieg, ale skoro na dzien dzisiejszy nie dociera do niej jak mowisz, że jest ci z nią świetnie, podoba ci się, chcesz z nią być, innej nie szukasz to problem ewidentnie ma ona, z własną głową. dodatkowo ona teraz nie odczuwa z seksu sama przyjemności. no to raczej wiele nie zdziałasz, terapia nie pomogła, ona nie chce szukać pomocy, tylko woli uciec i rozwalić rodzinę. to mowi samo za siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Właśnie ona już nie jest luźna po tym połogu. Wszystko wróciło do normy, więc zabieg byłby bez sensu. Jestem zadowolony, ale ona nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Pomagalem, kiedy chciała. Ale właściwie to nie jest tematem naszego kryzysu ani powodem do rozstania. Nigdy nie narzekała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ona miała chciec żebyś Ty pomagał?. To Ty miałeś chcieć coś robić. To była Twoja rodzina a Ty pozwoliłes żeby Ci sie wyslizgnęla z rąk. Do 3 razy sztuka. Może 3 małżeństwo Ci się uda..... Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2017-08-31 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Do dziś liczyłem, że ta kwestia jej przejdzie. W innych aspektach byla zadowolona. Fakt w domu więcej robiła, ale nie narzekała i kiedyś seks był fantastyczny, a potem się wszystko zrypalo, bo zaproponowałem ten seks i nie spodziewałem się, że coś może nie grać. Teraz bardzo żałuję, ale ona nie chce powrotu. Może jakaś forma naprawy ? Coś mógłbym zaproponować, żeby jej pomóc ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też nie narzekam ale mój partner w domu robi bardzo dużo. Co Ty robiłeś - tak konkretnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
teraz się zacznie pojazd że facet nie pomagał.
kobiety, nauczcie się, że ludzie z natury bywają wygodni i leniwi i nie będą płakać kiedy ktoś za nich sprząta. w naszym systemie kulturowym normalna jest stety lub niestety mentalność, że domem i ogarnianiem rodziny zajmuje się głownie kobieta. nie pasuje ci to to od początku mów czego oczekujesz, tego się trzymaj, dziel obowiązki i przyjmij poprawkę na to, że partner nie jest robotem, zrobi w swoim czasie i po swojemu. jeśli nie jesteś w stanie przezyć tego, że pozmywa później niż ty byś chciała to z tej mąki raczej chleba nie będzie. nie zmienia to faktu, że są kobiety na tyle dobrze w swoim świecie zorganizowane, że nie cierpią jakoś wybitnie wobec faktu, ze bardziej są zaangażowane w domowe obowiązki. ![]() nie widzę tu żadnego związku z problemem autora, co najwyżej i aż kolejny skutek/przykład braku asertywności kobiety i jej niskiego poczucia wlasnej wartości. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-08-31 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Konto usunięte
|
no to ja jestem z innego systemu kulturowego. Takiego że MY razem coś robimy.
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Nienawidzę obowiązków domowych jeżeli uważa się je za moje obwiązki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Ona zawsze wolała większość robić sama. Jak chciała bym coś zrobił to robiłem. To raczej nie jej niska.samoocena tylko od dziecka tak jest wychowana. Zawsze wszystko ogarniała i uważa, że to ona ogarnie najlepiej. Zanim się poznaliśmy też tak miała. W ogóle kobiety w jej rodzinie mają fioła na punkcie obowiązków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hultaj no nie gadaj wina jest ewidentnie po stronie autora. Mi sie wydaje ze po prostu miarka sie przebrała i ona używa tego argumentu o " byciu luźną" jako ostatniego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.