![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: szminki Lancome i Estee Lauder nowe
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Kinga,
melduję się po wizycie nawet nie w jednej, lecz w trzech perfumeriach ![]() Niestety: poczwórnych cieni Ravishing Auburn nie udało mi się namierzyć w żadnej z nich ![]() W związku z tym – ponieważ wolę nie ryzykować – wstępne zainteresowanie cieniem wycofuję ![]() Slim EL - też nie dla mnie ![]() ![]() Repairwear’a pod oczy – po przepatrzeniu swoich zasobów – stwierdzam, że wystarczy mi na dłuższy czas. Po namyśle natomiast zdecydowałabym się jednak na ten niużywany DDML ![]() Ostatecznie wychodzi więc na to, że z Twoich kosmetyków interesują mnie: 1) Clinique koncentrat Repairwear, nowe 7 ml 2) Clinique łagodne mydło w płynie, nowe 30 ml 3) DDML, 15 ml, nieotwierane Co z cieniem HR, na który zwróciłaś uwagę w moim wątku? Rozumiem, że na razie nie udało Ci się go przetestować. Jeśli chcesz mogę przesłać Ci fotkę z wątku w lepszej rozdzielczości na priv. Mogę też postarać się opisać ten cień ![]() Mogę również spokojnie poczekać, aż będziesz miała możliwość wyskoczenia do perfumerii. Swoją drogą to ciekawe: jesteś już drugim wizażystą, który zwraca uwagę na ten cień ![]() Gdybyś ewentualnie chciała również ten cień, to mnie - poza kosmetykami Clinique - interesują również kosmetyki pielęgnacyjne EL dla cery dojrzałej lub kosmetyki złuszczające (linie: Idealist, Perfectionist, Resilience, Re-Nutriv). Oraz pomadka EL Pure Color w kolorze 112. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Aniu nie mam już dostępu do EL,ostatnio pracowałam dla Chanel,ale kosmetyków nie dostaje-tylko robie nimi makijaż.to może cień EL dodam i sie wyrówna? to co miałam już urzywam,albo rozdałam.mam próbki advance night repair eye,idealist micro D 2.5ml i ok 5ml z 15 future perfekt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Maggie dostałaś prywatną wiadomość ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To podaj mi swój adres e-mail (możesz na PW). Na cień EL bez testowania nie zdecyduję się na pewno, bo nie wiem, czy by mi odpowiadał. Szukam cieni matowych/prawie matowych, a teraz takich na rynku niewiele. Prawdopodobieństwo, że i ten cień ma połysk, który okaże się dla mnie nie do zaakceptowania, jest zatem spore ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale do rzeczy - fotke moge probowac zrobic, ale efekt - jak juz wyzej pisalam ![]() kusisz, kusisz, fajne te rzeczy, tylko ja szukam usilnie czegos do twarzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Maggie
a możesz mi zarezerwować sos do jutra to może coś znajde-miałam dużo,ale dałam mamie te silne kremy ,sama mam tylko miniatury-mam też serum-o które Ania pytała,za sos moge dodać-perfectionist-używałam 2 razy,trzymam na ważne wyjście-15ml-brak to ok.15% .czemu sie pozbywasz sos? ja mam wrazliwa skóre-i on mi pomaga,a nie stać mnie,żeby go kupić-pracuje dla dobrych marek,ale płacą marnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
jasne, potrzymam je dla Ciebie
![]() ![]() ![]() aha - a co z tymi mini? ustalimy cos? i czy chcesz to Shiseido? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety Twojego adresu mail'owego nie mam, a do wątku można tylko niewielki pliki dołączać. Zresztą i tak najepiej by było, jakby Ci się udało ten cień w naturze obejrzeć i przetestować ![]() Czyli co? Ostatecznie dogadujemy się jutro, tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
o już moge odpisywać Aniu i Maggie pamiętam o Was ,jutro pracuje od12-20,będe w sephorze,wszystko zobacze,trzymam dla was to co chciałyście-kwestia dogrania
Aniu prześlij mi zdięcie paletki clinique-to może za nią? Maggie,a kompakt Diora aktualny-do jakiej cery? POZDRAWIAM WAS Maggiez shiseido rezygnuje-to wole lancome-jak nie przekonam cie na sos,to zostane przy lancome za to co chciałaś lub diorze jak aktualny Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-05-24 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aha - za wieksza ilosc mini moge oddac i Lancoma, i Shiseido ![]() za Diora wolalabym inny puder kolejne aha - napisz jutro tez co masz z tej kolorowki, moze cos mnie skusi jednak za sos (jakbys czasem miala Pryzmy Givenchy 01?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie cały zestawik clinique znajdziesz coś u mnie???
daj znak u mnie że odpisałaś prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Kinga, interesuje mnie ,,All about eyes". Bardzooo.
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Oki, czekam na wieści.
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Kinga,
i jak? - udało się obejrzeć cienie? ![]() Mnie u Ciebie interesują aktualnie (po dokładkach):
![]() A w drugiej kolejności otwarty słoiczek z Repaiwear'em pod oczy (kiedy otwarty????) ![]() Czy wiesz już, co byś ode mnie ostatecznie chciała? Aha! Ja z miniaturek zapachowych mam Christiana Diora Dolce Vita oraz Cacharel Noa. I - skoro masz wrażliwą skórę - zwracam Twoją uwagę na próbeczki Avene do skóry nadwrażliwej. Nie wiem, czy znasz ten kremik, jeśli nie - polecam chociażby wypróbowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A możesz mi do tego czasu zarezerwować kosmetyki, na których mi zależy? W szczególności chodzi o dwie zapachowe miniaturki oraz koncentrat Repairwear. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli dłużej - istnieje ryzyko, że nie dotrwam ![]() A w weekendy masz dostęp do sieci? Jeśli tak - możemy przełożyć uzgodnienie ostatecznych warunków naszej wymiany na sobotę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
też pracuje,aż jestem zła na siebie-bo sie tu wciągnełam,zamiast zająć się obowiąskami i dzieckiem.musze zastopować troche, jutro dam znać-ok 21
Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-05-25 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique,EsteeLauder,Lanc ome...
Czy ,,All about eyes" jest wolny?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.