![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
![]() Poszalałyście z ilością postów ![]() U nas Tż jest przeziębiony (czyt. umierający) czym czasem doprowadza mnie do szału ![]() Stwierdzam, że jakby gość miał być w ciąży to by chyba nie przeżył ![]() Upiekłyśmy z mamą pierniczki i weekend spędzamy na graniu w planszówki ![]() ![]() Cytat:
![]() Z nogami myślę, że nie będę miała problemu a miejsca intymne, no cóż, trzeba będzie sobie jakoś poradzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() To jest główny powód tego, że nie mogłabym mieszkać w bloku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#62 | ||
Wtajemniczenie
|
O to to
![]() ![]() Cytat:
No życzę Ci żebyś nie poznała ale ja też do tej pory w życiu nie miałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Moga w to grac dwie osoby? Bo cos takiego by sie nam przydalo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Ale śliczności będą od jutra w lidlu!
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Tak ![]() ![]()
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
od pewnego czasu biorę Doppel Herz Mama Premium, wcześniej Femibion 2, ale ma mało DHA i jest sporo droższy, do tego sama z siebie Magnez (z Avet Pharma)
też mam ostatnio sporo energii, ale po aktywnym dniu wysiada kręgosłup, niestety no i męczy mnie zgaga popołudniami, rennie nie pomaga, lepiej działają migdały jutro do lidla się nie wybieram, ubranka fajne, ale nie moje kolory zresztą będzie dość zajęty dzień - wizyta u endo, muszę dostarczyć zwolnienie do pracy, potem galeria handlowa i może sklep z używanymi ubrankami, jeśli mi coś wpadnie w oko dziś na fejsie ![]() kilkakrotnie już pisałam, że najprawdopodobniej kupimy fotelik Cybex Qloud Q + baza dla mnie ma znaczenie, że się rozkłada, bo stelaż od wózka i gondola nie zmieszczą się na raz do bagażnika, więc na zakupy i wyjazdy będziemy używać fotelika baza nie będzie pasować do następnego fotelika, ale zaoszczędziliśmy sporo na wózku, to tu możemy poszaleć motanie fotelika pasami może być kłopotliwe, zwłaszcza jak deszcz pada czy coś, a tak wystarczy "klik" ![]() pokazałam mężowi filmik z wyjaśnieniem reguł Splendoru, to stwierdził, że dla niego zbyt skomplikowane ![]() Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2017-12-10 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Powiedzcie mi bo nigdy nie korzystałam: czy jak zrobię dziś zamówienie w Rossmanie to będzie można je jutro odebrać? W sensie czy jest jakiś określony czas w którym trzeba odebrać zamówienie? Bo męża bym wysłała jutro po pracy jako że mi zakazał wychodzenia z domu. I czy on musi mieć ściągniętą apkę na telefon czy jest jakaś opcja skorzystania z mojej karty? Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-12-10 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
NeverKnow, ja biorę Pregne plus i z dha, magnez, rutino i cyclo3fort. Także tez trochę tego jest
![]() Asiula, a Twojemu mężowi sie poprawiło? Ma chłop racje. Siedź w domu ile sie da i kuruj sie Bloody, ja mam znowu coraz mniej sił. Dzis w sklepie miałam wrażenie, ze zemdleje ![]() Jak tak Was czytam to stwierdzam, ze jestem w kosmosu, bo ja jestem za opcja mieszkaniową i własny dom mnie nie bawi. Chyba jestem na to za leniwa ![]() Julietta, splendor tylko wyglada na skomplikowany. Da sie ogarnąć w 10 minut rozgrywając partyjkę na próbę ![]() Juana, trochę nie bardzo z tym mieszkaniem. Kombinatorzy chyba jacyś sie trafili. Za taka cenę w mniejszym miescie to watpię zeby szybko sprzedali. Moze sie uda i Wam zejdą z ceny zeby to Wam pasowało. Szkoda tylko, ze tak długo jeszcze mają zamiar w nim byc. Bedziesz do pracy dojeżdżać do krk od teściów? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem wystarczy nazwisko do odbioru, czasem chcą nr zamówienia lub kod odbioru z smsa, zależy od drogerii jak już kupisz on-line ze zniżką, to przy odbiorze już nie trzeba pokazywać karty ani nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Melduję się już w domu po drugim śniadaniu i zakupach.
Rossmann nr1 odebrany i jeszcze kupiłam prezent dla koleżanki do idę na firmową wigilijkę i sukienkę w Stradi ![]() ![]() Teraz pije herbatkę i chyba wybiorę się na drzemkę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja własnie szukam jakiejś sukienki na wigilię (taaa, nadal) ale nie ma nic! Jak już coś mi się spodoba to nie ma rozmiaru albo kosztuje milion monet. Także zmieniam kryteria wyszukiwania na "worek po ziemniakach"
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hehe ja to i bez ciazy sukienek w wigilie nie ubieram wiec problem z glowy. Za to na jakies wesele faktycznie bylby problem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj musiałam podać tylko nazwisko i kod z smsa
![]() Odebrałam na następny dzień bo paczka była gotowa już wczoraj przed południem. I nie stałam po to w kolejce tylko złapałam babkę na sklepie która poszła po zamówienie Taka zwykła ![]() ![]() https://www.stradivarius.com/pl/kobi...ml?colorId=520 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Mecassie, mierzyłam kiedyś tę sukienkę, na wyprzedaży pewnie kupię czerwoną, bo na razie mam nadmiar - dwie jeszcze z metkami wiszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Podziwiam ludzi,ktorzy od podstaw buduja dom. My remontowalismy dom ktory lata swoje ma. Chcielismy bez kredytow i zeszlo sie 5 lat. Ale za to teraz mamy i dom i kupilismy mieszkanie z mysla o corce ktore oczywiscie najpierw bedzie na wynajem. Mieszkam pod miastem. 8 minut i byłam w pracy. Choc dla mnie to aby byl wlasny kat czy to wies czy miasto czyt. bez tesciow
![]()
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie czy tamci też wyprowadzając się w marcu teraz nie przesmradzają bo nie mają ciśnienia :? Cena wydaje mi się nierynkowa jak za mniejsze miasteczko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na brzuch super a i później można chodzić śmiało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie używam depilatora co trzy tygodnie i jest spoko, trudno powiedzieć, co będzie pod koniec, ale wtedy to już nam będzie chyba wszystko jedno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Na FB Rossmann widziałam że 90% lasek kupiły na promo produkty NIVEA i PAMPERS a u nas prawie żadna z tych firm nie korzysta
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj suer pogoda
![]() ![]() wybrałam się dzisiaj na targ bo sto lat tam nie byłam, ale jak zobaczyłam centy niektórych ubrań to szybko stamtąd wyszłam ![]() odebrałam sukienkę na święta z paczkomatu, a teraz wybieram sobie prezent od męża pod choinkę ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż właśnie mi pisze z lotniska że lot w delegację mu odwołali ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.