![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Faux pas w święta? Mój niesmak
Cytat:
"Rodzina narzeczonego nie zaprasza mnie na święta" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Hipisowskie komuny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
BAN stały
|
No takie odnoszę wrażenie bo każda tutaj otwarta na nowych gości jakby wam się miejsce w domu i krzesła mnożyły. To, że przysuniecie sobie ławę do tapczanu żeby mieć gdzie usiąść to nie jest powód do szczycenia się
Bo dalej nie wiem jak ty byś to zrobiła gdyby ci wpadli niezapowiedziani goście których nie miałabyś gdzie usadzić. No naprawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ja obstawiam "Zostawil mnie w dniu ślubu" i to wszystko przez szwagierkę :-D
#65 |
Wtajemniczenie
|
Autorko, zdradz nam prosze co kupilas jej na swieta w odwecie za te szminke!
![]() no bo sie sawłarwiwr i jingjang zepsuje jak krzesła zabraknie i na tapczan sie wepchnie ![]() Edytowane przez natash88 Czas edycji: 2017-12-26 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Twoje zdjęcie w ramce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dawno temu jak byłam mała tata kupił mi królika, sponatnicznie. Wspaniale to wspominam. No acha ale jak to się ma do wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiekszosci po prostu chodzi o to, zebys wyjela kij z tylka i przestala krecic afery, bo po prostu milej sie zyje samemu sobie i innym, jak ktos jest otwarty i radosny. Simple as that. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
To troll czy tak na serio?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#74 |
BAN stały
|
No ja nie wiem na przykład Djano ma tak jak ja i nie skacze pod sufit z zachwytu nad osobami które wiecznie zmieniają plany zaskakują wizytami obcych ludzi. I dziękuję jej za radę bym przyznała szwagierce wprost że mi się to nie podoba bo mam wątpliwości czy to robić czy nie ale chyba czuję się przekonana do tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Autorko zluzuj bo ta nienawiść zniszczy Ci życie.
Nienawidzisz kobiety to przestań się z nią kontakować. Ja urwałam kontakt z bratową chłopaka i żyję.
#76 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Regulator reniferów
|
Cytat:
Ogólnie, wszystkie posty pt. jak to ja kocham niezapowiedzianych obcych gości słabo mają się do tematu i mają na celu tylko połechtanie własnego ego. A łechtanie własnego ego porównując się akurat do autorki jest wyjątkowo słabe.
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
patka, jest tylko jedno rozwiązanie - ten kijek w pupie musi Cie strasznie uwierać. Jeśli wyjmiesz go na tyle, żeby :
X + Y = 200 cm Gdzie X - Twój wzrost Y - długość kijka To chodzą ploty, że żyje się lepiej ![]() (dobra, to akurat przerobiony wzór z wykopu ![]() Masz w sobie strasznie dużo złości i jadu. To przykre. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Ja się caly czas zastanawiam jak to po prostu najlepiej załatwić i tyle |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Ja też sobie tylko podczytuję wątki patusiaa23 i mam cichą nadzieję, że jej facet też je kiedyś przeczyta i się opamięta. Autorka jest jak wrzód na tylnej części ciała. Najpierw kogoś zaprasza, potem się wkurza, że przyszedł i osoba towarzysząca nie taka. Większość ludzi by to po prostu olała i spędziła miły wieczór, bo ma własne życie i powody do radości.
Gdyby przypadkiem zajrzała tutaj też ta szwagierka, to mam pomysł, co może autorce kupić zamiast szminki z Biedry. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po raz kolejny szukasz potwierdzenia, ze Twoje przekonania sa ok. OK, sa ok. Natomiast problem pozostaje dalej i nie potrafisz go zalatwic. Zadzwon, nie szukaj zadnych swiadkow i nie wysylaj nic 'na pismie', tylko jak rowiesniczki, mlode kobiety, nalezace zaraz do tej samej rodziny, porozmawiajcie o tej sytuacji. Podobnie bylo ostatnio z ta szminka - czy cos sie zmienilo oprocz potwierdzenia przez niektore osoby Twoich przekonan i poprawieniu Tobie humoru, jako tej 'lepiej wychowanej' czy whateva? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Teraz przede wszystkim patusiu zachowujesz się fałszywie. Wciąż udajesz, że jest wszystko okej, nie wiem, chyba po to, żeby przed wszystkimi wyjść na super w porządku, a wewnątrz Ciebie wszystko aż się gotuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Nie pisze nic w tym watku procz jednego. Po co autorko robiliscie prezent dla EKSA siostry. Z ciekawosci
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
BAN stały
|
Cytat:
Napisane to zostało cztery razy: Bo nikt nie wiedział, że się rozstali, szwagierka wróciła do Polski na urlop zostawiając swojego narzeczonego za granicą - i wszyscy myśleli że jest dobrze i normalnie do niego wróci. Nikt nie miał zielonego pojęcia o nowym partnerze szwagierki, nic nie wspominała na ten temat, każdy był święcie przekonany że została dłużej bo ma tyle urlopu a po świętach wraca do Holandii. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Też myślę, że przesadzasz i koncentrujesz się na swoim wizerunku i tym jak co wypadnie. Rozmawiaj z tymi ludźmi, komunikuje się zamiast się wkurzac. Ten facet wcale nie musiał dostać prezentu. Wigilia to czas dla rodziny, a z twojej wypowiedzi wynika, że złościsz się, bo nie byłaś gwiazdą wieczoru. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
być moze zle zrozumiałam, ale wywnioskowałam, ze prezent był dla partnera siostry - Patusia nie wiedziała, że oni już nie są razem, że ten facet jest eksem. Prezent był powiedzmy dla Pawła, bo szwagierka spotyka się z Pawłem, i chcieli mu dać jakiś upominek. A w trakcie wigilii wyszło, że szwagierka spotyka się z Tomkiem, i to z nim przyszła na tę wigilię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja cie nie biczuje bo moim zdaniem zanim sie przyjdzie z nowym facetem trzeba zapytac gospodyni a nie z dupy wyskakiwac. To po pierwsze. Po drugie jak byla zaproszona rodzina i siostra bez slowa nie przyszla to straszne chamstwo i brak wychoqania ze jestem w ciezkim szoku ze ona takie rzeczy w wigilie wydziwia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.