|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: B³yszczyki, pomadki, cienie, puder Pupa i Emporio White
mam ró¿ w kremie Diora, taki cukierkowy s³odki ró¿yk, u¿ywam go baaardzo sporadycznie bo jestem anty-ro¿ana wiec w³asciwie nie jest mi potrzebny, ale mam go 1,5 roku i szczerze mowiac nie wiem jaki jest jego termin przydatnosci do spo¿ycia
. Na oko i na nos wygl±da dobrze, nic sie z nim nie dzieje ale wole uprzedzic. Moge cykn±c fotke tylko w³asnie laduje bakteryjki w aparacie
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- mysle ze fotka dobrze oddaje kolor. A numerku nie znam i nie podam bo sie star³a nalepka pod spodem i nie umiem doczytac
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Znalaz³aby¶ co¶ za odsypkê roz¶wietlaj±cego Revlona? (tylko jaki to odcieñ, ja szukam jasnych
) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122193Poza w±tkiem mogê zrobiæ odsypkê Translucide - nr 2 |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Bieto moj odcien to Golden Light, nie jest ciemny tylko taki bardzo z³oscisty, w sam raz do letniej opalenizny
. W sumie mozemy sobie zrobic po odsypce jesli Ci kolorek pasuje, ja lubie Translucide - tylko jaki masz odcien?
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
jesli transparentny to chyba ok
. To jak moj odcien Ci pasuje to mozemy sie wymienic |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Pasuje, to ja tez tyle postaram sie odsypac... tylko musze wykombinowac do czego
- a moze byc opakowanko po Translucide? |
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Mo¿e
W takim razie ja Ci równie¿ w opakowaniu oryginalnym po¶lê zaraz siê biorê do przesypywania je¶li dzi¶ jeszcze mi podasz na PW adres, to jutro wy¶lê, bo siê wybieram na pocztê Polecony priorytet?
|
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Czy ta nasza wymiana jeszcze w ogóle aktualna jest? Czekam chyba ju¿ tydzieñ na obiecany sygna³ i nic, a wola³abym wiedzieæ po prostu co i jak
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niewazne, w kazdym razie mo¿emy siê wymieniac Chcialas ode mnie 2 blyszczyki AA, cienie Sephora, Pupa, odsypke Gosha i nie pamietam wiecej co
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 712
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Nie wiem czy jeszcze potrzebujesz podk³adu, ale
ja mam True Match (wersja niemiecka) W1, zosta³o 2/3 i baaaardzo chêtnie siê go pozbêde :P
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 712
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
ja nawet patrzeæ na t± butelke ju¿ nie moge
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej ...moze znajdziesz cos u mnie?mam AMOR AMOR
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
niestety Marto, nic nie znalaz³am - z perfum interesuje mnie jedynie Angel Schlesser bo po cia¿y zrobi³o mi sie cos dziwnego i nie trawiê praktycznie ¿adnych zapachów oprocz tego jednego
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
1. Armani Emporio White (tester) - 50 ml. zosta³a po³owa lub wiêcej (opakowanie nieprzezroczyste wiêc trudno precyzyjnie oszacowac)
2. ro¿ w kremie Dior - cukierkowy ró¿yk (fotka na str.3), troche mniej niz po³owa 12. Cienie Maquiriche Lancome (GWP) - kolorki to jasny ró¿ i ¶liwka, opalizuj±ce, niesamowicie trwa³e 14. miniatura Biotherm Biosource, mleczko do demakija¿u - 15 ml, nieu¿ywana Znalazlabys cos u mnie za ktoras z tych rzeczy? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123694 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Allie przepraszam, przeoczy³am
.Niestety puderek pupa juz wymieniony ale pozosta³e rzeczy wolne - a mnie zainteresowa³a maseczka Lumene, piling daxa i krem Sorai. |
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

. Na oko i na nos wygl±da dobrze, nic sie z nim nie dzieje ale wole uprzedzic. Moge cykn±c fotke tylko w³asnie laduje bakteryjki w aparacie

- mysle ze fotka dobrze oddaje kolor. A numerku nie znam i nie podam bo sie star³a nalepka pod spodem i nie umiem doczytac

.Niestety puderek pupa juz wymieniony ale pozosta³e rzeczy wolne - a mnie zainteresowa³a maseczka Lumene, piling daxa i krem Sorai.