|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DokŁAdka!*PrzeglĄd*Kosmet Yki*rÓżne
Cytat:
Dezodorant do ciała Koszyk borówek, Avon, sporo zostało Wyluzowany rozświetlacz do twarzy Avon |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
no ok. te dwa cienie to te co widnieją koło siebie i są bez przykrywki tak? a ten zielony to taki ciemny, a możesz zrobić zdjęcie z bliska? aha, i dorzuć mi jeszcze ten cień różowo fioletowy w ramach rekompensaty za te obłamane cienie.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
poczekaj, proponujesz mi że zamiast tych cieni różowo fioletowych dasz mi te jasne, czy ogólnie zamiast tych co chciałam, bo nie wiem. ja raczej nie używam jasnych cieni, więc nie. te ciemne mi się podobają. to może coś innego zamiast tych różowo fioletowych?
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
a co to jest? i gdzie jest na zdjęciu?: Cień kremowy z brokatem - również do ciała i policzków.
A to? Jakie są dokładnie kolory? i czy ten zapychacz całkiem nie działa? 21) Błyszczyk do ust Lip Smacker - Moose's White Choco Cream - smak białej czekolady. Raz użyty. Seria limitowana zimowa Special Holiday 2004 ( co nie oznacza, że przeterminowane ) *Konturówka do ust lub pomadka w sztyfcie - AVON, odcień NUde Pink, śliczny jasnoróżowy. Zużycie 2 %. Troszkę się zacina "wypychacz" a czy ja czegoś potrzebuje? może jakiś krem do stóp nawil., albo bezbarwny błyszczyk do ust |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten błyszczyk Smacker jest na ustach bezbarwny - nawilża i nadaje smak i zapach białej czekolady kremowej. Konturówka Avonu to taka jakby szminka w sztyfcie, matowa, jasnorózowa. Moze być używana jako szminka albo tylko konturówka. Znikam do jutra. Zastanów się może wezmiesz sobie tego Smakersa i szminko-konturówke Avonu? Moge Ci jeszcze dorzucic do tego Smackera o smaku "arktycznych kokosowych cukierków"- rózowy, na ustach transparentny, nawilżający. Z tej samej serii co ten pierwszy ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne bo ten cień kremowy wydaje mi się ciemno szary.
to może ta szminka ( której chyba nie ma na zdjęciu) i ten smakers pierwszy. No i te cienie i podkład 50% z Avonu. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: *PrzeglĄd*KosmetYki*rÓżne *
29) Próbka perfum GIVENCHY - Lovely Prism, 7 ml. Zużycie 35%. Opakowanie kartonowe, oryginalne.
27) Cążki do wycinania skórek. Nowe. znajdziesz coś u mnie wzamian??
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DokŁAdka!*KosmetYki*rÓżne * biżUteRia*
"12. Puder prasowany firmy JOKO. Raz użyty, kolor nr. 701, transparentny. Data ważności 8/2008.
22. 3 razy użyty tusz do rzęs, kupiony za 54,90zł w Douglasie firmy L'oreal Paris Volume Shocking. Czarny tusz z grzebykiem i biały wydłużający rzęsy. Znajdziesz cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=121985" niestety nic
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kolczyki nr 14 są aktualne??? Bo zaznaczone na szaro
...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

...