![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Comme des Garcons - Guerrilla Store
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
ależ odpisują, i to bardzo sympatycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Elve czy możesz podać maila?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
plus4822@guerrilla-store.com Faktycznie odpisuja, ale trezba poczekac troche ![]() pozwole sobie powtorzyc pytanie, bo juz wpadlo glebiej. Który z zapchów serii Świątynnej uważacie za najmocniejszy, najbardziej charakterystyczny, przeszywajacy do szpiku kosci...?? Edytowane przez demonik Czas edycji: 2007-01-06 o 17:17 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Avignon
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Agniesko, na tej stronie: http://www.guerrilla-store.com/plus4822/flash.php znajdziesz wszystkie namiary na w-wski Guerrilla Store
![]()
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z serii kadzidlanej najmocniejszy w sensie najczystszego kadzidla jest Avignon bardziej przeszywajacy jest za to dla mnie Kyoto- metaliczny i chlodny ![]() Zagorsk jest paskudny ![]() ![]() ![]() mimo,ze juz prawie masowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
pozwole sobie powtorzyc pytanie, bo juz wpadlo glebiej.
Który z zapchów serii Świątynnej uważacie za najmocniejszy, najbardziej charakterystyczny, przeszywajacy do szpiku kosci...?? Potwierdzam, Avignon! Mój ulubiony, najukochańszy. Kościelny, acz niespokojny. Przeszywający do szpiku kości, to dobre określenie ![]() Zagorsk też bardzo lubię, chociaż przeszywający mi się nie wydaje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Zagorsk jest piękny.. flakonikiem nie pogardze, ale tylko do wachania
![]() ![]() Kyoto dopiero po 2 godzinach się otwiera.. poprzedzając to na co czekam wonią zwykłych kadzidełek... ![]() Ouarzazate jestem w stanie kupic na slepo i tak tez uczynie ![]() Avignon pozostanie mi zagadka... rekompensuje mi go stos kamieni BC ![]() Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-02-16 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Na mnie Avignon jest bardzo mocny - trzyma sie 11 godzin, ale jednoczesnie bardzo suchy (jakbym wyszla z mszy w spalonym kosciele). Kyoto nie wyczuwam prawie wcale. Baaardzo lubie tez Zagorsk ale musze sobie kupic
![]() ![]() Odkad sobie powachalam Incensy BC i czarna Manka jakos mi stracily na uroku nieco - nadal bardzo je lubie ale to juz nie to samo. BTW Czy Mechant Loup jest podobne do Jaisalmer czy mi sie co w nosie pokrecilo? ![]() Nat
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Avignon jest mocniejszy w uderzeniu od Zagorska? Znaczy się.. ktory z nich bardziej koscielny dla Ciebie ? I jak sie ma faktycznie do BC? Edytowane przez psycha Czas edycji: 2007-01-06 o 22:29 Powód: dodatkowe pytanie ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Avignon zdecydowanie mocniejszy i bardzo koscielny. BC jest dla mnie bardziej "mokrym" zapachem - ma inne nuty, ktore nie stapiaja sie tak mocno z kadzidlem. Tak samo z Manka - czasem mam wrazenie, ze niewiele brakuje, zeby na mnie skwasniala. Nie do pomyslenia w przypadku CdG.
Kurka - moze to nie bylo Mechant Loup w takiem razie ![]() Nat
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Podobne do Jailsalmer?
Podejrzewam ze pani pokazała Dzongkha-ę. Jest bardzo mocno przyprawowa orientalna. Mechant Loup - moze być skojarzony jw. z orzechami włoskimi. Ja dodalabym jeszcze ze jest drzewne i na mnie ma takie miodowe nutki.
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Eenax liczylam na ciebie
![]() ![]() Dzongkhe mialam na bloterku - i to na pewno nie to. Nat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A to ja juz nie mam pojecia.
Z L'Artisanów to mi tylko jeszcze do głowy przychodzi Passage D'Enfer. Z kadzidłem i lilja. Ale reczej mało jest podobny do jailsalmera. Z L'Artisanów: Mechant Loup - gwaikowo, miodowy z nutami orzechowymi Passage d'Enfer- kadzidło i lilja Premier figuer - zapach zielony, trawiasty Navegar - swiezo przekrojone łodygi, zielony trawiasty, lekkie nuty kadzidlane ale mało wyczuwalne Chasse aux Papillons - kwaitowy, tuberoza, kwiat pomaranczy Mure et Musc - jezynowy, ciepły, Pizmowy Fou Absynth - gorzki , cierpki lekko koloński Ananas Fizz - słodki owocowy, ananasowy Tea for Two - wedzona cherbata i karmelizowany cukier Dzongkha - orientalny, przyprawowo ziołowy Dzing! - kadzidło, nuty plastikowe, musujacy Visolwit Ambre - piekny ciepły zapach ambrowy A moze to co innego było? Dilmun Villoresi jest kadzidlany lekki przypominajacy sklep indyjski Incensi Villoresi to tez wariacja na temat zapachu kadzidlanego
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Dobra - teraz to zglupialam
![]() Najwyrazniej trzeba jeszcze raz potestowac. Nadal wysylaja probki w Quality? Nat
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos się moze orientuje, kiedy dokladnie bedzie ta dostawa incensow ?
I czy flakon Odeur 71 kosztuje tyle co incensy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Fakty i Mity pisza o Comme des Garcons
![]() Przegieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
okurcze, to znaczy ze jestem snobka, bo uwielbiam cala serie Synthetic?
![]() no niezly artykulik, inaczej bym tego nie nazwala. i jakie piekne literowki ![]()
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przegieli z tym snobizmem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Co autor artykulu chcial udowodnic? Ze KK sprzedaje sie lepiej w formie perfum niz tradycyjnej? Generalnie naginanie rzeczywisctosci do wlasnych idei ...
![]() A co do perfum prod. przez klechow to sie podobno Jankowski przymierzal ![]() Nat
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Autor artykułu chciał sie wspiąć na wyżyny swojego "yntelektu" ale jakoś "nie po drodze mu było".
"Wspaniale" popisłal sie brakiem rzetelności czyli brakiem wiedzy w dziedzinie serii 6 Syntetic a dodatowo obnażył całkowicie kompletnie swoją ciasnotę umysłowa w kwestiach zapachowych. Tak trudno mu jest zrozumieć ze perfumy niekoniecznie muszą pachnieć jak "kwiatki-sratki". Z dwojga złego wole być jednak snobką niż ulegać "owczemu pędowi" (czyli nie mieć własnego zdania i gustu) i lecieć na fali top tenów Sephory. Napisałam to ja po 6 - kroć snobistyczna. I swój snobizm mam zamiar jeszcze pogłębiać.
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
O ile mi wiadomo buddyzm nie jest religią/wyznaniem...A tak z tego "uczonego" wywodu mogłoby wynikać. Powiem krótko - straszny buc to napisał. Smutne
![]() Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2007-09-03 o 19:50 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Roznica jest dosc duza... a facet, jak piszesz buc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczymy. Mam pytanie dotyczące "sklepu" CdG. Zlikwidowali go juz ma Mokotowskiej, ale słyszalam, ze w istniejącym tam teraz sklepie Nike (chyba) można zapytac o zapachy CdG. Czy któras z Was może tam była i kupowała cos? Jesli tak to powiedzcie prosze jakie zapachy są dostepne i czy ceny są "dostępne". Pozdrawiam.!!!!
WASZA WIEDZA O ZAPACHACH ZWALILA MNIE Z NOG!!! Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-14 o 14:58 Powód: gośka, wystarczyło edytować post - dubelka wywalam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wystarczy zapytać obsługę o zapachy CdG. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Goska300, byłam na Mokotowskiej w tym tygodniu. Musisz być przygotowana na pewne niedogodności, bo nie mają w chwili obecnej wszystkich testerów ani też wszytskich produktów w sprzedaży. Z testerów mieli serie Intense i Guerilla, a z produktów na pewno Jaisalmer i Ouarzazate i całą czerwoną serię.
Ale za około miesiąc otwarty zostanie na stałe w Warszawie sklep Comme des Garcons, więc już takich problemów nie będzie. Nowy adres to Koszykowa 1. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.