![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TurboOpalanie
Taka panienka wysmarowana olejem na plaży to jak kurczak na rożnie
![]() Nie ma to jak zabójczy filtr. Posmarowałam się na plecach i ramionach, w niektórych miejscach nie dosięgłam no i tam się opaliłam dużo mocniej, a tam gdzie filtr- wcale ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TurboOpalanie
ostatnio nad jeziorem opalała się obok mnie dziewczyna która miała tak na oko ok.20 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie chcę myśleć jak bedzie wyglądać za kilka lat ![]() jako gówniara zdarzyło się opalać na oliwkę dla dzieci ![]() ![]() ![]() ale na stare lata zmądrzałam i inwestuje w kosmetyki z filtrami, balsamy ujędrniające i po opalaniu których na wakację zuzywam mnóstwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
![]()
wiecie jak tak czytam to skoro chcecie sie smarowac olejami roslinnymi bo przyspiesza to opalanie to mozna sie rozgladnac po sklepach ja ostatnio nabylam Balsam do opalania z beta-karotenem przyspieszajacy i wzmacniajacy opalenizne (nawilżajacy) z Avonu jestem z niego zadowolona jest z filtrem wiec po co sie katowac olejem skoro mozna sie zabezpieczyc z filtrem tym balsamem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.