Czy bajka skończy się piekłem? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-07-31, 18:18   #61
armanivipp
BAN stały

Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?

Cytat:
Napisane przez patusiaa23 Pokaż wiadomość
weź sobie to wydrukuj
wiesz, chciałbym oszczędzić wam szczegółow, ale napisałem i powtórze.

Jak ona całuje mnie z jezyczkiem, gdy wierci sie tyłkiem na moim członku w erekcji (przez spodnie) i przy tym sie usmiecha, a ja nie wiedząc ze chce czekac do slubu, a za pierwszym razem nawet ze dziewica, to chyba wielką niekulturalnością nie było z mojej strony ze wsadziłem jej rękę w majtki, zwłaszcza swojej dziewczynie, której jezyk czułem w swojej buzi, a tyłek na stojącym penisie.

Powtarzam swoją odp.

Zresztą ona nie pytała czy może mi wsadzić język do buzi, czy ruszać tyłkiem pocierając penisa w erekcji.
armanivipp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:19   #62
patusiaa23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Oboje macie nasr... powoli w głowach przez to wybiórcze traktowanie zasad KK (ona), a Ty przez przyjmowanie nie swoich zasad i traktowanie jako grzechu czegoś, co tak naprawdę wiesz, że grzechem nie jest. Unieszczęśliwicie się wzajemnie w imię niczego. Dziewictwo to nie tylko błona.
ale gdzie to wybiórcze traktowanie przez nią zasad Kościoła?
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:20   #63
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez armanivipp Pokaż wiadomość

Jak ona całuje mnie z jezyczkiem, gdy wierci sie tyłkiem na moim członku w erekcji (przez spodnie) i przy tym sie usmiecha, a ja nie wiedząc ze chce czekac do slubu, a za pierwszym razem nawet ze dziewica, to chyba wielką niekulturalnością nie było z mojej strony ze wsadziłem jej rękę w majtki, zwłaszcza swojej dziewczynie, której jezyk czułem w swojej buzi, a tyłek na stojącym penisie.
Ciężki przypadek z ciebie.
To może wyobraź sobie, że ona ci w tej sytuacji wsadza palec w tyłek, ty mówisz, żeby nie przekraczała granic twojej intymności, a ona za kilka miechów znowu ładuj ci palec w tyłek, bo myślała, że tym razem ci się będzie podobało.
Serio nie ustalaj za innych ludzi gdzie mają granice.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:20   #64
pandemonium4
Zadomowienie

Autorze a Ty w ogóle szukasz poważnego związku, czy dziewczyny na teraz? Bo ta jak widać ma wizję ślubu, więc jeśli chciałbyś się jeszcze spotykać się z innymi, to odpuść.

Wygląda na poważnie nakręconą na dziewictwo do ślubu, nie liczyłabym na to, że jej się odmieni.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pandemonium4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:20   #65
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:

To jej to kurczę POWIEDZ. Powiedz "panna, albo trzymaj się pewnych zasad w pełni i przestań mnie perfidnie doprowadzać do erekcji, albo się zastanów po co Ci właściwie to zachowywanie błony do ślubu, skoro masz ochotę na wszystko inne". Ja się nie dziwię, że w czasie pieszczot nie pytałeś czy możesz jej wsadzić rękę w majtki, bo faceta też bym nie pytała, czy mogę dotknąć jego członka. Tylko widzisz, pomimo rzekomo super charakteru (Ty jej po prostu jeszcze dobrze nie poznałeś) dziewczyna ma bardzo wybiórcze poglądy w tej materii, albo serio jej aż taka niedomyślna z czym wiążą się ostre pieszczoty. A Tobie się ani nie uśmiechają jej poglądy, ani w ogóle poglądy KK w tej materii i udawanie praktykującego Katolika w imię "w końcu mi może da" nie ma sensu. Źle robicie. Oboje.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2018-07-31 o 18:22
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:22   #66
White_Dove
Zakorzenienie

"4 miechy może da" żałosne... Co da??? Co to za durne określenie. Przez 4 miesiące nie gadaliscie o wierze że dopiero teraz się dowiedziałeś o tym że jest katoliczką??? Ja to odnoszę wrażenie że po prostu chcesz się jej dorwac do majtek. Tak po wątku sadzac. Chłopie dopiero 4 miesiące się znacie.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:22   #67
armanivipp
BAN stały

Patusia, powtarzam to bo do ciebie chyba nie dociera. Ona zrobiła co zrobiła, i ok cisza, a ja zrobiłem i piszesz ze prawie zgwałciłem ją, bądz obiektywna, zresztą to co ona zrobiła to tak jakby zachęta przyzwolenie, przynajmniej w normalnych zwiazkach tak ludzie to dobieraja. Powtórzę nie wsadziłem jej penisa do pochwy tylko ręke w majtki po tym co ona "wyprawiała"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 18:22   #68
samotny_t
BAN stały

Cytat:

Zresztą ona nie pytała czy może mi wsadzić język do buzi, czy ruszać tyłkiem pocierając penisa w erekcji.
Gościu, ale jak już o szczegółach mowa - prawie każdy dłuższy pocałunek wiążę się z jakimś użyciem języka. Co do ruchów pośladkami - przecież trudno się utrzymać długo na kolanach w idealnie jednej pozycji. Twoje akcje były dużo grubszego kalibru.
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:23   #69
armanivipp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
"4 miechy może da" żałosne... Co da??? Co to za durne określenie. Przez 4 miesiące nie gadaliscie o wierze że dopiero teraz się dowiedziałeś o tym że jest katoliczką??? Ja to odnoszę wrażenie że po prostu chcesz się jej dorwac do majtek. Tak po wątku sadzac. Chłopie dopiero 4 miesiące się znacie.
Da, dlaczego czytasz wybiorczo? przecież napisałem ze to zart.
Stary 2018-07-31, 18:23   #70
patusiaa23
BAN stały

Cytat:
Patusia, powtarzam to bo do ciebie chyba nie dociera. Ona zrobiła co zrobiła, i ok cisza, a ja zrobiłem i piszesz ze prawie zgwałciłem ją, bądz obiektywna, zresztą to co ona zrobiła to tak jakby zachęta przyzwolenie, przynajmniej w normalnych zwiazkach tak ludzie to dobieraja. Powtórzę nie wsadziłem jej penisa do pochwy tylko ręke w majtki po tym co ona "wyprawiała"
napisałam, że to kultura gwałtu, a nie, że jaż zgwałciełeś, błagam, czytaj chociaż co tu się do ciebie pisze i odnieś się do postów Lisabeth, jakby to o twój tyłek chodziło.
Stary 2018-07-31, 18:24   #71
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
ale gdzie to wybiórcze traktowanie przez nią zasad Kościoła?
Oczywiście, że wybiórcze. Dziewictwo to nie tylko błona. Takie ostre całowanie się, pieszczenie, zwiększanie pożądania to też grzech według KK. Albo rybki albo akwarium w tym momencie. Dziewczyna jak dla mnie wcale się zasad nie trzyma.

Serio nie róbcie z faceta gwałciciela. Do niczego jej nie zmusza. Jasne, liczy po cichu, że jej się odmieni, bo tak, zależy mu też na seksie z własną dziewczyną, która mu się podoba. Nakręcają oboje te pieszczoty i sytuację, która kończy się niezdrowym "zamiast seksu, idźmy się spowiadać". Jak dla mnie chore.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2018-07-31 o 18:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 18:25   #72
armanivipp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pandemonium4 Pokaż wiadomość
Autorze a Ty w ogóle szukasz poważnego związku, czy dziewczyny na teraz? Bo ta jak widać ma wizję ślubu, więc jeśli chciałbyś się jeszcze spotykać się z innymi, to odpuść.

Wygląda na poważnie nakręconą na dziewictwo do ślubu, nie liczyłabym na to, że jej się odmieni.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Na poważnie szukam, a że chce seksu przy okazji to chyba nie dziwi nikogo? Kto z was czekał? Nikt, wiec co za dziw, że chce i dziewczyny na powaznie i seksu?
Stary 2018-07-31, 18:26   #73
samotny_t
BAN stały

Cytat:
Takie ostre całowanie się, pieszczenie, zwiększanie pożądania to też grzech według KK. Albo rybki albo akwarium w tym momencie. Dziewczyna jak dla mnie wcale się zasad nie trzyma.
A to swoją drogą
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:27   #74
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Cytat:
Oczywiście, że wybiórcze. Dziewictwo to nie tylko błona. Takie ostre całowanie się, pieszczenie, zwiększanie pożądania to też grzech według KK. Albo rybki albo akwarium w tym momencie. Dziewczyna jak dla mnie wcale się zasad nie trzyma.
Na szczęście wolno jej.
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:27   #75
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Na poważnie szukam, a że chce seksu przy okazji to chyba nie dziwi nikogo? Kto z was czekał? Nikt, wiec co za dziw, że chce i dziewczyny na powaznie i seksu?
To sobie znajdź dziewczynę, która nie ma problemu z seksem przed ślubem.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:28   #76
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Facet, ale może czas zrozumieć, że z tą dziewczyną tego mieć nie będziesz. Spójrz prawdzie w oczy. I zacznijcie w końcu rozmawiać jak dorośli ludzie.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518592 1]Na szczęście wolno jej.[/QUOTE]

A mnie wolno to ocenić jako wybiórcze trzymanie się zasad.
Stary 2018-07-31, 18:29   #77
armanivipp
BAN stały

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85185731]Ciężki przypadek z ciebie.
To może wyobraź sobie, że ona ci w tej sytuacji wsadza palec w tyłek, ty mówisz, żeby nie przekraczała granic twojej intymności, a ona za kilka miechów znowu ładuj ci palec w tyłek, bo myślała, że tym razem ci się będzie podobało.
Serio nie ustalaj za innych ludzi gdzie mają granice.[/QUOTE]

Piszesz głupoty, i szukasz dziury w całym, ile par wsadza palec w tyłek zwłąszcza gdy nie było nawet u nich pierwszego razu? Nikt? 1 %? Ile procent maca się(miejsca intymne) podczas ostrych pocałunków? 50%? 90%? Jakby nie było większośc, postąpiłem tak jakby postąpiła większośc. Sądzę że nie jedna dziewczyna której facet by wsadził język do buzi i całował a miałaby ochotę dotknąć jego wacka toby raczej nie pytała tylko to zrobiła.
Stary 2018-07-31, 18:30   #78
Konto usunięte

Cytat:

A mnie wolno to ocenić jako hipokryzję.
Nigdy nie zrozumiem takiego wpieprzania się obcym ludziom w sumienie i wiarę, ale fakt, wolno Ci. Nie ogarniam po co, ale jak się z tym lepiej czujesz, to super.
Stary 2018-07-31, 18:31   #79
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Piszesz głupoty, i szukasz dziury w całym, ile par wsadza palec w tyłek zwłąszcza gdy nie było nawet u nich pierwszego razu? Nikt? 1 %? Ile procent maca się(miejsca intymne) podczas ostrych pocałunków? 50%? 90%? Jakby nie było większośc, postąpiłem tak jakby postąpiła większośc. Sądzę że nie jedna dziewczyna której facet by wsadził język do buzi i całował a miałaby ochotę dotknąć jego wacka toby raczej nie pytała tylko to zrobiła.
Zgadzam się z Tobą, ale to nadal nie zmienia faktu, że Twoja dziewczyna tego z Tobą nie chce, bo chce czekać do ślubu, a Ty już zaczynasz się nakręcać tym, że masturbacja to grzech. Serio tego chcesz? Zastanów się co i czy jest tego warte.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 18:31   #80
armanivipp
BAN stały

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518592 1]Na szczęście wolno jej.[/QUOTE]

Tak, wolno jej, czy ja uciekłem z krzykiem? Nie, tylko uznałem to jako zachęta na dalszą akcję, i powtórzę, nie odebrałem tego, tak że dziewczyna zachęca mnie bzykaj mnie, tylko, pomyslałem moze chce więcej czegoś? I zrobiłem mały krok dalej dotykając ją po kroczu. Powiedziała stop i było stop.
Stary 2018-07-31, 18:32   #81
patusiaa23
BAN stały

Przecież ta dziewczyna też jest tylko człowiekiem i też mogła dać się ponieść, dlatrgo się z nim ostro, w waszej wyobraźni, całowała i ocierala. Mogła potem tego szczerze tego żałować, a tu od razu, że wybiórczo.

A autorowi polecam czytanie ze zrozumieniem, bo nikt tu o gwalcie nie mówił, tylko o kulturze gwaltu, która sobą reprezentuje, choćby przez te super śmieszne żarty z pisemną zgoda i ze hohoh co to żeby sonie chłopak własnej dziewczynie wsadzić ręki w majty nie mógł. Straszne.

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

A teraz mówi Ci stop z seksem do ślubu, czego ty nie rozumiesz.
Stary 2018-07-31, 18:32   #82
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Nie chodzi o to, żebyś za każdym razem pytał o każdą rzecz, bo trudno by było w ogóle mieć życie seksualne w takim układzie. Testowanie granic powoli jest ok i nikt się nie czepia o to, że w ogóle wsadziłeś jej rękę w majtki, tylko to, że zrobiłeś to kolejny raz po jej wyraźnej odmowie. Już się chyba jaśniej nie da.
Cytat:
Serio nie róbcie z faceta gwałciciela. Do niczego jej nie zmusza. Jasne, liczy po cichu, że jej się odmieni, bo tak, zależy mu też na seksie z własną dziewczyną, która mu się podoba. Nakręcają oboje te pieszczoty i sytuację, która kończy się niezdrowym "zamiast seksu, idźmy się spowiadać". Jak dla mnie chore.
Nie no wcale jej nie zmusza. Jego łapa w gaciach za drugim razem kiedy wiedział, że ona nie chce to nie było żadnej zmuszanie, wcale a wcale
Cytat:
A co za różnica kto z nas czekał czy nie. ONA chce czekać i my nie mamy na to żadnego wpływu ani ona nie ma obowiązku się nikim sugerować w tej kwestii. Jak chcesz sobie szukać seksu, to szukaj, tylko wybieraj do tego osoby, które też szukają.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:33   #83
patusiaa23
BAN stały

I dalej czekam aż odniesiesz się do postu Lisabeth o twoim własnym tyłku i majstrownaia przy nim, bo to zupełnie ta sama sytuacja
Stary 2018-07-31, 18:33   #84
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518598 1]Nigdy nie zrozumiem takiego wpieprzania się obcym ludziom w sumienie i wiarę, ale fakt, wolno Ci. Nie ogarniam po co, ale jak się z tym lepiej czujesz, to super.[/QUOTE]

Jeżeli dziewczyna faceta ciąga do spowiedzi i miesza mu we łbie to tak, będę się wpie... w jej rzekomą "wiarę". Wybiórcze traktowanie pewnych zasad jest wybiórczym traktowaniem zasad i pseudo-wiarą tak naprawdę. Ale wiem, dyskutujemy w kraju, w którym większość ma w d... nauki KK a potem leci w święta do kościoła, bierze śluby kościelne i chrzci dzieci. Więc rozumiem czemu takie ledwo dziewice są podziwiane za "czekanie do ślubu".
Stary 2018-07-31, 18:35   #85
armanivipp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Minna Pokaż wiadomość
To sobie znajdź dziewczynę, która nie ma problemu z seksem przed ślubem.
Uwielbiam takie porady wizażu, jak coś nie pasuje to rzuc ja rzuc go.

Kocham ją. Ale mam potrzeby, zwłąszcza przy niej, bo ona mega mnie podnieca. Jak jestem sam jest ok, a przy niej szaleje, więc nie dziwota że chce z nią coś wiecej chocby petting.

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
I dalej czekam aż odniesiesz się do postu Lisabeth o twoim własnym tyłku i majstrownaia przy nim, bo to zupełnie ta sama sytuacja
Odniosłem się. Nie uważam że dotykanie waginy/penisa, w namiętnej sytuacji, a wsadzanie palca w tyłek to tam sama sytuacja.
Stary 2018-07-31, 18:35   #86
patusiaa23
BAN stały

Póki co wiemy że dziewczynę podniosło RAZ, jesteś bardzo radykalna w ocenie czyjegoś sumienia i podejścia do wiary. Nie mogła żałować? Katolik nigdy nie może się potknac bo wpadnie doris z reprymenda?
Stary 2018-07-31, 18:36   #87
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85186036]
(....)
Nie no wcale jej nie zmusza. Jego łapa w gaciach za drugim razem kiedy wiedział, że ona nie chce to nie było żadnej zmuszanie, wcale a wcale
(...)[/QUOTE]

Jeżeli minęło kilka miesięcy i ostro się pieścili nadal, to nie dziwię się, że znowu próbował. Jego błąd, że założył, iż coś się zmieniło, ale to, że tak założył mnie w ogóle nie dziwi. Oboje nakręcają mocno erotyczną sytuację, a nie że on to jakiś predator, który się na niewinną lilijkę rzuca. Spróbował, odmówiła, zaprzestał. No rzadko kiedy ktoś pyta o wszystko, gdy akcja się rozwija.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-07-31, 18:36   #88
patusiaa23
BAN stały

No to gdyby tylko dotykają twój odbyt, skoro jeśli chodzi o własne ciało jesteś już taki drobiazgowy
Stary 2018-07-31, 18:36   #89
White_Dove
Zakorzenienie

Autorze daj jej spokój nie szanujesz jej wiary. "Możesz być wierzący ale w sumie masz wywalone" Albo czujesz Boga całym sobą albo nie. Krótka piłka. Nie rozumiesz kompletnie o co w tym temacie szystkim chodzi. Liczysz na to że może się ugnie. Sądzę że ona chciałaby faceta który by ją motywował i był to ich wspólny cel " czekać do slubu' a nie czekasz aż jej się noga podwinie i wtedy będzie seks. Nie chciałabym być z kimś takim gdybym miała czekać do slubu sama bym zerwała.
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-07-31, 18:37   #90
Konto usunięte

Cytat:
Jeżeli dziewczyna faceta ciąga do spowiedzi i miesza mu we łbie to tak, będę się wpie... w jej rzekomą "wiarę". Wybiórcze traktowanie pewnych zasad jest wybiórczym traktowaniem zasad i pseudo-wiarą tak naprawdę. Ale wiem, dyskutujemy w kraju, w którym większość ma w d... nauki KK a potem leci w święta do kościoła, bierze śluby kościelne i chrzci dzieci. Więc rozumiem czemu takie ledwo dziewice są podziwiane za "czekanie do ślubu".
Nie zrozumiałaś o co chodzi. O co chodzi z 'podziwem' też nie ogarniam, no ale mniejsza o to.

Najważniejsze, że Ty wiesz jak jest naprawdę, kto wierzy naprawdę a kto naumyślnie Nie mam wątpliwości, że Bóg bez Twojej pomocy nie poradzi sobie na sądzie ostatecznym.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości