![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Czy bajka skończy się piekłem?
wiesz, chciałbym oszczędzić wam szczegółow, ale napisałem i powtórze.
Jak ona całuje mnie z jezyczkiem, gdy wierci sie tyłkiem na moim członku w erekcji (przez spodnie) i przy tym sie usmiecha, a ja nie wiedząc ze chce czekac do slubu, a za pierwszym razem nawet ze dziewica, to chyba wielką niekulturalnością nie było z mojej strony ze wsadziłem jej rękę w majtki, zwłaszcza swojej dziewczynie, której jezyk czułem w swojej buzi, a tyłek na stojącym penisie. Powtarzam swoją odp. Zresztą ona nie pytała czy może mi wsadzić język do buzi, czy ruszać tyłkiem pocierając penisa w erekcji. |
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To może wyobraź sobie, że ona ci w tej sytuacji wsadza palec w tyłek, ty mówisz, żeby nie przekraczała granic twojej intymności, a ona za kilka miechów znowu ładuj ci palec w tyłek, bo myślała, że tym razem ci się będzie podobało. Serio nie ustalaj za innych ludzi gdzie mają granice. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Autorze a Ty w ogóle szukasz poważnego związku, czy dziewczyny na teraz? Bo ta jak widać ma wizję ślubu, więc jeśli chciałbyś się jeszcze spotykać się z innymi, to odpuść.
Wygląda na poważnie nakręconą na dziewictwo do ślubu, nie liczyłabym na to, że jej się odmieni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2018-07-31 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
"4 miechy może da" żałosne... Co da??? Co to za durne określenie. Przez 4 miesiące nie gadaliscie o wierze że dopiero teraz się dowiedziałeś o tym że jest katoliczką??? Ja to odnoszę wrażenie że po prostu chcesz się jej dorwac do majtek. Tak po wątku sadzac. Chłopie dopiero 4 miesiące się znacie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Patusia, powtarzam to bo do ciebie chyba nie dociera. Ona zrobiła co zrobiła, i ok cisza, a ja zrobiłem i piszesz ze prawie zgwałciłem ją, bądz obiektywna, zresztą to co ona zrobiła to tak jakby zachęta przyzwolenie, przynajmniej w normalnych zwiazkach tak ludzie to dobieraja. Powtórzę nie wsadziłem jej penisa do pochwy tylko ręke w majtki po tym co ona "wyprawiała"
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że wybiórcze. Dziewictwo to nie tylko błona. Takie ostre całowanie się, pieszczenie, zwiększanie pożądania to też grzech według KK. Albo rybki albo akwarium w tym momencie. Dziewczyna jak dla mnie wcale się zasad nie trzyma.
Serio nie róbcie z faceta gwałciciela. Do niczego jej nie zmusza. Jasne, liczy po cichu, że jej się odmieni, bo tak, zależy mu też na seksie z własną dziewczyną, która mu się podoba. Nakręcają oboje te pieszczoty i sytuację, która kończy się niezdrowym "zamiast seksu, idźmy się spowiadać". Jak dla mnie chore. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2018-07-31 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zielona Driada
|
To sobie znajdź dziewczynę, która nie ma problemu z seksem przed ślubem.
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- [1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518592 1]Na szczęście wolno jej.[/QUOTE] A mnie wolno to ocenić jako wybiórcze trzymanie się zasad. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85185731]Ciężki przypadek z ciebie.
To może wyobraź sobie, że ona ci w tej sytuacji wsadza palec w tyłek, ty mówisz, żeby nie przekraczała granic twojej intymności, a ona za kilka miechów znowu ładuj ci palec w tyłek, bo myślała, że tym razem ci się będzie podobało. Serio nie ustalaj za innych ludzi gdzie mają granice.[/QUOTE] Piszesz głupoty, i szukasz dziury w całym, ile par wsadza palec w tyłek zwłąszcza gdy nie było nawet u nich pierwszego razu? Nikt? 1 %? Ile procent maca się(miejsca intymne) podczas ostrych pocałunków? 50%? 90%? Jakby nie było większośc, postąpiłem tak jakby postąpiła większośc. Sądzę że nie jedna dziewczyna której facet by wsadził język do buzi i całował a miałaby ochotę dotknąć jego wacka toby raczej nie pytała tylko to zrobiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518592 1]Na szczęście wolno jej.[/QUOTE]
Tak, wolno jej, czy ja uciekłem z krzykiem? Nie, tylko uznałem to jako zachęta na dalszą akcję, i powtórzę, nie odebrałem tego, tak że dziewczyna zachęca mnie bzykaj mnie, tylko, pomyslałem moze chce więcej czegoś? I zrobiłem mały krok dalej dotykając ją po kroczu. Powiedziała stop i było stop. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
BAN stały
|
Przecież ta dziewczyna też jest tylko człowiekiem i też mogła dać się ponieść, dlatrgo się z nim ostro, w waszej wyobraźni, całowała i ocierala. Mogła potem tego szczerze tego żałować, a tu od razu, że wybiórczo.
A autorowi polecam czytanie ze zrozumieniem, bo nikt tu o gwalcie nie mówił, tylko o kulturze gwaltu, która sobą reprezentuje, choćby przez te super śmieszne żarty z pisemną zgoda i ze hohoh co to żeby sonie chłopak własnej dziewczynie wsadzić ręki w majty nie mógł. Straszne. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- A teraz mówi Ci stop z seksem do ślubu, czego ty nie rozumiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co za różnica kto z nas czekał czy nie. ONA chce czekać i my nie mamy na to żadnego wpływu ani ona nie ma obowiązku się nikim sugerować w tej kwestii. Jak chcesz sobie szukać seksu, to szukaj, tylko wybieraj do tego osoby, które też szukają. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
I dalej czekam aż odniesiesz się do postu Lisabeth o twoim własnym tyłku i majstrownaia przy nim, bo to zupełnie ta sama sytuacja
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;8518598 1]Nigdy nie zrozumiem takiego wpieprzania się obcym ludziom w sumienie i wiarę, ale fakt, wolno Ci. Nie ogarniam po co, ale jak się z tym lepiej czujesz, to super.[/QUOTE]
Jeżeli dziewczyna faceta ciąga do spowiedzi i miesza mu we łbie to tak, będę się wpie... w jej rzekomą "wiarę". Wybiórcze traktowanie pewnych zasad jest wybiórczym traktowaniem zasad i pseudo-wiarą tak naprawdę. Ale wiem, dyskutujemy w kraju, w którym większość ma w d... nauki KK a potem leci w święta do kościoła, bierze śluby kościelne i chrzci dzieci. Więc rozumiem czemu takie ledwo dziewice są podziwiane za "czekanie do ślubu". |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kocham ją. Ale mam potrzeby, zwłąszcza przy niej, bo ona mega mnie podnieca. Jak jestem sam jest ok, a przy niej szaleje, więc nie dziwota że chce z nią coś wiecej chocby petting. ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Odniosłem się. Nie uważam że dotykanie waginy/penisa, w namiętnej sytuacji, a wsadzanie palca w tyłek to tam sama sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
BAN stały
|
Póki co wiemy że dziewczynę podniosło RAZ, jesteś bardzo radykalna w ocenie czyjegoś sumienia i podejścia do wiary. Nie mogła żałować? Katolik nigdy nie może się potknac bo wpadnie doris z reprymenda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85186036]
(....) Nie no wcale jej nie zmusza. Jego łapa w gaciach za drugim razem kiedy wiedział, że ona nie chce to nie było żadnej zmuszanie, wcale a wcale ![]() (...)[/QUOTE] Jeżeli minęło kilka miesięcy i ostro się pieścili nadal, to nie dziwię się, że znowu próbował. Jego błąd, że założył, iż coś się zmieniło, ale to, że tak założył mnie w ogóle nie dziwi. Oboje nakręcają mocno erotyczną sytuację, a nie że on to jakiś predator, który się na niewinną lilijkę rzuca. Spróbował, odmówiła, zaprzestał. No rzadko kiedy ktoś pyta o wszystko, gdy akcja się rozwija. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
BAN stały
|
No to gdyby tylko dotykają twój odbyt, skoro jeśli chodzi o własne ciało jesteś już taki drobiazgowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Autorze daj jej spokój nie szanujesz jej wiary. "Możesz być wierzący ale w sumie masz wywalone" Albo czujesz Boga całym sobą albo nie. Krótka piłka. Nie rozumiesz kompletnie o co w tym temacie szystkim chodzi. Liczysz na to że może się ugnie. Sądzę że ona chciałaby faceta który by ją motywował i był to ich wspólny cel " czekać do slubu' a nie czekasz aż jej się noga podwinie i wtedy będzie seks. Nie chciałabym być z kimś takim gdybym miała czekać do slubu sama bym zerwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Najważniejsze, że Ty wiesz jak jest naprawdę, kto wierzy naprawdę a kto naumyślnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.