|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ Lampy led, hybrydy, dużo zapachów, kolorówki, pielęgnacji oraz świece
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;85705756]Podoba mi się u Ciebie bardzo dużo (oddam duuuużo za Urban Decay Smoky), zerknij na zdjęcia czy czegoś nie chcesz (czekam na akcept mojego wątku) i odpisz proszę tu w swoim
[/QUOTE]tutaj moja wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=80247771 zerknij czy coś masz
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: SIERPIEŃ Lampy led, hybrydy, dużo zapachów, kolorówki, pielęgnacji oraz świece
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
To chętnie dowiem się jakie wymiary i zobaczę zdjęcie:₩
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Obok stoi moja kabinówka, która wszędzie wchodzi (53 cm wysokości). |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
53cm już z kółkami?
w zasadzie i tak mnie interesuje bo na ta chwilę nie mam żadnej ![]() ![]() Coś jeszcze byś znalazła z mojej wish ? Widzę,że jesteś z Krakowa to ominelaby nas wysyłką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2018-08-29 o 09:37 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Właściwie z Twojej wish nie mam nic więcej. Na pewno mam smartphona Blackberry Q5 prawie nówka, ale nie ma tak dużego wyświetlacza. U Ciebie podoba mi się: NAKED SMOKY NAKED HEAT too faced gold chocolate bar ubytek testowy Smashbox , testowana, Cover shot softlight eye palette palette ombres a paupieres Palety zoeva ubytki max 5% - Caramel Melange - Blanc Fusion - Matte - Sweet Glamour ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Na pewno mam w cholerę pudełek typu Glossybox |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie podoba mi się paletka zoeva - Caramel Melange
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, DV jest już w rezerwacji a za Aliena wątpie żebyś oddała Si bo jest różnica w ml. Potrzebuję pędzli ale wole perfumy wymienic na perfumy.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety wątpie żeby DV się zwolniło. Ew jeśli Cię interesuje mogę oddać średnie świece z YC za pędzle mam troche typowo na jesień i święta.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
Dorzuciłam coś tam u siebie, zerknij w wolnej chwili
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Naked smoky naked heat :d ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- To dobra, solidna walizka, myślę, że około 250 zł. Na bank będziesz z niej zadowolona |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko Si ale za Aliena nie oddasz, a ja nie oddam za Panienke
. Masz ładne cienie ale perfumy wole wymienic na perfumy.
|
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Tak, pasuje mi, z tym, że nie mam już jednego tuszu Rimmel (003). Weź sobie coś za niego wybierz
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- A nie masz przez przypadek pędzelków oryginalnych do tych paletek?
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Może innym razem się uda, chyba że będę miała coś w podobnej ilości ml to dam znać
. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#74 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Muciu, jeśli nic się nie zmieniło, to jednak porwę Ci te rozświetlacze Beccy
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
Farba do włosów jest do jasnych, jak masz ciemne to musiałabyś niestety rozjaśniać.
Byłam u rodziców po pudełka Glossybox, ale niestety moja mama wszystkie do czegoś wykorzystała i nie chce oddać ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- I Seche Vite nowy w zapasie, też mogę oddać
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() właściwie to najchętniej wymieniłabym go na Lancome Tresor La nuit lub Mon Guarlain; pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Raz jeszcze piszę, tym razem z aktualnym podpisem
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ok rozumiem, a woski i samplery byś chciała wymienić i jeśli tak to ile byś oddała?
Jak lubisz dezodoranty fa to poza wątkiem ma jeszcze jeden nowy, ale inną wersję
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2018-08-31 o 15:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

[/QUOTE]

w zasadzie i tak mnie interesuje bo na ta chwilę nie mam żadnej 

. Pozdrawiam