|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po raz ostatni przed wakacjami :) serdecznie zapraszam
kinga niestety nic mi z tych rzeczy niepotrzebne, zestaw do brwi fajny, ale mam sephorowy i uważam go za idealny, w zupełności mi stracza.
vilandro, sprawdziłam sobie korektor i niestety odrobinę za ciemny dla mnie, mimo iż to najjaśniejszy w palecie, pieknie się nakłada i nawet się nie zważył, ale przebija, tym bardziej że w ciagu dnia noszę tylko krem z filtrem przypudrowany transparentnym pudrem, pewnie z podkładem ładnie by sie zgrał, ale nie wiem, czy brać go, żeby przeleżał prawie 3 miesiące raczej nieużywany
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, pytalas u mnie o aniolki drewniane
Moge je wymienic na kosmetyki Czy jestes chetna na taka wymiane?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Decyduj....... |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
vilandro, za ciemny niestety, ja jestem bladzioszek z piegami i rudymi włosami (naturalnie, bo od lat jestem blondynką
nie używam na codzień podkładu, bo mam raczej bezproblemową cere, tylko niestety cieniutka skórę przez którą przebijają moje cienie ![]() Wiki pisze PW w wiadomej sprawie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
po prostu Em :)
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/f10/lancom...-seido-126968/
za balsam Biotherm znaldziesz cos?
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam Orbitkaa, przy okazji mała dokładka
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
to nic już u mnie nie znajdziesz?
mam puder Sisley phyto-teint n 3-za,puderek Diora-sypki rozświetlacz różowo-beżowy, a mi nadal chodzi o Chanel Daj odp.prosze |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
kingo wszystkie Twoje propozycje niestety w odcieniach zdecydowanie ciemnych, a ja jestem bladym piegusem i uzywam ostatnio wyłącznie jednego podkładu w najjaśniejszym odcieniu i mieszanego dodatkowo z białym rozświetlaczem, żeby go jeszcze rozjaśnić
ale możesz coś napisac o tym rozświetlaczu Diora, czy to taki malutki w okrągłym opakowaniu z puszkiem, czy cos innego, czego nie znam ? |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Mam go z wymiany,jest prawie cały-nr 004 voile de nacre-okrągłe pudełeczko-pięknie sie mieni
wysyłam zdięcie mam jasny Diorskin-połowa nowego opakowania puder sypki |
|
|
|
|
#78 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najważniejsze dla mnie są: wosk Toni&Guy, scrub Body Shop, kasetka Art Deco (jak bardzo jest ona porysowana? czy masz jakieś zdjęcia?) i Avene Ystheal+.EDIT - Zapomniałam całkowicie: interesuje mnie także odlewka Midnight |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Agia, u Ciebie interesują mnie właściwie te dwa mini błyszczyki, więc musisz tak opde mnie wybrac, żeby było fair
![]() zdjęcie kasetki podłączam. |
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
up, podbijam, nadal chętnie się pozbędę
|
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Czy opłacałaby Ci się wymiana za wosk Toni&Guy i scrub Body Shop? Jeśli nie, to zaproponuj coś innego
![]() |
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
hej!! zainteresowało mnie:
Body Shop scrub do ciała z serii afrykańskiej, mini opakowanie 45 g Dermedic CelluEND - opakowanie nowe, zaplombowane w kartoniku Soraya Kuracja Dotleniająca koralowa maseczka głęboko nawilżająco-dotleniająca 40% z 75 ml 3 sztuki Dax Cosmetics Perfecta NutriVita maseczka odzywcza słodkie migdały z miodem - cera sucha i delikatna 10 ml puder rozświetlający NIVEA Beaute Light Duo w odcieniu 07 Sun, opakowanie 12 g, ubytek może 1 g znajdziesz cos u mnie??
|
|
#84 |
|
Rozeznanie
|
witam
u ciebie bardzo interesuje mnie następująca rzecz: "czwórki" Chanel w odcieniu 79 Spices - ubytek minimalny i ledwo zauwazalny, puderniczka w stanie praktycznie idealnym, jest aksamitna saszetka i 2 aplikatory, brak kartonika Kilka dni temu sprawdziłam je w sephorze i od tamtego czasu spać przez nie nie mogę. Co prawda zawiesiłam na jakiś czas działalność z powodu wyjazdu (siedzę na walizkach) ale w tym wypadku nie mogłam się powstrzymać. Mam nadzieję, że nie jest to jakieś wykroczenie .Jestem nowa na forum więc mam mały kredyt zaufania dlatego tez wyslę pierwsza jeśli coś ci się spodoba u mnie. o kurcze teraz dopiero zauważyłam, że twój ostatni post jest z lipca z 2006. To wszystko przez te cienie.
Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2008-08-04 o 19:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Moge je wymienic na kosmetyki
nie używam na codzień podkładu, bo mam raczej bezproblemową cere, tylko niestety cieniutka skórę przez którą przebijają moje cienie