![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla miłośników BIEGANIA :)
Cytat:
![]() Też bym tak chciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś biegałam tylko wieczorem- bo się wstydziałam ![]() Teraz ide kiedy chce- w końcu to moje zdrowie, a nie tych gapiów, którzy na słowo sport uciekają. Teraz tylko się z nich śmieje, siarczyściej niż oni ze mnie ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
a ja wlasnie czuje sie dumna biegajac na oczach innych
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Ja też biegam, i to od bardzo dawna.
![]() Ok. 3 razy w tygodniu po jakieś 40 min., oprócz tego dochodzą krótkie dystanse. Biegam po 21.00 ponieważ w dzień zbierają się gapiowie, a jest to niezbyt miłe... Jak to w każdym małym mieście.... :/ Kiedyś biegałam z koleżanką, ale ona się z tego wycofała, teraz biegam sama(no moze nie do konca - z psem ![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Polecam wszystkim wytrwalym bieganie, w tamte wakacje dosyc sporo biegalam ta sama trase co planowalam teraz i po meisiacu mialam o wiele lepsza kondycje, lepsze samopoczucie, spadku wagi nie zauwazylam bo to wakacje diety nie stosowalam ![]() Pozdrawiam ![]() Przepraszam ze sie rozpisalam tak.. ech ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
No to ja też się dopiszę
![]() Zaczęłam biegać w sierpniu zeszłego roku, biegałam do lutego tego roku(5-6 razy/tydzień po 1 godz) Musiałam zrezygnować ze względu na kontuzję kolana, no i maturę, bo miałam dużo nauki. Od połowy maja biegam 4 razy/tydzień po 45 min, bo teraz mam słabą kondycję, ale od czerwca będę biegać częściej. Muszę przyznać, że jestem straszną maniaczką joggingu, bo jak wpadnę w "ciąg" to nie potrafię wytrzymać dnia bez biegania ![]() Biegam wieczorami, bo wtedy jest chłodniej, ja akurat biegam na Agrykoli, więc zawsze jest pełno gapiów, ale to mi absolutnie nie przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
I ja sie przyłącze, chociaż zaczełam biegac dopiero od początku maja, co 2 dni....to jednak juz czuje róznice.Zaczełam od 10min. Teraz biegne po 25min i coraz bardziej zwiększam dystans, mam nadzieje ze wytrzymam, bo nigdy do tej pory nie biegałam ( zawsze jakas wymówka sie znalazła), praktycznie to wolałam tańczyc, chodzic na aerobik, ale nigdy biegac, no i sie przekonałam ze fajne to jest.
A co do gapiów, jak biegłam z kolezanka, to jacys kolesie( pewnie troszku zjarani) zareagowali śmiechem i pytaniem "Pobiegamy z nimi ? z ironią- a drugi na to ," no co Ty chodzmy jarać" A ja " No pewnie chłopcy, tylko na to was stać" Wiec nie jest tak zle, tylko trzeba sie zmobilizować. Pozdrawiam biegaczki.....
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie kolejna fanka biegania
![]() Zaczelam calkiem niedawno,a wlasciwie dopiero 3 razy biegalam. Moja kondycja jest jeszcze kiepska, ale mam nadzieje, ze z czasem sie wyrobie. ![]() Pierwszy raz jak szlam na stadion tez sie troszke wstydzilam, ale gdy doszlam na miejsce i zobaczylam, ze na biezni jest okolo 30 osob, wstyd szybko minal. I wcale nie bylo mi glupio jak mnie 60- letni dziadkowie wyprzedzali ![]() Mam zamiar biegac regularnie co 2 - 3 dni i dlatego bardzo sie ciesze, ze powstal ten watek. Mam nadzieje, ze wiele sie tutaj naucze, od Was dziewczynki ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wczesniej biegalam 3x w tyg. Teraz zamierzam biegac 4-5x po ok 40 min. Wolę biegać rano... takie przyzwyczajenie... ale zdarza się też po południu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() No to deklaruje, że jak tylko zakupie dresy-w przyszłym tygodniu na pewno, to zaczne biegac, odpuszcze sobie jakis t-shirt i kupie dresy w których nie bede sie wstydziła wyjśc ![]() Sama, bo inaczej to nigdy nie wyjdzie. Bede wstawac raczej rano, tak o 6, jak jeszcze ludzi nie ma i jest chłodno. Jakie macie buty ? Ja mam jedne do joggingu z reeboka, ale one wyglądają jak jakies ortopedyczne ![]() Chyba wyciągne rozwalające sie pumy, nie tak wygodne moze, ale też nie tak komiczne. ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
ja teżbiegam, niemniej przez ostatnie dwa dni niezle sobie dalam czadu ale chodząc
teraz kazdy krok sprawia mi bol, wiec poki tego nie wylecze, biegac nie dam rady
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
jejku nie mogę uwierzyć, że niektóre z Was potrafią przez tyle czasu biegać (jak zobaczyłam że piszecie - 40 minut<=- to zrobiłam o tak :
![]() ![]() A właśnie jak to jest z tymi urządzeniami do pomiaru tętna? Ja sobie zażyczyłam pod choinkę takie cudko i dopiero teraz je wykorzystuję...ma mnóstwo bajerów (spalone kalorie,tłuszcz w gramach,tętno max,min, czas treningu...itp.) Sama nie wiem czy wierzyć temu co mi pokazuje...Jak myślicie taki pomiar może być wiarygodny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę spać bo jestem padnięta, to bieganie chyba mi zaszkodziło (nadmiar świeżego powietrza) ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
ooj tak Maya ja zawsze po bieganiu pod prysznic i spac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
heheh ja biegam na krótkie dystanse i to uwielbiam i kocham
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
czesc
to i ja si edopisze mimo ze biegam dopiero od dzisaj ale mam ambitne plany biegania 5 razy w tygodniu aw wakcje codziennie naraziee bede biegac tak jak dzis po 30 minut a potem stopniowo bede zwiekszac ![]() i bede biegac rano bo wtedy jest niej ludzi a ja jakos nie lbuie jak sie wszyscy gapia , bo z rana to tam gdzie chodze sa tylko jacys ludzie z pieskami a tak to si epotem jakies drechy moga zbierac czy cos to lepiej juz rano hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
To ja zadam inne pytanie:
jakim tempem biegacie?
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio też sie stałam miłośniczką biegania
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybciej narazie nie umiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesze sie,ze moj watek sie spodobal ![]() ![]() Ja nie nawidze biegac rano.za to biegam wieczorem okolo 40 minut (teraz wlasnie do 40 min wydluzylam sobie dystanst) . Ostatnio biegalam ze swoim chlopakiem i bardzo mi sie to podobalo ![]()
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do butow,to w sumie biegam 6 lat ( ale nie tak super rewelacyjnie regularnie ![]() sa turkusowe ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio przebieglam 3km 200m w 20minut.To chyba nie najlepiej, ale mam nadzieje,ze sie poprawie.
Dziewuszki chcialam zapytac czy robicie sobie przerwy jak biegacie?? Zauwazylam,ze na stadionie na ktorym biegam niektorzy przebiegna kilka kolek,pozniej np.jedno przejda i znowu biegna.i tak na zmiane. Ja jak zaczne biec, to juz nie staje, dopoki nie braknie mi sil.Moze wiecie jak jest lepiej??? Czy takie przerwy sa wskazane?? Buziaki ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli czuje,ze juz nie moge,bo zdaza mi sie to czasami np jak mam gorszy dzien to po prostu zwalniam.ale nigdy sie nie zatrzymuje ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
a ja sobie wczoraj postanowiłam, że jeżeli tylko zobaczę jakieś efekty biegania to kupię sobie profesjonalne butki do joggingu...
![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a efekty biegania napewno zobaczysz ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, po pierwsze: czego tu się wstydzić? Trochę przesadzacie :/
Po drugie: emmos- nie biegaj dopóki braknie Ci sił czy tchu bo to nie ma sensu. Rób przerwy wtedy kiedy czujesz, a najlepiej biegnij małe trasy i powoli wedle możliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do botow to nie mam specjalnych do biegania. Będąc swego czasu w Niemczech kupiłam sobie takie jedne z wyprzedazy za 10 euro ( ![]() ![]() Niestety znając życie za pare tygodni będą nadawac się juz tylko na śmietnik, a poki co nie stać mnie kupić osobnych butów do biegania (na najbliższe pół roku mam tylko 5000zł do wydania ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ja do biegania mam jakies stare najki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.