![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój teść wpędza mnie w kompleksy
Cytat:
Nikt Twojego zdania tam nie szanuje i co gorsza zdrowia. W życiu by mi do głowy nie przyszło zaganianie do kopania rowu chłopa, który ma problemy zdrowotne i który nie lubi grzebać w ziemi. Mój mąż ma podobnie, a mi się zachciało dużych zmian w ogrodzie, więc sama złapałam za łopatę. Masz strasznie uległy charakter i przez to Cię wykorzystują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po raz kolejny, jeśli Ty o siebie nie zadbasz, to nikt nie zadba. Względów sobie u teścia w ten sposób nie kupisz, tyle lat nie działa to już nie zadziała, a nawet jakby to było możliwe, to o wiele wyżej ceniłabym sobie własne zdrowie i możliwość odpoczynku oraz spędzania swojego czasu po swojemu. Na starość będziesz lał na te mityczne względy dawno nieżyjącego teścia, z żoną może będziesz, a może nie, jeśli dalej będzie takim betonem jak jest teraz to i sam będziesz miał jej dość z czasem, i siedząc taki zinwalidziały pomyślisz sobie, czy było warto tracić zdrowie dla takich niewdzięczników. I, że tego straconego czasu nikt Ci nie odda. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teść mnie wykorzystuje - mam dość.
I ten fragment jest jeszcze tragiczny. Urlop jest po to, żeby odpocząć, zresetować się. Pal licho teścia, jego można zlać, ale ukrywanie tego faktu przed żoną..? Nie planujesz gdzieś wyjechać i się pobyczyć? Tylko zapier..l w domu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Dot.: Teść mnie wykorzystuje - mam dość.
Nie no żona wie o urlopie. Tylko kryje go przed teściem tak jak ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.