Rozstanie z ch³opakiem po 2 latach. Brak wiary w przysz³o¶æ - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2021-04-01, 07:32   #61
Agoorka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 859
Dot.: Rozstanie z ch³opakiem po 2 latach. Brak wiary w przysz³o¶æ

Cytat:
Napisane przez Kwietniowa05 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, ¿e ka¿dy prze¿ywa to indywidualnie i ¿e potrzeba czasu. Ale takie historie pozwalaj± ukoiæ okropny ból i daj± wiarê w przysz³o¶æ

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Na pewno to kwestia indywidualna,ale z perspektywy czasu mogê powiedzieæ,¿e próba kierowania my¶li na inny tor, odciêcie siê od by³ego partnera i nie analizowanie sytuacji z ka¿dej mo¿liwej strony, skraca takie cierpienie
To jest mega trudne, jednak jak bêdziesz ¿yæ nadziej± na jego powrót czy prób± wiecznego kontaktu,to nie ma co liczyæ,¿e szybko minie

Agoorka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-01, 07:48   #62
Kwietniowa05
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 27

Cytat:
Napisane przez Agoorka Poka¿ wiadomo¶æ
Na pewno to kwestia indywidualna,ale z perspektywy czasu mogê powiedzieæ,¿e próba kierowania my¶li na inny tor, odciêcie siê od by³ego partnera i nie analizowanie sytuacji z ka¿dej mo¿liwej strony, skraca takie cierpienie
To jest mega trudne, jednak jak bêdziesz ¿yæ nadziej± na jego powrót czy prób± wiecznego kontaktu,to nie ma co liczyæ,¿e szybko minie

W³a¶nie bardzo chcia³abym odci±æ te my¶li od siebie, ci±gle analizujê ten zwi±zek i chcê przestaæ

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Cytat:
W³a¶nie bardzo chcia³abym odci±æ te my¶li od siebie, ci±gle analizujê ten zwi±zek i chcê przestaæ

Ale niestety nie potrafiê, te my¶li pojawiaj± siê mimochodem, nie mogê nad tym zapanowaæ

Kwietniowa05 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-01, 21:16   #63
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 306

Tre¶æ usuniêta

Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065
Czas edycji: 2023-12-05 o 03:06
43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-02, 08:16   #64
Kwietniowa05
Przyczajenie

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;88617269]Tre¶æ usuniêta[/QUOTE]Uda³o Ci siê poznaæ kogo¶ nowego?

Stary 2021-04-02, 09:21   #65
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 18 061

Cytat:
Uda³o Ci siê poznaæ kogo¶ nowego?

Pisa³a na poprzedniej stronie, ¿e tak i ¿e nie mia³aby obecnego szczê¶liwego zwi±zku, gdyby nie to rozstanie.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-02, 13:41   #66
karawanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 319

Cytat:
Uda³o Ci siê poznaæ kogo¶ nowego?

Wydaje mi siê, ¿e strasznie fiksujesz siê na tym, ¿eby znale¼æ kogo¶ nowego na miejsce eks.
To, ¿e jedna wesz³a w nastêpny zwi±zek po paru miesi±cach, inna po roku, to nie znaczy ¿e u Ciebie te¿ tak bêdzie - ¿ycie ró¿nie siê uk³ada. Prze¿yj ¿a³obê po tym zwi±zku na swój sposób i pracuj nad tym, ¿eby byæ szczê¶liwa sama ze sob±.
karawanna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-02, 13:44   #67
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 321

Cytat:
Napisane przez karawanna Poka¿ wiadomo¶æ
Wydaje mi siê, ¿e strasznie fiksujesz siê na tym, ¿eby znale¼æ kogo¶ nowego na miejsce eks.
To, ¿e jedna wesz³a w nastêpny zwi±zek po paru miesi±cach, inna po roku, to nie znaczy ¿e u Ciebie te¿ tak bêdzie - ¿ycie ró¿nie siê uk³ada. Prze¿yj ¿a³obê po tym zwi±zku na swój sposób i pracuj nad tym, ¿eby byæ szczê¶liwa sama ze sob±.

Plus chyba chcia³aby, aby wszystko by³o "instant" - szybki ¿al, szybka ¿a³oba, bez mêczenia siê. To tak nie dzia³a. Trudne, bolesne uczucia równie¿ s± nam w ¿yciu potrzebne. Nie da siê wszystkiego odsuwaæ od siebie i nie prze¿ywaæ. Historie innych nie zast±pi± prze¿ycia tego, co trzeba prze¿yæ. To nie jest ³atwe, ale takie jest ¿ycie.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2021-04-02, 14:41   #68
Kwietniowa05
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karawanna Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wyobra¿am sobie ¿ycia z kim¶ innym , wiem ¿e takie szukanie przynosi odwrotny skutek i bêdê tylko porównywa³a innych do ex. Ale bojê siê strasznie, ¿e nie u³o¿ê sobie nigdy ¿ycia. Bojê siê, ¿e bêdê go kochaæ na zawsze

Stary 2021-04-02, 16:10   #69
Agoorka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 859

Cytat:
Nie wyobra¿am sobie ¿ycia z kim¶ innym , wiem ¿e takie szukanie przynosi odwrotny skutek i bêdê tylko porównywa³a innych do ex. Ale bojê siê strasznie, ¿e nie u³o¿ê sobie nigdy ¿ycia. Bojê siê, ¿e bêdê go kochaæ na zawsze

To zrozumia³e,¿e teraz sobie nie wyobra¿asz,bo to sprawa bardzo ¶wie¿a.Masz czas na inne emocje, zapewne mo¿esz byæ jeszcze w szoku,¿e to koniec
¦wiat nie koñczy siê na jednym facecie.W ¿yciu jeszcze mo¿esz mieæ wiele zwi±zków.Szukanie kogo¶,kto by³by plastrem nie by³oby wg mnie dobrym pomys³em
Przetraw wszystkie negatywne emocje,daj sobie czas
Sama na pocz±tku by³am na nie wobec innych mê¿czyzn,dzi¶ to ju¿ niepamiêæ

Agoorka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-02, 19:42   #70
Kwietniowa05
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agoorka Poka¿ wiadomo¶æ
To zrozumia³e,¿e teraz sobie nie wyobra¿asz,bo to sprawa bardzo ¶wie¿a.Masz czas na inne emocje, zapewne mo¿esz byæ jeszcze w szoku,¿e to koniec
¦wiat nie koñczy siê na jednym facecie.W ¿yciu jeszcze mo¿esz mieæ wiele zwi±zków.Szukanie kogo¶,kto by³by plastrem nie by³oby wg mnie dobrym pomys³em
Przetraw wszystkie negatywne emocje,daj sobie czas
Sama na pocz±tku by³am na nie wobec innych mê¿czyzn,dzi¶ to ju¿ niepamiêæ

Czujê siê nienormalna i ¿a³osna, bo my¶lê, analizujê ka¿de jego s³owo, nie wiem po co bo przecie¿ to koniec. Koniec na zawsze, nic siê nie wydarzy.

Stary 2021-04-26, 07:31   #71
Kwietniowa05
Przyczajenie

Trzêsienie siê po miesi±cu od rozstania. Czy kto¶ mia³ podobnie?

Miesi±c temu rozsta³am siê z ch³opakiem. Zostawi³ mnie. Dodam ¿e mia³ osobowo¶æ narcystyczn±. Przez ten miesi±c mieszka³am u siostry, z dnia na dzieñ by³o lepiej, wiêc postanowi³am zamieszkaæ sama. I rozpocz±³ siê koszmar. Ci±gle mi siê ¶ni, non stop w tych snach albo godzimy siê, albo jeste¶my razem, albo mnie porzuca. Budzê siê, p³aczê, jestem strasznie roztrzêsiona i uniemo¿liwia mi to normalne funkcjonowanie. Nie mam na nic ochoty, a rzeczy takie przyziemne jak sprz±tanie itp ledwo dajê radê ogarn±æ przez to roztrzêsienie. Moje ¿ycie to mêka, to jeden wielki koszmar. Czy kto¶ mia³ podobnie? Zapisa³am siê do psychiatry i psychologa ale to dopiero w po³owie maja :c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2021-04-26, 07:46   #72
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083
Dot.: Trzêsienie siê po miesi±cu od rozstania. Czy kto¶ mia³ podobnie?

Kontynuuj w starym watku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280863
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-26, 08:10   #73
themercyseat
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

Hej, napisz do mnie na pw je¶li chcesz, znam ten temat...
themercyseat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2021-04-26, 09:13   #74
Kwietniowa05
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez themercyseat Poka¿ wiadomo¶æ
Hej, napisz do mnie na pw je¶li chcesz, znam ten temat...
Napisa³am priv

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2021-04-26 10:13:38

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.