![]() |
#61 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czysta micha cz. 11
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Jak ja kocham ZTM.
Zostałam chamką i pacnięto mnie w głowie. Wsiadłam sobie do autobusu po pracy, wolne miejsce obok jakiejś baby, siadam, wyciągam książkę, a jak wyciągam książkę muszę ją jakoś trzymać. I nie, nie walnęłam z łokcia, nie rozpychałam się, po prostu zajęłam rękoma tyle miejsca co za przeproszeniem dooopą te 20 cm niżej. Na co pani oburzona zaczyna mi gderać, że się rozpycham. Mówię jej, że o ile nie ma półtora biletu to przysługuje jej jedno miejsce, a nie półtora. Pani nazwała mnie chamką, wstała, pacnęła w głowę i poszła. Z wrażenie krzyknęłam tylko, czy może chce żebym jej oddała. Nic nie odpowiedziała. Na następnym przystanku weszła dziewczyna, usiadła obok mnie, wyciągnęła książkę i jakoś ani razu się nie szturchnęłyśmy i chyba nawet nie dotknęłyśmy tymi łokciami. Nadal jestem w szoku.
#63 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio zwarłam się z jakąś starą babą na stacji. Bo stał przy dystrybutorze bus i ja stałam dłuższy czas z jednej jego strony, a ta baba podjechała z drugiej. Bus odjechał a ona się wyebała. Na co ja jej pomachałam rękami, że się wepchnęła a ona do mnie "masz jakiś problem dziewczyno?" Ojj jak mnie zagotowała. Powiedziałam, że mam z takimi starymi babami, co nie potrafią zaczekać na swoją kolej i wypadałoby trochę szacunku wobec innych a nie tylko wymagać. I że później się staruchy dziwią, że młodzi ludzie ich w dupie mają. Jej mina jak wysiadłam z ryczącym Olisiem z auta, żeby iść zapłacić bezcenna. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89012434]https://mediamarkt.pl/agd/suszarka-b...caAjeeEALw_wcB wybraliśmy tą
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Wygląda spoko. Ja się zastanawiam nad dwoma samsungami... tylko nie wiem, czy bardziej potrzebuję podświetlanego bębna, czy szybkiegovodświeżabia ciepłym powietrzem? ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
Wolha, co za babsztyl 🤦
Zamówiłam sobie telefon. Obecny ucierpiał wtedy co się pod koniec ciąży wywaliłem i skręciłam nogę ![]() Trochę mi smutno, bo go lubię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Gryzia też niezły numer. No wcinać się na chama i mieć pretensje. To czego ona się spodziewała?
theali oby nowy telefon był fajny ![]() Generalnie jestem zadowolona, że podczas tej akcji nie puściły mi nerwy, ja mówiłam normalnym tonem, babsztyl podnosił głos. Ja mówiłam per pani ona... tak jak napisałam. Generalnie to ona z siebie zrobiła idiotkę.
#68 |
Zakorzenienie
|
Wolha chora babka. Niestety świat jest pełen chamów
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Wolha niestety niektórzy starsi ludzie myślą że im wszystko wolno.
Ja bym pewnie sobie poszła, bo nie umiem się publicznie odezwać. Ostatnio na siłowni jedna stara baba chwali się drugiej, że ona nie zmienia butów, bo szybciej. A druga pyta tak można. A tamta, że jak nikt nie widzi to można. Serio super się potem taczać w tym co było na chodniku. Ostatnio na lotnisku przy samych bramkach stanęliśmy sobie z boku obok starszej pary na końcu kolejki. Ogólnie kolejka była szeroka, nie że osoba za osobą. Pan chyba myślał, że nie jesteśmy polakami, bo zaczął instruować panią że byli tu pierwsi i że ma się przesunąć przed nas. Pani nie ruszała się. A pan dalej "no nie wiesz co robić, bierz walizkę i idź". Powiedziałam im, że proszę, nam się nigdzie nie śpieszy. A Pan opowiedział "nam też" ![]() Myślę czy ćwiczyć dzisiaj czy odpuścić sobie już. Wcześniej wstałam + mam złe wspomnienia po ćwiczeniach wczorajszych. |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Melduje 94kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, 59,7 kg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#73 |
Zakorzenienie
|
kqq no ja nigdzie nie poszłam, siedziałam sobie w końcu
![]() Idę dzisiaj z koleżanka do kina. Na Dom Gucci.
#74 |
Zakorzenienie
|
Hej, ja proszę o przepisanie. Mam ostatnio bardzo kiepski czas
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Super! Widziałam zapowiedzi jak byliśmy na Bondzie, mam nadzieję, że będzie Ci się podobało
![]() Ja wczoraj - czysta micha, ćwiczeń brak, paznokcie zrobione ![]() Ale humor na wieczór zepsuty, mieliśmy jechać na jarmark do Hamburga na 3 dni i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie ![]() Coraz więcej zakażeń, dzieciaki znajomych, z którymi mieliśmy jechać albo chore albo na kwarantannie, może się okazać, że na granicy będzie kolejka - jednym słowem za dużo niepewnych sytuacji. A tak się cieszyłam! Cały plan zwiedzania już miałam ułożony ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
U mnie 83,5. W końcu zmieniam kolorek w tabeli
![]() Pelagia, dopisać Cię? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Hej, u mnie 83,9
Theali gratuluję zmiany kolorku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oprócz bieżącej wagi będę potrzebować wzrost i opcjonalnie wagowy cel. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wzrost 164 cm, waga docelowa hm hm, wpiszmy na razie 58kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Hejka
Nie ogarnęłam, że dziś piątek i nie zważyłam się rano. A teraz, po obiedzie - ważę dokładnie tyle samo co tydzień temu rano. Tak że no... Theali, proszę o przepisanie wagi, tzn. 62,1. Kupiłam suszarkę. Aaa ponieważ pralka ma już 7 lat i ostatnio zdarzają się jej jakieś fochy... no to kliknęłam i pralkę, do kompletu, żeby razem ładnie wyglądały. ![]() Miałam dzisiaj w planach bieganie, ale sobie zaliczyłam poślizg na mokrym liściu i boli mnie kostka - nie skręciłam, tylko coś mi pyknęło. No to chill w wannie z winkiem. ![]()
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Nurku dużo sił
![]() Dla Ciebie Justyna też! Pelagia a nie chcecie jechać sami? ![]() Ja mam wolny weekend 🥳 jutro całkiem luz,w niedzielę jakieś zajęcia z dzieciakami bo mnie kuzynka wrobiła z jej dziećmi,a potem do nich na posiadowe. Przyszły tydzień mieszanina luzu i kombo,trochę wolnego,a trochę dwunastek w robocie 🤦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Wtajemniczenie
|
TŻ po operacji dostał wstrząsu anafilaktycznego po jakimś leki przy narkozie i nie wie co dalej się działo bo zasnął i obudził się po zabiegu..... Lekarz coś tam mówił ale TŻ przysypiał i ogarnął tylko że zabieg się udał i jest ok.
Byłam u niego dosłownie na chwilę bo byłam z Mią i kurde nie wygląda dobrze ![]() Chyba jeszcze nie miałam takiego roku jak ten, żebym miała tak mieszane uczucia... Z jednej strony uwielbiam ten rok a z drugiej mam go tak serdecznie dosyć.... I jakoś tak naiwnie, cicho liczę że jak się skończy to wszystko się ułoży magicznie ułoży... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kurde współczuję tych 12... Musisz być cały czas na nogach? Czy macie jakieś zajęcia na siedząco? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Justyna tak,mam też swoje obowiązki w biurze,ale rzadko mam na nie czas,więc się piętrzą zaległości.
Trzymajcie się, fajnie że mogłaś go odwiedzić. W pl nie ma odwiedzin :/ rekonwalescencja też pewnie trochę potrwa? Operacja się udała to teraz już jedno za Wami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89013982]I na którą się w końcu zdecydowałaś? Moja przyszła, ale jak już mąż pojechał na drugą zmianę. Więc testowanie musi zaczekać do jutra
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] https://www.euro.com.pl/suszarki/sam...0t6240lh.bhtml A taką wzięłam, jeszcze inną niż myślałam. ![]() Cytat:
![]() A to: https://www.euro.com.pl/pralki/samsu...E&gclsrc=aw.ds I to: https://www.euro.com.pl/suszarki/sam...E&gclsrc=aw.ds No i łącznik, żeby sobie piętrowo postawić. ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Nurku, oby niedługo się poprawiło
![]() Justysia boże jakie jazdy. Ja widziałam raz wstrząs anafilaktyczny po odczulaniu. Czekałam na swoje odczulanie i widziałam co się działo z osobą przede mną. Masakra. Pilnujcie żeby wiedzieć po czym to u Twojego Tż-ta było. Byłam na tym Domu Gucci. Polecam, na prawdę fajny. Miały być śnieżyce, jest tylko deszcz i na dodatek przeszywające zimno.
![]() |
#88 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu nie robią problemów i pewnie mogłabym siedzieć z pół dnia, no ale z Mią to tak nie za bardzo... Właśnie wiem że w Polsce to ni chu chu odwiedzin, TŻ tato jest drugi tydzień w szpitalu i całe szczęście że żyjemy w czasach telefonów i rozmów wideo... Co do rekonwalescencji hmmm myślę że co najmniej 2 miesiące nie będzie mógł podnosić nic, wstępnie lekarz powiedział że 5-7 tyg L4. No i tak czeka go dalszą diagnostyka bo przy gastroskopii pojawiły się polipy w dolnym odcinku pokarmowym, czekamy na wyniki badań ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Ja raz widziałam atak padaczki i jak to jest chociaż podobny widok to dzięki wielkie... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Justysia o matko, dużo zdrówka dla Tż, trzymajcie się!
Yhh zastanawiam się jak to będzie od wtorku, czy dam radę wszystko ogarniać. Niby idę na 6h, powinno być w miarę lekko, a jakiś mam niepokój, że nie będę wyrabiać czasowo z niczym i wiecznie będę chodzić zła, że mi nie wychodzi tak jak bym chciała. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89014525]Justysia o matko, dużo zdrówka dla Tż, trzymajcie się!
Yhh zastanawiam się jak to będzie od wtorku, czy dam radę wszystko ogarniać. Niby idę na 6h, powinno być w miarę lekko, a jakiś mam niepokój, że nie będę wyrabiać czasowo z niczym i wiecznie będę chodzić zła, że mi nie wychodzi tak jak bym chciała. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Wszystko się poukłada chociaż początki będą pewnie ciężkie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.