Co się dzieje z dziewczyną? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-02-22, 18:02   #61
karawanna
Zakorzenienie

Dot.: Co się dzieje z dziewczyną?

Cytat:
Napisane przez Czarnamamba098 Pokaż wiadomość
Właśnie nie można napisać wprost :słuchaj,fajnie się gada ale nic z tego nie będzie ..no proste a ja bym wiedział o co chodzi i nie zawracał tyłka 😉
Trochę już chodzę po tym świecie i takie sytuacje, z tego co zaobserwowałam, zdarzają się rzadko Zniknięcie osoby niezainteresowanej jest dla niej najbezpieczniejsze i najwygodniejsze, pozwala uniknąć słuchania od drugiej strony tekstów typu "ale dlaczego/co zrobiłem nie tak/daj nam jeszcze szansę" - przestaje się odzywać i ma święty spokój. Nie jest to eleganckie, no ale cóż
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:04   #62
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
I tu właśnie, przychodzi mi na myśl powiedzenie Kornela, powinieneś teraz do niej napisać - a weź spier**
Pierwszy raz nie spodobało mi się to, co napisałaś. Laska nie ma żadnego obowiązku utrzymywania kontaktu z typem. To nie jest jej mąż, chłopak, brat, ani ojciec. Nie powinien mieć żadnych oczekiwań aż do deklaracji. Nie było żadnej. Zachowała się nie fair, ale nie zasłużyła na "spierd....". To jest dla typa obca osoba. To, że on tak przeżywa to jego problem.
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:04   #63
Czarnamamba098
Raczkowanie

Dokładnie i sama nalegała ,żebym się upublicznił 😁bo miałem status ustawiony na niewidoczny,zgadza się mam Whatsapp,num tel i wiedzę gdzie pracuje ale aż taki głupi nie jestem,żeby latać do niej i czekać pod drzwiami,ja nie pies 🐕😂po za tym żaden ze mnie desperat,chciałem się dowiedzieć co myślicie o tej sytuacji i się w sumie dowiedziałem 😉
Czarnamamba098 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:05   #64
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Napisane przez karawanna Pokaż wiadomość
Wiem tylko, że można swój status ukryć na whatsappie przed wybranymi kontaktami.
Właśnie nie doszła do niej wiadomość, to albo go zablokowała, albo nie ma Internetu. Albo odinstalowała, jak ja.

A może u niej prądu jeszcze niema od ostatniej wichury.
Stary 2022-02-22, 18:07   #65
Czarnamamba098
Raczkowanie

Nie przeżywam,tylko trapi mnie to bo nie lubię być robiony za przeproszeniem w hu,,,a 😛 oczywiście nie ma obowiązku mi mówić co było nie tak itp dla mnie w zasadzie chociaż bca osoba tak samo ale wypadało by chociaż napisać 1 SMS że sory,zakończmy tą relacje i tyle 😉proste chyba tego wymaga kultura,a ja nie miałbym żadnej pretensji bo o co
Stary 2022-02-22, 18:10   #66
Konto usunięte

Cytat:
Nie przeżywam,tylko trapi mnie to bo nie lubię być robiony za przeproszeniem w hu,,,a 😛
To jest właśnie przeżywanie, Misiek
93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:11   #67
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przeżywam,tylko trapi mnie to bo nie lubię być robiony za przeproszeniem w hu,,,a 😛 oczywiście nie ma obowiązku mi mówić co było nie tak itp dla mnie w zasadzie chociaż bca osoba tak samo ale wypadało by chociaż napisać 1 SMS że sory,zakończmy tą relacje i tyle 😉proste chyba tego wymaga kultura,a ja nie miałbym żadnej pretensji bo o co
Chyba nikt nie lubi być zghostowany Wiadomo, że jest Ci przykro, nie ma w tym nic dziwnego, przejdź nad tym do porządku dziennego i tyle.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-02-22, 18:13   #68
Mija62
uparta chmura

[1=93c415117c97e4de5dd6a9d a4f68eac238056681_62f82d1 ce6160;89128879]Pierwszy raz nie spodobało mi się to, co napisałaś. Laska nie ma żadnego obowiązku utrzymywania kontaktu z typem. To nie jest jej mąż, chłopak, brat, ani ojciec. Nie powinien mieć żadnych oczekiwań aż do deklaracji. Nie było żadnej. Zachowała się nie fair, ale nie zasłużyła na "spierd....". To jest dla typa obca osoba. To, że on tak przeżywa to jego problem.[/QUOTE]

Ale sam pisałeś przed chwilą, żeby nie bawić się w kogoś dobrego, tylko najlepiej tak napisać, a chłop by wiedział o co chodzi. Czy kobieta tak może, a facet nie? Mi jest go szkoda, że ona tak się zachowała. Ja bym wolała usłyszeć takie słowa niż taka dziwna sytuacja w której on nie wie o co chodzi i może jeszcze się martwi o nią, że coś mogło jej się stać. Oczywiście że on nie ma podstaw, aby wytoczyć jej sprawę o porzucenie., Ale zwykła przyzwoitość powinna jej cokolwiek mu napisać. Nawet to spier***
Stary 2022-02-22, 18:25   #69
Czarnamamba098
Raczkowanie

Dokładnie 😉

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Wiecie co przed chwilą odpisała na mojego smsa pisałem w nim tak jak kolega radził niezobowiązująco ,że długo się nie odzywa ,nagle urwała kontakt i czy wszystko ok bo mam ją tam z tyłu głowy i się martwię poniekąd a ona odpisuje tak w porządku 😃 dosłownie z taką emotką i tylko tyle .. nie czaję niczego już...
Stary 2022-02-22, 18:27   #70
Mija62
uparta chmura

Teraz ty już nic nie pisz, nie odpisuj na tego smsa, zaczekaj czy cokolwiek jeszcze się odezwie.
Stary 2022-02-22, 18:28   #71
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
Dokładnie 😉

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Wiecie co przed chwilą odpisała na mojego smsa pisałem w nim tak jak kolega radził niezobowiązująco ,że długo się nie odzywa ,nagle urwała kontakt i czy wszystko ok bo mam ją tam z tyłu głowy i się martwię poniekąd a ona odpisuje tak w porządku 😃 dosłownie z taką emotką i tylko tyle .. nie czaję niczego już...
W takim razie nic jej nie jest i Cię olała.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:29   #72
Czarnamamba098
Raczkowanie

A jak się nie odezwie napisać wprost? Czy chce zakończyć tą znajomość/relację ,bo ja też nie mam czasu na takie zabawy i chęci przede wszystkim 😉
Stary 2022-02-22, 18:30   #73
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
A jak się nie odezwie napisać wprost? Czy chce zakończyć tą znajomość/relację ,bo ja też nie mam czasu na takie zabawy i chęci przede wszystkim 😉
Nic już nie pisz i daj sobie z nią spokój. Odpisała, więc żyje i nie musisz się martwić, czy coś się jej przypadkiem nie stało.
Stary 2022-02-22, 18:31   #74
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:
Jak się nie odezwie to chyba jasne, że nie chce waszych spotkań kontynuować.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 18:34   #75
Mija62
uparta chmura

Nie absolutnie nic nie pisz. Jeśli by chciała coś, to właśnie by pisała wiadomość wyjaśniającą, co się działo, że odpisuje dopiero. Ta cisza jest wymowna bardziej niż tysiące słów. I po takim czasie taka lakoniczna odpowiedź.
Stary 2022-02-22, 18:34   #76
Czarnamamba098
Raczkowanie

Rozumiem,zapytam o coś głupiego,,wi że to śmieszne ale może to był jakiś test albo jest 😂
Stary 2022-02-22, 18:35   #77
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Rozumiem,zapytam o coś głupiego,,wi że to śmieszne ale może to był jakiś test albo jest 😂
Jeśli nawet to A) głupi test
B) po co ci testerka xD
Stary 2022-02-22, 18:36   #78
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba się naprawdę zauroczyłeś nią, skoro tak zamierzasz jej męczyć tyłek
Stary 2022-02-22, 18:37   #79
bloom26
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie 😉

Nawet się nie baw w odpisywanie. Serio, po prostu olej, usuń numer i zapomnij. Sytuacja jest jasna jak słońce - laska ma Cię totalnie gdzieś.
bloom26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2022-02-22, 18:38   #80
Czarnamamba098
Raczkowanie

Nie zamierzam,dlatego pytam was o zdanie poczekam do wieczora jeśli nic nie napisze sprawa jasna a ja kończę temat 😉
Stary 2022-02-22, 18:41   #81
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Nie zamierzam,dlatego pytam was o zdanie poczekam do wieczora jeśli nic nie napisze sprawa jasna a ja kończę temat 😉
Dokładnie tak zrób
Stary 2022-02-22, 18:45   #82
Czarnamamba098
Raczkowanie

Zainstaluj Whatsappa 😁😜ja już nie będę odinstalowywał hehe
Stary 2022-02-22, 18:47   #83
Konto usunięte

Nie pisz jej nic. Jak Cię korci, żeby coś napisać, to podziękuj mi, bo moja metoda dała Ci odpowiedź na pytanie czy jej nic nie jest. Ja w przeciwieństwie do niej Ci odpiszę i się nie skompromitujesz przy okazji.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Ale sam pisałeś przed chwilą, żeby nie bawić się w kogoś dobrego, tylko najlepiej tak napisać, a chłop by wiedział o co chodzi. Czy kobieta tak może, a facet nie? Mi jest go szkoda, że ona tak się zachowała. Ja bym wolała usłyszeć takie słowa niż taka dziwna sytuacja w której on nie wie o co chodzi i może jeszcze się martwi o nią, że coś mogło jej się stać. Oczywiście że on nie ma podstaw, aby wytoczyć jej sprawę o porzucenie., Ale zwykła przyzwoitość powinna jej cokolwiek mu napisać. Nawet to spier***
Facet może przyjąć większe bęcki niż kobitka. Facetowi nie wypada napisać "spierd...", a kobieta w ostateczności może, no. Jestem seksistą
Stary 2022-02-22, 19:11   #84
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Skończyło się na tym że napisałem esa zobaczymy czy będzie jakiś odzew,a wracając do poprzednich wypowiedzi ,dokładnie wiem co to jest flirt,głębokie spojrzenia itp,być może ja to z☠☠☠,,,em bo starałem się być zbyt porządny jak na dzisiejsze standardy,ale po wielu akcjach i związkach które w życiu miałem stwierdziłem,że czas podejść do tego tak jakbym chciał czyli naturalnie ,spokojnie,bez wkręcania się na maxa,a też chciałem żeby ta kobieta poczuła ,że nie ma do czynienia z gburem,facetem który chce ją mieć za wszelką cenę,bo tego nic nie jest warte,że nie chce ją traktować przedmiotowo mimo wszystko jak by to nie brzmiało,i że na litość boską poznać ją, ja już kilka takich randek miałem gdzie wszystko za szybko poszło a potem budziłem się z myślą,że to nie tak ja taki nie chce być, chce do cholery nawiązać zdrową normalną relację gdzie wszystko będzie się rozwijać z czasem i z taką hmmm... Jakby to powiedzieć no magią że spotkania na spotkanie coraz większą 😜😂haha wiem pierd...le ale cóż widocznie dziś trzeba tak jak piszecie szybko i zdecydowanie bo gazela spier ...li 😒
Kto tak pisze?
Moim zdaniem twoje zachowanie bylo zupełnie w porzadku nie ma w tym twojej winy ze jej nie przypasowales
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 19:13   #85
Czarnamamba098
Raczkowanie

Zobaczymy,choć nie ukrywam sądziłem że fajna z niej dziewczyna,chyba się pomyliłem,życie... Nie będę się nad sobą użalał ani leczył w☠☠☠☠..a tą sytuacją ale to jest przykre zwłaszcza gdy ktoś się angażuje w to wszystko,dlatego moja rada dla kobiet mówcie odrazu wprost,zaoszczędzi to nerwów i rozczarowania 🙄powiem ci że jakby mi powiedziała sory bądźmy znajomymi,to bym nawet nie miał nic przeciwko i bym ją schlał 😂 ale po co udawać kogoś kim się nie jest,nie czaję tego... Mówi mi na samym początku że jest konkretna a takie rzeczy odpierd..La ... Jak dziecko 😑
Stary 2022-02-22, 19:30   #86
bloom26
Raczkowanie

Cytat:
Zobaczymy,choć nie ukrywam sądziłem że fajna z niej dziewczyna,chyba się pomyliłem,życie... Nie będę się nad sobą użalał ani leczył w☠☠☠☠..a tą sytuacją ale to jest przykre zwłaszcza gdy ktoś się angażuje w to wszystko,dlatego moja rada dla kobiet mówcie odrazu wprost,zaoszczędzi to nerwów i rozczarowania 🙄powiem ci że jakby mi powiedziała sory bądźmy znajomymi,to bym nawet nie miał nic przeciwko i bym ją schlał 😂 ale po co udawać kogoś kim się nie jest,nie czaję tego... Mówi mi na samym początku że jest konkretna a takie rzeczy odpierd..La ... Jak dziecko 😑
Cóż zrobisz, niestety niektórzy ludzie lubią idealizować swoje cechy zwłaszcza na początku znajomości żeby się przypodobać drugiej osobie. Po czasie dopiero życie weryfikuje czy to co mówili to prawda. Mówić można wiele, tak na prawdę czyny i zachowanie mówią więcej o danej osobie.
bloom26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 19:58   #87
Czarnamamba098
Raczkowanie

Ok mam pytanie,to jak wg was powinno się podchodzić do kobiety i tu pytanie kieruję do obu płci, pierwsze spotkanie,wiadomo numer bzdety itp itd kolejne spotkanie i co dalej jeśli widać że kobieta nie wykonuje żadnych ruchów w kierunku jakiegokolwiek kontaktu fizycznego,samemu go inicjować? Pod warunkiem oczywiście,że zakładamy że się jej podobamy a gadka się klei,proszę o szczere odpowiedzi,bo może ja coś robię nie tak,za bardzo zwlekam albo nie wiem na siłę chce udowodnić że mam jakieś zasady 🙂
Stary 2022-02-22, 20:06   #88
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Ok mam pytanie,to jak wg was powinno się podchodzić do kobiety i tu pytanie kieruję do obu płci, pierwsze spotkanie,wiadomo numer bzdety itp itd kolejne spotkanie i co dalej jeśli widać że kobieta nie wykonuje żadnych ruchów w kierunku jakiegokolwiek kontaktu fizycznego,samemu go inicjować? Pod warunkiem oczywiście,że zakładamy że się jej podobamy a gadka się klei,proszę o szczere odpowiedzi,bo może ja coś robię nie tak,za bardzo zwlekam albo nie wiem na siłę chce udowodnić że mam jakieś zasady 🙂
Tempo każdej randki, jak i każdego człowieka jest inne. Kieruj się własnymi zasadami, nie rób nic wbrew sobie i wbrew komuś innemu
Stary 2022-02-22, 20:11   #89
Ryba147
Raczkowanie

Przestań o niej przede wszystkim myśleć, zajmij się swoim życiem i tym co masz dzisiaj do zrobienia. Może za kilka dni się do Ciebie odezwie, ale nie żyj w nadziei ma to.

A jak się powinno podchodzić? U mnie jeśli pierwsze spotkanie nie kończyło się przynajmniej pocałunkiem to drugiego już nie było (i nie ze ja taki wybredny, tylko tak po prostu było że te dziewczyny już nie wykazywały dalej inicjatywy)
Ryba147 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-02-22, 20:16   #90
Konto usunięte

Cytat:
Ok mam pytanie,to jak wg was powinno się podchodzić do kobiety i tu pytanie kieruję do obu płci, pierwsze spotkanie,wiadomo numer bzdety itp itd kolejne spotkanie i co dalej jeśli widać że kobieta nie wykonuje żadnych ruchów w kierunku jakiegokolwiek kontaktu fizycznego,samemu go inicjować? Pod warunkiem oczywiście,że zakładamy że się jej podobamy a gadka się klei,proszę o szczere odpowiedzi,bo może ja coś robię nie tak,za bardzo zwlekam albo nie wiem na siłę chce udowodnić że mam jakieś zasady ��

Ja Ci k...a dam bzdety na pierwszym spotkaniu Jeśli chodzi o autoprezentację, to właśnie na pierwszym face-to-face wjeżdżasz jak Hitler w Polskę w '39-tym. Pokaż wszystkie swoje zalety, pełna moc. Nastawiasz się na dobrą zabawę i luźny flow. Szukaj kontaktu bardzo powoli i uważnie, np: delikatne przytulenie w formie żartu, albo siądź obok niej, żeby pokazać jej coś na swoim telefonie bez oddawania go w jej ręce i patrz, co się dzieje. Pokaż dystans co do oczekiwań. Szukaj oznak zainteresowania między wierszami (np: mi raz dziewoja wypaliła, że gadam z nią jakbym ją znał od zawsze albo mnie kokietowała, że ile lasek leci na moją bajere itp.) - to był zwiastun happy endu.

Musisz wyczuć kto jakie ma tempo i dostosować/wycofać się. Koniecznie musisz wyczuć kiedy to pchać do przodu, bo jednak nie jestes jej kumplem do pogaduszek.

Edytowane przez 93c415117c97e4de5dd6a9da4f68eac238056681_62f82d1ce6160
Czas edycji: 2022-02-22 o 20:18
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości