|
|
#61 |
|
(=^‥^=)
|
Dot.: Zakochanie a wygląd fizyczny
Wyobraź sobie, że jestem kobietą, a takich przygód bez więzi i uczuć trochę miałam. To totalnie nie o to chodzi. Z uczuciami czy dziki seks z nieznajomym - chemia to podstawa, inaczej dla mnie ktoś jest desperatem i wyznaje zasadę 'nie ważne, jaki potwór...'.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;89537879]Myślę, że to troll. Ale wątek pokazuje, jak faceci są nielogiczni. Wolałabym chyba związek z osobą, która ma świetne ciało i okej twarz niż taką, która ma idealną twarz i średnie ciało. Bo ta pierwsza pewnie dba o siebie, uprawia sport, inwestuje w wygląd, a więc i tak będzie dłużej atrakcyjna niż taka, która jedzie tylko na dobrych genach, a która i tak starość dopadnie
Taka tam dygresja pół żartem, pół serio. [/QUOTE] Zrobiłam kiedyś ankietę wśród znanych mi facetów i większość mówiła, że twarz, o ile nie jest to osoba mocno otyła. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- [1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89538019]ja odwrotnie, nie lubie szeroko rozstawionych oczu i np aktorka z queen's gambit ma taka twarz, ze.. no powiedzmy, ze nie podoba mi sie bardzo [/QUOTE] Ja uważam, że ona jest przepiękna. Ale nie podoba mi się na przykłąd Angelina Jolie czy Keira Knightley. A obiektywnie żadnej niczewgo nie brakuje. Tak już jest, ładne nie jest to, co ładne, a co się komu podoba.
|
|
#63 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A okazje każdy inaczej nazywa, ja mówiłem "wszystko co młode i nie ucieka przede mną na drzewo " ![]() Dziewczyna okazała się sympatyczna, więc został w tej relacji dłużej niż powinien. Tak czy siak, powinien ją zakończyć i nie obnosić się z "oficjalnym" powodem. |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No, stało się, mistrzu miecza. Nie odkręcisz tego, co zrobiłeś. Głupio dałeś się w to wciągnąć, trochę mało asertywnie się zachowałeś. Rozkochałeś w sobie dziewczynę i nie ma dobrego wyjścia z tego. Możesz to ciągnąć i ranić zarówno siebie, jak i tą kobietę. Siebie, bo będziesz się męczył, ją bo stworzysz iluzję relacji oraz uczucia. Mniejszym złem wydaje się wywalenie z grubej rury prawdą i zmierzenie się z konsekwencjami. Mężczyznę od chłopca różni to, że potrafi ponieść konsekwencje swoich czynów. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.

Taka tam dygresja pół żartem, pół serio.