|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kinerase + kilka dokładek m.in filtry
No niestety z twojej listy mam tylko próbki zapachów i maseczkę, wydaje się jej być całkiem sporo, w sumie nie wiem jak określić zużycie, bo nie pamiętam, czy tubka była napełniona do końca - jest tam tego tak mniej więcej do połowy tubki. Ale jeżeli nie chcesz się rozdrabniać to rozumiem.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Kati, niestety
na maseczkę jestem bardzao chętna, ale tak jak wspomniałam wczesniej wybacz
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz coś poza wątkiem ?najchętniej z mojej listy. Poniższe pozycje bardzo chętnie oddam - niekoniecznie za kosmetyki o tej samej wartości. ![]() -odżywka w sprayu do włosów Avon -mam z wymiany odlewkę glinkowego żelu do mycia pysi Neutrogenny można go stosować rónież jako maseczkę-mi nie podpasowało bo wygląda toto jak rozwodniona maseczka-i nijak mi nie podpasował -Boots-z drogerii londyńskiej SPF15 lotion do ciala 250ml |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma więc sensu wymieniać kosmetyki których wogóle nie używam na inne tego typu.Ale może posiadasz pojemniczki, podstawki, wazoniki, półmiski - ceramiczne, drewniane, szklane- przeróżne. Jedyne wymaganie to aby były w kolorach od bieli poprzez beże do ciemnej czekolady. Lub koszyczki czy inne gadżety do urządzenia łazienki
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
podnoszę
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za olejek Hauschka?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139657 |
|
|
|
|
#69 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo interesuje mnie:
Cytat:
Cytat:
Czy chciałabyś zamienić te moje 2 produkty na Twój kremik? ![]()
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
[quote=palau]Witajcie!
Revlon skinlight-podkład Beige-została połowa Sally Hansen Airbrush Sun-dwa razy użyty Lancome Flesh Bronzer Dore 50ml. -Nieużywany zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread...72#post2643572 |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=MORENKA]
zapraszam do mnie [/guote] Zastanawiaja mnie jedynie cienie Gosh Divine - poprosze o zdjęcie koloru lub link w którym jest odzwierciedlony kolor |
|
|
|
|
#74 |
|
Przyczajenie
|
[quote=palau;2482975]Witajcie!
KOLORÓWKA Revlon skinlight-podkład Beige-została połowa Sally Hansen Airbrush Sun-dwa razy użyty Lancome Flesh Bronzer Dore 50ml. -Nieużywany znajdziesz coś u mnie??? link w podpisie
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Oj teraz widzę,ze wczoraj do mnie pisałaś...
Divine to jaśniutki róż rozbielony taki anielski..do niebieskich oczu ale nie tylko ...cuuuuuuuudo. Na stronie gosha go nie ma...to była limitowana letnia serja kupiłam go w Usa w Polsce go nie ma..niestety :-( Może coś sobie dobierzesz dołozyłam dziś kilka rzeczy... ps prosze o odp w moim wątku bo sie strasznie gubię.-dzieki ))
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Morenko zgodnie z prośbą odpisałam w twoim wątku jednak nie otrzymałam odpowiedzi.
W związku z ostatnimi trudnościami wizażu mogły umknąć mi rozpoczęte rozmowy odnośnie wymian za co z góry przepraszam i bardzo proszę o ewentualne przypomnienie się
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
podnoszę
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż podnoszę
|
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Diacneal nowy- użyty przeze mnie 2 razy - cieniutko a więc niewielka ilość, oraz zrobiłam próbeczkę jedej z wizażanek-świeży.
moze znajdziesz cos za to? odp u mnie
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj równiez nic |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

na maseczkę jestem bardzao chętna, ale tak jak wspomniałam wczesniej