|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy - 24 Faubourg, Must, Fidji
Joasiak1 - klasyka znam i nie jest w moim typie, natomiast d'Ete nie znam i nie mam możliwości sprawdzenia, a nie chcę ryzykować z wymianą na nieznane
Dziękuję Ci bardzo |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy - Cashmere Mist, Must, Black, 24 Faubourg
a moze interesowalaby Cie wymianka 24 Faubourg na ok 80-85ml/100ml testera Escada Margaretha Ley?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Lalesiu do czego mogłabyś porównać Esacdę ML? Nie znam jej, może kojarzy Ci się z jakimś innym zapachem...
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej kojarzy mi sie z klasycznym Amarige Givenchy
jest to zapach bardzo klasyczny, 100% kobiecy (na pewno nie dla nastolatki, ktora ja jeszcze ostatni rok jestem ), dla kobiety pewnej siebie, doskonale wiedzacej, czego chce. Na poczatku uderza swoja moca, pozniej lagodnieje, przechodzac kolejno owocowe stadia, az w koncu otula wanilia
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie męska nature i Lilia YR.Znajdziesz coś?
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
A moze interesowalby Cie stary Burberry London 95/100ml tester bez korka w zamian za Moschino Couture badz tez In Black del Pozo?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Mam Fragile II 46ml, Jasmin Sephory 48ml i nową paletę Sephory. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158746 Interesuje mnie ASJA i Baby Doll
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Asja, Boudoir, OI żel, Mitsouko oraz inne - zapraszam!
Nuitblanche napisałam na gazecie, ale wklejam jeszcze mój watek, interesuje mnie Asja - rozumiem że nadaje się na prezent ? oraz Boudoir - to tester bez korka ?
na końcu mojego postu sa zapachy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158038 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Asja, Boudoir, OI żel, Mitsouko oraz inne - zapraszam!
byłabym STRASZNIE chętna na Mitsouko
Jednak z kategorii 'niekwiatkowych' perfum mogę zaproponować Diesel Plus Plus i Halloween J. del Pozo. W wątku mam mnóstwo ciekawych rzeczy - zajrzyj i napisz czy coś by Cię zainteresowało ![]() Może Dune Diora?
|
|
|
#81 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Daigee, ile masz Dune?
|
||
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie?
Proszę o odpowiedź w moim wątku Kosme. |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nuitblanche;3143807]Mad, odpowiedziałam, mam nadzieję, że mail dotarł. Asja jest w folii, nie była rozpakowywana, natomiast jeżeli chodzi o Boudoir - tak, jest to tester (zdjęcia dołączone do pierwszego lub drugiego postu w moim wątku)
niestety maila nie dostałam - możesz napisać, czy cokolwiek spodobało Ci się w moim wątku ? |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Pret a Porter - 100ml znajdziesz cos u mnie ?? odpisz u mnie
|
|
#87 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sloneckoo - nie wiem czy zauważyłaś, ale Pret a Porter jest niewiele, jednej butelki nie za bardzo opłaca mi się wysyłać, zresztą nic dla siebie nie znalazłam na Twoim straganiku
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Czy interesowałyby Cię Hypnotic Poison około 45 ml/50 ml, Python Trussardi, jakieś 40 ml? Mnie interesuje Pure Wish, Baby Doll. Pozdrawiam
|
|
#90 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Czego poszukujesz w zamian za Nieprzyzwoity żel do kąpieli...? Może cosik znajdę
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

Czy watek jest nadal aktualny?
Właśnie znalazłam Twój wątek i miałam zamiar pisać... Podaj mail'a na pw, wyślę Ci zdjęcia butelki
Dziękuję Ci bardzo 

jest to zapach bardzo klasyczny, 100% kobiecy (na pewno nie dla nastolatki, ktora ja jeszcze ostatni rok jestem
), dla kobiety pewnej siebie, doskonale wiedzacej, czego chce. Na poczatku uderza swoja moca, pozniej lagodnieje, przechodzac kolejno owocowe stadia, az w koncu otula wanilia