![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: kiedy zauważe efekty solarium?
No nie wiem, ja na mojej twarzy raczej opalenizny nie widze wiec coś w tym być musi. Wolno pisze bo sobie przed chwilą robiłam, a raczej próbowałam robić depilacje cukrową i sobie palce poparzyłam
![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
mi wlasnie chodzi o to zeby utrzymac opalenizne na twarzy.... niedlugo studniowka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
studniówka?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
daj sobie spokój z solarium - kup DOBRY samoopalacz czy balsam brązujący - jest teraz taki wybór produktów samoopalających, że aż się w oczach mieni w drogerii
taka sama "opalenizna" ale nie szkodzisz skórze zastanów się nie szkoda Ci cery?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
albo solarium do twarzy na allegro.ja takie mam i opalam sobie lica kiedy chce ale nie chce mi sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys chodzilam na solarke mialam jakiegos tkaiego fizia ze szok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
KWC
|
Ja efekty widziałam po 1 pięciominutówce i 2 wizytach 10 minutowych, zaczynając zupełnie od "zera"
![]() Teraz wystarczy mi wizyta 7 minutowa raz na dwa tygodnie (żeby odświeżyć opaleniznę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
samoopalacz odpada.... nie wiem czy efekt przy mojej skorze nie bylby gorszy niz solarium... solarium wysuszy pryszcze, a jak kilka late temu smarowalem sie opalaczem to mi cala twarz wysypalo pryszczami (a nie mam wrazliwej skory)... o studniowce juz mysle, bo przeciez to bedzie na dvd(video), wiec bedzie na cale zycie... jak zostane kiedys gwiazdą, to nie bede sie musial bac kompromitacji, gdyby ktos z moich znajomych cial sprzedac mediom dvd z mojej studniowki... na studniowke sie tak odrabie ze szok... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
O jeżu kolczasty! Jaka ciemnota tu panuje! Masz 18 lat a nie wiesz że solarium pogorszy Twój stan skóry? Zacznie sie bardziej przetłuszczać. Im bardziej skóre wysuszamy tym ona zwieksza produkcje łoju...
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nie tylko solarium ma takie działanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Tak, podobnie jak silne i drażniące preparaty do pielegnacji toniki z alkoholem itp. Dlatego ich unikamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
bardzo miło Was się czyta dziewczyny!!! naprawde
![]() dobrze że pojęcie ze trądzik trzeba leczyc i czego unikać przejawia się u wielu dziewczyn! dzieki temu komcerny kosmetyczne nie będą nam wciska c kolejnego "cudownego specyfiku" na pryszcze na bazie alkoholu np, czy też pani z solarkium ze sesja poprawi stan skóry... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
holy boy przejrzys wątek solarium & zdrowa cera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Mnie brązową skórę bez zacieków daje Summer Glow DOVE oraz Holiday Skin J&J |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Czuczenko załuż wątek AS - Anonimowi solarolicy. Podziwiam Cię tak samo jak tych co skonczyli z nikotyna i alkoholem bo solarka to tez w koncu nie zdrowe uzaleznienie.
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Kurcze też bym sobie poszła na solarke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Hmmm.... Ja nigdy nie korzystałam z solarium... i upierałam się, że nie skorzystam!! No ale niedługo idę na wesele, jestem blada jak ściana... Kupiłam Johnsons Holiday Skin i jakiś balsam brązujący z soraya, no ale niestety... różnych balsamów używam już od jakiegoś roku..., lecz ZAWSZE mam jakieś zacieki!! Mam już tego dość... Nie odważyłabym się nałożyć balsam, czy samoopalacz na twarz!! Paskudnie wygląda ciało z zaciekami:/ I robię to wszystko co radzą odnośnie tych balsamów, to i tak są zacieki...
W piątek idę pierwszy raz na solarium... Moja cera jest jasna i bardzo wrażliwa... Na początku myślałam o 5 minutach... Nie wiem, co to będzie... Nie wiem nic... Ale jakoś dam radę... Wesele 30 wrzesnia mam... I mam nadzieję, że do tego czasu zdąrzę sie opalić i będę jakoś normalnie wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
nie zamierzam smazyc sie godzinami w solarce... no co Wy - taki glupi nie jestem.... mysle ze raz na tydzien dwa na 10-15 wystarczy, zeby utzrymac kolorek.... a slyszalem ze jak sie rzadko cghodzi do solarium to same atuty tego... wbrew pozorom tradzik znika.... oczywiscie tapcia ma racje, ze skora sie przestluszcza, ale mysle ze u tych kltorzy non stop sie opalaja....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
KWC
|
Cytat:
noo, polemizowałabym. Ja zawsze po wizycie na solarium mam cerę jak laleczka, ale to niestety kwestia paru dni i wysypują mi się jakieś paskudy na brodzie i czole, a co podkreślam nie mam cery trądzikowej tylko suchą. Nauczona już jestem, że 5-6 dni po opalaniu nie umawiam się na zadne spotkania publiczne, jeśli nie muszę, bo akurat wredy moja skóra odreagowywuje UV |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
ja kiedy opalalam sie tym moim pamietam ze wtedy nie mialam zadnych problemow z cera,ZADNYCH i to ładnych pare miesiecy.
ale pozniej juz mi sie odechcialo,za leniwa jestem i wyjmuje je raz na pol roku no i przywykam do swojej bladosci,nawet zmienilam kolor wlosow z czarnego na jasno brazowy zeby nie bylo tak widac no i jest lepiej tapciu jesli to Ty jestes na swoim avatarku to niezle jestes opalona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W dużym skrócie i uproszczeniu: naskórek pod wpływem opalania wysusza się i pogrubia, zostaje zakłócony ten naturalny, 28dniowy cykl odnowy naskórka, stary zatyka pory i choć początkowo twarz może wyglądać lepiej, to jesienią widać kto w ten sposób "leczył" sobie trądzik - ma jeszcze większy wysyp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Bess tak to ja a na moim ciele Holiday skin J&J i puder brązujacy - to fota z sesji zdjeciowej
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
no zartujesz!!!!a nie masz czasem ciut ciemnej karnacji?????????
![]() efekt jakbys wrocila z majorki co najmniej,musze sobie tez kupic ten balsam bo wiele dobrego o nim czytalam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
puder brązujący , ale bez tego na samych balsamach jesteś duzo jaśniejsza Tapciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Sprostowanie:Puder brązujacy mam tylko na twarzy.
A taki efekt na ciele uzyskałam uzywajac balsamu J&J do ciemnej karnacji. Nakładałam go przez 2 dni po wieczornym prysznicu. Użyłam do mycia miękkiej strony rękawicy do kapieli żeby nie zetrzeć sztucznej opalenizny tylko zmyć balsam. w ten oto sposób nie powstały smugi tylko kolejna brązowa warstwa ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
dobra... i tak bede chodzil do solarium.... przekonam sie na wlasnej skorze jakie daje efekty.... zaczynam pod koniec wrzesnia...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ładnie Tapciu
![]() ![]() holyBoy nikt Ci nie broni, tylko piszemy dla otworzenia oczu co solar robi z trądzikiem , ale wybór do Ciebie należy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Własnie zeszłam ze sztucznego słoneczka. Byłam pierwszy raz.... Było troszkę dziwnie.... Na początku było w porządeczku.... byłam na 5min. Pod koniec zaczęło tak grzać, że myślałam, że się w tej trumnie uduszę, ale jakoś dałam radę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.