![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Syndrom biżuteryjki
ja zawsze czekam na listonosza jak na zbawienie, kiedy dostaję nareszcie tą upragnioną paczkę natychmiast ją rozrywam i kładę wszystko na łóżku.
po 5 minutach już mam pierwsze kolczyki i tak szybko leci aż do czasu... kiedy siedzę... i siedzę... i patrzę... podnoszę jeden koralik... myślę uhm nie jednak nie pasuje... drugi..... y-y..... i tak mijają już kolejne dni :x aż wreszcie się coś wykluje. i następne zamówienie. IHA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A wydawało mi się, że to tylko ja jestem nienormalna
![]() Miu piękna pracka :tak:
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja nie należe do wyjatków
![]() Czekam na listonosza z koralikami jak na zbawienie...potem wszystko wywalam na łóżko i oglądam, oczywiśćie wtedy mam 1000 pomysłów na minute i nigdy nie wiem od czego zacząć, poza tym ostatnio cierpiałam na brak weny twórczej, też przez brak czasu (sesja) i pewnego późnego wieczora gdy kładłam sie spać nagle zaczęłam mieć wizje - oczywiście wziełam notes i wszystko narysowałam, żeby nie zapomnieć następnego dnia...część nocnych wizji zademonstruje juz wkrótce ![]() pozatym jak zaczynam tworzyć to mój pokój, a konkretnie biurko wygląda jak istne pobojowisko...wszędzie koraliki, druciki, bigle itp... no i także mam manię oglądania biżuterii przechodniów ![]()
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hejjjjjjjjjjjj, bez takich mi tu, OK???? ![]() ![]() ![]() nie ma fotek "potrunkowych" kolczykow, tzn sa, ale sa tak samo proste jak "niepotrunkowe" to tak zeby byla jasnosc!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Miu miu piękny naszyjnik
![]() Ostatnio stwierdziłam, że jak zacznę coś kupować, to ciężko przestać ![]() ![]() Najbardziej nie lubię, gdy mam coś komuś dorobić i zabraknie mi koralików. To jeszcze dobrze, gdy je można sobie domówić, a ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
No to nie jestem sama
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.