![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Syndrom biżuteryjki
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hihi, też rozkładam biżu na czynniki pierwsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Swoja droga to dziwne jest to zjawisko kolczykow-kropelek...gdzie je nie zobacze, czy na allegro czy w galerii to ludzie odrazu sie na nie rzucaja...co w nich takiego jest??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
tez nie wiem mi sie nie podobaja...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
... Ja mam juz syndrom bizuteryjki a jeszcze nie zaczelam kolczykow robic...
![]() własnie czekam na moje pierwsze zamowione koraliki i nie moge sie doczekac...... juz mam czarne mysli - ze kurier nie dotrze, zgubi sie w moim miescie, nie bedzie wiedzial gdzie jest moja uliczka, ja nie uzlysze dzwonka do drzwi itd.... ![]() Mam nadzieje,ze nie złamie mi serca i przyjedzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Mi już to na szczęście trochę przeszło, choć "rozbieranie" cudzej biżuterii pozostało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
heh, a ja przeżyłam swój pierwszy duży kryzys twórczy, przez jakiś miesiąc kompletnie nie chciało mi się nic... (nie dlatego że nie miałam pomysłów bo zazwyczaj mam ich za dużo, nie nadążam z robieniem, tylko po prostu miałam straszliwego lenia)
ale już wracammm... P.S. uważajcie na takie przerwy bo łapa troszkę z wprawy wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio tez odkladam na pozniej
![]() ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
No i się przydał
![]() Ja również przyglądam się wszelkiej biżuterii, ale nie mam dobrej pamięci, więc i tak mi wzory badź też zestawienia kolorów szybko umykają ![]() A raz znajoma nawet przyszła do mnie i mówi: kupiłam sobien iedawno parę par fajnych kolczyków, jak chcesz, moge Ci przynieść obejrzeć ![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Ja ostatnio też znacznie mniej dłubię. Nie mam czasu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam teraz dość czasu, a to dopiero liceum. Nie myślałam, że będę się aż tyle uczyć. Resztę wolnego czasu zajmuje mi codzienne odrobienie zaległości w Internecie i nagle okazuje się, że już po 23. (czyli dokładnie tak jak teraz :/ )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
heh Tońka chyba mam ten sam problem - internet pochłania zbyt dużo czasu który mogłabym przeznaczyć na "dłubanie", do nałogu internetu dochodzi zajmowanie się dzieckiem i studia zaoczne nie licząc drobnych prac domowych hehe ja chcę tydzień wolnego żebym mogła sobie tworzyć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Syndrom bizuteryjki: namietne, z wypiekami przeglądanie sklepów internetowych z koralikami, pomimo tego, ze obecnie nie mam kasy. I odliczanie do pierwszego, bym mogła zamówienie zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3521070]Syndrom bizuteryjki: namietne, z wypiekami przeglądanie sklepów internetowych z koralikami, pomimo tego, ze obecnie nie mam kasy. I odliczanie do pierwszego, bym mogła zamówienie zrobić
![]() Szajus!! Dokladnie! Wyjelas mi to z ust...hmm...a raczej z klawiatury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff...choc troszke mi ulzylo, ze to nie tylko ja tak mam ![]() P.S. Koralikoholiczki laczmy sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
To i ja dopiszę swój syndrom: ostatnio po prostu wszystko przeliczam na koraliki i druciki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Tak jak ja. Dostaje 50zl I dylemat, czy kupic spodnie, bo nie mam juz w czym hcodzic czy zamowic koraliki. Zawsze sobie wmawiam, ze nie. Tym razem kupie spodnie. No i konczy sie tym ze wpadne do army czy hoppei po 2 szt kamyka/gram kuleczek i jak juz sie rozmieni kase to poszlo na koraliki
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Kiedy kładąc się spać myślę o kolczykach( a mam tak co wieczór), to potrafię o 3 nad ranem wstać i je po prostu zrobić, bo nie mogę wytrzymać...
![]() Ja już nie mam dylematów co zrobić z kieszonkowym, bo odpowiedź jest prosta - kupuję koraliki...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Strasznie rozbawił mnie ten wątek
![]() Tym bardziej, że mam objawy podobne do Waszych, a...jeszcze nie zaczęłam robić biżuterii ![]() ![]() Aż się boję co będzie, jak już zacznę tę biżuterię robić ![]() Edytowane przez katka_r Czas edycji: 2007-01-23 o 22:26 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
ojjj tak...
większość z opisywanych przez was syndromów już mam + jeszcze jeden jako zdeklarowana neopoganka i "wilkołaczyca" dostaję kompletnego fioła na punkcie wszystkich koralików w kształcie kłów, księżyców i wszelkich rzeczy w tym klimacie. ostatnio mój facet został zmuszony do obejrzenia zawieszek z artfenu, które jeszcze nie przyszły: ja: kochanie, a teraz ja Ci coś pokażę, Ciebie nie będzie to w ogóle obchodzić, ale będziesz udawał, że mnie słuchasz i rozumiesz... On: ok... zniósł dzielnie... zaczął bojkotować, jak zwiełam w graść szczypce, jak wyszedł do łazienki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
![]() O mamo. ![]() Na razie jeszcze się nie rujnuję, ale po mału zaczynam sie przyznawać, że robię biżu i zaczynają mi się sypać zamówienia. Wszystko fajnie, oczywista ![]() ![]() Ale zacznę sprzedawać, bo też bym chciała, aby mi się hobby samo utrzymywało. Ech. No i męczy mnie też syndrom psa ogrodnika. Bo. W w moich kolczykach nie chodzę, w 90 % z nich nie byłam ani razu, leżą sobie bidulki w woreczkach w pudełku. Ale sprzedać to mi żal, no ''wiosna zaraz''... ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
A ja ostatnio zrobiłam naszyjnik i tak mi się spodobał, że sama go noszę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Czyli wychodzi na to , ze
a) jestem normalna albo..... b) wszystkie jestesmy nienormalne mam wszystkie syndromy, a ostatnio zaczelam robic wiecie co??? jak ide do kolezanek na wieczorne zamulanie przy winku, herbatce tudziez innym trunku, zabieram se soba materialy na 2-3 pary kolczykow i skrecam je w towarzystwie, a cooo... trzeba laczyc przyjemnie z pozytecznym, nie? ![]()
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czekamy na zdjęcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
albo moda w stylu "destroyed"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
Ja zawsze, jak z TŻ idziemy do jego rodziców, biorę pudełeczko ze sobą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A ja bedę miała problem, jak gdzieś wyjadę na dłuższy czas - chciałabym mieć wszystko przy sobie, żeby móc przelać pomysły od razu na drucik, a nie czekać tydzień, aż wrócę do domu. A teraz uzbierało się tego i transport nie byłby rzeczą łatwą - za dużo to miejsca zajmuje, a waży jeszcze więcej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
wyobraźcie sobie że ja parę razy jeździłąm na weekend do Krakowa z torbą podróżną któa była zapchana 4ma pudełkami na śrubki pełnymi koralików i jeszcze narzędziami, drucikami.....
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ile to ja już razy zamiast iść na uczelnie, zostawałam i szale dłubałam nad kolczykami........
AH! A teraz nadchodzi wolna sesja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.