|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pudry:Guerlain Terracota i YSL Bayadere Style wymienie
qrcze,niestety nie mam nic z twojej wish listy
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
drei niestety Neonetury juz sie pozbylam. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Chanel róż do policzkow nr 70 Incognito - najbardziej uniwersalny z calej tej serii, bardzo wydajny. Zuzycie max. 10% -niestarta nawet krateczka. Zamienie na cos mi potrzebnego albo to
YSL Bayadere Style All Over Pressed Powder 25g - Puder brazujacy. Cacko. Niestety nie nadaje sie do noszenia w torebce.Uderzylam w niego i sie pokruszyl, jednak wszystko jest na swoim miejscu tylko, ze polamane. Nie lata luzem ale nadaje sie jedynie do trzymania na toaletce w obawie przed rozsypaniem w torbie. Pieknie mozna nim modelowac twarz w zaleznosci od dobierania kolorow. Ja w lato rozu i pomaranczu uzywalam rowniez delikatnie na powieki. Drobnica, ktora wypadla przy rozkruszeniu i zuzycie oceniam na gora 15%. Jedna z tych dwóch rzeczy mi sie podoba jak to widzisz?Moge oczywiście coś dorzucić
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403232 Edytowane przez angel23 Czas edycji: 2007-01-29 o 19:45 Powód: literówka |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
mam blyszczyk estee lauder rozowy delikatny z mnostwem drobinek, pozstalo ok 60%,zdjecie z kolorem moge wyslac do ciebie email-em bo inaczej nie umiem )MNIE INTERESUJE U CIEBIE ODLEWKA MASKI KERASTASE POZDARWIAM BASIA |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Angel z checia sie zamienie tylko zerkne jeszcze raz w Twoj watek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety maske chcialabym wymienic na maske moze masz cos do wlosow czego nie wyprobowalam? |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyczajenie
|
-Revlon ColorStay Concelaer 02 medium - korektor kryjacy, zuzycie max. 30%
-Kerastase Masquintense 500ml -maska profesjonalna do wlosow bardzo suchych cienkich, podziele sie polowa- mi wystarczyłoby jakieś 50 ml na wypróbowanie Może znajdziesz coś za to u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165615 |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
a z ciuszków nic cie nie interesuje??? To moj wątek chetnie wymienie sie na puder brazujacy, i zara puder. Zajrzyj moze cos Ci sie spodoba...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170604 |
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
M@rusia i Skaarbek - niestety nic mi sie nie przyda
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Marti
najbardziej bym chciała te 2 rzeczy, a jak nie da rady to tylko roż i coś jeszczeCytat:
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie wysylam roz Chanel + podklad Clinique
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, interesowałyby mnie u CIebie następujęce rzeczy: Guerlain Terracota Bronzing Powder n.1, Lancome Magie Matte Beige Albatre 01, Zara Illuminizing Powder 01 Diamant
Może wpadnie Ci coś w oko u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173272 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Z Twoich zdobyczy w oko wpadlo mi jedynie L'Instant Guerlain ...
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
nie znam zapachu wiec patrzylam na recenzje - tylko -niestety. Oczywiscie wszystkie trzy rzeczy tylko moze tyci, tyci bym odsypala sobie pudru Zara bo piekny Ci on i czasem pod luk brwiowy stosuje ( wiec widzisz, ze niewielka ilosc
) mozesz sobie dobrac cos jeszcze - chce sie tego w koncu pozbyc!!!
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli byś coś jeszcze u mnie wypatrzyła to byłabym chętna Oczywiście odsyp sobie tego pudru rozświetlającego, ja również dopiero planuję eksperymenty z tego typu kosmetykami, więc nie potrzebuję go zbyt wiele (mam nadzieję, że dla bladziocha się nadaje?)Zapach mam z wymiany, załączam link do wątku, w jednym z dolnych postów są zdjęcia (mi się niestety rozpadł aparat )Zapomnialam dołączyć linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171798
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-02-13 o 12:45 Powód: zapominalstwo |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Puderak dla bladolicych i owszem bo jest bialo-bezowy czyli rozswietlajacy tylko. Mozna dodac do innych sypkich pudrow uzyskujac pozadany efekt
![]() No niestety nic z kolorowki ewntualnie, ktores perfumy np. Sun Moon Stars znowu bym wyprobowala ... ale musialabys cos znowu dobrac
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Juz odpowiadam:
Guerlain to tester Lancome tez tester - to podklad w musie jak Dream Matt Musse Maybelline, w sloiczku Jesli Ci nadal odpowiada to przejdzmy na PW |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.