![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasz Signature Scent czyli...
Bluegirl,jeśli chcesz,mogę zrobić Ci próbasa NM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
kiedyś przez całe lata liceum i studiów SS był burberry klasyk a teraz, wiadomo - gustaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
FdB forevah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Allure to mój znak rozpoznawczy dla tych, którzy dobrze mnie znają. A dla znajomych z pracy to chyba na dobre z niczym się nie kojarzę, bo pracuję dopiero od kilku miesięcy w tym miejscu i ciągle miotam się między różnymi zapachami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Ciąglę, wciąż i niezmiennie Idole de Lubin. Nie ma to jak zakochać się na długi czas od pierwszego wej... niuchnięcia
![]()
"Wojna to sztuka wprowadzania w błąd, a każdy człowiek to mała wojna." Sun-Tzu "Art of War" / Frank Herbert "Diuna" "Świat to piękne miejsce i warto o niego walczyć - zgadzam się z drugą częścią" Morgan Freeman, SE7EN |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Signature smellsy to chyba same z siebie sie tak rozsiadajá i zostaja juz na dluzej, bo jakby mi ktos kilka lat temu powiedzial ze Glow J.Lo bedzie moim signature smell to bym sie oburzyla, ze za malo "magiczny" i ze gdzie tam dla mnie zapach jakiejs pop-gwiazdki?
A tu sie okazalo, ze wlasnie w sam raz... ![]() Ale juz chyba troche z niego wyroslam i jestem w trackie poszukiwan. Wczoraj po testach zaczyna mnie urzekac obraz Mnie Otulonej w Kadzidlo..Wenge lub BC, albo CdG 2- choc ten jakis nietrwaly na mnie jest. Zobaczymy. Moze zycie zrewiduje te ambitne plany:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Prada klasyczna, choć ostatnio rzadziej jej używam. Otoczenie też troszkę zaczyna się gubić, choć większość uważa, że zawsze pachnę "rasowymi perfumami" - cokolwiek to znaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
rude jest piękne:)
|
Zdecydowanie Aromatics Eliksir
![]() Pozniej Shalimar i Coco
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Głownie rózne wcielenia sliwki :
Silver Rain, Escada Collection, Mauboussin, Ode a l`amour , Venezia, Belle de Nuit oraz ylang ylang: Amarige ylang ylang , Mauboussin, Magie Noire
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2008-10-24 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Moje to Flowerbomb i Innocent, ale pewnie znajomi zapytani o to z czym mnie najbardziej kojarzą mieliby nie lada zagwozdkę, bo wymiennie pachnę 10 zapachami.
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Alien.
Choć staram się żeby moja kolekcja nie była specjalnie duża - nie lubię zaniedbywać swoich zapachów i najchętniej każdym pachniałabym każdym z 'kolekcji'. Więc mogę zaryzykować stwierdzenie, ze każde z posiadanych perfum to mój SS.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Chyba jeszcze nie znalazłem mojego SS, ale jak na razie wygrywa Escada Magnetism.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wielce Szanowna Pani
|
Zdecydowanie Dune i Shalimar edp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale na razie nasza znajomosc jest za krótka zeby orzekac cos o wspolnej przyszlosci. Drugim takim zapachem jest Alien. Zobaczymy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
spin doctor
|
Kiedyś moim signature scent byly Allure, obecnie nadal je lubię, ale już nie szaleję za nimi jak kiedyś. Na pewno moimi ss są Coco Mademoiselle i Kenzo Elephant. Do tego zaszczytnego grona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba za czesto zmieniam i za duzo roznistych perfum mam, sama siebie nie moge skojarzyc z jednym zapachem, a co dopiero inni...mam nawet problem ze zdefiniowaniem trojki moich ulubionych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bardzo duża szansa, że moimi SS staną się także HP i Amour Kenzo ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak raz nieopatrznie psiknelam latem- myslalam ze mnie z nog zwali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Od samego początku mojej perfumeryjnej przygody, która w ostatnim czasie przekształciła się w Wędrówkę, miałam świadomość, że poszczególne zapachy zagoszczą na pierwszym miejscu jedynie na czas jakiś. Czasem na podium przepychało się nawet kilka na raz. Później każdy z nich odchodził w cień, ale żaden nie obrzydł i kocham wszystkie. A jest ich sporo. Już miałam sfotografować i pokazać w wątku kolekcjonerskim, ale znów skrępowanie wróciło...
Teraz odkrywam zupełnie nowe perfumeryjne obszary i to, co dawniej było li tylko przeczuciem (że w moim zapachowym Wszechświecie nie ma Świętego Graala) teraz stało się pewnością. I wiecie co? Jestem z tego powodu niezmiernie zadowolona. Celem jest wędrówka i kolejne zapachowe postoje. Bo nie o to chodzi, by złapać króliczka, ale, by gonić go, gonić go, gonić go... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Kiedyś Yvresse (Champagne). Od kilku lat - szeroko rozumiane kadzidła. Nie jestem w stanie utrzymać się przy jednym zapachu tygodnia. Czasem zdarza się "ciąg" dwu-, trzydniowy, ale to jeszcze nie signature scent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten Zen kusi, musze go jeszcze dobrze przetestowac Powiedz jak z trwaloscią? Jesli chodzi o mnie to moge powiedziec, ze moim signature scent był i jest Angel klasyk ![]() Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2008-12-05 o 12:38 Powód: skleroza:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Na razie HP, ale myślę, że zastąpi go Addict
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
przez lata Angel klasyk, do niedawna angel rózany, teraz uzależniona jestem od kenzo słonia i już część ludzi zpracy kojarzy mnie z tym zapachem(nie wiedząc co to jest)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem... Nie mam.
![]() ![]() Nie tęsknię za czymś takim. Lubię zmiany, teraz zaś pozmieniało mi się jeszcze troche gustowo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Ostatnimi czasy A*men.
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.