|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: REAKTYWACJA wątku malej-czarnej :)
|
|
|
|
#62 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() bardzo mi zalezy na 14. Lanvin ECLAT D'ARPEGE - podobnie jak Tumlute, z 50ml zostało ok. 35-40ml. moze cos znajdziesz w moim wątku??? jak nie, to postaram się jeszcze cos zaproponowac
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mala-czarna to co wymieniamy się
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, z tych rzeczy które wypisałaś chyba nic nie mam... nie wiem też jaką masz cerę, ale moge zaproponować jeszcze Orlane Extrait Vital - emulsje - kremik witaminowy do twarzy spłycającą niewielkie zmarszczki ![]() oraz odlewki zapachów (rozumiem, że ten z mojego wątku Cię nie interesuje?)...: mogę zrobić sporą odlewkę Just Cavalli "Her" bo mam dużą butlę - piękny ciepły zapach idealny na zimę, niedostępny u nasoraz mniejsze odlewki, bardziej duze próbeczki: Max Mara, Ralph Lauren Ralph, oraz probeczkę mojej ukochanej Escady Tropical Punch - również juz niedostępna pozatym mam duzo nowych ubran w roznych rozmiarach, jakbys byla czyms zainteresowana to mogę opisac i zrobic zdjęcia, bo nie wystawiam wątków z ubrankami
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
- 13. Christian Lacroix TUMULTE - z 50ml zostało jakieś 40ml
- 14. Lanvin ECLAT D'ARPEGE - 34. Guerlain baza rozświetlająca Meteorites kolor Parme Lunaire może tym razem coś u mnie
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
hej
znajdziesz coś u mnie za bossa?HUGO BOSS Deep Red EDP. Woda perfumowana 50ml, ORYGINALNA, kupiona w katowickiej Sephorze. Używana, została równa połowa - widać to gdy ułożymy buteleczkę poziomo, w pionie ubytek wygląda na większy, ponieważ butalka nie jest równa.
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś za:
34. Guerlain baza rozświetlająca Meteorites kolor Parme Lunaire 36. Guerlain - podkład Divinora Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF 12 - kolor 230 Rose Naturel - dość jasny beżyk 79. La Roche-Posay - Anthelios XL Creme 60+. Bloker do twarzy do cery wrażliwej. Tubeczka 5ml. |
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Hallo?...
Cały czas czekam na odpowiedź
|
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
Już, już jestem i odpowiadam.
![]() Byłabym zainteresowana tymi dwoma zapachami: 2."Tabu" Dana. Również raz użyte ( mam orginalną pojemność, więc miniatura mi już zbędna) 3."Cabochard" Gres Pais 1,8ml. Użyłam dwa razy. Ale baza Guerlain jest wstępnie zaklepana.
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
ja również proszę o odpowiedź
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znajdziesz coś u mnie? |
||
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Naomi Magic za Max Factora i miniaturkę CLinique. Podaj mi swoje dane na priv. Ja też zaraz poślę. Wyślę paczuszkę w poniedziałek - pocztą lub inpostem, jeśli będą ostro strajkować. |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

W rzeczywistości kolory są nieco mniej nasycone, nie tak intensywne.

Pozdrawiam