|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tylko najlepsze kosmetyki.
znajdziesz coś za Sensbio, Benzacne i Ocerin?
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Bioderma Sensibio H20
Wersja podrozna dobrego plynu micelarnego. Zuzycie mniej wiecej widoczne na zdjeciu ![]() TONIK BENZACNE bardzo dobry tonik do cery tradzikowej, delikatnie zluszcza, powoduje szybsze gojenie wypryskow, jest bardzo fajny! Uzywany przez tydzien, ubytek to maksymalnie 20-30 ml z 200 ml. Może spodoba Ci się coś z: -EA Sunflowers, EDT, Spray Vaporisateur, 1.7 FL. OZ. 50 ml (tylko wypróbowane) -Catwalk Tigi Sexed-Up Body Building Tonic, 200 ml, 8 fl. oz. (odżywka, utrwalacz, nadaje piękny wygląd włosom, w spray’u; zużycie kilka ml) http://www.strawberrynet.com/product...x?ProdId=53595 -Johnson’s Holiday Skin Body Lotion Night, 250 ml (użyte raz) -Rival de Loop, Geichtsreinigungstuch mit peeiling-effekt, chusteczka z mikrowłókien do peelingu, wielokrotnego użytku, nowa, nieużywana, w pudełku -Olejek z drzewa herbacianego, 30 ml, nieotwierany, nowy, pudełko -Citro Biotic Delikatny Piankowy Tonik Antyrodnikowy, ze 175 ml została połowa +Citro Biotic Antyrodnikowa Pianka do mycia i Demakijażu Twarzy, ze 175 ml została ¼ (na kilka wypróbowań, a jest wydajna) -Miniatura balsamu Clarins Lait Corps Express Hydratant Vivifiant (Energizing Hydra Wear Express Body Lotion, 30 ml -Wellaton Red Specials, pielęgnacyjny krem koloryzujący 66/56 Dzika śliwka, nowy, opakowanie, ważny do 08/2008 - Kredka do brwi Jade Maybelline, Expression Eyebrow liner, kolor black-01, praktycznie nowa Próbki (dokładam do wymian): - Mahora Guerlain, EDP, trochę więcej niż 1/3 z 2 ml (atomizerek) - Chanel No. 5, EDT, niecałe 4 ml (atomizerek) - White Musk, Alyssa Ashley, więcej niż połowa próbki, ale nie mam danych nt. ml - Un Jardin Sur Le Nil, Hermes, EDT, jw. - White Linen Breeze. Estee Lauder, EDP, 2/3 z 1.3 ml - So Pretty, Cartier, EDT, 2/3 z 2 ml - Jill Sander EDT, minimalne zużycie, brak danych nt. ml - Gucci, EDP, 2/3 z brak danych nt. ml (atomizerek) - Alchemie, Rochas, EDP, Połowa z 2 ml (atomizerek) - Uomo, Machino, EDT, męski, miniatura flakoniku, brak danych nt. ml, lekkie zużycie - Nocturnes de Caron, miniatura flakonu, brak danych nt. ml, lekkie zużycie - Pasha de Cartier, EDT, miniatura flakoniku, 5 ml
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Dokladam Matmate I Ziemie Sloneczna
|
|
|
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
Clinique Airbrush concealer 04 neutral
Wersja not for sale, dodawana jako GWP, lecz pojemnosc pelnowymiarowa. Korektor w pedzelku, idealny pod oczy, ale nie tylko. Kolor to przepiekny bez z dodatkiem zolci, dobry na zaczerwienienia Zuzycie ciezko okreslic, ale mysle ze jakies 30% Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Opolanko, Lavertu chcialabym jedynie wymienic za jakies perfumy, za cos mi naprawde potrzebnego... Na razie i tak wystawilam ja na aukcje, bo wole w sumie ja sprzedac.
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
witaj nadal interesują Cie cienie revlon? jakiś czas temu pisałaś u mnie-przepraszam jestem zapracowana
mnie interesują cienie clarinsa-oczywiście coś dodam odpisz u mnie prosze// http://www.wizaz.pl/forum/showthread...134212&page=11 |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Kwas salicylowy w proszku
Zuzycie sladowe Hydrolat oczarowy przelany do buteleczki 50 ml z atomizerem, ubytek to ok 20% SVR Xerial 5 creme 5ml; tubeczka SVR Xerialine fluide corps 7ml; saszetka i jeszcze moze: Kwas askorbinowy USP, czyli witamina C Zuzycie niewielkie znajdziesz cos u mnie? pozdrawiam ;*
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
szukałam zdjecia tego blyszczyku w wątku wizazanki, z ktora sie za niego wymieniałam, ale niestety juz usunęła to zdjecie, a ja nie mam mozliwosci zrobienia
![]() Ale to jest taki jakby troche beżowy kolor, moze brazowy troche, jakas nutka rudosci tam tez moze jest i ma mocny złoty połysk. ogolnie ładnie wyglada na powiece i jest trwały
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Ziemia sloneczna LAVERTU odcien 03- najjasniejszy
Chyba nie musze jej tu prezentowac, najlepszy bronzer, daje efekt bardzo naturalnej opalenizny Zuzycie jakies 10% moze nawet mniej, niewielkie - jest bardzo, bardzo wydajny!!! ARTDECO 7 kuleczki brazujace kuleczki brazujace, rozswietlajace, daja piekny efekt zwlaszcza na policzkach, zlociste odcienie, brak ceglastej terrakoty i czerwieni, idealne dla blondynek lub rudzielcow. Zuzycie to jakies 20% ale kuleczki nierownomiernie sie zuzywaja Na wymiane mam: serum Anty Frizz - ubytem moze z 1 cm, cienie ArtDeco braz nr 18 - praktycznie nowy ( z jesiennej kolekcji) oraz taki jasniutki bez z drobinkami, nie pameitam numeru, sprawdze w domu. Mam tez wode Contradiction Kleina, jakies 7-8 ml z 10. |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonka
zależy mi na puderku Matmate, a właściwie nawet nie na puderku, bo odcień nie mój i zostało malutko tylko na puderniczce Zerknij może coś w zamian znajdziesz w moim kramiku.
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bylabym zainteresowana serum i cieniami art deco. Czy przy zuzyciu Contradiction nie zaszla pomylka? Moze mialo byc ze 100 ? Moze krysztalki Renee Blanche... Cytat:
Pozdrawiam przy okazji
|
||
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Ivvonko znadziesz cos umnie?
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam za zamieszanie i wesołych Mikołajków zycze! pozdrawiam
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Hej Ivvonko,
interesowałoby mnie: Lecytyna sojowa HLB7 Lecytyna sojowa HLB4 Kwas askorbinowy Hydrolat oczarowy Avene lait 50+ Może coś znajdziesz u mnie :http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158991 |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
U Ciebie widze:
Kryształki Rene Blanche - pozostało ok. 25% z 125ml. - starczy na długo Ampułka do włosów z serii profesjonalnej L'Oreal MINIPALETKA DIORA - jaki to odcien?? ![]() Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

W takim razie czy Twoja propozycja wymiany błyszczyk za piankę Eris i mincel Biodermy jest nadal aktualna?