![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zamienię ... :)
Karolinko, jesteś jeszcze może zainteresowana rzeczami u mnie? Bo ja bym była chętna na tego Shape'a z płytą
![]()
#68 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
sorry Karolinka, ale nie znalazłam nic za co mogłabym wymienić moją zalotkę ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam...
#75 |
Raczkowanie
|
pierdołki do domu za kosmetyki:)
NIEAKTUALNE
Wstawiam tu różne niepotrzebne mi rzeczy do pokoju i do domu ![]() ![]() 1 . portret słodziutkiego kotka ![]() 2. termometr w kształcie kotwicy 3. 3 ramki wszystkie 9x13 w tej szklanej ze złotą obwódką nie mam nózki ![]() ![]() 4. pamiątka z debowca ( takie tam szyszki żołedzie itp skomponowane w całość ) 5. tabliczki z psami ![]() 6 . flirt towarzyski 7. fraba fioletowa do szkła ![]() 8. sztuczny słonecznik 9. sztuczny kwiatek w doniczne bardzo ładny ![]() 10. misiek ![]() 11. zbiór karteczek o zwierzątkach które kolekcjonowałam kilka lat temu ( o psach kotach i rybach) 12. 5 planów lekcji ![]() 13. 2 nowe ( jeszcze w folii) kartki walentynkowe 14. 'smyczki' do kluczy i innych gadżetów ( jak widać mam ich dużo białe , zółte ,czarne , czerwone....) 15.klamerka z biedronką ![]() 16. tabliczka na magnesy do powieszenia np na lodówkę ![]() ![]() Edytowane przez Karolinka:):) Czas edycji: 2007-02-19 o 23:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
postanowilam w najblizszym czasie zamknac wątek a wszystkie kosmetyki wywale do kosza raczej.... wiec moze cos wybierzesz(juz kiedys pisalam ci na watku) teraz interesuje mnie:
***J&J holiday skin jest to odlewka z tubce z dove 50 ml zostało więcej niż połowa *** próbki Oriflame- pure skin mattifying cream 1.5 ml i Clearasil krem przeciw wypryskom – 3 dni 3ml *** Gazety: - gazetka shape z maja tego roku + DVD pilates - 3 gazety 'bądż śliczna' rekomendowane przez 'dziewczyne' z lata 04 , 05 *** puder w kamieniu, ale czy jest bardzo jasny?na fotce raczej nie widze dobrze... *** może masz jescze ten miętowy błyszczyk bodajże z oriflame co go kiedys chciałam??? Proszę, odpisz na moim wątku. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
niestety nic u Ciebie nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
zapraszam do wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zamienię... :) - uporządkowany wątek i nowe rzeczy :)
znajdziesz cos u mnie ?
podoba mi sie pare rzeczy odp u mnie w wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
hmm niestety . .
podoba mi sie puder i blyszczyk . . niestety nie oddam za nic co Ci sie podoba . . ale jesli masz cos z mojej listy rzeczy poszukiwanych to pisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam. nie chce wziac w zamian czegos,czego nie bede uzywac
![]()
#86 |
Raczkowanie
|
hejka no spoko interesuje mnie pare rzeczy u ciebie wiec za te 3 rzeczy ktore chcesz cos sie znajdzie,ciuszki odpadaja bo nie moj rozmiar ale poprosze o cala liste kosmetykow ktore ci zostaly.pozdrawiam.i prosze odp.w moim watku
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1165175914 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
tak wiec nie ma sprawy,kremu do rak z avonu jest sporo napewno ponad polowa,bo uzylam go tylko kilka razy.-tu daje liste rzeczy ktore by mnie interesowaly...
*Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy *Błyszczyk Joko waterproof 2w1 biały (przeźroczysty) i fioletowy użyty kilkanaście razy *Pomadka w płynie Bell Twist style użyta tylko na spróbowanie *Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień * kulki vollare roz *cień nieznanej mi firmy jasno i troche ciemniej fioletowy koniec ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164584 Edytowane przez wandzia19 Czas edycji: 2007-01-13 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Eveline – specjalistyczny żel punktowy antybakteryjny ( nie widać ile zostało ale podejrzewam ze z 15 ml została niecała połowa)
bezbarwny sztyft przeciw wyproskom - Avonzostała ok 1/3 żel przeciw wyproskom z avonu drzewo herbaciane trudno ocenić ile zostało ale myslę że dość sporo Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień To mi sie podoba ? co bys chciala u mnie ?
#90 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze to :
Błyszczyk bezbarwny bez firmy nie wiem skąd go mam bananowy prawie cały Błyszczyk Joko waterproof 2w1 biały (przeźroczysty) i fioletowy użyty kilkanaście razy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.