|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe i stare kosmetyki
a kolor tego cienia color trend to Leaf, czy tak?
ten cień w roletce jest juz nie aktualny, ewentualnie mogę zrobić ci odsypkę właśnie jego, ale małą bo zostala mi tylko połowa jego. Lub odsypkę cienia APC - kolor oliwkowy |
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a moze dasz mi te dwa cienie i te dwie ksiazki(lub jedna z nich) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1163413455 |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ale które dwa cienie, bo już się pogubiłam; ten biały i turkus, czy dwie odsypki? czy i te i te, i oprócz nich książki i pedzelek
, bo to chyba za dużo. I nie odpowiedziałaś na moje pytanie o cieniu.
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za smakersa ?
odp u mnie
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
może za jedną książkę?
bloondyna- smakersa już nie mam |
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
ok to za seks w wielkim miescie, ok? adres podaje na pw
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
hej moze cos u mnie ? chetnie tez czegos poszukam ewentualnie poza watkiem
![]() Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, zapomniałam wcześniej zmienić - nie mam juz tego dermacola
, i cienia turkusowego też bo tam go wkleiłaś w części , tak wogóle to coś bym znalazła jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana , tylko powiedz mi:-co jest na zdjęciu nad kredką visions ? -co to za cień grafitowy? -volare sypki to ten taki miedziany kolor? -który to lakier ten jasno zielony (firma i czy taki jest w rzeczywistości?) A może miałabyś jakieś jeszcze fajne odcienie cieni ?(ciemne lub intensywne, np apc 14, 29, 16). |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
grafitoey to taki sypki cien w opakowaniu z dziurkami firmy nie pamietam a na opakowaniu nie pisze ale to porównywalna firma do APC sypki vollare to bezowy wpoadajcy w róż rudawo miedziany mam APC ![]() LAkier jasno zielony to LOreal w rzeczywistosci jest łądniejszy niestety ja nie mam czasu na malowanie pazurków ta zielen sie mieni podobnie jak cameleon Z ciemnych odcieni to mam vollare sypki brązowy mieniacy sie na złoto moge odsypac troche Lub vollare sypki ciemny zielonyJA wyoatrzyłąm jeszcze u Ciebie jeszcze : APC nr 12- Platynowe złoto (bardziej zieleń) Pielegnacyjna maseczka do włosów suchych i zniszczonych Mleczko kokosowe i makadamia, do X 2008 Cień kremowy Forever Oriflame, kolor "all night turquoise", nowiutki, cudny kolor - taki zimna mięta, pistacja, raz użyty - to koniecznie chcę wymienić
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
więc interesuje mnie:
-apc nr 6 -może i ten beżowy volare -może i ten grafit(jest błyszczący? a może apalizujący? masz porównanie do --apc nr 10?) -no i odsypkę zielonego jak ciemny jest i czy opalizujący? (co ja z tym opalizujący-Avon Planet spa - Zel myjący do twarzy z białą herbatą - zostało około 1/3 więc ten lakier jaki ma dokładnie kolor? różni się od tego na zdjęciu? czy rozrzedzałaś go? 23.Oriflame zestaw do makijażu oczu visions disco queen colour charge- uzyty kilka razy - a co to jest? |
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
grafit jest błyszczacy nie widziałąm 10 Apc ![]() zielony ciemny ale taka soczysta zielen jutro jak bedzie dobre swiatło to ci zdjecie zrobie i moim zdaniem opalizujacy ![]() lakier to zalezy jakie swiatło jest np teraz to zielen jasna wpadajaca w złoto jutro ci zrobie lepsze zdjecie nie rozrzedzałam go bo wogóle nie gestnieje jest taki żadki jak był jak go kupiłam (wrzesien 2006)zestaw do makijazu to z jednej strony grzebyczek z różówym tuszem a z drugiej pędzelek z fioletowym cieniem (cien jesy w postaci takiej dość rzadkiej )z drobinkami połyskujacymi hmmm moim zdaniem na niebiesko ![]() POzdrawaim
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
no to poczekam do jutra na fotki
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieje że wybierzesz coś u mnie za far away avonu
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Lepszych zdjec raczej mi sie nie uda zrobic bo nto telefonem.pozdrawiam
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
aha, dzięki, więc tego volare trawiastego nie (wydaje mi się że ma juz takie), ale grafit tak (rozumiem że to on jest na zdjęciu?), lakier też fajny, i do tego ten żel Planet i brąz apc
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli ja bym chciała Oczyszczający tonik przeciwko wągrom, Clearskin, Avon, ważny do 09.2009, mało uzywany Żel do pielęgnacji biustu, Avon, jeszcze w starym opakowaniu, nie ma daty ważności ale będzie do 2007r, zostało jakieś 80 % , kolor turkusowy (zdjęcie w tym poście) APC nr 12- Platynowe złoto (bardziej zieleń) Pielegnacyjna maseczka do włosów suchych i zniszczonych Mleczko kokosowe i makadamia, do X 2008 Cień kremowy Forever Oriflame, kolor "all night turquoise", nowiutki, cudny kolor - taki zimna mięta, pistacja, raz użyty - to koniecznie chcę wymienić jak Ci pasuje to czekam na adres na pw .pozdrawiam
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
gothika, niestety nic
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
))interesowałoby Cię coś z tego? : TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -5th Avenue klasyczny kwiatowy zapach (2/3 z 30ml) bez zakrętki -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -Perceive również świeży (brak daty ważności, prawie połowa z 50ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) Ja byłabym zainteresowana: Perfumy Avon, Far Away Sensual Embrace EDP Cytrusowy żel odświeżający do stóp, do września 2007 Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie:
Kapcie -kalpki czerwone welurowe (skóra), oczywiście nowiutkie Tonik Tilia - nawilżający, wyciąg z lipy, nowy Zerknij do mnie
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
contax- interesował by mnie może tusz nivea i puder sephora ale to za dużo, może coś dobierzesz? aha, kapci nie ma ale mam takie same, rozmiar i szczegóły tylko że ładne różowe z czerwnymi kwiatkami
toya- tak bardzo nic mi nie przykuło uwagi ale coś tam bym wybrała, mam zamiar zakładać nowy wątek ,zobaczę jak sie tam rozwinie sytuacja i dam znać
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A zgodzisz sie na wymiane tuszu Nivea i pudru Sephory za baze Daxa?
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
za bazę chciałabym coś z mojej listy
, jeżeli nic nie dobierzesz to z mojej strony może być kapcie i tonik za puder, i zapraszam na odpis do tego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...14#post3528514
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

, bo to chyba za dużo. I nie odpowiedziałaś na moje pytanie o cieniu.

, i cienia turkusowego też bo tam go wkleiłaś w części
, tak wogóle to coś bym znalazła jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana