|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dior addict,baza clarins,redken,estee lauder,pupa..
Witaj mogę zrobić odlewki filtru LRP dla dzieci i samoopalacza tejze firmy
|
|
|
|
#62 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-brazer lancome -samoopalacz sally hansen do twarzy] -diacneal -hauszka olejek najbardziej zalezało by mi na jednej z 2 pierwszych pozycji.jednak z checia przygarnełabym wszystko. ![]() jezeli cos ci wpadło w oczko z watku-pisz. ew.bedziemy szperac jeszcze poza.
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama również nie lubię odlewek, natomiast proponuję je z racji tego że nie zuzyję. Jednak do rzeczy. Z wymienionych rzeczy Bronzer Lancome i diacneal jest w rezerwacji - jednak niepewnej ( ktoś wspomniał o zi\ainteresowaniu- muszę ogarnąć oferty , zanim to zrobię muszę mieć na względzie poprzednie interesantki ) W twoim kramiku podoba mi się zapach ( tzn. musiałabym go przetestować) i ciekawa jestem maseczki femi - mogłabyś coś więcej o niej powiedzieć? Swoje odczucia . Jak znajdę chwilkę wieczorem( w nocy ) poczytam na jej temat. Ogólnie listę potrzeb znajdziesz w pierwszym poście Cieszyłabym się gdybyśmy zorganizowły większą wymiankę ![]() Buziaki PS: Był czas że podobały Ci się u mnie jakieś ubrania- zajrzyj tam jeszcze
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sa jednak dostepne w 50 gr.opakowaniach-ja mam 200 ml-ktore sprzedaja dla kosmetyczek.maseczka jest z alantaina i panthenolem-łagodzi podraznienia,idealny dla cery wrazliwej.ja uzywałam jej na twarz,nawet czasami-codziennie-na noc-traktowałam cos jak serum.maseczka jest do chłoniecia-nie trzeba zmywac-jak dla mnie plus.jak znasz kosmetyki femi-sa to kosmetyki ekologiczne. acha-ja maseczke stosowałam takze po depilacji nog plastrami woskowymi-zero podraznien-i okolic bikini-ten sam efekt. dostałam nowe opakowanie i mimo ze maseczka zelowa-jest b.wydajna-nie chce trzymac niewiadomo ile. jutro przyjezdza do mnie narzeczony z uk-przywiezie mi troche zakupionych tam przeze mnie kosmetykow-to ci napisze co mam. bardzoooooo bym była wdzieczna za wziecie mnie pod uwage w kwestii samoopalacza l'ancome-jesli wyjasni sie sprawa-z twojej listy bede miała jeszcze kosmetyki hipp i podkład-np.vichy ,alew mam rozne.. bede tez miała kredki do oczu jil sander..i inne rzeczy. czekam na wiesci. pozdrawiam |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Momomichałka
Nie będę Cię pomijała w kwestii lancome - dalam jedynie sygnał że są inne oferty do rozważenia- a póki co głowy do tego nie mam. Czekam na twojąliste kosmetyków Rozważę najlepszą dla mnie ofertę
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj wieczorem lub jutro rano ci napisze.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.