clubbing czy homeing? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-12-18, 18:40   #61
nekome
Zakorzenienie

Dot.: clubbing czy homeing?

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Nie dla każdego spotkanie ze znajomymi w domu oznacza chlanie wódki przy ławie i przyspianie na wersalce...

Hmm. Tu w ogóle nie chodzi o jakieś imprezowanie. Raczej o inny rodzaj spędzania wolnego czasu w domu.

No ale co kto lubi
Dokladnie. Kiedy spotykamy sie ze znajomymi to nie chelejemy przy muzyce Eski ale cieszymy sie swoim towarzystwem - gadamy, gramy, gotujemy, jesli to tylko kobiece spotkanie wymieniamy sie kosmetykami itp...

Cytat:
Napisane przez Ines
Chociaz faktem jest ze na takie domowe spotkania nie wypada się stroić trochę szkoda .
Masz moja pelna zgode by nastepnym razem sie wystroic tak, ze oko zbieleje
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 18:52   #62
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nekome Pokaż wiadomość

Super, dzięki . W końcu będe miała okazję żeby wystroić się w moją kreację studniówkową (jak się zmieszczę)

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 19:04   #63
Malinezja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
clubbing.
Lubię nowe miejsca, lubię tłok i bardzo głośny trance, a nie lubię chlania wódy, pretensji sąsiadów, ze jest za głosno i przysypiania na wersalce po 4 kolejce. Wolę sączyć drinka przy barze niż przy ławie w dużym pokoju i wolę słuchać Tiesto z profesjonalnego nagłosnienia niż Eski- Imprezki na miniwieży.
Poza tym uwielbiam się malować, a na domówki nie ma większego sensu. No i nawet nie warto zakładać nowej mini
Wyjęłaś mi to z myśli i ubrałaś w słowa

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 19:36   #64
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

a ja chyba mam inne pojęcie niż część Was. dla mnie tzw. homing wcale nie jest imprezą domówka, a clubing jest natomiast wyjściem do miejsca, w którym się tańczy. kawiarni i pubów do tego nie zaliczam

ps. a na makao jestem chętna. a jak

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 19:50   #65
Pulpecja:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Pulpecja,jasne ze tak.
O takich przypadkach jest głośno od kilku lat.
Z tym,że akurat w tym przypadku nie wiadomo jak to sie stało.
Nikt nigdy nie zostawia napoju przy pustym stoliku czy barze,nie pije drinkowych prezentow-a jednak na to jest sposob.
Uwierz mi
no niestety dzisiejsze czasy to tragedia jesli chodzi o bezpieczeństwo.

Cytat:
Kojarze grę z tymi klockami ale nigdy się w to nie bawiłam . Nie miałam okazji.

Mnie natomiast zastanawia Twister. Czy warto kupić... Czy się nie nudzi zbyt szybko...
Twister jest suuuper A Jenga, matkoo uwielbiam tę grę, nie znam ludzi, którym by to się znudziło

Cytat:
Napisane przez Malinezja Pokaż wiadomość
Pozostaje wierna clubbingowi
Nie przepadam za domówkami.. no chyba że tzw. rozgrzewka w Akademiku.. a później "miasto jest nasze". Uwielbiam zabawe wśród ludzi, wśród dużej ilości ludzi plus moi znajomi... najlepiej liczną grupą. Choć niekoniecznie musze się z nimi bawić na parkiecie
Dzięki imprezom w klubach poznałam sporo ciekawych ludzi i wcale nie wszystkie znajomości kończyły się na tej jednej nocy. Jest dość sporo ludzi z którymi utrzymuje regularny kontakt. Z którymi spędziłam część wakacji, wspólnych weekendowych wyjazdów itp itd.
Także ja niewyobrażam sobie życia bez klubów i muzyki
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
clubbing.
Lubię nowe miejsca, lubię tłok i bardzo głośny trance, a nie lubię chlania wódy, pretensji sąsiadów, ze jest za głosno i przysypiania na wersalce po 4 kolejce. Wolę sączyć drinka przy barze niż przy ławie w dużym pokoju i wolę słuchać Tiesto z profesjonalnego nagłosnienia niż Eski- Imprezki na miniwieży.
Poza tym uwielbiam się malować, a na domówki nie ma większego sensu. No i nawet nie warto zakładać nowej mini
Malinezja, Spray bo to my Dziewczyny epoki White Sensation
Ech wybrałoby się jeszcze raz na taką imprezę

Cytat:
Ale z drugiej strony odchodzi problem "w co się ubrać"
Wszystko ma swoje dobre strony

Edytowane przez Pulpecja:)
Czas edycji: 2006-12-27 o 13:55
Pulpecja:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-18, 19:54   #66
Wtajemniczenie

Generalnie homeing nie kojarzy mi się z imprezą, tylko po prostu ze spotkaniem znajomych.
Bez głośnej muzyki, litrów wódki itp.
To po prostu okazja do pogadania, pogrania w różne dziwne gry itp.
Wiadomo,że nie każdy potrafi się odprężyć w klubie, niektórzy wolą zacisze domowego ogniska.
Stary 2006-12-18, 19:59   #67
tygrysiatko18
Zadomowienie

Cytat:

Kochanie czy Ty jestes pewna tych slow?

OOO makao sie szykuje? to koniecznie ze mna jak zaczniemy grac na punkt to znow zaczne z wszystkimi wygrywac

a wracajac do tematu, u mnie jest to zalezne z jakimi znajomymi mam sie spotkac kazda forma ma swoje zalety i wady, ale mi to generalnie nie robi roznicy

Moze poza tym ze z domu to szybko wszyscy uciekaja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-18, 20:17   #68
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysiatko18 Pokaż wiadomość

OOO makao sie szykuje? to koniecznie ze mna jak zaczniemy grac na punkt to znow zaczne z wszystkimi wygrywac

a wracajac do tematu, u mnie jest to zalezne z jakimi znajomymi mam sie spotkac kazda forma ma swoje zalety i wady, ale mi to generalnie nie robi roznicy

Moze poza tym ze z domu to szybko wszyscy uciekaja
Hmm. zanim kliknelam "cytuj" przy tej odpowiedzi, byla ona mniej obszerna .

Przypomnialyscie mu dziewczyny o makao i juz chce ze mna wyrównywac makaowe porachunki. Znowu mnie zrówna z ziemią w tej grze .

Jeśli o mnie chodzi:
Clubbing - imprezowanie na mieście, czyli puby, kluby, dyskoteki... Miejsca gdzie raczej trudno o przytulna atmosefere i rozmowy (w pubach czesto gra glosna muzyka, nie mowac juz o klubach bo to oczywiste.
Kawiarnie i restauracje to juz dla mnie zupelnie inne klimaty . Nie podchodza pod clubbing.
Homeing (kurcze, znajdzmy jakies lepsze słowo na to o czym mowimy ) - czas spedzany z przyjaciolmi w domu, ale nie na typowym imprezowaniu (alkohol, glosna muzyka i policja walaca do drzwi). Raczej gry towarzyskie, wspolne gotowanie, ploty przy herbacie czy drinkach, ogladanie filmow itp. wszystko w gronie dobrych znajomych.

Stary 2006-12-19, 00:21   #69
jaga_2001
Zakorzenienie

fajna gra monopoly akurat duzo osob moze w nia grac lubie tez scrable a w karty ostatnio nie grywam, bo z TZ gralismy w rozbieranego i... przegralam sromotnie TZ ledwa zdjal obie skarpetki

Kieedys czesto i gesto chodzilam do klubow, nawet kilka razy w tyg. obecnie czuje sie na to za stara I kasy brak :/ Poza tym, kula u nogi w postaci TZ...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 06:21   #70
nekome
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tygrysiatko18 Pokaż wiadomość
Kochanie, nie tylko Ty podziwiasz urode Ines .
Dziewczynom tez jest przyjemnie patrzec na piekna dziewczyne w pieknym - zwlaszcza studniowkowym , stroju .

Cytat:
Napisane przez TZ
Ja sie nie zgadzam. Ja sie chce naczyc a nie patrzec jak pieknie grasz
chcialabym wyjsc z roli kibica.
Dlatego jak sie naucze to bedziesz mogl wymiatac w grze ile chcesz
A ja bede sobie z Herbatnikiem pogrywac kurnikowo o !

Cytat:
Napisane przez jaga
w karty ostatnio nie grywam, bo z TZ gralismy w rozbieranego i... przegralam sromotnie TZ ledwa zdjal obie skarpetki
A kazdy z kolczykow oddzielnie liczylas? Pozwala nieco zwolnic tempo i przelduzac nadzieje na to, ze druga strona sie wylozy
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 08:31   #71
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie, nie tylko Ty podziwiasz urode Ines .
Dziewczynom tez jest przyjemnie patrzec na piekna dziewczyne w pieknym - zwlaszcza studniowkowym , stroju .

A mój studniówkowy strój już mi sie nie podoba. Więc chyba z niego zrezygnuję .
Bedę musiała sie wybrac na jakiś rajd po sklepach przed tym makaowym wieczorem. A jeśli chodzi o makijaż - poprosze dziewczyny na forum o radę

Cytat:
A kazdy z kolczykow oddzielnie liczylas? Pozwala nieco zwolnic tempo i przelduzac nadzieje na to, ze druga strona sie wylozy
Kolczyki, pierscionki, warto przed taka gra zrobic tez jakas wymyslna fryzure z dziesiątką spinek i gumek do włosów .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-19, 15:36   #72
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Kolczyki, pierscionki, warto przed taka gra zrobic tez jakas wymyslna fryzure z dziesiątką spinek i gumek do włosów .
Probowalam. Jeszcze mialam na sobie duzo pierscionkow Ale TZ powiedzial, ze bizuteria, czyli dodatki to nie ubranie i ze sie jej nie liczy. Nijak nie dalo sie mu powiedziec, ze dodatki to tez rodzaj ubrania. Mialam tez przewage w ilosci ciuchow, ale i to nie pomoglo. Przegralam sromotnie

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-27, 14:00   #73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Probowalam. Jeszcze mialam na sobie duzo pierscionkow Ale TZ powiedzial, ze bizuteria, czyli dodatki to nie ubranie i ze sie jej nie liczy. Nijak nie dalo sie mu powiedziec, ze dodatki to tez rodzaj ubrania. Mialam tez przewage w ilosci ciuchow, ale i to nie pomoglo. Przegralam sromotnie
faceci i ich pojęcia o dodatkach :P
raz na zawsze trzeba ustalić, biżuteria to też ubranie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości