![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różne pólki: HR, IsaDora, MF, coś do masażu...
Cytat:
Tak sie czaje na niego... ztym, ze systematyczna to ja srednio jestem ![]() Jest zasilany na baterie czy jakos inaczej? Co ewentualnie chcialabys za niego, Poziomko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, z czego mam wybierać? U siebie mam napisane moje preferencje. Szukam tez dobrego jasnego w ciepłym odcieniu podkładu lub pudru, może być nawet po pół opakowania ![]() Zaproponuj coś |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Poziomko, mam dwa nowe podklady. Inscene matujacy, jasny czysty bez. badz Loreal Infilible 200 to jest taki wlasnie ciely bez - sredni. Kazdy znich uzyty moze dwa razy, nie wiecej.
Poza tym jak juz wiesz- palteka cieni Estee Lauder. Albo inaczej zrobmy. Na ile wyceniasz ten masazer? (nie zebym propnowala pieniadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Poziomko,
bylabym zainteresowana rowniez tonikiem do twarzy, pomadka HR oraz resztka Samsary (za Samsare moglabym odpsikac Ci rowniez jakiegos mojego zapachu) moglabym oddac Ci jeszcze podklad Inscene, jesli mas zna niego ochote? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie wiem, czy zauważyłaś, że Samsary jest na dnie, dosłownie 3-4 krople. Za to cała kasetka pachnie ![]() ![]() Daj mi znać na PW gdzie mieszkasz, bo masz w danych Polskę centralną, a ja właśnie wybieram się za godzinkę do Warszawy, więc jeśli ta "centralna" leży w jej granicach lub nieco na pólnocny zachód (okolice gdańskiej) to mogłybyśmy obejść się bez poczty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Czy puder korygujacy z Bourjois nadal aktualny?i czy znalazlabys cos za niego?
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Witaj, Hexxana!
Puder korygujący jest aktualny, a co do moich preferencji to: Kulki brazujace The Body Shop,trudno ocenic zuzycie ale jest ich duuuuzo,wymienie jednak je tylko na cos,co naprawde mnie skusi i bedzie potrzebne.Moge sie z nimi rozstac jednak nie bez zalubede mega wybredna -Mary Kay Medium Coverage podklad dla skory normalnej/tlustej odcien Beige 304,pierwotna poj.29ml-trudno ocenic ubytek poniewaz nie ma mozliwosci sprawdzenia,szacuje ze zostalo na pewno 1/2 opakowania a moze wiecej. Wazny do 05/07,kupowalam go pare m-cy temu Ze wskazaniem na kulki. Może coś byś do nich dokomponowała ![]() Pozdrawiam. Jeżeli nie odpowiem dziś, to znaczy, że Morfeusz mnie dopadł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrze na spokojnie Twoj watek i dam znac ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Podziekuje Poziomko,poszperalam na necie i znalazlam info o jakie mi chodzilo;puder wydaje sie dosc fajna sprawa ale niedawno z wymiany dostalam zielona baze z Bourjois w plynie i stwierdzam,ze nie bede chomikowac
![]() ![]()
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różne pólki: HR, IsaDora, MF, coś do masażu... Dokładki
L`Oreal Revitalift double lifting (dwuskładnikowa saszetka) próbka saszetkowa podkładu Anti stress lift Astor Korektor w tubce Avon Personal match 15 ml. ok 80% w bardzo naturalnym, cielistym kolorze (beżowo-różowawy, jasny) Chanel Base Lumiere baza pod podkład w 30ml buteleczce zostało niecałe 30%, dopiero co wymieniona z Queen, ale dostałam bazę Clarinsa i bardziej mi odpowiada. Jose Eisenberg trio molecular ujędrniająco-odżywczy balsam but. 200 ml zużyte ok 50%. te rzeczy mi sie podobają,nie mówiąc jużo depilatorze-ale to może innym razem sie uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Różne pólki: HR, IsaDora, MF, coś do masażu... Dokładki
Cytat:
To są rzeczy, które nieodmiennie mi się u Ciebie podobają. Spróbujesz coś dopasować? -podkład CHANEL DOUBLE PERFECTION FLUIDE-teint mat eclat,spf15-kolor 20-CLAIR-pozostało ok.40%-bede wybredna -szminka ESTEE LAUDER RE-NUTRIV-kolor R14 gilded mist-użyta kilka razy,zużycie niewielkie,cielisty beżowo-złoty kolorek -szminka DIOR ADDICT-kolor 349 ORANGE DECLIC,zuzycie ok.5-7% kolor beżowo-pomaranczowy-nie jaskrawy-b.ładny Czy jesteś skłonna coś z tego oddać ? Niestety Chanel jest w trakcie wylotu, nie zdążyłam wykreślić, ale wszystko inne z przyjemnością Ci wyślę. A starszego pana depilatora z przyjemnością dorzucę, bo choć nie jest młody, to po okresie początkowych zachwytów został totalnie odstawiony, a przecież może jeszcze komuś posłużyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.