|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciekawe dodatki
Odpisałam u ciebie
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
zapewne to nie jest srebro?
![]() wiesz co, ja teraz musze wychodzić, bede na necie dopiero jutro przed południem, to wtedy obgadamy co i jak, ok? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Niee to jest czarne :P
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
DoKłAaAdKaAa!!
1. Getry/legginsy , super turkusowe!! Rozmiar z metki XL , na moje to mała L-ka dł. 59 cm, szer. w pasie 29. Stan dobry. 2.Czarna bluzeczka new look, jest to sztuczniak , ale jest bardzo ładna!! Rozmiar 38 dł. od pachy do pachy 40 cm,dł. od pachy 32 cm. Stan bardzo mało używana!! 3.Siatka z motylkiem dł. od pachy do pachy 37 cm,dł. od pachy 33 cm4.Sliczna tuba Amisu/ New Yorker nówka z metką!!!. Rozmiar M. Wymiary: dł. od pachy do pachy 31 cm , dł. całkowita 38 cm. Tuba rozciąga się wiec pasuje na prawie na każdy rozmiar!! Oddam za coś fajnego!
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładka!!
1.Sliczna bluzeczka, na zdięciu widać małą żółta plamkę , ale w rzeczywistości prawie jej nie widać! Rozmiar M, wymiarki dł. od pachy do pachy 37 cm, dł. od pachy 30 cm,stan bdb. 2. Wspaniały Topik z froty Reserved, z super sciągaczem z napisem Candy Gym. dł. od pachy do pachy 40 cm, dł całkowita 30 cm Bluzeczka jest krótka (żeby było widać pępek).Używana stan bdb, żal mi się z nią rozstawać , więc wymienię tylko za coś extra! 3.Super bluzeczka z kapturkiem Atmosphere, rozmiar z metki 42-44. Bluzka jest extra bo boku zamek! Wymiarki: dł. od pachy do pachy 40 cm, dł. od pachy 29 cm. 4.Bluzka Fishbone/New Yorker rozmiar M. Stan bdb , wymiarki: od paszki do paszki 42 cm, dł. od pachy 34 cm. 5. Topik Top Shop z napisem Cherry Baby,używany stan bdb.Wymiarki: od pachy do pachy 36 cm, dł. od pachy 32 cm Ciąg dalszy nastapi ...
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-01-25 o 19:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi ale nadal nic
![]()
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładeczka!!
1. Sliczne czarne,lakierowane klapeczki , rozmiar 36,dł wew. wkładki 23,5 cm, mało noszone (widać na zdięciu) 2.Biało-czarny daszek house,pare razy założony!! Idealny na tegoroczną zimę wykonany z wełny (rozciąga się)Ciąg dalszy po wyrasowaniu bluzeczek :PP Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-01-27 o 14:27 |
|
|
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
narazie niestety nic
buziaczki
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
zainteresowala mnie tyko ta sukienka w paseczki
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam mała dokładeczkę
Zapraszam!!Jak wyprasuje bluzeczki to zrobię małą dokładeczkę... Pozdrawiam!
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
DoKłAdKa!!!
1. Super bluzka w grochy , bardzo trendy , rozmiar 40, wymiarki: szer. od paszki do paszki 47 cm, dł. od pachy 40 cm , rękawki 3/4. Bluzeczka z ślicznym wywiniętym golfem Mało używana stan bdb2. Bluzeczka Mrówka z ślicznym psiakiem z napisem MRÓWKA , rękawki do łokcia, wymiarki: szer. od pachy do pachy 41 cm, dł. od pachy 28 cm,dł. rękawków od pachy 24 cm na zdięciu troszkę pognieciony piesek. Używana stan bdb-Szajbus 3.Bluzka Mrówka z pieskami (mało widoczne) z napisem MÓW MI PIECHU! Bluzeczka z rękawkiem 3/4 , wymiarki: szer. od pachy do pachy 39 cm dł. od pachy 30 cm, dł. rękawów od pachy 36 cm. Bluzka używana stan bdb. 4. Bluzeczka na krótki rękawek , rozmiar z metki M/L , wymiarki: dł. od pachy do pachy 40 cm,dł. bluzeczki od pachy 28 cm, mało używana stan bdb. Macie pytania?? Prosze zadawać!
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-02-09 o 13:18 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Algi Morskie
Posiadam 3 porcje (po 3 łyżeczki) alg morskich , chętnie zamienie je na coś innego , ponieważ algi mi się rozmnożyły i nie mam co z nimi zrobić.Hodowla alg: Algi należy hodować w szklanym naczyniu. Ja hoduję algi w słoiku od kawy Jacobs , ma on plastikowa zakrętkę ![]() 1. Przygotowanie: - 3 łyżeczki od herbaty kryształków; - 4-5 łyżeczek cukru; - 6-8 sztuk rodzynek; 2. Produkty włożyć do szklanego naczynia (np. 1 litrowego słoja ) i zalać l litrem zimnej wody - przegotowanej lub mineralnej nie gazowanej. Zamknąć naczynie. Jeśli nakrętka na słoik jest metalowa, to pod nakrętkę podłożyć folię, aby nie było styczności z metalowym wieczkiem. Odstawić na 24 godziny. 3. Codziennie zlewać wodę przez plastikowe sitko lub gazik jałowy , algi dokładnie przepłukać (najlepiej pod bieżącą wodą), zalać ponownie 1 litrem wody, dodać 4-5 łyżeczki cukru (lub mniej 2-3). - Ja polecam wlewać mniej 4. Rodzynki należy wymieniać raz na tydzień. 5. Codziennie pić zlaną wodę. W przypadku nie zużycia nie należy wylewać wody, lecz stosować ją do mycia rąk, przemycia twarzy, moczenia nóg. 6. UWAGA!!! BRAK CUKRU I RODZYNEK ORAZ UŻWANIE METALOWYCH PRZEDMIOTÓW SPOWODUJE ZNISZCZENIE ALG. ZASTOSOWANIE:
![]() Moje algi sa duże i zdrowe widac na zdięciu Wysyłając algi moga się trochę poturbować i zmniejszyć , ale po paru dniach na nowo bedą ładne i bedą sie rozmnażały
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka jest długość całkowita tych bluzeczek:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1169748579 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1169919811 ?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
nic
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
DoKłAdKa
1.Etui na telefon nici,sliczne pluszowe z tygryskiem Baaardzo miłe w dotyku Można nosić na szyji. Stan bdb.-oddam za coś super ![]() 2.Bransoletka na nogę Avon-regulowana 3.Plastikowa, zielona bransoletka na rękę pochodzi z wymianki -na mnie za luźna
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-02-16 o 18:56 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
DoKłAdKa!!!
ToReBkI: 1. Mała z avon ,ma dużoo przegródek,używana stan bdb. Sliczna w kwiatuszki ![]() 2."Stara torebka ze strychu" W środku zniszczona ,ale na zewnątrz bardzo ładna ![]() 3. Również stara różowa torebeczka ,ale ta bardziej zniszczona :/ ,w środku ok. Może komuś się przydadzą torebeczki ![]() PoZdRaWiAm!!
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-02-18 o 17:35 |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
moge wymienic bransoletkę na tą opaske http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1168882951
tylko czy tych "odpadniętych" :P groszków jest duzo czy tylko tak po brzegach?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
po boku i w węwnątrz , ale jak założy się ją to nie widać
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Przyrząd do robienia warkoczyków jest już wolny!!
Asiapelasia odesłała mi go , tylko , ze zakrywka pudełka jest mokra , ah ta poczta polska Zapraszamm już można się zamieniac za przyrząd
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
DoOoOoOkŁaAaAaAdKaAaAaA !!!!!!!
1. Piękne perfumy (próbka) Elite Modell Look 1,5 ml Na zdięciu zapakowana próbka , miałam dwie próbki 2. Lakier do paznokci Golden Rose przezroczysty z serduszkami zielonymi śliczny! Zostało połowe było 5.2 ml. 3. Odżywkła do włosów Oriflame. Intensywna kuracja regenerująca do włosów suchych . Dokładnie odżywia,zmiękcza i wygładza włosy,nadaje im połysk. Z olejkiem kokosowym 15ml-Kania Te rzeczy wyzej zamienie za drobiazg lub bedą gratisami do jakiejś wymianki , żeby było sprawiedliwie ![]() 3. Sliiczna polówka New look , mało używana. Wymiarki szer. od pachy do pachy 48 cm, dł od ramiona 55 cm. Z przodu i z tyło 7 Na zdięciu widać , ze na środku odcisneła się tylna 7 , ale w rzeczywistości jak się założy nie ma śladu ![]() Popozdro!!
,,Pieniądz i czas to najwięksi terroryści" Trener personalny , kosmetolog , dietoterapeutka 21.03.2016 dr. D.F. Mentor 450cc okrągłe Edytowane przez Majka007 Czas edycji: 2007-02-17 o 12:50 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
nic niestety nie znalazlam ale mimo wszystko jesli chcesz wysle Ci wymiary tej bluzeczki w paski
. buziaczki ![]() a czy Ty masz moze przyrzad do robienia warkoczykow? masz moze jego jakies zdjecie, bo nie widzialm wczesniej zeby w Twoim watku bylo
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Zapraszam!!